Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kuzum kuru hurmaların ve aradaki meyvelerin fazla geldi bana sabah 3 hurma olmalıydı. Arada da bir yaş meyve iki hurma yanına ceviz fomdık badem olsaymış. Kan şekerin hızlı yükselirp alçalmış o yüzden sürekli meyve yeme isteği olmış akşam ve sabah muazzam ❤️🥳
Kaptanım kahve acı gelince üç hurma yiyordum dörde çıktı. Meyveyi de aç olduğum için değil çok sevdiğim için şeyediyorum ama dikkat ederim daha da 🥰

Dr bana 1 kilo daha yağdan versen sıkıntı yağa da ihtiyaç var dedi de bakalım. Kan sonuçlarımı bekliyorum. İnsülin direncim istenilen seviyeye gelene kadar devam ederim. Ve bacaklarım incelene kadar
Canım ne dicek sana elif hoca mi dedi bu insülin direncini?ben bu insülin direnci ne demek hiç bilmiyorum ama uzun süre acliklarda ortaya çıkıyormuş korkmuyor değilim çünkü banada çağlar bey çok aç kalıyor olmalisinki kilo vermeye devam ediyorsun dedi onun üstüne sabahlaruda yemeye başladım ama bu direnç ne oluyor onu anlamadım anlayan var ise anlatırsa sevinirim🙄

Baby sen uzundum diye hatırlıyorum. Bi de ciddili spor yapıyorsun. Düşmüştür bence . Mezurayla ölçüyor musun kendini? İyi bi sonuç çıkacak. Benim de 11 kilo yağım var. 10 olsa dümdüz iyi işte 😂😂
Kız 11 kilo yağ ne allasen bu 50 "kilolar kapatılsın yav banane 😱

Selamlar ben de yazayim ilk günlü menümü ,

Sabah 11.20
Bi elma
Bitki cayi

Ögle 13.00
Bi tt ekmekcik arasi monzeralle ,domates , yesillik

16.45
Bi kase tavuklu sehriye corbasi
Bi karniyarik
Salata

Su 1litre
Adim 6000

LenaG LenaG
Afiyet olsun canım, menün güzel fakat suyun çok az olmuş.
Selammmssss ❤️
Az susayım dedim bakim ben susunca da çok konuşuluyor mu, konuşuluyormuş 🤣 olayın benle alakası yok hakime abla🤣

9.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
İki ince dilim kepek epppeeeğii

11.30
Cennet hurması
Avuç içi kadannn beyaz leblebi

13.00
Mandalina

14.30
Duble Türk kahvesi
Bir hurma

15.30
3 tane kelebek 🤣🤣
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek eppeeeğğğii

Su 2 lt
6.000 adım
Regl olamadım agresifim kompleksliyim iştahlıyım ammma direniyorum acılarına dünyaaaa🫣😖🤪

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 @Denp
İki gündür buralar gelebekten geçilmiyor maşallah, afiyetler olsun. Cumartesi sabahtan teşrif eder kendileri.
Ara ara okudum vallahi kızlar önemli bir şeyler olup da okuyamayip atladığım varsa kusura bakmayın
Menümü yazayım
Sabah.11 de
Sucuklu yumurta
1dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 salatalık
Ogle arası
1.mandalina
Saat 3 de komşum lokma döktürmüş 2 adet yedim üzgünüm
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak yemeği
Yogurt
Şu 2 litre
Spor 7 bin adım yürüyüş
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Lokmayı yutmuşsun artık sağlık olsun.
13 Kasım menü
09.00 1 bardak kuru kayısılı su
10.00 smoothie
14.30 2 dilim ekmek arası pulbiber ve 1 dilim peynir
16.30 1 kahve fincanı kadar leblebi, 2 kuru incir 1 fincan kahve
18.30 6-7 kaşık mantarlı tavuk sote, soğan salatası, 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
20.30 1 avuç kuruyemiş,2-3 kuru kayısı(çayla yerim şimdi)
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Ayy menümü yazdım ama gitmemiş tekrar yazayım
Sabah 11
Sucuklu yumurta zeytin salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ogle arası
1 mandalina
Komşum lokma döktürmüş getirdi dayanamadım 3 adet yedim üzgünüm
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık ıspanak yemeği
Yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 6 bin adım yürüyüş
Aman Allah'ım lokmalara zam gelmiş, ikiydi üç oldu :KK70:
İyi akşamlar

10:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

15:30 500gr. az yağlı yoğurt ve içine 2avuç leblebi

17:30 10adet minik bağdat hurma, 1avuç dut kurusu

20:00 1büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

Su 2.5 litre
Kaptanım kaptanıım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Adım 21bin427 :21:
Neden yemek yok, adımlar muhteşem. Bir de o yoğurt 500 gr. değildir dimi, eğer öyleyse hiç mi şişkinlik yapmadı.
Sabah kahvaltım
Çorba

Ara bitki çayı

Öğlen
Çorba
Ciger
Salata

Aksam
Haşlanmış tavuk
2 dilim tam buğday ekmeği
Yoğurt

Spor
30 dk leslie spor
Afiyet olsun canım.
12 Kasım Salı menüm

14.00
2 yumurtalı kıymalı yumurta
3 tane salatalık
2 dilim ekmek
1 muz
2 mandalina
5 tane ceviz

19.30
Küçük bir kase patlamış mısır

Su: 1,5 lt

……………………………………………..

13 Kasım Çarşamba menüm

13.00
1 kepçe düğün çorbası
3 yk Mısırlı bezelyeli pilav
Bir büyük kase yeşil salata

19.30
3 mandalina
1 avuç fıstık

Su: 2 lt
Adım: 9.297

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3503180
Afiyetler olsun canım, meyveler miktar olarak biraz fazla geldi bana.
Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

13 Kasım Çarşamba

sabah 09.15
50 gr karakılçık tbe arasında 60 gr kaşar peyniriyle tost, köz kapya ve salatalık

öğlen 13.15
2 köfte, sirkeli havuçlu marul salatası, 3 altınbaşak

aralarda
200 gr yoğurt, 5 kuruyemiş, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi

akşam 19.30
8 yk kıymalı kabak yemeği, çoban salata, 2 yk yoğurt, cevizli kabak tatlısı, 1 dilim pide

2 lt su

11.000 adım
Afiyet olsun canım, umarım kabak tatlısının miktarı tadımlıktır, adımların çok güzel.

Eklentiler

• IMG_20241101_142640.jpg
    IMG_20241101_142640.jpg
    202,5 KB · Görüntüleme: 11
Duydummm :KK61:

Sanki biz yazıyoz her şeyi hemen de savunma modu :ukala::ukala:

Canım menünde sporun da harika bak bi daha diyorum HA-Rİ- KA 🤣 @Denp @dolar milyoneri
Bu menüyü aşırı aşırı beğendim spora da bittim 🥳
İnşallah devamı gelir canım.🫣🫣 Yarın arkadass davetliyiz bakalım akşami en hafif nasıl atlatirim
Harika, hemen kaydediyorum. 🫶

Maşallah yine mükemmel menü, şaşırtmadın siboşum ❤️

Göğüs but falan ye gözümüze batmaz herhal o zaman 😂😂var ki yiyom desene sen de 😂😂
Ama vücudum benni şaşırtıyor.😁😁

Ben bacaklarım hiç incelmez şu geriye doğrı olan brezilyan totom hiç inmez sanıyordum öyle de güzel iniyormuş ki senin de gider merak etme ama spor şart
Evet biliyorum cidden spor yani diyetisyen de aynısını söyledi. Ben bacağım kalın diyince. Kas oranın iyi madem ki incelmek istiyorsun spor yap dedi. O kadar alışkanlığım yok ki spora
Canım ne dicek sana elif hoca mi dedi bu insülin direncini?ben bu insülin direnci ne demek hiç bilmiyorum ama uzun süre acliklarda ortaya çıkıyormuş korkmuyor değilim çünkü banada çağlar bey çok aç kalıyor olmalisinki kilo vermeye devam ediyorsun dedi onun üstüne sabahlaruda yemeye başladım ama bu direnç ne oluyor onu anlamadım anlayan var ise anlatırsa sevinirim🙄
Yok canım endokrin dr’u insülin direncim ve pcosum çıkınca kilo ver dedi. Bana da dank etti vermem gerekiyor diye. İnsülin direnci kilodan oluyor bazen de genetik. Benim babam da şeker hastalığı olunca risk taşıyordum. Belirtileri sık sık yeme isteği, kilo verememe falan. Uzun süreli açlıkla alakalı değil ferah tut gönlünü
Kız 11 kilo yağ ne allasen bu 50 "kilolar kapatılsın yav banane 😱
Ya bana niye şeyaptın şimdi. Ortadayım ben 😂😂 11 kilo yağ bacak popo ve memede ama. Roberto carlos gibi bacaklar. Eskiden popo kim kardashianla yarışıyordu indi şükür.😂

Afiyet olsun canım, menün güzel fakat suyun çok az olmuş.

İki gündür buralar gelebekten geçilmiyor maşallah, afiyetler olsun. Cumartesi sabahtan teşrif eder kendileri.

Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Lokmayı yutmuşsun artık sağlık olsun.

Afiyet olsun canım, güzel menü.

Aman Allah'ım lokmalara zam gelmiş, ikiydi üç oldu :KK70:

Neden yemek yok, adımlar muhteşem. Bir de o yoğurt 500 gr. değildir dimi, eğer öyleyse hiç mi şişkinlik yapmadı.

Afiyet olsun canım.

Afiyetler olsun canım, meyveler miktar olarak biraz fazla geldi bana.

Afiyet olsun canım, umarım kabak tatlısının miktarı tadımlıktır, adımların çok güzel.
Tam yazdığım gibi 500gr. 🥰
Geçen ayda bu şekilde 3gün yaptım başarılı olmuştu ama 3 haftadır kilo vermem duraksadı önümüzdeki haftalarda bakalım neler olucak 🤷‍♀️

Ayy konuştukça sinir oldum zaten yüzünü göresi gözüm yok şu an 😂😂

O misafire belin ağrıması normal 😂afiyet olsun

Yenmiş yine activia mix 😂😂 afiyet olsun kuşum, güzel olmuş

Bana da öyle geliyor amma, öyle olması işimize geliyor galiba 😂

Aman tanrım didim brokoli tostu nasıl ettin gı😂afiyet olsun güzel görünüyor

Sen harika bir detaysın kaptanım 🥰 1500 den fazla atlayamadım diye üzülüyor musun sen 🥴 delilik parayla mı 😂

Mükoo 👌👌 muntazam, harika, başka benzer bütün kelimeler. Afiyet olsun ❤️

Sen korumadasın biz sana karışmıyohk, afiyet olsun papatyam 🌸

Bugün bir tık az geldi gözüme ablacım, sen doyduysan önemi yok 🥰 adım sayısı 👌

Hoşgeldin aramızaa, kaydedeyim mi şimdi ben seni listeye yoksa hafta sonuna kadar bekleyecek misin 🥰

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun mor ablacım 💜😂

Afiyet olsun demekten başka elimizden bişey gelmez boza ablam ❤️ lütfen toparlan 🙏

Ara Öğün falan olmadığı için sabahki patatesler ve çikolata çok gelmedi, afiyet olsun çiçeğim 🌸

Güzel olmuş afiyet olsun ablacım 🥰

Hahaha Elhan ablam ya 😂

Gayet güzel ilk menün tekrar hoşgeldinnn 🥰

Hahaha, ben okumadan geçemiyorum daa 😂😂😂 menü spor oluyor kaçırırım diye hepsini tek tek okuyorum gözlerim bu emoji gibi oluyor :confused: :confused:

Hahaha fitili ateşledim gerisi geldi 😂😂

Aynı durumdayım balllı lokmaa, afiyet olsun bitmedi kelebeğin kuşun 😂😂

Aaaa estağfurullah gudubet ney, sen premsessin 🥰

Bu lokmalar nerden çıkıyor yahu, bi benim çevremde kimse yapmıyor kendim mi yapsam canımı çektirdiniz😂😂afiyet olsun ablacım lokmaya rağmen çok gelmedi bana ❤️

Afiyet süt olsun mavişli yeşilli gözlüm 😂🙏

Ama nedeeen ben anca girdim sen gittin 😔

Kız senin klavyeye ne oldu yine 😂😂

Kııız ablaaa, hiçbir şey yememişsin yaa 😯😯

Hahaha 😂 😂 senin aklına neler geliyor böyle 😂😂

Güzel görünüyor lale ablam, yarın paylaşırken miktar da belirtirsen tadından yenmez, afiyet eksi olsun ❤️

Sitare55 Sitare55 kaptanım neden üzüyorsun minnoşumu 🫶🫶

Hal hatır soruyoruz birbirimize, ortaya soruyoruz derdi sıkıntısı mutluluğu kim ne yazmak istiyorsa paylaşıyor destek oluyoruz ❤️

İki günde çok az olmuş sanki ama sen iyiysen sorun yok afiyet olsun yasemin ablam🫶

Sana özelden atam mı listeyi kaptanım 🥰

Akşam bir tık kaçmış tatlı olmayaymış mükemmel olurmuş. Afiyet olsun ❤️

Değişikliği yaptım ablam 🥰

Kendisi uçacak kas yapmazsa😂😂

Ben de onu söyleyecektim parça parça yazınca zor oluyor toplu yazsana papatyam diyecedim 🥴😂

Hoşgeldiiiniz ❤️tekrar aramıza katıldıysanız kaydedeyim 🫶

Çok güzel olmuş hatta az bile olmuş afiyet olsun çiçeğim 🌸
Kaydet am pzrtesi başlicam inşallah böyle olursa devamlı gider doktorlar sırada bekliyo zyıflamam için 😂😂😂

@Denp bunu yaptım canım 325kalori takmışım ama sabahda Leslie ve 10dk kardiyo vardı saat sabah olmadığı için kolumda onun kalorisini bilemiyorum ama anam ağladı bidilim pasta yedim diye bee şimdide yeşilcayimi içiyorum 🤩🥳🥳🥳🥰😍

Canım bana Leslie artık çerez kalıyor ben kas yapmaya uğraşıyorum kardiyo filan yapıyorum 🥰🥳🥳🥳

5milini yaptın mı

Şimdi canım doktorun söylediğini aktarayım günde 3 adet meyve hakkım var benim
1 meyve yerine 3 kuru meyve yiyebiliyorsun normalde 9 adet kuru meyve hakkım var ben bunu genelde 5 6 da bırakıyorum ve her defasında ya süt ya kefir yada yoğurt ekliyorum kan şekeri icin
Açıklama için teşekkür ederim canım, ben gün içinde hangi ürünlerin birbiriyle yenebileceği ve miktarlarının ne olması gerektiği hakkında yeterli bilgiye sahip değilim maalesef. Kendi iç görümle kör topal bir şeyler yapıyorum. O yüzden bazen yorumlama kısmında emin olamıyorum. En azından bundan sonra bu bilgiyle değerlendiririm.

Merhabalar birqz dolu dolu geçen gündü
13 Kasım menüm
Sabah
2 badem bir ceviz

Sabah 10 buçuk

2yk kıymalı patates,bir dilim ekmek, boca yeşil biber,3zeytin kk peynir ve bir kase yoğurtlu kabak

Ara kahve

Akşam 6 buçuk

3 lokma döner, bir kase k.lahana yogurtladim, bir bardak ayran,

Akşam kızım doğumgünü kutladk
Pasta tadımlık, pişmaniye tadımlık,baklava tadımlık, dubai çiko minnacık, çok çok az hepsinden, 4 badem,5fistik
Öğleden sonra 6 bin adım
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307

Tam yazdığım gibi 500gr. 🥰
Geçen ayda bu şekilde 3gün yaptım başarılı olmuştu ama 3 haftadır kilo vermem duraksadı önümüzdeki haftalarda bakalım neler olucak 🤷‍♀️
Anladım canım, inşallah vücut şaşırıp tekrar vermeye devam eder. Ben de öyle durumlarda kabak detoksu yapıyordum.

X