Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Totişi kaşı

Gelmiş geçmiş olsun canım
Allah kolaylıklar versin

Evet canm çalışıyorum. Hemşireyim.. aynn bu gün biraz coştu liste yarın toparlarim emziren annelere uygun ödem atıcı tarifler vardı önceki emzirme döneminde listeleri atmamistim ondan içecek yapacam yarına, şimdiki diyetisyende pek iş.yok haftaya başka bir diyetisyenle devam edecem

Hayırlı geceleriniz olsun arkadaşlar.
LenaG Boncuk2307
14 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
Pırasalı yumurta (2 yumurta +200 gr pırasa + yarım kapya ve 1 tk(5gr) tereyağı)
Az salata( havuç turp, maydanoz ve kırmızı lahana)
Yemekten sonra:
200 ml bol Tarçınlı sıcak süt
1 çorba kaşığı (15 gr dut kurusu)
30 gr kuruyemiş

Süt ne alaka diyebilirsiniz evet haklısınız ama Bugün reglin 1. Günü ve 10 gün erken geldi o nedenle biraz sıkıntılı geçiyor. Çok üşüyorum ve biraz sancım var.
Bugün egzersiz yok maalesef.
Bugün kendimi seviyorum

Gün içinde: 1,5 lt su, 1 fincan bitki çayı

Kızlar hayırlı geceler
Sabah : 2 buçuk dilim cialı ekmek + 2 dilim peynir 4 zeytin 1 yk tahin pekmez
Öğle : 1 Türk kahvesi, 3 kuru kayısı
İkindi: 1 bardak kefir 1 mandalina
Akşam 18.30: 2 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık kavurma + bol yeşillikli salata+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 10 gibi 1 fincan rezene yarım kuru incir
Bol ev işi emzirme, 3 bin adım
Cicekbocekkaktus LenaG

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Sade ve hüzel bir menü canım afiyet şifa olsun tatlışıma
Yarına dinlen canımcım gece de uzun uzun uyu
Yarın görürsem o kızları yüzlerine bakarak kaşıyayım mı

Masallah ne güzel vermissiniz, ne kadar sürede verdiniz acaba? Bundan sonra sizi takipteyim.
Ben başlayalı 4 ay oldu canım ama hemen hemen 1 aydır ufak çaplı bir duraksama yaşıyorum.
İlk aylarda her sabah düzenli 10 bin adım yürüdümaç karnına. Menülerime su miktarına dikkat etim ara ara kaçamak olmadı mı tabiki oldu ama bırakmadım telafi ettim. Şimdi 3 haftadır da spor salonuna yazıldım düzenli spor yapıyprum.
Sen de yeterki isteğinde ısrarcı ol
Geçen bir yerde okudım diyor ki hayal ederek başlayın. Zayıfladığındaki görüntünü giyeceğin kıyafetleri insanlarım tepkilerini...
Sonra plan yapın diyor menülerinzin içeçeğin suyun yapacağın yürüyüşün sporun planını yapın ve
Som adım uygulayon diyor.
Ben bu yazıyı okumamıştım başladığımda ama gerçekten hayal ettim biliyor musın hatta birlaç kere kilo bildirirlen hayal ettiğim kiloyu yazdığım oldu 82 diyecekken 72 dediğim

YİNE BİR DESTANLA GELDİM KUSURA BAKMAYIN CANIMLAR, SEVİYORUM SİZİ
Aslında bana bir tık fazla geldi ama neyin fazla geldiğini çözemedim afiyet olsun ablam
Afiyet olsun ablam güzel olmuş
Bahar dizisini de favorilerimden çıkardım.
Aaa neden, eskisi gibi değil ama yine de diğer saçma dizilerden iyidir diyerek devam ediyorum
Ah o lavabo problemleri, ben karahindiba kahveyle çözdüm şimdilik bakalım sana da tavsiye ederim, afiyet olsun
Çok az ama öz olmuş sen doyduysan iyi, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Yoğurtlu buğday salatası nasıl oluyor, buğdaylı şeyleri severim ben de, tarif alabilir miyim afiyet olsun
Ayy çok az yemek çok fazla su, hasta olacaksın diye korkuyorum
Ayy geçmiş olsun, inşallah yatışa gerek kalmadan antibiyotik tedavisi sonuç verir. Ne hastalığı vardı acaba
Afiyet olsun şekerparem güzel menü olmuş yine şu kahvaltıların çok hoş
Haha ben de sade içemediğim için karıştırıyordum kefiri yarı yarıya kabak tatlısı olmayaymış harikaymış ama olsun yarın yine mükemmel menü sonraa cumartesi müthiş eksi inşallah
Harikaaa, afiyet olsun kuşum, senin sporlarını hesaplarken kafam tuhaf oluyor
Bırak kırılan bardak olsun kuşum senden çıkmasın da maazallah
Meyvenin yanına fındık da yemiş
Çok güzel menü canım afiyet eksi olsun
Eveeet yedim bugün hurmayı da azalttım
Geçmiş olsuun, Rabbim korumuş. Ne özürü ablacım olur mu öyle şey. Kaç yaşındaydı küçük mü oğluş
Aaaa çok az ya balım, acıkmadın mı, afiyet olsun
Bugün galeta ekmek pide wasa hepsi biraz fazla olmuş mavişim, afiyet olsun
Selamlar

Sabah 7.15
3 dilim tt ekmek
Kiymali yumurta

14.30
Bi kase sehriye corbasi
Yarim dilim tt ekmek
2 dilim elma

16.45
Bi karniyarik
Biraz balik salata

18.30
Yarim tatli Kasigi un helvasi

Diyet cayi kahve
Su 1.5 olur yatasiya
Spor 9.500 adim
Su az olmuş 2 olsaymış daha iyiymiş ama güzel menü afiyet olsun, helvayı görmüyorum
Sabah simit ve ekmek bir arada olmamış, biri olsaymış daha iyiymiş çünkü Kızartma da var. Afiyet olsun
Afiyet olsun boza ablam
Korumadayken bile bu kadar dikkat ediyorsun senden örnek almalıyız afiyet olsun papatyam
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
14 kasım

18:00

2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması

1,5 lt. Su
3 kupa kahve

LenaG Cicekbocekkaktus
İyice azaltıyorsun yediklerini ablacım ya sen de korkutuyorsun beni dikkat et kendine afiyet olsun

Sağol kaptanım❤

Yarın son kaptanım

Aynn boncuğum bu gün fazla kaçtı yarına drngelerim artık

15 Kasım menüm sabah 10.30
İki buçuk yumurta bir dilim TB ekmeği
Öğlen
Biraz badem fındık bı kare beyaz çikolata yarım kase çorba saat yok dönüp dolaşıp ağzıma attım
Akşam 18.00
Karnıbahar ve yoğurt
İki üç YK erişte ama çok güzeldi bı tencere yitebilirdim kalanı eşime verdim ye bitir çabuk diye
Şu 3 lt
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Bn iki gün Yulaf yedim bn hala salı günkü kilomdayim hiç eksilmemisim kızdığım için bugün yumurta yedim kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…