- 24 Aralık 2023
- 1.197
- 6.736
Afiyet olsun az ve öz olmuşSelamlaar
Dünkü menüm
Sabah
Yok
Öğle
1 kase mantar çorbası
1 yk zeytiny barbunya (tadına baktım sadece)
Yeşil salata
Ara
Yok
Akşam
1 p tavuk kanat (haşlama)
1 kase cacık
1 yk basmati (tadına baktım)
Su:2.5 lt
Adım: 4750
LenaG Cicekbocekkaktus
Günaydın canımGünaydinnnnn mutlu sabahlar
Günaydın ceeeeGünaydın
Başınız sağolsunGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Yaa süper haber çok teşekkür ederim canımHoşgeldin canım. İlk sayfadaki formu rica etsem doldurur musun
P.tesi sabahı tarihli ve nickli bir tartı fotosu da atarsan başlangıç alırız ve tamamdııırr.
1 hafta hazırlık grubumuzda sen de bizi tanırsım ardından istersen takımlara girersin
Bozmuyormuş canım
Genelden devam canım
afiyet olsun ee yemek nerdee
Adımlar süper ayaklarına sağlık
Hoşgeldin tekrar canım bir tartı fotosuyla devam devamm
Başınız sagolsun canımGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Günaydın canımGünaydınnlar hanımlar
başınız saolsun canımGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Gördüm bitanem şarkıya nazire yazmişsin muhteşem olmuş. Edebiyatta bunu yapan şairler olmuştur. Şarkiyi dinlemeden sözleri okudum aslı bu şekilde zannettim aaa nasıl da uygun bir şarkı dedim. Dinledikten sonra sözleri değiştirdiğini fark ettim.
Günaydın kaptanımHerkesciklere günaydın kızçeleerrr
Maşallah yine sayfalarca
GünaydınGünaydınnlar hanımlar
Günaydın canımGunaydinnnn çiçek kadınlar
Niyetliyim ama yurudumde geldim kizceler ay ne iyi geldi vallahi temiz hava miss
sibel_84 basiniz sagolsun
Bağlangıcın hayırlı olsun o haldeTartım 83.4
Cok az olmamis mi ekmek yok zaten , barbunya 4 kaşık kanat 2-3 olabilirdi. Afiyet olsunSelamlaar
Dünkü menüm
Sabah
Yok
Öğle
1 kase mantar çorbası
1 yk zeytiny barbunya (tadına baktım sadece)
Yeşil salata
Ara
Yok
Akşam
1 p tavuk kanat (haşlama)
1 kase cacık
1 yk basmati (tadına baktım)
Su:2.5 lt
Adım: 4750
LenaG Cicekbocekkaktus
Hayırlı yolculuklar canımKızlar sabahtan yola çıkıcam 3 gün şehirdışında olucam. Tartımı da yanımda götürmeye düşünüyorum. İnşallah ödemi cts’ye kadar atarım. Şehirdışı programlarında düzenim acayip bozuluyor. Hadi bu sefer hayırlısı
Protein baya dümdüz
Ayy ne bileyim. O kadar konusu geçince aklıma cıss bir yemek geldi. Kelebek makarna mı acaba dedimAllah iyiliğinizi versin
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallahAhahahah aynen alacağı olsun ama kilo almasın kız bana okadar onerileride bulunuyor saolsun varolsun sayesinde değişik değişik sporlar yapmaya başladım hahahahaDenp
Ay çok mantıklı gecelik fiyat alYazlık yörede evi olanların en büyük derdi bu elhancım. otel parası al hepsinden.
Sen de mi brütüsİki gündür buralar gelebekten geçilmiyor maşallah, afiyetler olsun. Cumartesi sabahtan teşrif eder kendileri.
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canımMerhabalar birqz dolu dolu geçen gündü
13 Kasım menüm
Sabah
2 badem bir ceviz
Sabah 10 buçuk
2yk kıymalı patates,bir dilim ekmek, boca yeşil biber,3zeytin kk peynir ve bir kase yoğurtlu kabak
Ara kahve
Akşam 6 buçuk
3 lokma döner, bir kase k.lahana yogurtladim, bir bardak ayran,
Akşam kızım doğumgünü kutladk
Pasta tadımlık, pişmaniye tadımlık,baklava tadımlık, dubai çiko minnacık, çok çok az hepsinden, 4 badem,5fistik
Öğleden sonra 6 bin adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Aslansın kaptansın yaparsın aşkımCuma günü öğlen komşum mevlid yapacakmış zaten kalabalık olur muhtemelen. Burada mevlidlerde pide veya keşkek yanına tavuklu pilav helva veya başka tatlı oluyor. Hepsi karbonhidrat. Kahvaltımı sağlam yapıp tok giderim hesabım bu yönde
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktıCumartesi yapsa yerdim valla kızımı götürecem tek tabak alacam beniö tabağı kızıma yedirecemhele hele nasılda planlar yapıyor
Afiyet şifa olsun canımTürk kahve fincanı 80ml canm
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canımSabah 11
Yulaf süt bir elma 1 tk bal chia tohumu karışımı
Öğlen14
Bir kase tavuk çorbası
Akşam 17.30
Bir kâse nohut yemeği
Bol ekşili salata
Misafirlikte tatlı yapmışlardı çok ısrar edince bı çatal tadina bakıp kalanı oğlana yedirdim ve 8-10 tane fındık yedim
Su 3 lt
LenaG @Sitare55 Boncuk2307
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzzEvet canım Leslie 3 4 5 mile hepsini yaptım da yavaş kaliyor artık bana daha hızlı tempolu spor yapmak iyi geliyor bana he ama yine yapıyorum Leslie yide yanına ekliyorum başka sporlarda
Emredersiniz efenimYeter yattınız, kalkın yürüyüş yapmalısınız
Günaydın tatlışım
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin RabbimGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Sen de benim canımsınnnnnOhhhh çok şükür canımsın
Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallahAynen devam canımzaten midem küçülmüş istesemde bir noktadan sonra midem almıyor. Eskisi gibi dolu dolu tabak asla yiyemiyorum. Bu çok iyi ama tartıda niye gitmiyor insan üzülüyor. 6ay sürem dolunca tekrar kan baktıracağim
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçemSabahın 7 sinden beri vakit geçsin diye bekliyorum ay kahve öğüteceğim diyee. Geşen dalmışım sabahın 7 sinde öğüttüm baya sövülmüş olabilirim
Nasıl güzel ama dimiiiiiiiGördüm bitanem şarkıya nazire yazmişsin muhteşem olmuş. Edebiyatta bunu yapan şairler olmuştur. Şarkiyi dinlemeden sözleri okudum aslı bu şekilde zannettim aaa nasıl da uygun bir şarkı dedim. Dinledikten sonra sözleri değiştirdiğini fark ettim.
Canlı canlı, grubumuz heyecanlıGünaydın kaptanımMesajlara yetişmek gerçekten zor sayfa enflasyonu yaşıyoruz. Maşallah ne güzel katılım oluyor. Aktif, dinamik , heyecanlıyız her daim.
Gılgamış destanı gibi alıntı mesajı yazmışımHayırlı yolculuklar canım
Protein baya dümdüzbi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah
Ay çok mantıklı gecelik fiyat al
Sen de mi brütüspazar sabah gelsin dur
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım
Aslansın kaptansın yaparsın aşkım
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı
Afiyet şifa olsun canım
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canım
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz
Emredersiniz efenim
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim
Sen de benim canımsınnnnn
Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçemhangi kahve çekirdeğinden alıyorsun
Nasıl güzel ama dimiiiiiii
Canlı canlı, grubumuz heyecanlı