Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tünaydın Hanımlar bu mübarek cuma yine sınanıyorum canım annem üşenmemiş içli köfte malzemelerini hazırlamış akşamki yemek malum
Canım çekmiyor çorba içerim tek #direnFaunaa
Oyyy kız yarına pişirsin asla dayanamayağım şey

Ayy inanmıyorum yaa çok şükür atlatmışsınız kuzum ya
Kız Sitare55 kare çikolata ne kadar dedi tatif ettim
kız tarifini yaparken beni alıntılamışsın bende anlayamadım şimdi anladım haahhaah

Hayırlı günler burada felaket yağmur var
LenaG kaptanım acikcasi benim bir sikintim var simdi benim normal tartı günüm pazartesi ama burdada hem cumartesi hem salı tartilmak zorunlu olduğu için ben hemen hemen pes.pese 3 kere tartilmak zorunda kalıyorum buda ister istemez biraz motivemi etkiliyor çünkü bildiğiniz üzere tartinin 1 saat öncesi ve sonrası bile farklı tartım.yapiyor bir gün eksi bir gün artı cikincada bir mod düşmesi oluyor birde psikolojik olarak sıkıyor beni nasıl yapabiliriz yani salıdan muaf olsam eğer çok sartsa gruplara girmeyip sadece cumartesi tartisina katılabilir miyim?

Bebelerden fırsat buldum hemen açtım 30 dk leslie yaptım fena hamlamisim nasiiii terledimmm ama çok iyi hissettirdi

Ayy inanmıyorum yaa çok şükür atlatmışsınız kuzum ya

kız tarifini yaparken beni alıntılamışsın bende anlayamadım şimdi anladım haahhaah
Ay öyle mi yapmışım bn iyice aklımı kaybediyorum demek tüm dengem alt üst oldu bir saattir üç yaşındaki oğlum ağlıyor neden duvara tirmanamiyorum diye sonra o bitti neden kalorifer e yumruk atınca elim acıyor diye ağladı yüklük aynası var onu kırmak istiyormuş üç yaşına bol sendromlu girdik Allah erkek annelerine ek sabır versin inşallah

Bana x 3 o zaman ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…