Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoşgeldin canım

kızlar azıcık göz gezdirdim de herkes iş yeri yemeklerinden şikayet ediyor sanırım.
ben de 8-5.30 çalışıyorum, ve çalıştığım yer mahremiyet bölgesi organize sanayide çalışıyorum. yemekhanede ne çıkarsa ona talimim yani.
ama öyle olmasından nefret ettiğim için her gün yemeğimi yanımda taşıyorum bayadır. zaten öyle yapmasam ben kendimi tanıyorum zayıflayamam uğraştırıcı biraz ama valla yağların gittiğini görmeye her yorgunluk değiyor hepimiz hemfikirizdir herhalde bu konuda
kahvaltı, öğlen yemeği ve ara öğün olacak şekilde 3 öğün taşıyorum çantamda her allahın günü

deme kız deme çohh güzel ama vayt çaklıt mocaa sanada activixler yakışır hem (doğru yazmışımdır umarım çaktırma)
hahahaha kız sende sitare gibi ne komiksin yaa hahahah neticede peynir hani onu anlatmak istemişti şair orada direkt sarelle direkt çikolata değil demeye çalışmmış hahahahahahahaahah

harikasın ozaman en güzelii bazen bende mecbur kalıp karbonhidrata gömülüyorum ablamızın yaptığı yemekler ile ama enn güzeli yanına almakk tabisiii

Hoşgeldiniz sağlıkla ve kolaylıkla fazla kilolarınızdan kurtulursunuz inşallah
Selamlar ,
Dün sabit çıktım
Evlilik yıldönümümüzdü
Dğnki menümü yazmayayım
Hala da birşey yemedim hafif atlatacağım bugünü
Allah sağlıkla huzurla aşkla nice güzel seneler nasip etsin canım
Hoşgeldiniz sağlıkla kolaylıkla keyifli bir
Süreç olsun inşallah
Amin bitanem
Oooo spor sever birisi daha hosgeldin canım aramıza
Ahahah gözlerin dambıl dambıl oldu demi
İtiraf et
Kızlaaaarrr 1.5 kilom gidince 70 ler ligindeyim
Ayyy hadi inşallah canımm
Evde filtre içebiliyorum canım ama kantinde ancak nescafeler bulunuyor. Her gün içtiğim bir şey değil neyse ki, çok kahveci biri değilim ama dün uyanık kalmam lazımdı. Teşekkür ederim
Afiyet şifa olsun o zaman
Ahahahah zalımın gızı
Mecbur sosyetik beslenicenbiz de saniyoruz ki bu kiz keyfinden sezar salata yiyo, wayt cakilat moka olmadan uyanamiyor vs
Adhshdhsh alem kız

Afiyet olsun canım, akşama kadar çok aç kalmışsın bence. Kahvaltı sevmediğini yazmışsın ama onun yerine koyacak bir şeyler bulsan iyi olur gibi. Sporu yaptıysan süper canım.
Afiyet olsun canım, menü spor su hepsi çok harika.
Afiyet olsun canım, güzel menü. Su çok iyi.
Afiyet olsun canım günü gayet hafif geçirmişsin.

harikasın ozaman en güzelii bazen bende mecbur kalıp karbonhidrata gömülüyorum ablamızın yaptığı yemekler ile ama enn güzeli yanına almakk tabisiii
bizim yemekhanede 2 gün yemek yedim mi ağzımın tadı değişsin diye hemen pasta baklava börek ne bulduysam gömüyorum o yüzden taşımak daha güvenli geliyor hahaha

Selam kızlar, günaydınlar herkese. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum pazartesi tahlillerimi verdim. 24 saatlik idrar takibinin bi tanesi öncesinde 3 günlük bir diyet uygulamam gerekiyormuş, haftasonuna denk geldiği için onu da salı gün teslim edeceğim. Hormon tahlili olduğu için sanırım, sonuçlarım hala tam olarak çıkmadı. Ben de artık kendimi toparlamam gerektiğinin tam olarak farkına vardım. Cumartesi tartı sonucumla beraber aranıza gelmeye niyetliyim bakalım

Çok iyi yapıyorsun canım, ben normalde şikayetçi değilim. Sadece bugünlük yemek gelmeyecekmiş eğer dünden bilseydim ben de bugün yanımda getirirdim ama haberim yoktu.

Zaten iki kişilik yapmıştım kuzum, eşim yemeği ekmekli yediğinden az bişey kaldı ertesi güne, dün bitti çok şükür.
Bugün balık düşünüyorum

Bisikleti sattık, yürüyüş bandı var, gün içinde ayakta fazla kalırsam yürüyecek halim kalmıyor, bazen de ağrı bırakmıyor, yoksa dışarda yürümeyi çok severim

Ankecim bakıyorum elit takılıyormuşsun
Peşine düşsem mi acaba sıkıldım geleneksel menülerden
Bu arada afiyet olsun menünü çok beğendim. Güzel sonuç getirecek bir liste

Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
Yakında market yok mu canım hemen bi süt bi yulaf alsan azıcık da bal içine çiğ kuruyemiş akşama kadar tutar

Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
köfte yok mu canım kantinde hamburger yapılıyorsa sadece köftesinden al veya karabuğday patlağı ve üçgen peynir alabilirsin yanına peynir tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…