Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yaa süper haber çok teşekkür ederim canım

Elhan ablacım günaydın
milyonere şarkı yaptım gördün mü
Gördüm bitanem şarkıya nazire yazmişsin muhteşem olmuş. Edebiyatta bunu yapan şairler olmuştur. Şarkiyi dinlemeden sözleri okudum aslı bu şekilde zannettim aaa nasıl da uygun bir şarkı dedim. Dinledikten sonra sözleri değiştirdiğini fark ettim.

12 Kasım menü
04.00 1 mandalina 1 muz su
18.00 1 kase barbunya yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği küçük parça tavuk küçük dilim kek
22.00 2 ceviz 2 kayısı
Su 2 litre
6 bin adım

13 Kasım menü
10.00 3 yk kuymak 2 salatalık yarım dilim tam buğday ekmeği
14.00 2 kare cikolata 1 kayısı kahve
18.00 1 kase barbunya yemeği 4 yk sebzeli bulgur pilavı
Su 2 litre
LenaG Boncuk2307

Cok az olmamis mi ekmek yok zaten , barbunya 4 kaşık kanat 2-3 olabilirdi. Afiyet olsun

Hayırlı yolculuklar canım

Ayy ne bileyim. O kadar konusu geçince aklıma cıss bir yemek geldi. Kelebek makarna mı acaba dedim Allah iyiliğinizi versin
Protein baya dümdüz bi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim
Ahahahah aynen alacağı olsun ama kilo almasın kız bana okadar onerileride bulunuyor saolsun varolsun sayesinde değişik değişik sporlar yapmaya başladım hahahaha Denp
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah
Yazlık yörede evi olanların en büyük derdi bu elhancım. otel parası al hepsinden.
Ay çok mantıklı gecelik fiyat al
İki gündür buralar gelebekten geçilmiyor maşallah, afiyetler olsun. Cumartesi sabahtan teşrif eder kendileri.
Sen de mi brütüs pazar sabah gelsin dur

Aaaaa buldum 8kilo yağım varmış buldum şimdi @Sitare55 @malahit
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım
Aslansın kaptansın yaparsın aşkım
Cumartesi yapsa yerdim valla kızımı götürecem tek tabak alacam beniö tabağı kızıma yedirecem hele hele nasılda planlar yapıyor
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı
Türk kahve fincanı 80ml canm
Afiyet şifa olsun canım
Özür dilerim kaptanım @Sitare55 yazıyorum şimdi
12.11.2024 Salı
Sabah yok
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta ,domates,1 dilim ekmek
Akşam:İzgara balık ,salata
7300 adım
LenaG , @Sitare55
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canım
Evet canım Leslie 3 4 5 mile hepsini yaptım da yavaş kaliyor artık bana daha hızlı tempolu spor yapmak iyi geliyor bana he ama yine yapıyorum Leslie yide yanına ekliyorum başka sporlarda
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz
Yeter yattınız, kalkın yürüyüş yapmalısınız
Emredersiniz efenim
Günaydın tatlışım

Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim
Ohhhh çok şükür canımsın
Sen de benim canımsınnnnn
Elhan ablacım günaydın
milyonere şarkı yaptım gördün mü

Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah
Sabahın 7 sinden beri vakit geçsin diye bekliyorum ay kahve öğüteceğim diyee. Geşen dalmışım sabahın 7 sinde öğüttüm baya sövülmüş olabilirim
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçem hangi kahve çekirdeğinden alıyorsun
Nasıl güzel ama dimiiiiiii
Günaydın kaptanım Mesajlara yetişmek gerçekten zor sayfa enflasyonu yaşıyoruz. Maşallah ne güzel katılım oluyor. Aktif, dinamik , heyecanlıyız her daim.
Canlı canlı, grubumuz heyecanlı

Gılgamış destanı gibi alıntı mesajı yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…