Popüler Konu LenaG ile MasterFit

💋

🙏 saol ablacım

🤌💕

Çok zarif olmuşsunuz sitare hanimmmm🔥🔥🔥👌🤭

😋 tarifffffff

Ah ne desen haklısın cnm yoğunluğum bitti çok şükür buradayım şimdi
buyur bebeğimm ama ben yumurta koymadım koymam hiç göz kararıyla kendim için az yaptım
Screenshot_2024-11-09-14-39-51-052~2.jpg

20009 sayfa olan bir topice yeni katılımcı olmanın heyecanıyla geliyorum:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:
30

BOYUNUZ: 179

KİLONUZ: 70

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: tercüman

ÇOCUK SAYISI: 1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: -

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. ikinci gebeliği düşünüyorum, bu yolculukta da o kadar kilo almamak istiyorum. vücudumu ona hazırlamaya çalışıyorum.

Hoşgeldin canım

kızlar azıcık göz gezdirdim de herkes iş yeri yemeklerinden şikayet ediyor sanırım.
ben de 8-5.30 çalışıyorum, ve çalıştığım yer mahremiyet bölgesi organize sanayide çalışıyorum. yemekhanede ne çıkarsa ona talimim yani.
ama öyle olmasından nefret ettiğim için her gün yemeğimi yanımda taşıyorum bayadır. zaten öyle yapmasam ben kendimi tanıyorum zayıflayamam :KK70: uğraştırıcı biraz ama valla yağların gittiğini görmeye her yorgunluk değiyor hepimiz hemfikirizdir herhalde bu konuda :KK70:
kahvaltı, öğlen yemeği ve ara öğün olacak şekilde 3 öğün taşıyorum çantamda her allahın günü

ya bi de pahalı da epey yaa
aman vayt çaklıt deme onların kalorisi şu yediğim tabldotun iki katı
onu yiyeceğime mantı makarna ve bol pirinçli dolma biber yerim en azından 1 haftalık karbonhidrat ihtiyacımı karşılarım ahaahahahahah
deme kız deme çohh güzel ama vayt çaklıt mocaa sanada activixler yakışır hem (doğru yazmışımdır umarım çaktırma):KK70::KK70::KK70:
hayır kendi 48 kilo olmuş bize çikolatalı sürülebilir peynir diyor
bir de diyor ki "görmüşsünüzdür belki" :KK70:
görmeyelim yahu onu da görmeyelim artık hepimiz olmuşuz dobişko bi sürülebilir peynirli çikolatamız eksik kalsın artık.
hahahaha kız sende sitare gibi ne komiksin yaa hahahah neticede peynir hani onu anlatmak istemişti şair orada direkt sarelle direkt çikolata değil demeye çalışmmış hahahahahahahaahah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

kızlar azıcık göz gezdirdim de herkes iş yeri yemeklerinden şikayet ediyor sanırım.
ben de 8-5.30 çalışıyorum, ve çalıştığım yer mahremiyet bölgesi organize sanayide çalışıyorum. yemekhanede ne çıkarsa ona talimim yani.
ama öyle olmasından nefret ettiğim için her gün yemeğimi yanımda taşıyorum bayadır. zaten öyle yapmasam ben kendimi tanıyorum zayıflayamam :KK70: uğraştırıcı biraz ama valla yağların gittiğini görmeye her yorgunluk değiyor hepimiz hemfikirizdir herhalde bu konuda :KK70:
kahvaltı, öğlen yemeği ve ara öğün olacak şekilde 3 öğün taşıyorum çantamda her allahın günü
harikasın ozaman en güzelii bazen bende mecbur kalıp karbonhidrata gömülüyorum ablamızın yaptığı yemekler ile ama enn güzeli yanına almakk tabisiii:KK36:

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) lale

YAŞINIZ:39

BOYUNUZ:1.57

KİLONUZ:83

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:1

KİLO ALMA NEDENİNİZ:şekerli gıdalar

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:guatr

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

güzel bir vucuda sahip olmak ve sağlıklı yaşam
Hoşgeldiniz❤️ sağlıkla ve kolaylıkla fazla kilolarınızdan kurtulursunuz inşallah 🌸
Selamlar ,
Dün sabit çıktım
Evlilik yıldönümümüzdü
Dğnki menümü yazmayayım
Hala da birşey yemedim hafif atlatacağım bugünü
🙏
Allah sağlıkla huzurla aşkla nice güzel seneler nasip etsin canım ❤️
20009 sayfa olan bir topice yeni katılımcı olmanın heyecanıyla geliyorum:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:
30

BOYUNUZ: 179

KİLONUZ: 70

HEDEF KİLONUZ: 63

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: tercüman

ÇOCUK SAYISI: 1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: -

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. ikinci gebeliği düşünüyorum, bu yolculukta da o kadar kilo almamak istiyorum. vücudumu ona hazırlamaya çalışıyorum.

Hoşgeldiniz ❤️ sağlıkla kolaylıkla keyifli bir
Süreç olsun inşallah 🤲🏻
Vallahi kuzum bir eğitimci olarak bende karşıyım eşimede kizdim bırak muhattap olma zaten elimde profun yazdığı kağıt var ağrın olduğunda su karışım serum edilsin diye ama işte oda gerilmiş lanet bir hastalık morfin vs bile kesmiyor ağrıyor öyle birsey Rabbim işinin ehli ve vicdanlı insanlarla karsilastirsin

Allah razı olsun inşallah
Amin bitanem
Oooo spor sever birisi daha hosgeldin canım aramıza
Ahahah gözlerin dambıl dambıl oldu demi
İtiraf et 🤣🤣🤣
Kızlaaaarrr 1.5 kilom gidince 70 ler ligindeyim 🤣🤣🤣
Ayyy hadi inşallah canımm🥰
Evde filtre içebiliyorum canım ama kantinde ancak nescafeler bulunuyor. Her gün içtiğim bir şey değil neyse ki, çok kahveci biri değilim ama dün uyanık kalmam lazımdı. Teşekkür ederim :KK50:
Afiyet şifa olsun o zaman ❤️🌸
hayır kendi 48 kilo olmuş bize çikolatalı sürülebilir peynir diyor
bir de diyor ki "görmüşsünüzdür belki" :KK70:
görmeyelim yahu onu da görmeyelim artık hepimiz olmuşuz dobişko bi sürülebilir peynirli çikolatamız eksik kalsın artık.
Ahahahah zalımın gızı 🤣🤣
Mecbur sosyetik beslenicen:KK70:biz de saniyoruz ki bu kiz keyfinden sezar salata yiyo, wayt cakilat moka olmadan uyanamiyor vs:rolleyes:
Adhshdhsh alem kız🤣🤣🤣

Menümü yazamadım bir türlü yazayım diye giriyorum yazmadan çıkıyorum. Kafam hiç yerinde değil 🥴
Saat 13.00
Bir fincan karanhindibalı kahve +3 hurma
Ara Öğün 15.00
1 avuç leblebi
Ara Öğün 16.00
1 fincan karanhindibalı kahve +3 hurma (ev sahibim geldi otururken ona Nescafe yaptım kendime kendi kahvemden yaptım)
Akşam yemeği 19.30
1,5 çavdar lavaş(asrıntandırı), bir şiş adana, 2 kasap köfte bol yeşillik, sumaklı soğan, 1 bardak ayran
Bugün uzun zaman sonra leslie yapacağım bakalım inşallah 🌸
2 lt su
LenaG LenaG @Sitare55
Afiyet olsun canım, akşama kadar çok aç kalmışsın bence. Kahvaltı sevmediğini yazmışsın ama onun yerine koyacak bir şeyler bulsan iyi olur gibi. Sporu yaptıysan süper canım.
12. 11.2024
Kahvaltı öncesi kahve
Alkali su
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1.tk tahin pekmez
2 parça kaşar peyniri
Domates yeşillik
Mantar brokoli közlenmiş
2 ceviz

Ara ıhlamur yarım avuç kuru meyve

Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 köfte 1 dilim mücver fırında
Salata
1 bardak ayran

3lt su 1lt Dukan birası
45 dk yürüyüş
LenaG LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Afiyet olsun canım, menü spor su hepsi çok harika.
İyi geceler

11:00 1kabak, 2yk.yulaf, 2yumurta dan omlet,
7zeytin, 50gr.karışık peynir, birkaç parça şarküteri ürünü

Ara, az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

18:30 Akşam yemeği
1kase semizotu çorbası, 1kase bezelye yemeği, 2yk.yy.yoğurt, birkaç diş sarımsak

Su 3 litre
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Az önce 500ml.maynadoz sapı çayı

Yarın 15 bin adım yapıcam
Afiyet olsun canım, güzel menü. Su çok iyi.
Kızlarım merhabalar bugün sporum maalesef yok dünkü kalabalık misafirden sonra evimi temizledim her yer parmak izi el izi :KK43:
Sabah 11.00 2 tam buğday ekmeği+ 1 dilim peynir 2 kaşık tahin helvası
Öğle.12.00: 1 fincan Hindistan cevizli türk kahvesi, +
Ara öğün : kahve + 1 fındık + 1 kepçe arabaşı çorbası
Akşam 18.00: 1 tüm muz+ 2 kaşık köz salata+ 1 kaşık tarator + 1 fincan kefir
Eşim akşam geç geldi yemeği dışarda yedi ben de hazırlamadım birşey, ayak üstü atıştırdım🤣🤣🤣
@Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Afiyet olsun canım günü gayet hafif geçirmişsin.

harikasın ozaman en güzelii bazen bende mecbur kalıp karbonhidrata gömülüyorum ablamızın yaptığı yemekler ile ama enn güzeli yanına almakk tabisiii:KK36:
bizim yemekhanede 2 gün yemek yedim mi ağzımın tadı değişsin diye hemen pasta baklava börek ne bulduysam gömüyorum o yüzden taşımak daha güvenli geliyor hahaha

Selam kızlar, günaydınlar herkese. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum 🥰 pazartesi tahlillerimi verdim. 24 saatlik idrar takibinin bi tanesi öncesinde 3 günlük bir diyet uygulamam gerekiyormuş, haftasonuna denk geldiği için onu da salı gün teslim edeceğim. Hormon tahlili olduğu için sanırım, sonuçlarım hala tam olarak çıkmadı. Ben de artık kendimi toparlamam gerektiğinin tam olarak farkına vardım. Cumartesi tartı sonucumla beraber aranıza gelmeye niyetliyim bakalım☺️

Çok iyi yapıyorsun canım, ben normalde şikayetçi değilim. Sadece bugünlük yemek gelmeyecekmiş eğer dünden bilseydim ben de bugün yanımda getirirdim ama haberim yoktu.

Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates :KK39:yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun:KK200:

Kiz o kadardan pişi olmaz:rolleyes:adimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de😋

Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi:KK28:

Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii :skandal: genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur 💙 spor var mi ?

Afiyet olsun💙spor da var👍

Menun guzel olmus:KK200: spor zaten 🧿

Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir:rolleyes: beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye😅 o yuzden şişmanım :olamaz: iyi gidiyorsun maşallah:KK19:
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?

Ben de buradayim menulerini bekliyorum :halay:

Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu:KK19:. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim💙

Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor :21:tabi arada ac kalmak da iyi
Zaten iki kişilik yapmıştım kuzum, eşim yemeği ekmekli yediğinden az bişey kaldı ertesi güne, dün bitti çok şükür.
Bugün balık düşünüyorum

Bisikleti sattık, yürüyüş bandı var, gün içinde ayakta fazla kalırsam yürüyecek halim kalmıyor, bazen de ağrı bırakmıyor, yoksa dışarda yürümeyi çok severim

ve ben dün menümü yazmamışım.
geçen gün kim demişti çok sosyetik menülerin var diyen arkadaşa tabldot şoku yaşatıyorum şimdi :KK70:

12 Kasım Salı Menü
09:00 2 küçük kepekli ekmekle 1 haşlanmış yumurta / beyaz peynir bir kare / biberli kahvaltılık sos 3 tatlı kaşığı kadar
10:00 sütlü kahve
14:00 aşağıdaki salatalı pilavlı yemek
17:00 1 züberli bar
18:30 1 activia mix and go eve geçince 20:30 bir avuç sarı leblebi ve bi iki lokma peynir attım ağzıma
@Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Suyu çok içtim 2-2,5 lt oldu bu sefer.
Ankecim bakıyorum elit takılıyormuşsun :confused:
Peşine düşsem mi acaba sıkıldım geleneksel menülerden :süslü:
Bu arada afiyet olsun menünü çok beğendim. Güzel sonuç getirecek bir liste :KK9:

Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
Yakında market yok mu canım hemen bi süt bi yulaf alsan azıcık da bal içine çiğ kuruyemiş akşama kadar tutar

Kızlar bugün yemekhaneye yemek gelmeyecekmiş maalesef ve kantindekiler sadece karbonhidratlar (gözleme, tost vs.) ne yiycem ben, akşama kadar aç durulmaz ki.
köfte yok mu canım kantinde hamburger yapılıyorsa sadece köftesinden al veya karabuğday patlağı ve üçgen peynir alabilirsin yanına peynir tok tutar

X