- 23 Haziran 2019
- 8.723
- 37.771
Canım ölçülü yemek lazım hiç yeme değil tabii kiAnaam sagliksiz mi kaptanim hani yogurdun içine katıp yiyoz ya daha yemeyim fazla ise kalorisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ölçülü yemek lazım hiç yeme değil tabii kiAnaam sagliksiz mi kaptanim hani yogurdun içine katıp yiyoz ya daha yemeyim fazla ise kalorisi
yok genel birşeyler dedi. menüleri değiştirebiliriz, buna göre ayarlarız falan dedi ama ben yok dedim. menülerden ben çok memnunum dedim. renkli menüler çünkü seviyorum. sadece bir ataktı zeytinli poğaçaya odaklandım falan dedim.Afiyet olsun ablacım ama kahvaltı dışında doyurucu gelmedi bir de erken kapamışsın gece açlığı olmaz inşallah
Afiyet olsun canım başarılı bir menü yazmıştım ki normal porsiyon kabak tatlısı dediğini gördüm . Yarına bir çözüm önermiştir diye tahmin ediyorum
Hastaneden geç geldik onuda yemek için yedim kaptanımAfiyet olsun canım biraz fazla olmuş sabah yulaflı omleti lavaşa sardın gibi anladım üstüne bir de çorba içmişsin
Ara öğün tanesi 63 kalori ama 4 tane yemişsin ve bir de meyve şekeri
Akşam da hamburger ekmeği değil de tam buğday gibi tercih etsen daha doğru olurdu
Afiyet olsun aslında 1 dilim ekmek olabilirmiş bir öğünde
Aa nidennn
Şöyle birşey buldum ama
Eki Görüntüle 3503588
Afiyet olsun şişliğe bir de bulgur eklenmiş inşallah wc sorunu çözülür
Afiyet olsun iyi spor yapıyorsun o belle maşallah
Afiyet olsun buğday salatası küçük bir kasedir umarım
Afiyet olsun çok kıstın birden canım c.tesiye kadar zorlamayacak mı böyle
Kızına geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah
Afiyet olsun akşam sırf kanat yeterli olmamış yanına salata da olsa iyi olurmuş
Allah razı olsun inşallah canımCanım çok geçmiş olsun inşallah yatış yapılmadan hemen iyileşsin kızın
Meyvenin yanına fındık da yemişMenümü yazayım önce
Saat 12.00
Karahindibalı kahve ve 3 hurma
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, labne, 2 salatalık (canım hiçbir şey istemiyor bu ara)
Ara Öğün 15.00
1 elma, 8 Fındık
Ara Öğün 17.00
1 avuç leblebi, yarım avuç kadar dut kurusu
Akşam yemeği 19.30
1 kase yayla çorbası, fırında soslu karnabahar, 2 yk sarımsaklı yoğurtla birlikte
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG Sitare55
canım çok geçmiş olsun. Allah korumuşCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Bununla geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim korusun beterindenCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Allah kabul etsin canoOrucumu 17.50de
300 ml sirkeli su ve 2 kaşık yoğurt 3 suya ıslanmış hurma tarçın zencefil.zerdecalli karışımla açtım
18.30 da da tavuklu salatami yedim
Şimdi 2 gün kurusu 2 diyet bisküvi yiyeceğim
35 dk kardiyo videomu sabah namaz sonrası yaptım sonra pesine 1 saat yürüyüş ( hastaneye yürüdüm)
İftar onceside 21 dk.leslie videosu yaptım
Suyumu 2.5 lt ye tamamlarım inşallah
LenaG Boncuk2307 Sitare55 dolar milyoneri
Hadi inşallah bol bol yağ yaktırsınEvet canim bende bugün okudum şaşırtmak lazımmış. Yarından itibaren değişik birseyker yapicam
Afiyet şifa olsun canımSelam kızlar pek keyfim yok .Kızım iylesmeyince acile gittim kanında enflasyon yüksek çıktı yarın ultrason bakılacak ona göre yatış da yapılabilir yada antibiyotigin dozu artirabilir .Hayırlısı artık
Bugün ki menum
Kahvaltı 12,30
1 kaç çatal menemen
2 parça kaşar
2 ceviz
Domates
7 zeytin
Yeşillik
Arada filtre kahve
Yarım avuç çiğ köfte
Akşam 19.00
5 kanat
3lt su Spor yok maalesef
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Afiyet şifa olsun abla14 Kasım
11.00 İki haş yumurta , minnak marul gobegi , dört çeri, salatalık, havuç , yarım kare süzük peynir, üç zeytin, bir tatlı kaşığı tahin, iki ceviz , bir wasa ekmeği
13.00 Türk kahvesi
15.00 Bir küçük armut çeyreğini eşime verdim
16.30 Bir kase( 2.5 kepçe) mercimek çorbası
Su yine ölçmedim, iki kupa bitki çayı
Eki Görüntüle 3503591
Boncuk2307 Sitare55 LenaG
Maşallah kaptanıma bak beMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus @sibel_84
Sabah 10.00 : türk kahvesi
2 k kaysıı 1 hurma
Kahvaltı 12.30 : yulaflı omlet tost
(2 yum, 3 kaşık yulaf, 30 gr kaşar p, pulbşber maydanoz)
3 ceviz ve salatalık, yeşil biber
Ara: 1 hurma, 1 k kayısı, 5 badem, 1 y k çiğ kabak içi, sade kahve
Akşam 18.15 :1 kepçe çorba
6 kasık ıspanaklı yumurta
Bol salata
Spor 20 dakika tempolu yürüyüş
10 dakika rampa yürüyüş
20 dakika hit kardiyo
35 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3250 ip atlama
15 dk eliptik
Ay iyi nazar çıkmış canım maşallah gitmeden oku kendiniBugün spordan sonra soyunma odasında iki tane kız benle tanışmak iatediler. Nekadardır geldiğimi falan sordular baya tecrübeli görünüyprsunuz ip atlarken gördük sizi çok iyisiniz falan dediler. Hey gidim 85 kilodan bu hale gelene kadar nler çektim diyemedim Mutlu oldum tabi
Eve gelince de bardak kırıldı
Ay Allah korumuş canım bunla geçmiş olsun sadaka verinCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Çok teşekkür ederim amin canmKızının hayırlı, huzurlu yaşları olsun canım
Amin çok teşekkür ederim kaptanicem, Allah'ım razı olsunKızının doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin.
Afiyet olsun tadimliklar zarar vermesin sana da.
Çok teşekkür ederim canm Allah'ım razı olsunHayırlı yolculuklar canım
Protein baya dümdüz bi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah
Ay çok mantıklı gecelik fiyat al
Sen de mi brütüs pazar sabah gelsin dur
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım
Aslansın kaptansın yaparsın aşkım
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı
Afiyet şifa olsun canım
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canım
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz
Emredersiniz efenim
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim
Sen de benim canımsınnnnn
Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçem hangi kahve çekirdeğinden alıyorsun
Nasıl güzel ama dimiiiiiii
Canlı canlı, grubumuz heyecanlı
yokkkk bebiş yulaflı omletten lavaş yaptım valla normalde yemezdim çok canım istedi japonyadan gelmişti biraz abarttım aslında bu haliyle günlük aldığım kalori 1500 civarında oldu ama evet şekeri abarttım yarın daha iyi bi gün olsunAfiyet olsun canım biraz fazla olmuş sabah yulaflı omleti lavaşa sardın gibi anladım üstüne bir de çorba içmişsin
Ara öğün tanesi 63 kalori ama 4 tane yemişsin ve bir de meyve şekeri
Akşam da hamburger ekmeği değil de tam buğday gibi tercih etsen daha doğru olurdu
Ayy geçmiş gitmiş olsun canım bir daha yaşatmasın RabbimCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Harika kız aferin sana çok beğendim valla adım desen var spor desen varErken başladım erken bitirdim günü
8.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin (5tane)
İki dilim kepek ekmeği
11.00
Türk kahvesi
Züber granola (99kl)
13.00
Yeşil elma
14.30
1 Rendelenmiş kabak
2 yk yulaf
Biraz süt
İki yumurta
Omlet yaptım
Domates salatalık
16.00
Türk kahvesi
Su 2 lt geçmişimdir
20 bin adım
100 Er bacak hareketi
100 er yan simit eritme hareketi
LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp
Geçmiş olsun canmCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim