Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
İyi olur inşaAllah canım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü. Ben sadece diyette ne kadar hurma yenebilir ondan emin değilim. Bir sınırlama var mı bununla ilgili, biliyorsan beni de aydınlatırsan sevinirim canım.

Afiyet olsun canım, pilavı az yemen iyi olmuş. Günü de erken kapatmışsın tebrik ederim, umarım akşam vakti acıkıp yoldan çıkmamışsındır.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım, menünü beğendim, sporun çok güzel.

Afiyet olsun canım gayet güzel.

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü, sporların da güzel.

Afiyet olsun canım, menü de adımlar da güzel.

Afiyet olsun canım, menünü beğendim.

Evet canım gerçekten kötü geçmiş, hemen toparlarsan sana kilo olarak dönmez en azından.

Afiyet olsun canım, sabah küçücük yoldan dönmeler olmuş ama şükür ki rayından çıkmamış.
Şimdi canım doktorun söylediğini aktarayım günde 3 adet meyve hakkım var benim
1 meyve yerine 3 kuru meyve yiyebiliyorsun normalde 9 adet kuru meyve hakkım var ben bunu genelde 5 6 da bırakıyorum ve her defasında ya süt ya kefir yada yoğurt ekliyorum kan şekeri icin

12.11.2024

Kahvaltı öncesi kahve alkali su

11.30
2 yumurtadan omlet
Bir kaç çatal domatesli biber kavurması
2 ceviz 2 gün kurusu
Yarım avakado
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez
2 parça kaşar
Çeri domates

Ara 16.oo
Filtre kahve tahıllı bar

Akşam 18.30
Brokoli tost (brokoli 1 yumurta 2 kasik karabuğday unu kaşar)
7 zeytin
2 ceviz
5 kuru siyah üzüm

3lt su 1lt Dukan birası
Spor yok maalesef

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Ben bu menüyü okudum ama yorumlamadım sanki 🫣 içimden yorumladım ama yazmamışım.
Canım aslında menün çok sade ama içeriğine baktığımızda yağ oranı yüksek şeyler birarada. Avakado ceviz kaşar tahin akşam tekrar kaşar... Masum görünen ama yağlı besinler birarada olmuş 🙏 brokoli tost tarif lütfen afiywt şifa olsın ❤️

Alacağı kilo olmasın da 🤣🤣🤣
Ahahahah aynen alacağı olsun ama kilo almasın kız bana okadar onerileride bulunuyor saolsun varolsun sayesinde değişik değişik sporlar yapmaya başladım hahahaha Denp Denp :KK60:
Duydummm :KK61:

Sanki biz yazıyoz her şeyi hemen de savunma modu :ukala::ukala:

Canım menünde sporun da harika bak bi daha diyorum HA-Rİ- KA 🤣 Denp Denp @dolar milyoneri
Bu menüyü aşırı aşırı beğendim spora da bittim 🥳
Yaa hahaha savuncam tabii ama senide savunurum sonuna kadarrr bacıların kralisin beee pisst bak ne dicemm sana seni varya ben cokk :KK60::KK60::KK60::KK60:

Cumartesi 2.5 ay oldu ilk defa ölçüme gidecem çok heyecanlıyım en son giderlen kendi tartımda 78 dim. Bakalım bende neler olmuş çok merak ediyprum. Benim için yağ kas bunlar çok önemli 🙏
Kız ben ilkten gitmemiştim keşke gitseydim. Yağ oranım yüksek çıktığını görüp üzülmeyeyim diye. Ama ben bayağı inceldim çok şükür. Yağdan epey gittiğini varsayıyorum. Dr kas oranın da gayet iyi dedi. Senin de yağ oranın düşüktür çünkü sen bayağı iyi spor yapıyorsun. Ben yürüyüş falan. Benim sıkıntı yağlar alt bölgede toplanmış orayı nasıl incelticem bilmiyorum. Diyete devam etmek istiyorum. Dr yeto dedi. İnsülin direncim falandan bahsedince bi çıksın sonuçlar ona göre bakalım dedi

Ben unuttum işte yine menümü yazmayı😂
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma
Kahvaltı 13.00
1,5 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, labne, 2 salatalık, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 armut
Ara Öğün 17.00
1 elma
Saat 18.00 civarı
Akşam yemeği 19.30
1 kase domates çorbası, brokoli salatası (zeytinyağlı ekşili sarımsaklı)
2 lt su, 2 saat derin temizlik
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Kız ben ilkten gitmemiştim keşke gitseydim. Yağ oranım yüksek çıktığını görüp üzülmeyeyim diye. Ama ben bayağı inceldim çok şükür. Yağdan epey gittiğini varsayıyorum. Dr kas oranın da gayet iyi dedi. Senin de yağ oranın düşüktür çünkü sen bayağı iyi spor yapıyorsun. Ben yürüyüş falan. Benim sıkıntı yağlar alt bölgede toplanmış orayı nasıl incelticem bilmiyorum. Diyete devam etmek istiyorum. Dr yeto dedi. İnsülin direncim falandan bahsedince bi çıksın sonuçlar ona göre bakalım dedi
Bak 78 kiloken gitmişim 6 eylülde 27.5 kilo yağım varmış 😱 şimdi bakalım ne çıkacak

Dr bana 1 kilo daha yağdan versen sıkıntı yağa da ihtiyaç var dedi de bakalım. Kan sonuçlarımı bekliyorum. İnsülin direncim istenilen seviyeye gelene kadar devam ederim. Ve bacaklarım incelene kadar

Bak 78 kiloken gitmişim 6 eylülde 27.5 kilo yağım varmış 😱 şimdi bakalım ne çıkacak
Baby sen uzundum diye hatırlıyorum. Bi de ciddili spor yapıyorsun. Düşmüştür bence . Mezurayla ölçüyor musun kendini? İyi bi sonuç çıkacak. Benim de 11 kilo yağım var. 10 olsa dümdüz iyi işte 😂😂

Ben unuttum işte yine menümü yazmayı😂
Saat 12.00
Kahvaltı 13.00
1,5 dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, labne, 2 salatalık, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 armut
Ara Öğün 17.00
1 elma
Saat 18.00 civarı
Akşam yemeği 19.30
1 kase domates çorbası, brokoli salatası (zeytinyağlı ekşili sarımsaklı)
2 lt su, 2 saat derin temizlik
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Kuzum kuru hurmaların ve aradaki meyvelerin fazla geldi bana sabah 3 hurma olmalıydı. Arada da bir yaş meyve iki hurma yanına ceviz fomdık badem olsaymış. Kan şekerin hızlı yükselirp alçalmış o yüzden sürekli meyve yeme isteği olmış akşam ve sabah muazzam ❤️🥳

Mıhteşem canım 🥳 afiyet eksi olsun 🙏

Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bırakmasın 🤣 bugün biraz malaminey haldeyim ablacım bi alıklık hali mevcut 🙄

Nasıl mükemmel menü 🥳 afiyet eksi olsun bu gidişle sen benden önce 60, ları görürsün 🧿
Akşam erken kapanıyor ya acıkmıyor musun

Bence harika plan bazen meyve yerine kuru kayısı tercih et veya kiraz sapı çayı protein oruç derken wc problem olabilir 🙏

Afiyet eksi olsun canım. Neden hiç ekmek yok 🤔

Menülerinin kısmen farkındasın elhan ablanın da desiği gibi menüler genel manada sıkıntılı. Hadi burayı geçtim havlu atmak niye nickin gibi bi tavır :KK12:yatana kadar en az bir litre su kşraz sapı çayı biraz da leslie. Yarın öbür gün tertemiz menü kalk bakim :KK6:

Sen niye bu kadar iyisin herkese yardımcısın kalbinde pamuk mu taşıyorsun? Babam pastanım içine ne koydu gibi oldu 🥰
Ne koymuş 😂

Dr bana 1 kilo daha yağdan versen sıkıntı yağa da ihtiyaç var dedi de bakalım. Kan sonuçlarımı bekliyorum. İnsülin direncim istenilen seviyeye gelene kadar devam ederim. Ve bacaklarım incelene kadar
Ben bacaklarım hiç incelmez şu geriye doğrı olan brezilyan totom hiç inmez sanıyordum öyle de güzel iniyormuş ki senin de gider merak etme ama spor şart

X