Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun zümrem. Menü de spor da harika
Amin canım inşallah
Senin yarumunu severim ben.
sibel_84 tatlışım doktor ne dedi
Hocam t4 yüksek çıkmış. Neden yüksek çıkmış ki dedi. Çarpıntın var mı dedi fazlası ile dedim. İlacın birini kesti. Levitronu düzenledi. Haftaici 125 mg haftasonu 100 mg alacaksin dedi. Kalsiyum ilacıni 4-5 günde bir al istersen dedi. Demir için ilaç magnezyum için ilaç. Kardiyoliye git holter takılsın dedi. Süreç böyle bakalım.

Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin.

Mıhteşem canım afiyet eksi olsun
Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bırakmasın bugün biraz malaminey haldeyim ablacım bi alıklık hali mevcut
Nasıl mükemmel menü afiyet eksi olsun bu gidişle sen benden önce 60, ları görürsün
Akşam erken kapanıyor ya acıkmıyor musun
Bence harika plan bazen meyve yerine kuru kayısı tercih et veya kiraz sapı çayı protein oruç derken wc problem olabilir
Afiyet eksi olsun canım. Neden hiç ekmek yok
Menülerinin kısmen farkındasın elhan ablanın da desiği gibi menüler genel manada sıkıntılı. Hadi burayı geçtim havlu atmak niye nickin gibi bi tavır yatana kadar en az bir litre su kşraz sapı çayı biraz da leslie. Yarın öbür gün tertemiz menü kalk bakim
Yorum yazdığın kutucugun soldan ikinci üc noktalar var ya onu tıkla imociler çıkar. Yapamazsan fotoğrafla yardımcı olurum.
Sen niye bu kadar iyisin herkese yardımcısın kalbinde pamuk mu taşıyorsun? Babam pastanım içine ne koydu gibi oldu

Çok geçmiş olsun canım benim bu sıralar sankii moda oldu bizde de eşim öyle kardiyoloji den çıkamıyoruz bizede eko holter takıldı aman canım benim dikkat et tez zamanda randevu bulursun inşallah hemen git ihmal etme

Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar kendilerine de pek dikkat etmiyorlar maalesef ama böyle böyle öğrenecekler.

Kizz sabah yediğim ekme yazmayı unutmuşum 1 dilim tb ekmeği yedim

Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım hava değişimi de etkilemistir yavruyu

Biraz spor yapayım
Mutlu mutlu yap pleaseee
Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar kendilerine de pek dikkat etmiyorlar maalesef ama böyle böyle öğrenecekler.
Sağolasın canım Evet evet üşümüyoruz sanıyorlar
Kızlar diyetle ilgili değil de bir şey sorcam. Sayfada böyle tek konu altında sohbet şeysi var mı hani günaydın napıyon gibi yazdığımız
Yazıyoruz canım buraya akışına... birkaç gündğr elti misafir eşler derken kaynattık buraları baya
Kizz sabah yediğim ekme yazmayı unutmuşum 1 dilim tb ekmeği yedim
Ben mahmut hoca kül yutmam

Selammmssss
Az susayım dedim bakim ben susunca da çok konuşuluyor mu, konuşuluyormuş olayın benle alakası yok hakime abla

9.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
İki ince dilim kepek epppeeeğii

11.30
Cennet hurması
Avuç içi kadannn beyaz leblebi

13.00
Mandalina

14.30
Duble Türk kahvesi
Bir hurma

15.30
3 tane kelebek
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek eppeeeğğğii

Su 2 lt
6.000 adım
Regl olamadım agresifim kompleksliyim iştahlıyım ammma direniyorum acılarına dünyaaaa

LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp

Kusura bakma canım da böyle bir durumda ses çıkarmayan kocan da her türlü muameleyi hak ediyor bence. Sonsuz sınırsız hizmet etsen de kimse sana madalya takmayacak, bari sağlığından olma. Hem belki bir daha gelmek için bu kadar istekli olmazlar bu sayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…