- 21 Aralık 2016
- 8.872
- 40.728
Masallah benim de bi zamanlar 85den 58 e düstügüm oldu ama o zaman tek cocuklu ve evde idim. Ben de dediginiz gibi yapmistim. Sabahlari ac karnina 1.5 saat spor yapmistim ilk 2 ay bi anda gitmisti ve acayip vermis gibi gözüküyordum. Komsularim bana ilac mi kullaniyorsun zayiflamak icin demisti. Ama sabah günes dogar dogmaz yaptigim sporlardan haberleri yoktu, hele ki akan terden.Ben başlayalı 4 ay oldu canım ama hemen hemen 1 aydır ufak çaplı bir duraksama yaşıyorum.
İlk aylarda her sabah düzenli 10 bin adım yürüdümaç karnına. Menülerime su miktarına dikkat etim ara ara kaçamak olmadı mı tabiki oldu ama bırakmadım telafi ettim. Şimdi 3 haftadır da spor salonuna yazıldım düzenli spor yapıyprum.
Sen de yeterki isteğinde ısrarcı ol
Geçen bir yerde okudım diyor ki hayal ederek başlayın. Zayıfladığındaki görüntünü giyeceğin kıyafetleri insanlarım tepkilerini...
Sonra plan yapın diyor menülerinzin içeçeğin suyun yapacağın yürüyüşün sporun planını yapın ve
Som adım uygulayon diyor.
Ben bu yazıyı okumamıştım başladığımda ama gerçekten hayal ettim biliyor musınhatta birlaç kere kilo bildirirlen hayal ettiğim kiloyu yazdığım oldu 82 diyecekken 72 dediğim
Teşekkür ederim kaptanicem yüzmeye aç gitttim geldiginde geç oldu oyuzden az yemek istedim ama birşeyler ters gitti artı geldim sabah yediklerimden sanirimAfiyet olsun canım güzel bir menü
Afiyet olsunçok güzel olmuş adımlar da
Afiyet olsunevin işi bitmez valla
Bugün biraz fazla olmuş ( pide)
Afiyet olsun canımsu çok az olmuş
Ekmeklerin sabah 1 dilimi,öğlenden tamamını çıkarıp elmanın yanına 5 fındık veya badem eklersek akşam da ya balık ya karnıyarık yaparsak daha uygun olurmuş
Yarım tatlı kaşığı helvayı görmeye gerek yok kıllicik bişi
Afiyet olsunsabah fazla kaçmış birqz karbonhidrat türü
Akşam da salata eklense güzel olurmuş
Afiyet olsunbütün gün aç kalıp akşama alacağın bütün kaloriyi yüklenmek bana garip geliyor ama öyle alıştıysan yapacak birşey yok tabi yine de ya nohutlu yemek ya balık olaymış
Bir de hem meyve,hem çiko,hem de kahve şekerli olmamış canım ya
Teşekkür ederim, evet haklısın kizartmadan çok az yedim ama bu kadar etkisi olur mu ki yani daha doğrusu hepsi birleşince olabiliyor artı çıktımYİNE BİR DESTANLA GELDİM KUSURA BAKMAYIN CANIMLAR, SEVİYORUM SİZİ
Aslında bana bir tık fazla geldi ama neyin fazla geldiğini çözemedimafiyet olsun ablam
Afiyet olsun ablam güzel olmuş
Aaa neden, eskisi gibi değil ama yine de diğer saçma dizilerden iyidir diyerek devam ediyorum
Ah o lavabo problemleri, ben karahindiba kahveyle çözdüm şimdilik bakalımsana da tavsiye ederim, afiyet olsun
Çok az ama öz olmuş sen doyduysan iyi, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Yoğurtlu buğday salatası nasıl oluyor, buğdaylı şeyleri severim ben de, tarif alabilir miyimafiyet olsun
Ayy çok az yemek çok fazla su, hasta olacaksın diye korkuyorum
Ayy geçmiş olsun, inşallah yatışa gerek kalmadan antibiyotik tedavisi sonuç verir. Ne hastalığı vardı acaba
Afiyet olsun şekerparem güzel menü olmuş yineşu kahvaltıların çok hoş
Haha ben de sade içemediğim için karıştırıyordum kefiri yarı yarıyakabak tatlısı olmayaymış harikaymış ama olsun yarın yine mükemmel menü sonraa cumartesi müthiş eksi inşallah
Harikaaa, afiyet olsun kuşum, senin sporlarını hesaplarken kafam tuhaf oluyor
Bırak kırılan bardak olsun kuşum senden çıkmasın da maazallah
Eveeet yedim bugün hurmayı da azalttım
Geçmiş olsuun, Rabbim korumuş. Ne özürü ablacım olur mu öyle şey. Kaç yaşındaydı küçük mü oğluş
Aaaa çok az ya balım, acıkmadın mı, afiyet olsun
Bugün galeta ekmek pide wasa hepsi biraz fazla olmuş mavişim, afiyet olsun
Su az olmuş 2 olsaymış daha iyiymiş ama güzel menü afiyet olsun, helvayı görmüyorum
Sabah simit ve ekmek bir arada olmamış, biri olsaymış daha iyiymiş çünkü Kızartma da var. Afiyet olsun
Afiyet olsun boza ablam
Korumadayken bile bu kadar dikkat ediyorsun senden örnek almalıyızafiyet olsun papatyam
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
İyice azaltıyorsun yediklerini ablacım ya sen de korkutuyorsun beni dikkat et kendineafiyet olsun
Biraz yorgunluktan gözüm döndü sanırım kaptanım çocuklar pide istemişti sicakken dayanamadımAfiyet olsun canım güzel bir menü
Afiyet olsunçok güzel olmuş adımlar da
Afiyet olsunevin işi bitmez valla
Bugün biraz fazla olmuş ( pide)
Afiyet olsun canımsu çok az olmuş
Ekmeklerin sabah 1 dilimi,öğlenden tamamını çıkarıp elmanın yanına 5 fındık veya badem eklersek akşam da ya balık ya karnıyarık yaparsak daha uygun olurmuş
Yarım tatlı kaşığı helvayı görmeye gerek yok kıllicik bişi
Afiyet olsunsabah fazla kaçmış birqz karbonhidrat türü
Akşam da salata eklense güzel olurmuş
Afiyet olsunbütün gün aç kalıp akşama alacağın bütün kaloriyi yüklenmek bana garip geliyor ama öyle alıştıysan yapacak birşey yok tabi yine de ya nohutlu yemek ya balık olaymış
Bir de hem meyve,hem çiko,hem de kahve şekerli olmamış canım ya
Çocuklarla gerçekten süreç yorucu ama sağlığımız için biraz da kendimize odaklanmaliyizMasallah benim de bi zamanlar 85den 58 e düstügüm oldu ama o zaman tek cocuklu ve evde idim. Ben de dediginiz gibi yapmistim. Sabahlari ac karnina 1.5 saat spor yapmistim ilk 2 ay bi anda gitmisti ve acayip vermis gibi gözüküyordum. Komsularim bana ilac mi kullaniyorsun zayiflamak icin demisti. Ama sabah günes dogar dogmaz yaptigim sporlardan haberleri yoktu, hele ki akan terden.
Siz yazinca simdi hatirladim.
Simdi 2 cocuklu calisan anneyim. Sürec uzuyor bu da benim sabrimi zorluyor.
Tekrar tebrik ediyorum daim olsun
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuşHayırlı akşamlar arkadaşlar
Sabah bir dilim tam buğday ekmeği (ilaç için)
Öğlen 12//
Bir servis kaşığı tas kebabı
Bir kase havuç salatası(limon ve tuz var yağ yok)
Bir bardak ayran
Akşam 20.00
15 adet filan hamsi
Bol salata
bir lokma ekmek
Bir yemek kaşığı bulgur pilavı
22.00/
İki dilim ayva
Yarım mandalina
Bir adet elma
Su 2.5lt
5000 adım
LenaG @Boncuk2307 Sitare55 @nurovic
Afiyet olsun canım14.11.24
11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir domates,biraz fırın patates, 1 çk kuşburnu, ,2 dilim ekmek
13.30
2 ceviz, az kabak çekirdeği
16.00 sade kahve
1 mandalina
19.00
1 kepçe mercimek çorbası, 3 YK makarna, 2 köfte yoğurt salata
Şu:2t.Cicekbocekkaktus LenaG
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yararHayırlı geceleriniz olsun arkadaşlar.
LenaG @Boncuk2307
14 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
Pırasalı yumurta (2 yumurta +200 gr pırasa + yarım kapya ve 1 tk(5gr) tereyağı)
Az salata( havuç turp, maydanoz ve kırmızı lahana)
Yemekten sonra:
200 ml bol Tarçınlı sıcak süt
1 çorba kaşığı (15 gr dut kurusu)
30 gr kuruyemiş
Süt ne alaka diyebilirsiniz evet haklısınız ama Bugün reglin 1. Günü ve 10 gün erken geldi o nedenle biraz sıkıntılı geçiyor. Çok üşüyorum ve biraz sancım var.
Bugün egzersiz yok maalesef.
Bugün kendimi seviyorum
Gün içinde: 1,5 lt su, 1 fincan bitki çayı
Afiyet olsun pembeliKızlar hayırlı geceler
Sabah : 2 buçuk dilim cialı ekmek + 2 dilim peynir 4 zeytin 1 yk tahin pekmez
Öğle : 1 Türk kahvesi, 3 kuru kayısı
İkindi: 1 bardak kefir 1 mandalina
Akşam 18.30: 2 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık kavurma + bol yeşillikli salata+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 10 gibi 1 fincan rezene yarım kuru incir
Bol ev işi emzirme, 3 bin adım
Cicekbocekkaktus LenaG
Anammm yok kine bişii14 kasım
18:00
2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması
1,5 lt. Su
3 kupa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
15 Kasım menüm sabah 10.30
İki buçuk yumurta bir dilim TB ekmeği
Öğlen
Biraz badem fındık bı kare beyaz çikolata yarım kase çorba saat yok dönüp dolaşıp ağzıma attım
Akşam 18.00
Karnıbahar ve yoğurt
İki üç YK erişte ama çok güzeldi bı tencere yitebilirdim kalanı eşime verdim ye bitir çabuk diye
Şu 3 lt
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Bn iki gün Yulaf yedim bn hala salı günkü kilomdayim hiç eksilmemisim kızdığım için bugün yumurta yedim kahvaltıda
Afiyet olsunBende menümü yazayım. Yeni eve geldik. Çocukları yatırmaya çalışıyorum.
Kahvaltı
İki yumurta
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
Yarım ayva
Akşam
Bir küçük kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık et sote
2 adet tavuk kanat
4 kaşık yoğurtlu karalahana salatası
Sonrasinda
1 soğuk baklava +1ev baklavası küçüktü ama
1 fincan türk kahvesi
6700 adım
Suyum da tamam
Ayaklarına sağlık
Günaydın queenGünaydın hanımlar
Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişiGünaydın kızlaarrrr
Akşam misafirim vardı giremedim sonrada sizmisim resmen
14 Kasım menüsü
Sabah10
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
3 zeytin
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ogle
Yarım muz
1.mandalin
1.kucuk ev pogacasi
Akşam 19
7 kaşık bamya yemeği
2 kaşık pilav
Yoğurt
Acı biber
Su 2.litre
Spor 9.bin adım yürüyüş
LenaG @Boncuk2307
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu sabahlar , hayırlı cumalar.. Rabbim bu cumanın hürmetine kimin ne derdi varsa derman, ne hastalığı varsa şifa versin inşallah. Benim her cuma her gün her saat içimden geçen en büyük duam dünyada artık masum çocuklar,kadınlar ve hayvanlar katledilmesin. .
Günaydın canım inşallah bol bol eksi görelimGünaydın kızlaray yarın tartı günü ve ben pazartesi den beri tartilmadim normalde hergun çıkıyorum tartıya çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz de
Günaydın canımGünaydinlar hanimlar
Günaydın tomrs cuummGünaydın canlar
Günaydın maviş kaptanGünaydın kizlaaar
Tarti öncesi günümüz ☺
Günaydın kaptaniçelerin güzeliGÜÜÜNNAYYDIIINNN KIZÇELEERR
Bugün full dikkat ediyoruz bol bol su içiyoruz
telekkür ederim kaptaniçemmmAfiyet olsun canım güzel bir menü olmuşkorumalıl
Canım bir kare dediğin ne kadar tam olarak afiyet elsi olsun yarına inşallah güzel bir eksi görürüz15 Kasım menüm sabah 10.30
İki buçuk yumurta bir dilim TB ekmeği
Öğlen
Biraz badem fındık bı kare beyaz çikolata yarım kase çorba saat yok dönüp dolaşıp ağzıma attım
Akşam 18.00
Karnıbahar ve yoğurt
İki üç YK erişte ama çok güzeldi bı tencere yitebilirdim kalanı eşime verdim ye bitir çabuk diye
Şu 3 lt
Bn iki gün Yulaf yedim bn hala salı günkü kilomdayim hiç eksilmemisim kızdığım için bugün yumurta yedim kahvaltıda
Akşam biraz fazla geldi canım hem çorba hem pilav üzerine baklava. Bugün telafi ederiz inş afiyet eksi olsun canımcımBende menümü yazayım. Yeni eve geldik. Çocukları yatırmaya çalışıyorum.
Kahvaltı
İki yumurta
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
Yarım ayva
Akşam
Bir küçük kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık et sote
2 adet tavuk kanat
4 kaşık yoğurtlu karalahana salatası
Sonrasinda
1 soğuk baklava +1ev baklavası küçüktü ama
1 fincan türk kahvesi
6700 adım
Suyum da tamam
Harikasın be yanson gitsin yağlar
Süreçi kendimiz uzatmayalım da canım kaçamaklarla canım çektilerle. Diğer türlü bir hafta yavaş olır bir hafta hızlı olurMasallah benim de bi zamanlar 85den 58 e düstügüm oldu ama o zaman tek cocuklu ve evde idim. Ben de dediginiz gibi yapmistim. Sabahlari ac karnina 1.5 saat spor yapmistim ilk 2 ay bi anda gitmisti ve acayip vermis gibi gözüküyordum. Komsularim bana ilac mi kullaniyorsun zayiflamak icin demisti. Ama sabah günes dogar dogmaz yaptigim sporlardan haberleri yoktu, hele ki akan terden.
Siz yazinca simdi hatirladim.
Simdi 2 cocuklu calisan anneyim. Sürec uzuyor bu da benim sabrimi zorluyor.
Tekrar tebrik ediyorum daim olsun.
Amin canım canım aminnnÇocuklarla gerçekten süreç yorucu ama sağlığımız için biraz da kendimize odaklanmaliyizSitare55 de ben de 3 çocuklu çalışan anneleriz takımda başka aynı durumda olan arkadaşlar da var hepimizin bol eksili tartı günleri olsun
aminn canım inşallahGünaydın kızlar mutlu sabahlar , hayırlı cumalar.. Rabbim bu cumanın hürmetine kimin ne derdi varsa derman, ne hastalığı varsa şifa versin inşallah. Benim her cuma her gün her saat içimden geçen en büyük duam dünyada artık masum çocuklar,kadınlar ve hayvanlar katledilmesin. .
günaydınn uzun boylu upuzun boylu arkadaşımz japonyadan geldi dayanamadım diye bişi yazmıştın geçen menüne resmin de onlar gibi yoksam sen japonyalımısın kızçemmselamlar, günün z raporu:
Kahvaltı: lor peyniri+yulaf+yumurta lavaş içine kahvaltılık sos ve 2 küçük parça dil peyniri ile roka domates, salatalık, bal kabağı çorbası (8:00)
Öğlen: bal kabağı çorbası, zeytinyağlı taze fasulye (13:00)
ara öğün: armut ve 4 tane ufak yeşil çaylı&çikolatalı kitkat(adeti 63 kaloriydi, fotoya bakabilirsiniz) (15:00)
akşam: 1 dilim hamburger ekmeği içine hamburger köftesi, köz patlıcan+ayran+salata (19:30) daha yemedim eve gidince yazamam diye işten çıkmadan bildiriyorum
spor: 15 dk yürüyüş
LenaG @Boncuk2307
hahah aayyy yok ben japonca tercümanım paso japonlarla çalışıyorum yarı japonyalı diyelim hahahha memleket antakya amagünaydınn uzun boylu upuzun boylu arkadaşımz japonyadan geldi dayanamadım diye bişi yazmıştın geçen menüne resmin de onlar gibi yoksam sen japonyalımısın kızçemm
bende arada çinlilerle takılıyorum sıkıntı yoh aynıymışız ama onların bişini üstüne para verseler yemem beee geçen patronumuz çikolarından getirmiş çinden herkes bi merak yedi tatlı ya hani göyaaa... yiyen ıyyy bu ne bee dedilerhahah aayyy yok ben japonca tercümanım paso japonlarla çalışıyorum yarı japonyalı diyelim hahahha memleket antakya ama