Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ahaha ya en iyi erkek bile bir kadının yaptığı için 10 da birini yapıyor bu bir gerçek
geçen günkü kavgamızı anlatayım şimdi bulaşıkları getiriyor ya hesapta mutfağa gidiyor mesela demliği koymuş onun üstüne yapyağlı bir şey koymuş o yapyağlı şeyin yağı kiri tüm bulaşığın hepsine bulaşmış
dedim de ona elli kere gene hepsini bir koymuş.
bu sefer içinde sadece çay olan masum bir bulaşık olan "demlik" de sanki içinde yağda balık kavrulmuşçasına pis bir bulaşığa dönüşüyor. Bu sefer o tava ya da tencere her neyse onunla uğraştığım kadar; bir sabunlayıp geçeceğim demlikle de uğraşmak zorunda kalıyorum bak gene sinirlendim ahahahahaha neyse.
Ay benim ilk hastalandığım günler geldi aklıma
Oğullarım sağolsun, sofra toplarken güya bana yardım ediyorlar, masadan alıp zaten küçük olan tezgahın üstüne yanyana koyuyorlar😂, sadece bulşıklarda değil, ketçap, tuzluk, ne varsa😂
Siz bırakın, ben yaparım, işimi çoğaltıyorsunuz diyorum, güya kıyamıyorlar 😂😂

o misafirlere rağmen gayet güzel menü

e değerlerin düşmüş ondanmış işte.
holteri de taktırırsın ben de taktırdıydım.
daha önce kardiyoloğa gittin mi? kalpte bir sıkıntın mı vardı?
Gittim canım geçen sene bir sıkıntı çıkmadı ama holter takılmadı ilaçlı film cekildim

çokk geçmiş olsun canımm bebeler hasta olunca analar zaten uyuyamıyorki tez vakitte iyileşir hemen inşallah

hahhaha bende sevmem ama eğer eşime yemek konusunda mutfağı teslim edersem her ne kadar temizlesede benim temizlik perileri kafamda tur atıyorlar geçen balık yapmış fırında saolsun bulaşığı filan halletmiş ama görünen yerleri görünmeyen yerlere canım çıktı ben yaparım o ev süpürsün hahahahah :KK70::KK70::KK70::KK70:

yaa canımm çokk geçmiş olsun kuzucuğaa :dua:
Sağolasın papatyam 🥰
Eki Görüntüle 3503052
KAHVALTIM KIZLAR 💕
@Jou @Elhan LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 2 LITRE SU İÇTİM BIRAZDAN KAHVE İÇECEĞİM CANLARIM.
Ay ne güzel tabak afiyet eksi olsun canım 😘
Sağolasın canm 💚
Senin kuzucuga da çok çok geçmiş olsun dusenceli insanlar iyiki var 😘🥰 zaten yolda aklın ondaymistir bir de hasta deselerdi hep üzülürdun iyiki soylememisler, acil veya olumsuz birseyde aramaları yeterli diğer türlüsu gereksiz stres 😉

Amin canm 🌼💚 şuan yine uyandı feryat figan burunda zaten resmen dağlardan beslenmiş şelale 🤧🤧 günde kaç defa üst baş degisitiriyorz saymıyorum çamaşır kurutma bu ara fazla mesai yapıyor

Teşekkür ederim kaptanım 💚🌼
Ben zaten o gece pek uyuyamadım sürekli canlı konum takip etmekten bir de söyleseler daha streli olurdum teşekkğr ederim canım 🥰
Yaaa Allah razı olsun ondan🌸

Yiaaaaaa abuuulaammmmm teşekkür ederim cınımmmmm yüzünü gülümsetelerin çok olsun senin de ❤️❤️❤️

Hepimiz sağ olalım var olalım fit olalım taş olalım ama baş yarmayalım 🤣🤣🤣

Ahahah iyi yaptın nazar dağılmış🤣

Afiyet şifa olsun canım❤️

Çok geçmiş olsun 🤲🏻

Yaaa çok geçmiş olsun canım yol tutmuş da olabilir 🥺

Hak etmişler ama doğru yoldasın devam orası otel değil sen de hizmetçi değilsin

Sadece koçlar anlar🤣 benden önce davranmış 🤣🤣

Afiyet şifa olsun ❤️
Sağolasın canım benim bıgüne sadece karın ağrısı var okula kadaf toparlarım ben onu :anne:
Saat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri
Afiyet olsun canım. Minik minik şeyler hele de evde misafir varken hiç gözüme batmadı. Ama bazen ev yoğunken su ihmal edilebiliyor suyu bol tut canım 🥰
Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Kardiyoloji de inş güzel çıkar takviyelerle toparlarsın inş canım 😘🙏

Bugün canım sürekli bir şeyler istiypr tutuyorum kendimi ama hala içimden bir şeyleri yeme isteği yeme hayali :işsiz:
Kim dediydi marulla mercimwk köftesi off 😒
Neyse doparlan sitare 69 hayalin var senin :KK76:

ay canım çok geçmiş olsun ben de okudum yazdım mı hatırlamıyorum
ve ben de olsam sürekli takip ederdim aklım kalırdı uyuyamazdım kesinnn

Teşekkür ederim canım 💚
❤️
Saat 11.26
4 diyet hurma 1 kupa sütlü hindiba kahve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
Arada 1.5 lt su
13.40
Şekersiz kahve 1 parça dubai çikolatası
15.57
100 gram haşlanmış tavuk göğsü + 1 tabak yeşillik salatası + 1 parca hashasli 10 gram geldi tartida
18.00 gibi 2 kaşık yoğurt 3 hurma yiyip günü kapatacağım
Spor yok belim fena
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri
Misafirlerine rağmen maşallah çok iyi menü , belini zorlamaman iyi olmuş canım dikkat et kendine ❤️
Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz canım değerlerim de kolaylıkla düzelir inşallah 🤲🏻❤️
Sağolasın canım benim bıgüne sadece karın ağrısı var okula kadaf toparlarım ben onu :anne:
Yaparım bilirsinnnnn🤣 anne eli şifalıdır zaten 🤲🏻❤️

he aman iyi o zaman
Bakalım inşallah birşey çıkmaz
Sağolasın papatyam 🥰

Ay ne güzel tabak afiyet eksi olsun canım 😘

Ben zaten o gece pek uyuyamadım sürekli canlı konum takip etmekten bir de söyleseler daha streli olurdum teşekkğr ederim canım 🥰

Afiyet olsun canım. Minik minik şeyler hele de evde misafir varken hiç gözüme batmadı. Ama bazen ev yoğunken su ihmal edilebiliyor suyu bol tut canım 🥰

Kardiyoloji de inş güzel çıkar takviyelerle toparlarsın inş canım 😘🙏
İnşallah canım.
Bugün canım sürekli bir şeyler istiypr tutuyorum kendimi ama hala içimden bir şeyleri yeme isteği yeme hayali :işsiz:
Kim dediydi marulla mercimwk köftesi off 😒
Neyse doparlan sitare 69 hayalin var senin :KK76:
Kendini tut yeme. Azmin sonu zafer.
❤️

Misafirlerine rağmen maşallah çok iyi menü , belini zorlamaman iyi olmuş canım dikkat et kendine ❤️

İnşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz canım değerlerim de kolaylıkla düzelir inşallah 🤲🏻❤️

Yaparım bilirsinnnnn🤣 anne eli şifalıdır zaten 🤲🏻❤️
İnşallah canım. Bir ay sonra değerler normallesir inşallah.

20009 sayfa olan bir topice yeni katılımcı olmanın heyecanıyla geliyorum:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:
30

BOYUNUZ: 179

KİLONUZ: 70

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: tercüman

ÇOCUK SAYISI: 1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: -

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. ikinci gebeliği düşünüyorum, bu yolculukta da o kadar kilo almamak istiyorum. vücudumu ona hazırlamaya çalışıyorum.

Hosgeldin
Kizlar ben calisiyorum .Sabahtan ögleye kadar ,sabah evden 7.10 da cikiyorum. Oglen 13 de dersim bitiyor kizi al derken eve 14.30 gibi giriyoruz.
Genelde sabhlari meyve kahve gecistiriyorum. Öglenleri de aksama vs yemek yapyiorum m kendime uygun bisey yapmaya enerjim kalmiyor. Bu beslenme tarzi bagirsaklarimi da etkiliyor.

Biraz sizi gözlemlemek istiyorum ne yiyorsunuz neler yapiyorsunuz.

Soyle 2 3kilo versem motive olacagim.
Evde dumbellerim plates arac gereclerim var , plates yaptim bi ara.
Ev bisikletim de var. Ama ne yok ben de motive yok.
Takipte ol bebeğim:cool: muhakkak senin yaşam tarzina benzeyen yaşamlar vardir aramizda:KK19:onlar ne yiyor ne iciyor , çözüm yollarıni görürsün elbet
Allah acil şifalar versin canım. :dua:

Hayırlı yolculuklar canım babacığına da Allah hasarsız kalıcı şifalar versin 🤲🏻❤️

çokk geçmiş olsun canım

mutlaka görmelisin canım yeterki canları içinde olsun sağlıkları daim olsun hep inşallah

hahahahah çiçeğim sen her cumartesi gram eksilmek için neler yapıyorsun neler bu azimle hemencecik gelirsinn 50 lere:KK200:

hahahahaha boncukk yaaa yok olacam niyeti bozum bi 39 u görem diyorum hahahahah:halay::halay::halay:

saolasın kaptaniçemmm bugün cısslı bişi yidimmo_Oo_Oo_O affedin beni ne olurrr spor ile telafi edicem ama bugün sözz veriyorummm
Cok teşekkürler arkadaslar💕
Kantin işletmecimiz kadın, rica ettim patates salatası yapmış sağolsun. Ondan yedim canım, kuruyemiş de varmış ondan da aldım. Bugünlük böyle idare ettim artık.
Sana yazdıklarım bugun anne evinde bana da fikir oldu😄 su an burnumun önünde kek var ve ben sutlu kahve yaninda kuru kayisi yiyorum Hoppakekten yarin sabah tadımlık alicam
13 kasım çarşamba menü

09:00 2 küçük dilim kepekli ekmek/haşlanmış yumurta/peynir / az kahvaltılık sos ve sütlü nescafe
12:00 1 züber protinli bar
15:00 bir tabak fırın türlü 5 YK (patlıcan kabak patates) ve 2YK kadar sade bulgur pilavı -ama bunlar çok yağlıydı açıkçası pilavı çok az aldım o nedenle tadımlık- 1 kase cacık
18:00 activia mix and go daha da bişey yemiycem bu akşam da bi yarım saat yürümeyi planlıyorum.
Su:2 litre
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Gayet sade ve guzel menü 💙

12.11.2024

Kahvaltı öncesi kahve alkali su

11.30
2 yumurtadan omlet
Bir kaç çatal domatesli biber kavurması
2 ceviz 2 gün kurusu
Yarım avakado
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez
2 parça kaşar
Çeri domates

Ara 16.oo
Filtre kahve tahıllı bar

Akşam 18.30
Brokoli tost (brokoli 1 yumurta 2 kasik karabuğday unu kaşar)
7 zeytin
2 ceviz
5 kuru siyah üzüm

3lt su 1lt Dukan birası
Spor yok maalesef

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Ben de otobüsteyim. Ikizlerle annemlere gidiyorum . Babam 1 yildir Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. Onu ziyaret edelim , ufakliklar da dedeleri ile az da olsa vakit gecireier dedim. Cocuklar 8. Sinif , kitaplarını yanlarina aldırdım. Cumaya da dönüyoruz inşallah
Babacigina Rabbim şifa versin canim

Menümü vereyim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus sibel_84 sibel_84

Sabah 10.00 : türk kahvesi
2 k kaysıı 1 hurma

Kahvaltı 12.30 : 2.5 has yumurta
26 gr peynir
5 zeytin salatalık yeşil biber
40 gr çavdar ekm

Ara: 2 hurma 9 badem sade kahve

Akşam 18.15 : 2 baget has tavuk
Bol salata

Ara: sade soda sade kahve içebilrim

Su 3 litre
Spor 20 dakika tempolu yürüyüş
20 dakika hit kardiyo
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
1500 ip atlama
(kulaklığın şarjı bitti daha fazla atlayamadım :KK43: )

Çok geçmiş olsun canım 🙏

Telafi de canımı ye afiyet olsun artı olmasın inş 🙏

Menün çok gğzel canım afiyet eksi olsun.
Diğer konuda Rabbim sana kolay yoldan şifa versin ama şimdiden kafamda kurup kurup kendini üzme olumlu düşünelim he mi :KK60:

Harika menü boncuğum 🥳🥰

Sabahla akşamın arası çok olmuş ben olsam akşamı daha erken yapıp günü erken kapatırdım menün harika 🥳 bol eksi getirsin ❤️
Ailecek yediğimiz bir akşam yemeği olunca o saatte denk geldi kaptaniçem😘

X