Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Masallah benim de bi zamanlar 85den 58 e düstügüm oldu ama o zaman tek cocuklu ve evde idim. Ben de dediginiz gibi yapmistim. Sabahlari ac karnina 1.5 saat spor yapmistim ilk 2 ay bi anda gitmisti ve acayip vermis gibi gözüküyordum. Komsularim bana ilac mi kullaniyorsun zayiflamak icin demisti. Ama sabah günes dogar dogmaz yaptigim sporlardan haberleri yoktu, hele ki akan terden.
Siz yazinca simdi hatirladim.
Simdi 2 cocuklu calisan anneyim. Sürec uzuyor bu da benim sabrimi zorluyor.

Tekrar tebrik ediyorum daim olsun.

Teşekkür ederim kaptanicem yüzmeye aç gitttim geldiginde geç oldu oyuzden az yemek istedim ama birşeyler ters gitti artı geldim sabah yediklerimden sanirim

Teşekkür ederim, evet haklısın kizartmadan çok az yedim ama bu kadar etkisi olur mu ki yani daha doğrusu hepsi birleşince olabiliyor artı çıktım

Biraz yorgunluktan gözüm döndü sanırım kaptanım çocuklar pide istemişti sicakken dayanamadım ama bu gün ekxtra dikkat edip o fazlalıkları atmm lazım vucudumdan

Çocuklarla gerçekten süreç yorucu ama sağlığımız için biraz da kendimize odaklanmaliyiz Sitare55 de ben de 3 çocuklu çalışan anneleriz takımda başka aynı durumda olan arkadaşlar da var hepimizin bol eksili tartı günleri olsun

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş korumalıl
Afiyet olsun canım sabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yarar su az olmuş canım
Afiyet olsun pembeli su umarım 2lt üzeri
14 kasım

18:00

2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması

1,5 lt. Su
3 kupa kahve

LenaG Cicekbocekkaktus
Anammm yok kine bişii afiyet olsun

Afiyet olsun gün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar
Bu saatte eliptik yapmak da ne biliyim birkaç gündür düzgün yapamadım anca el ayak çekilince yapabildim
45 dk eliptik (15 km yol) LenaG Sitare55
Ayaklarına sağlık gece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa
Günaydın hanımlar
Günaydın queen
Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi
Günaydın canım duana kocaman bir AMİN diyorum

Günaydın kızlar ay yarın tartı günü ve ben pazartesi den beri tartilmadim normalde hergun çıkıyorum tartıya çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz de
Günaydın canım inşallah bol bol eksi görelim
Günaydinlar hanimlar
Günaydın canım
Günaydın canlar
Günaydın tomrs cuumm
Günaydın kizlaaar
Tarti öncesi günümüz ☺
Günaydın maviş kaptan

Canım bir kare dediğin ne kadar tam olarak afiyet elsi olsun yarına inşallah güzel bir eksi görürüz
Akşam biraz fazla geldi canım hem çorba hem pilav üzerine baklava. Bugün telafi ederiz inş afiyet eksi olsun canımcım
Bu saatte eliptik yapmak da ne biliyim birkaç gündür düzgün yapamadım anca el ayak çekilince yapabildim
45 dk eliptik (15 km yol) LenaG Sitare55
Harikasın be yanson gitsin yağlar
Süreçi kendimiz uzatmayalım da canım kaçamaklarla canım çektilerle. Diğer türlü bir hafta yavaş olır bir hafta hızlı olur
Amin canım canım aminnn

aminn canım inşallah

günaydınn kızlarr ben de gün içinde ara ara bakabiliyorum grubumuza ama akşam elime telefonu hiç alamıyorum nasılsınız nasıl geçiyor gününüz tartıya son bir gün yüzleriniz gülsün hep inşallahh ben dün spor yapamadım sadece adım oldu çünkü bir önceki günden kalan kardiyolardan hala bacak arkalarım ve karnım szılıyor onlar bana kas olarak dönsün yarabbim aminnnn

günaydınn uzun boylu upuzun boylu arkadaşımz japonyadan geldi dayanamadım diye bişi yazmıştın geçen menüne resmin de onlar gibi yoksam sen japonyalımısın kızçemm

günaydınn uzun boylu upuzun boylu arkadaşımz japonyadan geldi dayanamadım diye bişi yazmıştın geçen menüne resmin de onlar gibi yoksam sen japonyalımısın kızçemm
hahah aayyy yok ben japonca tercümanım paso japonlarla çalışıyorum yarı japonyalı diyelim hahahha memleket antakya ama

hahah aayyy yok ben japonca tercümanım paso japonlarla çalışıyorum yarı japonyalı diyelim hahahha memleket antakya ama
bende arada çinlilerle takılıyorum sıkıntı yoh aynıymışız ama onların bişini üstüne para verseler yemem beee geçen patronumuz çikolarından getirmiş çinden herkes bi merak yedi tatlı ya hani göyaaa... yiyen ıyyy bu ne bee dediler dedimki böcek bacağı filan gelmiştir belkim ağzınıza hahahah ama yinede saygı duyarım canımm herkeslere ben türk mutfağında zayıflayayım hahahahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…