Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sporun harika listen de gayet düşük kalorili detoks gibi. Karb agirlikli oldugu icin bol su icmeyi ihmal etme, bagirsaklar da calissin. Afiyet olsun

Sporun harika listen de gayet düşük kalorili detoks gibi. Karb agirlikli oldugu icin bol su icmeyi ihmal etme, bagirsaklar da calissin. Afiyet olsun
Piişşttt kız napıyon çiçeaammm iki gün planın nedir ben kalan iki günde özellikle akşamları sebze mwnüsü düşünüyorum

Kızlar yağmur durunca yürüyüşe çıktım. Toplam adım 11.000 (küsuratı var ama düz hesap yazıyorum) LenaG Boncuk2307

Şimdi bir de detoks çayı içeceğim.

Yarın mantı yiyecem, sonra bütün yediğim kelebekleri özleyeceksiniz
Kelebeklere özgürlük
Ciddi değilsim di mi cumartesi ye ya bana ne yarın olmaz bak lütfeennn
Ben şimdi kaçıyorum en az 16 saat yokum akşam yemeğinden sonra gelirim
Herkese hayırlı geceler
Çok fazla sayfa birikmesin lüdddeennn
Mantı nooo hayır şakaydı de öyle git
Tam da biz Aspavadan bahsediyorduk
Anaamm sen de cumartesiye sakla kız

Teşekkür ederimmm canımm
Kelebek nedir ki acep

Canım senin yağ kütlen kaç çıkmıştı

Afiyet olsun canım gayet iyi bir menü. Ben sadece diyette ne kadar hurma yenebilir ondan emin değilim. Bir sınırlama var mı bununla ilgili, biliyorsan beni de aydınlatırsan sevinirim canım.
Afiyet olsun canım, pilavı az yemen iyi olmuş. Günü de erken kapatmışsın tebrik ederim, umarım akşam vakti acıkıp yoldan çıkmamışsındır.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, menünü beğendim, sporun çok güzel.
Afiyet olsun canım gayet güzel.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü, sporların da güzel.
Afiyet olsun canım, menü de adımlar da güzel.
Afiyet olsun canım, menünü beğendim.
Evet canım gerçekten kötü geçmiş, hemen toparlarsan sana kilo olarak dönmez en azından.
Afiyet olsun canım, sabah küçücük yoldan dönmeler olmuş ama şükür ki rayından çıkmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…