- 21 Aralık 2016
- 8.866
- 40.693
Tesekkürler ablacim, bide spor olsa iyi de , dün isten gec ciktim eve gel yemek yap etrafi topla ,aksam erken uyuya kalmisim.Afiyet olsun canım ilk gün güzel bir başlangıç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkürler ablacim, bide spor olsa iyi de , dün isten gec ciktim eve gel yemek yap etrafi topla ,aksam erken uyuya kalmisim.Afiyet olsun canım ilk gün güzel bir başlangıç
Basiniz sagolsun, kalanlara sabir diliyorum.Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Hoş geldin bitanemKızlaaaar iyi akşamlaaaar nasılsınız yeni katılanlar veya hatrlamayanlar için bir kilo veren bir kilo alan 60 ın altına düşemeyen bu kardeşiniz 65 den sinsi sinsi yukarı doğru çıkarken ensemden tutup buraya getirdim 34 yaş 1.70 boy 65lerde bir kg tartılmadım korkudan yeme bozukluğum ve hasimatom var
Günaaaydınn hoşbuldum Elhan ımHoş geldin bitanem
HoşbuldummmTekrar hoşgeldin
Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki formu rica etsem doldurur musunMerhabaa listeye beni de alır mısınız ama pazartesi başlicam misafirlerimiz var da
Bozmuyormuş canımKızlar size bir soru sormak istiyorum şimdi ben sabah 9 da kahvaltı ve en son akşam 5 5 30 gibi yemeği bitiriyorum daha bise yemiyorum ama akşam yatarken ve sabah aç karna kolajen içiyorum bu açlığı bozar mı bilginiz varmi
Genelden devam canımKızlar diyetle ilgili değil de bir şey sorcam. Sayfada böyle tek konu altında sohbet şeysi var mı hani günaydın napıyon gibi yazdığımız
İyi akşamlar
10:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
15:30 500gr. az yağlı yoğurt ve içine 2avuç leblebi
17:30 10adet minik bağdat hurma, 1avuç dut kurusu
20:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
Su 2.5 litre
LenaG @Boncuk2307
Kaptanım kaptanıım Cicekbocekkaktus
Hoşgeldin tekrar canım bir tartı fotosuyla devam devammKızlaaaar iyi akşamlaaaar nasılsınız yeni katılanlar veya hatrlamayanlar için bir kilo veren bir kilo alan 60 ın altına düşemeyen bu kardeşiniz 65 den sinsi sinsi yukarı doğru çıkarken ensemden tutup buraya getirdim 34 yaş 1.70 boy 65lerde bir kg tartılmadım korkudan yeme bozukluğum ve hasimatom var
Bol su iç bitanem cigkofte affetmez neyse ki az yenmişAz yiyim diye önce tavuk yedim canım ama birazcık bulgurdan bişeycik olmaz herhalde. Zaten çıkıp üstüne de yürüdüm bence kalmamıştır, sence de kalmamıştır dimi
Ne iyi ettin de geldinGünaaaydınn hoşbuldum Elhan ım
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabırlar versinGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Afiyet olsun omlet sebzeli diye sanırım yenmedi ama yeşillik eklense menüye çok güzel olacakmış sporlar süperLenaG @Boncuk2307
13 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
Omlet (2 yumurta +1 kabak+maydanoz ve kapya)
Yulaf bazlama (3 çorba kaşığı yulaf ezmesi +sıcak su + tuz)
1 çorba kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
1 tatlı kaşığı bal
30 gr beyaz peynir
Yemeğin ardından :
30 gr kuru incir
Sade kahve
Gün içinde: 1,75 lt su, 2 fincan bitki çayı
Günün egzersizleri:
15:00-15:30 1. Video 2 kez yapıldı.
22:00 - 23:00 2. Video 2 kez,
3. Video 3 kez yapıldı.
30 dk evde yürüyüş 3100 adım
360 jumping jacks
Herkese İyi geceler diliyorum.
Günaydınn canımGünayyyydınnnn
GünaydııınnGünaydınlar hanımlar
GünaydınGünaydın
Başlangıcın hayırlı olsungünaydınnnnn, 3 günlük detox sonucu -4 görmüşüm hayatımda verdiğim en hızlı kilo, kalıcı olduğunu sanmıyorum 68 falan çıkarım yarın büyük ihtimalle. ama beni motive tutması için bu kilodan ekleyelim listeye gshshs 94bassuk, 67 kg
spor su beslenme akşam toplu yazayım
Günaydın canım Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Günaydın canımGünaydın çiçek hatunlar
Menüier gayet güzelmiş canım su miltarı da iyiyse korksun kilolar bizden
Menün suyun harika canım bol eksi olsunSabah 11
Yulaf süt bir elma 1 tk bal chia tohumu karışımı
Öğlen14
Bir kase tavuk çorbası
Akşam 17.30
Bir kâse nohut yemeği
Bol ekşili salata
Misafirlikte tatlı yapmışlardı çok ısrar edince bı çatal tadina bakıp kalanı oğlana yedirdim ve 8-10 tane fındık yedim
Su 3 lt
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Niye yandı ağzın desene biyolNormalde herkes birbirinin menüsünü yorumlamalı
Benim sütten ağzım yanınca yoğurdu dondurucuya koyup yiyorum, yani
Kaçta fezamBizim de perşembe, yani bugün var
Bisürü hamurişi var, ben ne yiyeceğim
Ohhhh çok şükür canımsınAhaha kabak mantı bebeğim rahatla gözüm dönmediyse, kendimi kaybetmediysem böyle planlı zalımlık yapmam korkma
Afiyet olsun canım. Sen düzeninden şaşma illaki gidecek regl etkiler uykusuzluk etkiler sen devam et temiz menülereKızlar menüm
Sabah kolajenli kahve
Saat 09.30 1.5 haşlama yumurta 2 yaprak marul 5 6 yaprak maydanoz 1/3 salatalık 1 parça peynir 6 zeytin 1diljm ekmek
Saat 14.00 1 bardak ayran 1 hurma
Saat 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 kepçe çorba 1 küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek
Saat 20.00 maden suyu
Su 2litre LenaG Sitare55
Hala tartıda +1kiloyum neyi yanlus yapıyorum bilmiyorum dün eşim pasta almış tadına bile bakmadım . karatay deneyeceğim
Günaydın yıldızım
Günaydınlar kaptaniçemHerkesciklere günaydın kızçeleerrr
Maşallah yine sayfalarca
Günaydın canım
Afiyet olsun menün güzel ama kabızlık veya regl etkisi olabilirmi ki
Menüier gayet güzelmiş canım su miltarı da iyiyse korksun kilolar bizden
Menün suyun harika canım bol eksi olsun
Niye yandı ağzın desene biyol
Kaçta fezam
Ohhhh çok şükür canımsın
Afiyet olsun canım. Sen düzeninden şaşma illaki gidecek regl etkiler uykusuzluk etkiler sen devam et temiz menülere
Herkesciklere günaydın kızçeleerrr
Maşallah yine sayfalarca