Afiyet olsun zümrem. Menü de spor da harikaMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus sibel_84
Sabah 10.00 : türk kahvesi
2 k kaysıı 1 hurma
Kahvaltı 12.30 : 2.5 has yumurta
26 gr peynir
5 zeytin salatalık yeşil biber
40 gr çavdar ekm
Ara: 2 hurma 9 badem sade kahve
Akşam 18.15 : 2 baget has tavuk
Bol salata
Ara: sade soda sade kahve içebilrim
Su 3 litre
Spor 20 dakika tempolu yürüyüş
20 dakika hit kardiyo
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
1500 ip atlama
(kulaklığın şarjı bitti daha fazla atlayamadım)
Amin canım inşallahYine güzel bir tabak afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menütekrar geçmiş olsun canım
İlaçlar şifa olsun inşallah
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsunşu brokoli tostu ben de deneyeyim
Süper menü afiyet olsunzıplatma beniii diye isyan etmiş kulaklık maşallah ayaklarına sağlık
Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü
Senin yarumunu severim ben.13 Kasım
Sabah: 12.00 İki ince dilim çavdar ekmeği, yarum (sibel_84 )avokado,iki yaprak marul, bir mini salatalık, bir mini havuç , dört zeytin, iki çeri, bir yemek kaşığı labne, dört badem
13.30 Sade Türk kahvesi
16.30 Üç dilim palamut, roka, kuru soğan
Su Allah ne verdiyse bugün ölçü yok
Eki Görüntüle 3503142
Boncuk2307
LenaG
Sitare55
Hocam t4 yüksek çıkmış. Neden yüksek çıkmış ki dedi. Çarpıntın var mı dedi fazlası ile dedim. İlacın birini kesti. Levitronu düzenledi. Haftaici 125 mg haftasonu 100 mg alacaksin dedi. Kalsiyum ilacıni 4-5 günde bir al istersen dedi. Demir için ilaç magnezyum için ilaç. Kardiyoliye git holter takılsın dedi. Süreç böyle bakalım.
Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin.Kızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Mıhteşem canımSabah
30 gr karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Biraz peynir
Biraz acuka
Öğlen
Yarım ayva
İkindi
1 Protein bar
Akşam
1 kase salata
100 gr yağı süzülmüş ton balığı
2 lt su
5000 adim
Spor yok
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bırakmasınEki Görüntüle 3503141
Ben kaçtım derken hani saat kaç deriz ya o anlama çektim mesajını. Halbuki sen kaçma eylemini tercih etmiştin.Bu arada saat 10.10 gülümsüyor ama 08.20 kızma imojisine benziyor. Espriyi anlatmak var olan etkiyi bozuyor ama ben kaptanım için seve seve izah ederim.
Nasıl mükemmel menü13 Kasım
Sabah: 12.00 İki ince dilim çavdar ekmeği, yarum (sibel_84 )avokado,iki yaprak marul, bir mini salatalık, bir mini havuç , dört zeytin, iki çeri, bir yemek kaşığı labne, dört badem
13.30 Sade Türk kahvesi
16.30 Üç dilim palamut, roka, kuru soğan
Su Allah ne verdiyse bugün ölçü yok
Eki Görüntüle 3503142
Boncuk2307
LenaG
Sitare55
Bence harika plan bazen meyve yerine kuru kayısı tercih et veya kiraz sapı çayı protein oruç derken wc problem olabilirCancagazlarim bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Misafirlerim yarın sabah gidiyor aldılar bilet
Şimdi ben Allahın izniyle orucumu bir mani çıkmazsa tutmaya başlayacağım
Iftarda önce hurma su yapayım namazımı kılip çorba ve proteinli salata yapayım diyorum ( bir gün dardanel bir gün tavuk bir gün et bir gün mantar bir gün yumurta vs katarak ) 2 saat sonrasında da bir meyve ve bir avuç ici çiğ kuruyemis üstünede en az 45 dk spor suyu en azından 2 lt ye yakın içerim diye hesaplıyorum sizce bu şekilde uygunmudur
Afiyet eksi olsun canım. Neden hiç ekmek yokHerkese iyi aksamlarr menumu yazayım hemen
Sabah
Omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
2 koz biber ve 1 tk bal
Ogle
2 kaşık yulafli yoğurt
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği ve salata
Su 2.5 lt
Spor malesef yok
LenaG Boncuk2307
Menülerinin kısmen farkındasın elhan ablanın da desiği gibi menüler genel manada sıkıntılı. Hadi burayı geçtim havlu atmak niye nickin gibi bi tavırSelam kızlar
Dün yazamadim bir türlü
Ne yazık ki iyi geçmedi
12 KASIM SALI
Karışık yazıcam maalesef
Mısır patlağı, eti form
Kuruyemiş bar
Whey protein içeceği kahveli
Nohut yemeği, salata, çorba da vardı sanırım ve 2 büyük dilim tam buğday ekmeği
Cıslar
2 çeşit sadece (yazmasam olur dimi bu iki günü)
SPOR
3067 adım
Yarım saat ev işi
13 KASIM ÇARŞAMBA
Kahvaltı kaşar peyniri
Öğle tabullottu
2 şekerpare
Soslu makarna
Tavuk-patates
Akşam
Balık, salata, kola
Cıs olarak sadece bir çikolatamsı bir seyle helva var ne yazik ki.
SPOR
1.565 ADIM
Biliyorum kötü geçti son iki günüm deniye böyle oldu anlamadım.
Bu gidişle eksi gelmez artık. Sabit de kalsam razıyım bu haftalık.
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3503146 Eki Görüntüle 3503149
Sen niye bu kadar iyisin herkese yardımcısın kalbinde pamuk mu taşıyorsun? Babam pastanım içine ne koydu gibi olduYorum yazdığın kutucugun soldan ikinci üc noktalar var ya onu tıkla imociler çıkar. Yapamazsan fotoğrafla yardımcı olurum.
Çok geçmiş olsun canım benim bu sıralar sankii moda oldu bizde de eşim öyle kardiyoloji den çıkamıyoruz bizede eko holter takıldı aman canım benim dikkat et tez zamanda randevu bulursun inşallah hemen git ihmal etmeEve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Aynen öyle tadında güzel ama kışın gelmesinler odalar soğukBugün misafirlere biraz kuruldum datadinda bıraksın gelenler di mi ama seninkiler öyleymiş sen tadini çıkar canım.
Ben leslie yapıyorum spordayken çok iyi o
Yorum yazdığın kutucugun soldan ikinci üc noktalar var ya onu tıkla imociler çıkar. Yapamazsan fotoğrafla yardımcı olurum.
Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar kendilerine de pek dikkat etmiyorlar maalesef ama böyle böyle öğrenecekler.Pişşşttttt
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Kizz sabah yediğim ekme yazmayı unutmuşumMıhteşem canımafiyet eksi olsun
Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bırakmasınbugün biraz malaminey haldeyim ablacım bi alıklık hali mevcut
Nasıl mükemmel menüafiyet eksi olsun bu gidişle sen benden önce 60, ları görürsün
Akşam erken kapanıyor ya acıkmıyor musun
Bence harika plan bazen meyve yerine kuru kayısı tercih et veya kiraz sapı çayı protein oruç derken wc problem olabilir
Afiyet eksi olsun canım. Neden hiç ekmek yok
Menülerinin kısmen farkındasın elhan ablanın da desiği gibi menüler genel manada sıkıntılı. Hadi burayı geçtim havlu atmak niye nickin gibi bi tavıryatana kadar en az bir litre su kşraz sapı çayı biraz da leslie. Yarın öbür gün tertemiz menü kalk bakim
Sen niye bu kadar iyisin herkese yardımcısın kalbinde pamuk mu taşıyorsun? Babam pastanım içine ne koydu gibi oldu
Geçmiş olsun canımKızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Geçmiş olsun canım hava değişimi de etkilemistir yavruyuPişşşttttt
Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Ortaya karışık şey ediyoruz abamKızlar diyetle ilgili değil de bir şey sorcam. Sayfada böyle tek konu altında sohbet şeysi var mı hani günaydın napıyon gibi yazdığımız
Mutlu mutlu yap pleaseeeBiraz spor yapayım
Sağolasın canımCanım çok geçmiş olsun. Çocuklar kendilerine de pek dikkat etmiyorlar maalesef ama böyle böyle öğrenecekler.
Yazıyoruz canım buraya akışına... birkaç gündğr elti misafir eşler derken kaynattık buraları bayaKızlar diyetle ilgili değil de bir şey sorcam. Sayfada böyle tek konu altında sohbet şeysi var mı hani günaydın napıyon gibi yazdığımız
Ben mahmut hoca kül yutmamKizz sabah yediğim ekme yazmayı unutmuşum1 dilim tb ekmeği yedim
Sağolasın nergisim sen nasılsın peki keyfin sağlığınGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım hava değişimi de etkilemistir yavruyu
Kusura bakma canım da böyle bir durumda ses çıkarmayan kocan da her türlü muameleyi hak ediyor bence. Sonsuz sınırsız hizmet etsen de kimse sana madalya takmayacak, bari sağlığından olma. Hem belki bir daha gelmek için bu kadar istekli olmazlar bu sayede.Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Benimkiler de yazın gelmesinler.Aynen öyle tadında güzel ama kışın gelmesinler odalar soğukgri çık hasta oluyolar biz de hasta oluyoruz
Kankişim sen nasılsınGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım hava değişimi de etkilemistir yavruyu