- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.818
- 34
Totişi kaşıBugün spordan sonra soyunma odasında iki tane kız benle tanışmak iatediler. Nekadardır geldiğimi falan sordular baya tecrübeli görünüyprsunuz ip atlarken gördük sizi çok iyisiniz falan dediler. Hey gidim 85 kilodan bu hale gelene kadar nler çektim diyemedimMutlu oldum tabi
Eve gelince de bardak kırıldı
Gelmiş geçmiş olsun canımCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Evet canm çalışıyorum. Hemşireyim.. aynn bu gün biraz coştu liste yarın toparlarimGun boyu da cok birşey yememişsin. Değişik bir menu olmus. Afiyet olsun
Cok iyi gidiyorsun
Aaa sen de calışıyor musun ? Hem bebek , hem is hem diyet tebrik ederim . Diyetinde ilk defa bu kadar cok pide ekmek vb. Görüyorumyarin bol su , bol yesillik ile ödem atmaca inşallah
Simit, ekmek, pat kizartmasindan en az 1i diyet icin fazla.
afiyet olsun
aaağğğmmmiiinnnnnn(hatırlattımı acep)Dolar milyoner cınımmm lütfen
Canım kuru kayısı ıslat, dolaba veya serin yere koy; sabah aç karnına iç üstüne 1 bardak sugezegenfeza ablacim selamlar ,bagirsaklari calistiracak dmden ya da müllerden bi destek ürünü biliyor musun ?
Kız sen grev mi yapıyorsun diyet mi nasıl dayanıyorsun14 kasım
18:00
2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması
1,5 lt. Su
3 kupa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallahSelam kızlar pek keyfim yok .Kızım iylesmeyince acile gittim kanında enflasyon yüksek çıktı yarın ultrason bakılacak ona göre yatış da yapılabilir yada antibiyotigin dozu artirabilir .Hayırlısı artık
Bugün ki menum
Kahvaltı 12,30
1 kaç çatal menemen
2 parça kaşar
2 ceviz
Domates
7 zeytin
Yeşillik
Arada filtre kahve
Yarım avuç çiğ köfte
Akşam 19.00
5 kanat
3lt su Spor yok maalesef
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Sade ve hüzel bir menü canım afiyet şifa olsun tatlışımaHayırlı akşamlar arkadaşlar
Sabah bir dilim tam buğday ekmeği (ilaç için)
Öğlen 12//
Bir servis kaşığı tas kebabı
Bir kase havuç salatası(limon ve tuz var yağ yok)
Bir bardak ayran
Akşam 20.00
15 adet filan hamsi
Bol salata
bir lokma ekmek
Bir yemek kaşığı bulgur pilavı
22.00/
İki dilim ayva
Yarım mandalina
Bir adet elma
Su 2.5lt
5000 adım
LenaG Boncuk2307 Sitare55 @nurovic
Yarına dinlen canımcım gece de uzun uzun uyuEşim çıktı, az daha kalsa fena olmazdı, gece düzgün uyuyamadım, sabaha karşı minnoşun yaramazlığına uyandım, ağrı zaten hep var, bazen daha şiddetleniyor, dinlenmeye fırsat bulamadım ya ona da canım sıkıldı sanki
Yarın görürsem o kızları yüzlerine bakarak kaşıyayım mıTotişi kaşı
Ben başlayalı 4 ay oldu canım ama hemen hemen 1 aydır ufak çaplı bir duraksama yaşıyorum.Masallah ne güzel vermissiniz, ne kadar sürede verdiniz acaba? Bundan sonra sizi takipteyim.
Saolasin balimmSade ve hüzel bir menü canım afiyet şifa olsun tatlışıma
Yarına dinlen canımcım gece de uzun uzun uyu
Yarın görürsem o kızları yüzlerine bakarak kaşıyayım mı
TesekkurlerHepsi akşama olunca bence çok olmuş canım gün içine dağılması gereken bir menüymüş
Hoşgeldin o zamanLavişim güzel mesajını görmek ne güzel.Buralardayız artık gidenler eninde sonunda dönüyor kordisim de bir bakmışsın gelmiş.
Aslında bana bir tık fazla geldi ama neyin fazla geldiğini çözemedimselamlar, günün z raporu:
Kahvaltı: lor peyniri+yulaf+yumurta lavaş içine kahvaltılık sos ve 2 küçük parça dil peyniri ile roka domates, salatalık, bal kabağı çorbası (8:00)
Öğlen: bal kabağı çorbası, zeytinyağlı taze fasulye (13:00)
ara öğün: armut ve 4 tane ufak yeşil çaylı&çikolatalı kitkat(adeti 63 kaloriydi, fotoya bakabilirsiniz) (15:00)
akşam: 1 dilim hamburger ekmeği içine hamburger köftesi, köz patlıcan+ayran+salata (19:30) daha yemedim eve gidince yazamam diye işten çıkmadan bildiriyorum
spor: 15 dk yürüyüş
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun ablam güzel olmuşKızlarcımmm bugünkü menüyü yazıyım
Sabah 09.00 kolajenli kahve
Saat 10.00 probiyotikli yesil çay
Saat 12.00 1 yumurta tavada çok az yağlı 2kasik köy loru, 1 yesil biberon 5 dal maydanoz ekmek yok 8 9 tane çiğ badem siyah çay
Saat 15.00 1 bardak ayran
Saat 18.30 gibi 1 tabak taze fasulye 1 kase mevsim Salata yerim sonra maden suyu
Bugün hiç tahıl grubu tüketmedim
Su 3litre spor yok
Sitare55 LenaG
Aaa neden, eskisi gibi değil ama yine de diğer saçma dizilerden iyidir diyerek devam ediyorumBahar dizisini de favorilerimden çıkardım.
Ah o lavabo problemleri, ben karahindiba kahveyle çözdüm şimdilik bakalım
Çok az ama öz olmuş sen doyduysan iyi, afiyet olsun, Allah kabul etsinOrucumu 17.50de
300 ml sirkeli su ve 2 kaşık yoğurt 3 suya ıslanmış hurma tarçın zencefil.zerdecalli karışımla açtım
18.30 da da tavuklu salatami yedim
Şimdi 2 gün kurusu 2 diyet bisküvi yiyeceğim
35 dk kardiyo videomu sabah namaz sonrası yaptım sonra pesine 1 saat yürüyüş ( hastaneye yürüdüm)
İftar onceside 21 dk.leslie videosu yaptım
Suyumu 2.5 lt ye tamamlarım inşallah
LenaG Boncuk2307 Sitare55 @dolar milyoneri
Yoğurtlu buğday salatası nasıl oluyor, buğdaylı şeyleri severim ben de, tarif alabilir miyimIyi aksamlar herkese bugün menumu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir 7 tane zeytin
Biber
1 tk tahin pekmez
Ogle
Yoğurtlu buğday salatası
Akşam
3 köfte ve ayran
Su 3 lt
Sanırım dans da spor dan sayılıyordu 25 dk dana ettim bide akıllı saat aldım adım saysın diye akşam üzeri takabildim şarjını doldurup 6000 adım da orda var
LenaG Boncuk2307
Ayy çok az yemek çok fazla su, hasta olacaksın diye korkuyorumİyi akşamlar
12:00 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
2elma
17:30 650 gr. yağı azaltılmış yoğurt dibine gelince gr. fark ettim dünkü de aynıydı açlığımdan gözüm dönmüş 500lük sanıyordum
Yoğurdun içine de 1avuç kuru üzüm, 1avuç dut kurusu, 2avuç leblebi
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Adım 3166
Su 4 litre
Gece içebilirsem yağsız sütle filtre kahve yada biberiye yada rezene içerim
Ayy geçmiş olsun, inşallah yatışa gerek kalmadan antibiyotik tedavisi sonuç verir. Ne hastalığı vardı acabaSelam kızlar pek keyfim yok .Kızım iylesmeyince acile gittim kanında enflasyon yüksek çıktı yarın ultrason bakılacak ona göre yatış da yapılabilir yada antibiyotigin dozu artirabilir .Hayırlısı artık
Bugün ki menum
Kahvaltı 12,30
1 kaç çatal menemen
2 parça kaşar
2 ceviz
Domates
7 zeytin
Yeşillik
Arada filtre kahve
Yarım avuç çiğ köfte
Akşam 19.00
5 kanat
3lt su Spor yok maalesef
Afiyet olsun şekerparem güzel menü olmuş yine14 Kasım
11.00 İki haş yumurta , minnak marul gobegi , dört çeri, salatalık, havuç , yarım kare süzük peynir, üç zeytin, bir tatlı kaşığı tahin, iki ceviz , bir wasa ekmeği
13.00 Türk kahvesi
15.00 Bir küçük armut çeyreğini eşime verdim
16.30 Bir kase( 2.5 kepçe) mercimek çorbası
Su yine ölçmedim, iki kupa bitki çayı
Eki Görüntüle 3503591
Boncuk2307 Sitare55 LenaG
Haha ben de sade içemediğim için karıştırıyordum kefiri yarı yarıyaSitare55 LenaG Boncuk2307
14 Kasım Perşembe
sabah 09.15
40 gr karakılçık tbe arasında 2 ince dilim et füme ve 30 gr kaşar peyniri, köz kapya, salatalık
öğlen 12.30
90 gr somon balığı, 3 yaprak marul, 1/2 havuç, 3 etiform, 2 kaju, 1 kuru kayısı
ara 15.00-16.00
160 mlt meyveli-sade karışık kefir, 6 kuruyemiş
akşam 19.00
6 yk kurufasulye, 2,5 yk basmati pilavı, 2 yk yoğurt, salata, kabak tatlısı+1 yk yoğurt
2 lt su
11.000 adım
Harikaaa, afiyet olsun kuşum, senin sporlarını hesaplarken kafam tuhaf oluyorMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus @sibel_84
Sabah 10.00 : türk kahvesi
2 k kaysıı 1 hurma
Kahvaltı 12.30 : yulaflı omlet tost
(2 yum, 3 kaşık yulaf, 30 gr kaşar p, pulbşber maydanoz)
3 ceviz ve salatalık, yeşil biber
Ara: 1 hurma, 1 k kayısı, 5 badem, 1 y k çiğ kabak içi, sade kahve
Akşam 18.15 :1 kepçe çorba
6 kasık ıspanaklı yumurta
Bol salata
Spor 20 dakika tempolu yürüyüş
10 dakika rampa yürüyüş
20 dakika hit kardiyo
35 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3250 ip atlama
15 dk eliptik
Bırak kırılan bardak olsun kuşum senden çıkmasın da maazallahBugün spordan sonra soyunma odasında iki tane kız benle tanışmak iatediler. Nekadardır geldiğimi falan sordular baya tecrübeli görünüyprsunuz ip atlarken gördük sizi çok iyisiniz falan dediler. Hey gidim 85 kilodan bu hale gelene kadar nler çektim diyemedimMutlu oldum tabi
Eve gelince de bardak kırıldı
Eveeet yedim bugün hurmayı da azalttımMeyvenin yanına fındık da yemiş
Çok güzel menü canım afiyet eksi olsun
Geçmiş olsuun, Rabbim korumuş. Ne özürü ablacım olur mu öyle şey. Kaç yaşındaydı küçük mü oğluşCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Aaaa çok az ya balım, acıkmadın mı, afiyet olsunErken başladım erken bitirdim günü
8.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin (5tane)
İki dilim kepek ekmeği
11.00
Türk kahvesi
Züber granola (99kl)
13.00
Yeşil elma
14.30
1 Rendelenmiş kabak
2 yk yulaf
Biraz süt
İki yumurta
Omlet yaptım
Domates salatalık
16.00
Türk kahvesi
Su 2 lt geçmişimdir
20 bin adım
100 Er bacak hareketi
100 er yan simit eritme hareketi
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp
Bugün galeta ekmek pide wasa hepsi biraz fazla olmuş mavişim, afiyet olsun14 Kasım menü
07.00 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 hurma 1 galeta
10.30 lor peynirli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan kiraz sapı çayı
13.30 1 fincan süt artırıcı bitki çayı, 1 dilim peynir 1 Wasa 1 cay kaşığı vişne reçeli
15.00 yarım kıymalı pide
16.30 1 mandalina
17.45 kabak sote üzerine 4 kaşık yoğurt, bolca salata, 2 dilim tb ekmek
3 litre su spor yok emzirmeye ve koşturmaya devam(sözde bu hafta dinleneyim diye izin aldım ama işteyken totom daha çok yer görüyordu)
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Su az olmuş 2 olsaymış daha iyiymiş ama güzel menü afiyet olsun, helvayı görmüyorumSelamlar
Sabah 7.15
3 dilim tt ekmek
Kiymali yumurta
14.30
Bi kase sehriye corbasi
Yarim dilim tt ekmek
2 dilim elma
16.45
Bi karniyarik
Biraz balik salata
18.30
Yarim tatli Kasigi un helvasi
Diyet cayi kahve
Su 1.5 olur yatasiya
Spor 9.500 adim
Sabah simit ve ekmek bir arada olmamış, biri olsaymış daha iyiymiş çünkü Kızartma da var. Afiyet olsunMerhabalar 14 Kasım menü
Sabah 10 civarı misafirim vardı
Yarım simit,bir dilim ekmek,1haslanmis yumurta,kkdan biraz fazla peynir, salâta, 2zeytin, üç lokma sucuklu yumurta, 8ki patates kızartması
Öğleden sonra 2 civarında
sade kahve ,4 badem ,bir ceviz, 5fistik,
Tadımlık tatlı ve pasta, tadımlık tarhana
6 da 1 saat yüzme eğitimi
8 buçuk da
2yk tavuklu bulgur pilavı,3yk yoğurt
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun boza ablam14 kasım perşembe
SABAH ve ÖĞLE yok
Kahvem var sadece
AKŞAM
Salata
2 kepçe etli nohut+5-6 yemek kaşığı
Palamut (fırında değil)
25 gram bitter 140,5 kalori
Ayva
Mandalina (3-4 tane ortalama)
1 şekerli Türk kahvesi
1 sade soda
SPOR
3.656 ADIM
Eki Görüntüle 3503652
Eki Görüntüle 3503651
Korumadayken bile bu kadar dikkat ediyorsun senden örnek almalıyızHayırlı akşamlar arkadaşlar
Sabah bir dilim tam buğday ekmeği (ilaç için)
Öğlen 12//
Bir servis kaşığı tas kebabı
Bir kase havuç salatası(limon ve tuz var yağ yok)
Bir bardak ayran
Akşam 20.00
15 adet filan hamsi
Bol salata
bir lokma ekmek
Bir yemek kaşığı bulgur pilavı
22.00/
İki dilim ayva
Yarım mandalina
Bir adet elma
Su 2.5lt
5000 adım
LenaG Boncuk2307 Sitare55 @nurovic
Güzel menü olmuş afiyet olsun14.11.24
11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir domates,biraz fırın patates, 1 çk kuşburnu, ,2 dilim ekmek
13.30
2 ceviz, az kabak çekirdeği
16.00 sade kahve
1 mandalina
19.00
1 kepçe mercimek çorbası, 3 YK makarna, 2 köfte yoğurt salata
Şu:2t.Cicekbocekkaktus LenaG
Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoşHayırlı geceleriniz olsun arkadaşlar.
LenaG Boncuk2307
14 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
Pırasalı yumurta (2 yumurta +200 gr pırasa + yarım kapya ve 1 tk(5gr) tereyağı)
Az salata( havuç turp, maydanoz ve kırmızı lahana)
Yemekten sonra:
200 ml bol Tarçınlı sıcak süt
1 çorba kaşığı (15 gr dut kurusu)
30 gr kuruyemiş
Süt ne alaka diyebilirsiniz evet haklısınız ama Bugün reglin 1. Günü ve 10 gün erken geldi o nedenle biraz sıkıntılı geçiyor. Çok üşüyorum ve biraz sancım var.
Bugün egzersiz yok maalesef.
Bugün kendimi seviyorum
Gün içinde: 1,5 lt su, 1 fincan bitki çayı
Afiyet olsun güzel menü olmuşKızlar hayırlı geceler
Sabah : 2 buçuk dilim cialı ekmek + 2 dilim peynir 4 zeytin 1 yk tahin pekmez
Öğle : 1 Türk kahvesi, 3 kuru kayısı
İkindi: 1 bardak kefir 1 mandalina
Akşam 18.30: 2 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık kavurma + bol yeşillikli salata+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 10 gibi 1 fincan rezene yarım kuru incir
Bol ev işi emzirme, 3 bin adım
Cicekbocekkaktus LenaG
İyice azaltıyorsun yediklerini ablacım ya sen de korkutuyorsun beni dikkat et kendine14 kasım
18:00
2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması
1,5 lt. Su
3 kupa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
Sağol kaptanım❤Gun boyu da cok birşey yememişsin. Değişik bir menu olmus. Afiyet olsun
Cok iyi gidiyorsun
Aaa sen de calışıyor musun ? Hem bebek , hem is hem diyet tebrik ederim . Diyetinde ilk defa bu kadar cok pide ekmek vb. Görüyorumyarin bol su , bol yesillik ile ödem atmaca inşallah
Simit, ekmek, pat kizartmasindan en az 1i diyet icin fazla.
afiyet olsun
Yarın son kaptanımYİNE BİR DESTANLA GELDİM KUSURA BAKMAYIN CANIMLAR, SEVİYORUM SİZİ
Aslında bana bir tık fazla geldi ama neyin fazla geldiğini çözemedimafiyet olsun ablam
Afiyet olsun ablam güzel olmuş
Aaa neden, eskisi gibi değil ama yine de diğer saçma dizilerden iyidir diyerek devam ediyorum
Ah o lavabo problemleri, ben karahindiba kahveyle çözdüm şimdilik bakalımsana da tavsiye ederim, afiyet olsun
Çok az ama öz olmuş sen doyduysan iyi, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Yoğurtlu buğday salatası nasıl oluyor, buğdaylı şeyleri severim ben de, tarif alabilir miyimafiyet olsun
Ayy çok az yemek çok fazla su, hasta olacaksın diye korkuyorum
Ayy geçmiş olsun, inşallah yatışa gerek kalmadan antibiyotik tedavisi sonuç verir. Ne hastalığı vardı acaba
Afiyet olsun şekerparem güzel menü olmuş yineşu kahvaltıların çok hoş
Haha ben de sade içemediğim için karıştırıyordum kefiri yarı yarıyakabak tatlısı olmayaymış harikaymış ama olsun yarın yine mükemmel menü sonraa cumartesi müthiş eksi inşallah
Harikaaa, afiyet olsun kuşum, senin sporlarını hesaplarken kafam tuhaf oluyor
Bırak kırılan bardak olsun kuşum senden çıkmasın da maazallah
Eveeet yedim bugün hurmayı da azalttım
Geçmiş olsuun, Rabbim korumuş. Ne özürü ablacım olur mu öyle şey. Kaç yaşındaydı küçük mü oğluş
Aaaa çok az ya balım, acıkmadın mı, afiyet olsun
Bugün galeta ekmek pide wasa hepsi biraz fazla olmuş mavişim, afiyet olsun
Su az olmuş 2 olsaymış daha iyiymiş ama güzel menü afiyet olsun, helvayı görmüyorum
Sabah simit ve ekmek bir arada olmamış, biri olsaymış daha iyiymiş çünkü Kızartma da var. Afiyet olsun
Afiyet olsun boza ablam
Korumadayken bile bu kadar dikkat ediyorsun senden örnek almalıyızafiyet olsun papatyam
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
İyice azaltıyorsun yediklerini ablacım ya sen de korkutuyorsun beni dikkat et kendineafiyet olsun
Aynn boncuğum bu gün fazla kaçtı yarına drngelerim artıkYİNE BİR DESTANLA GELDİM KUSURA BAKMAYIN CANIMLAR, SEVİYORUM SİZİ
Aslında bana bir tık fazla geldi ama neyin fazla geldiğini çözemedimafiyet olsun ablam
Afiyet olsun ablam güzel olmuş
Aaa neden, eskisi gibi değil ama yine de diğer saçma dizilerden iyidir diyerek devam ediyorum
Ah o lavabo problemleri, ben karahindiba kahveyle çözdüm şimdilik bakalımsana da tavsiye ederim, afiyet olsun
Çok az ama öz olmuş sen doyduysan iyi, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Yoğurtlu buğday salatası nasıl oluyor, buğdaylı şeyleri severim ben de, tarif alabilir miyimafiyet olsun
Ayy çok az yemek çok fazla su, hasta olacaksın diye korkuyorum
Ayy geçmiş olsun, inşallah yatışa gerek kalmadan antibiyotik tedavisi sonuç verir. Ne hastalığı vardı acaba
Afiyet olsun şekerparem güzel menü olmuş yineşu kahvaltıların çok hoş
Haha ben de sade içemediğim için karıştırıyordum kefiri yarı yarıyakabak tatlısı olmayaymış harikaymış ama olsun yarın yine mükemmel menü sonraa cumartesi müthiş eksi inşallah
Harikaaa, afiyet olsun kuşum, senin sporlarını hesaplarken kafam tuhaf oluyor
Bırak kırılan bardak olsun kuşum senden çıkmasın da maazallah
Eveeet yedim bugün hurmayı da azalttım
Geçmiş olsuun, Rabbim korumuş. Ne özürü ablacım olur mu öyle şey. Kaç yaşındaydı küçük mü oğluş
Aaaa çok az ya balım, acıkmadın mı, afiyet olsun
Bugün galeta ekmek pide wasa hepsi biraz fazla olmuş mavişim, afiyet olsun
Su az olmuş 2 olsaymış daha iyiymiş ama güzel menü afiyet olsun, helvayı görmüyorum
Sabah simit ve ekmek bir arada olmamış, biri olsaymış daha iyiymiş çünkü Kızartma da var. Afiyet olsun
Afiyet olsun boza ablam
Korumadayken bile bu kadar dikkat ediyorsun senden örnek almalıyızafiyet olsun papatyam
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
İyice azaltıyorsun yediklerini ablacım ya sen de korkutuyorsun beni dikkat et kendineafiyet olsun