Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menümü vereyim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus sibel_84 sibel_84

Sabah 10.00 : türk kahvesi
2 k kaysıı 1 hurma

Kahvaltı 12.30 : 2.5 has yumurta
26 gr peynir
5 zeytin salatalık yeşil biber
40 gr çavdar ekm

Ara: 2 hurma 9 badem sade kahve

Akşam 18.15 : 2 baget has tavuk
Bol salata

Ara: sade soda sade kahve içebilrim

Su 3 litre
Spor 20 dakika tempolu yürüyüş
20 dakika hit kardiyo
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
1500 ip atlama
(kulaklığın şarjı bitti daha fazla atlayamadım :KK43: )
Afiyet olsun zümrem. Menü de spor da harika
Yine güzel bir tabak afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun güzel menü ❤️ tekrar geçmiş olsun canım ❤️

İlaçlar şifa olsun inşallah 🙏

Afiyet olsun gayet güzel menü ❤️

Afiyet olsun ❤️ şu brokoli tostu ben de deneyeyim 🥰

Süper menü afiyet olsun ❤️ zıplatma beniii diye isyan etmiş kulaklık maşallah ayaklarına sağlık 🧿

Afiyet olsun hafif ve güzel bir menü ❤️
Amin canım inşallah
13 Kasım
Sabah: 12.00 İki ince dilim çavdar ekmeği, yarum ( sibel_84 sibel_84 :ıslık:)avokado,iki yaprak marul, bir mini salatalık, bir mini havuç , dört zeytin, iki çeri, bir yemek kaşığı labne, dört badem
13.30 Sade Türk kahvesi
16.30 Üç dilim palamut, roka, kuru soğan
Su Allah ne verdiyse bugün ölçü yok 😢
Eki Görüntüle 3503142
Boncuk2307 Boncuk2307
LenaG LenaG
Sitare55 Sitare55
❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️
Senin yarumunu severim ben.
sibel_84 sibel_84 tatlışım doktor ne dedi 🥺
Hocam t4 yüksek çıkmış. Neden yüksek çıkmış ki dedi. Çarpıntın var mı dedi fazlası ile dedim. İlacın birini kesti. Levitronu düzenledi. Haftaici 125 mg haftasonu 100 mg alacaksin dedi. Kalsiyum ilacıni 4-5 günde bir al istersen dedi. Demir için ilaç magnezyum için ilaç. Kardiyoliye git holter takılsın dedi. Süreç böyle bakalım.

Kızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin.

Sabah
30 gr karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Biraz peynir
Biraz acuka

Öğlen
Yarım ayva

İkindi
1 Protein bar

Akşam
1 kase salata

100 gr yağı süzülmüş ton balığı

2 lt su
5000 adim
Spor yok

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Mıhteşem canım 🥳 afiyet eksi olsun 🙏
Eki Görüntüle 3503141
Ben kaçtım derken hani saat kaç deriz ya o anlama çektim mesajını. Halbuki sen kaçma eylemini tercih etmiştin. :KK48:Bu arada saat 10.10 gülümsüyor ama 08.20 kızma imojisine benziyor. Espriyi anlatmak var olan etkiyi bozuyor ama ben kaptanım için seve seve izah ederim. :KK69:
Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bırakmasın 🤣 bugün biraz malaminey haldeyim ablacım bi alıklık hali mevcut 🙄
13 Kasım
Sabah: 12.00 İki ince dilim çavdar ekmeği, yarum ( sibel_84 sibel_84 :ıslık:)avokado,iki yaprak marul, bir mini salatalık, bir mini havuç , dört zeytin, iki çeri, bir yemek kaşığı labne, dört badem
13.30 Sade Türk kahvesi
16.30 Üç dilim palamut, roka, kuru soğan
Su Allah ne verdiyse bugün ölçü yok 😢
Eki Görüntüle 3503142
Boncuk2307 Boncuk2307
LenaG LenaG
Sitare55 Sitare55
❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️
Nasıl mükemmel menü 🥳 afiyet eksi olsun bu gidişle sen benden önce 60, ları görürsün 🧿
Akşam erken kapanıyor ya acıkmıyor musun
Cancagazlarim bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Misafirlerim yarın sabah gidiyor aldılar bilet
Şimdi ben Allahın izniyle orucumu bir mani çıkmazsa tutmaya başlayacağım
Iftarda önce hurma su yapayım namazımı kılip çorba ve proteinli salata yapayım diyorum ( bir gün dardanel bir gün tavuk bir gün et bir gün mantar bir gün yumurta vs katarak ) 2 saat sonrasında da bir meyve ve bir avuç ici çiğ kuruyemis üstünede en az 45 dk spor suyu en azından 2 lt ye yakın içerim diye hesaplıyorum sizce bu şekilde uygunmudur
Bence harika plan bazen meyve yerine kuru kayısı tercih et veya kiraz sapı çayı protein oruç derken wc problem olabilir 🙏
Herkese iyi aksamlarr menumu yazayım hemen

Sabah
Omlet
1 dilim peynir
5 zeytin
2 koz biber ve 1 tk bal

Ogle
2 kaşık yulafli yoğurt

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği ve salata

Su 2.5 lt
Spor malesef yok

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet eksi olsun canım. Neden hiç ekmek yok 🤔
Selam kızlar
Dün yazamadim bir türlü
Ne yazık ki iyi geçmedi

12 KASIM SALI
Karışık yazıcam maalesef

Mısır patlağı, eti form
Kuruyemiş bar
Whey protein içeceği kahveli
Nohut yemeği, salata, çorba da vardı sanırım ve 2 büyük dilim tam buğday ekmeği
Cıslar
2 çeşit sadece (yazmasam olur dimi bu iki günü)
SPOR
3067 adım
Yarım saat ev işi

13 KASIM ÇARŞAMBA
Kahvaltı kaşar peyniri

Öğle tabullottu
2 şekerpare
Soslu makarna
Tavuk-patates

Akşam
Balık, salata, kola
Cıs olarak sadece bir çikolatamsı bir seyle helva var ne yazik ki.
SPOR
1.565 ADIM

Biliyorum kötü geçti son iki günüm de :KK43: niye böyle oldu anlamadım.

Bu gidişle eksi gelmez artık. Sabit de kalsam razıyım bu haftalık.

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3503146 Eki Görüntüle 3503149
Menülerinin kısmen farkındasın elhan ablanın da desiği gibi menüler genel manada sıkıntılı. Hadi burayı geçtim havlu atmak niye nickin gibi bi tavır :KK12:yatana kadar en az bir litre su kşraz sapı çayı biraz da leslie. Yarın öbür gün tertemiz menü kalk bakim :KK6:
Yorum yazdığın kutucugun soldan ikinci üc noktalar var ya onu tıkla imociler çıkar. Yapamazsan fotoğrafla yardımcı olurum.
Sen niye bu kadar iyisin herkese yardımcısın kalbinde pamuk mu taşıyorsun? Babam pastanım içine ne koydu gibi oldu 🥰

Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim bu sıralar sankii moda oldu bizde de eşim öyle kardiyoloji den çıkamıyoruz bizede eko holter takıldı aman canım benim dikkat et tez zamanda randevu bulursun inşallah hemen git ihmal etme

Pişşşttttt :KK60::KK33:

Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun 🙏
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar kendilerine de pek dikkat etmiyorlar maalesef ama böyle böyle öğrenecekler.

Mıhteşem canım 🥳 afiyet eksi olsun 🙏

Allah kimseyi esprisini açıklamak zorunda bırakmasın 🤣 bugün biraz malaminey haldeyim ablacım bi alıklık hali mevcut 🙄

Nasıl mükemmel menü 🥳 afiyet eksi olsun bu gidişle sen benden önce 60, ları görürsün 🧿
Akşam erken kapanıyor ya acıkmıyor musun

Bence harika plan bazen meyve yerine kuru kayısı tercih et veya kiraz sapı çayı protein oruç derken wc problem olabilir 🙏

Afiyet eksi olsun canım. Neden hiç ekmek yok 🤔

Menülerinin kısmen farkındasın elhan ablanın da desiği gibi menüler genel manada sıkıntılı. Hadi burayı geçtim havlu atmak niye nickin gibi bi tavır :KK12:yatana kadar en az bir litre su kşraz sapı çayı biraz da leslie. Yarın öbür gün tertemiz menü kalk bakim :KK6:

Sen niye bu kadar iyisin herkese yardımcısın kalbinde pamuk mu taşıyorsun? Babam pastanım içine ne koydu gibi oldu 🥰
Kizz sabah yediğim ekme yazmayı unutmuşum 😄 1 dilim tb ekmeği yedim

Kızlar bayağı bir yoğun yazışma trafiği olmuş hakkınızı helal edin okuyamadım etiketlere baktım sadece.. ufaklık hasta dün gece hiç uyumadik resmen bu gün de huysuz yakamı bırakmıyor... Bu hafta yıllık izne ayrilmistm bu kosturmacanin içinde bir de mesai hiç cekelmezmis zaten..
Geçmiş olsun canım
Pişşşttttt :KK60::KK33:

Geçmiş olsın canım acil şifaşarı olsun 🙏
benim kızda geziden geldi yolda rahatsızşanmış istifrag falan etmiş dünde mideyi bozmuşum falan dedi muhtemelen üşüttü veya bu kadar dışarı yemeğine alışık olmadığı için rahatsızşandı. Öğretmeni de sağolsın sonradan aradı nasıl oldu diye. Yolda hiç demediler rahatsızlandı diye düşğnceli insanlar vesselam Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım hava değişimi de etkilemistir yavruyu

Biraz spor yapayım😒
Mutlu mutlu yap pleaseee 🥳🥰
Canım çok geçmiş olsun. Çocuklar kendilerine de pek dikkat etmiyorlar maalesef ama böyle böyle öğrenecekler.
Sağolasın canım ❤️Evet evet üşümüyoruz sanıyorlar
Kızlar diyetle ilgili değil de bir şey sorcam. Sayfada böyle tek konu altında sohbet şeysi var mı hani günaydın napıyon gibi yazdığımız :halay:
Yazıyoruz canım buraya akışına... birkaç gündğr elti misafir eşler derken kaynattık buraları baya :KK48:
Kizz sabah yediğim ekme yazmayı unutmuşum 😄 1 dilim tb ekmeği yedim
Ben mahmut hoca kül yutmam 🤣

Selammmssss ❤️
Az susayım dedim bakim ben susunca da çok konuşuluyor mu, konuşuluyormuş 🤣 olayın benle alakası yok hakime abla🤣

9.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
İki ince dilim kepek epppeeeğii

11.30
Cennet hurması
Avuç içi kadannn beyaz leblebi

13.00
Mandalina

14.30
Duble Türk kahvesi
Bir hurma

15.30
3 tane kelebek 🤣🤣
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek eppeeeğğğii

Su 2 lt
6.000 adım
Regl olamadım agresifim kompleksliyim iştahlıyım ammma direniyorum acılarına dünyaaaa🫣😖🤪

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 Denp Denp

Ay vallahi bilemiyorum ciddi anlamda belim tutulmuş durumda korsemi taktım yurumk bile iskence gibi zaten birde evim dubleks benim biz normalde yemeği vs mutfakta yer çıkarız koca tepsilerle yukarı yemek taşı sinir bozucular gerçekten
Hayır kalırsında kalkar bir seyede el atarsın yani insanlıktır bu sanki hizmetçi var burda gibi davrandılar mi cinler tepemde halay çekiyor sabahtan beri elimi hiçbirseye sürmedim vallahi kalksın yapsınlar iyilikten anlamayana böyle davranmak lazım demekki
Kusura bakma canım da böyle bir durumda ses çıkarmayan kocan da her türlü muameleyi hak ediyor bence. Sonsuz sınırsız hizmet etsen de kimse sana madalya takmayacak, bari sağlığından olma. Hem belki bir daha gelmek için bu kadar istekli olmazlar bu sayede.

X