- 30 Aralık 2022
- 2.811
- 10.813
Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patatesLenaG selamlar sabah erken ciktim, tartilmayi unuttum.
Ama yazayim yediklerimi
Sabah 7.10
3 lokma börek
Ögle 14.00
Mercimekli tavuk salatasi 4 kasik
Yogurlu havuc salatasi 4 kasik
1 pogaca
15.30
Biraz tavuk
10 kadar patates kizartmasi
16.30
3 dilim elma .
Sütlü filtre kahve
Su 1 litre anca
Spor 5.600 adim
Kiz o kadardan pişi olmazBugünkü Menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
7 tane beyaz leblebi
Öğle 12:00
2 tavuk but ızgara
1 kase çoban salata
Ara 15:30
1 muz
14 tane beyaz leblebi
Akşam 17:30
3 kepçe ayran çorbası (yeşil mercimek nohut ve yeşillik vardı içerisinde. Pirinç vb şeyler yoktu)
Ara 20:30
Birazcık yağsız çeçil peynir
1 küçük ısırık pişi(peçeteyle yağını aldım vicdanım asla bırakmıyor beni)
Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
11600 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak miİyi geceler
11:00 1kabak, 2yk.yulaf, 2yumurta dan omlet,
7zeytin, 50gr.karışık peynir, birkaç parça şarküteri ürünü
Ara, az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
18:30 Akşam yemeği
1kase semizotu çorbası, 1kase bezelye yemeği, 2yk.yy.yoğurt, birkaç diş sarımsak
Su 3 litre
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Az önce 500ml.maynadoz sapı çayı
Yarın 15 bin adım yapıcam
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiiiKızlarım merhabalar bugün sporum maalesef yok dünkü kalabalık misafirden sonra evimi temizledim her yer parmak izi el izi
Sabah 11.00 2 tam buğday ekmeği+ 1 dilim peynir 2 kaşık tahin helvası
Öğle.12.00: 1 fincan Hindistan cevizli türk kahvesi, +
Ara öğün : kahve + 1 fındık + 1 kepçe arabaşı çorbası
Akşam 18.00: 1 tüm muz+ 2 kaşık köz salata+ 1 kaşık tarator + 1 fincan kefir
Eşim akşam geç geldi yemeği dışarda yedi ben de hazırlamadım birşey, ayak üstü atıştırdım
Cicekbocekkaktus LenaG
Afiyet olsun12 Kasım menü
08.00 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie
13.30 1 elma 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.30 1 kare Dubai çikolatasi(denedim ama hiç benlik değil çok fazla şekerli geldi)
18.00 yarım kase çorba, 7-8 nohutlu sarma, 2 tane çiğköfte bolca salata
3 litre su 40 dk yürüyüş
Menun guzel olmusMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus @sibel_84
Sabah 08. 30 : 1 tatlı kaşığı zeyrinyağı
türk kahvesi
2 k kaysıı
Kahvaltı 12.00 : 2 yumurta 30 gr sucuktan omlet 20 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik
2 dlm çavdar ekm
Ara: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem sade kahve
Akşam 18.40 : 120 gr tavuklu salata
3 kasık yoğurt
Ara Dibek kahvesi bir minik çikolata
(kahve yanına gelen kare olan)
Spor 12 bin adım yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
2500 ip atlama
Yarım saat zumba
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir12 kasım
18:00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon patlıcan oturtma ( fırında, az yağda kızarmış)
Yerelması, domates
Küflü peynir, beş badem
1 lt zencefil, limon, yeşil çay, soda karışımı
2 kupa kahve
1 lt su
LenaG Cicekbocekkaktus
Ben de buradayim menulerini bekliyorum
saol ablacım
Çok zarif olmuşsunuz sitare hanimmmm
tarifffffff
Ah ne desen haklısın cnm yoğunluğum bitti çok şükür buradayım şimdi
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu12.11.24
10.30
3 YK menemen, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, lor peyniri az, 1 çk bal, slaatalik
15.00
Sade kahve, 1 parça bitter, 2 mandalina
16.00
Detox kefir
19.00
1 kepçe çorba, 7 mercimekli sarma, yarım lavaş
2 hurma
Şu:1.5 ltLenaG Cicekbocekkaktus
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor12 Kasım menüm
Sabah sade kahve
9 da
Bir ceviz 6 badem
12 de
Bir tabak yoğurtlu kabak yeşil mercimekli,
roka, yeşilbiber, haşlanmış 1 yumurta,
Öğle sonrası
10 yerfıstığı,10 Antep fıstığı,
6 da yuzmem vardı boş mideyle gittim mecburen
Sonrasinda yemedim bı şey
Bir saat yüzme eğitimi
internete inanma canım burnumuz aksa ne fazia senaryolar çıkarıyor net doktorundan daha güvenli bilgileri alır ve hemen tedaviye başlarsın sağsağlim inşallahİnşallah canım. Nette yazılanları da okudukça iyice geriliyorum
İnşallah geçsin bitsin bir an once
harikasın canımm daha 60lar ligine de geleceksin emin adımlarlaKızlaaaarrr 1.5 kilom gidince 70 ler ligindeyim
İnşallah canım. Nette yazılanları da okudukça iyice geriliyorum
İnşallah geçsin bitsin bir an once
Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü.
Bu yemekhaneler bizi karbonhidrata boğuyor. Pilav patatesin yarisi olsa iyi olurdu. Tamami olduysa spor lazim buna .bakiyim spor var mıve ben dün menümü yazmamışım.
geçen gün kim demişti çok sosyetik menülerin var diyen arkadaşa tabldot şoku yaşatıyorum şimdi
12 Kasım Salı Menü
09:00 2 küçük kepekli ekmekle 1 haşlanmış yumurta / beyaz peynir bir kare / biberli kahvaltılık sos 3 tatlı kaşığı kadar
10:00 sütlü kahve
14:00 aşağıdaki salatalı pilavlı yemek
17:00 1 züberli bar
18:30 1 activia mix and go eve geçince 20:30 bir avuç sarı leblebi ve bi iki lokma peynir attım ağzıma
Cicekbocekkaktus LenaG
Suyu çok içtim 2-2,5 lt oldu bu sefer.
Evde filtre içebiliyorum canım ama kantinde ancak nescafeler bulunuyor. Her gün içtiğim bir şey değil neyse ki, çok kahveci biri değilim ama dün uyanık kalmam lazımdı. Teşekkür ederimSüpersin canım tebrik ediyorum maşallah
Regli olsan dert olmasan ayrı dert ben de geciktim sinirler gergin
Ahahah burdalini görmedim canım
Çok gecmiş olsun canım Rabbim iz bırakmayan kalıcı şifa versin oğluşuna
Bebiş ben iyi bir doktora gittim bana antidepresan verdi ama bi süreden sonra bıraktım hayat boyu onu kullanamam ki o dönem manuel terapi fizik tedavi akupunktur yaptık bi süre rahatladı ama stres olunca hemen etkileniyorum. Bi de şekeri ve gluteni çıkarmam lazım hayatımdan ben tatlısız yapamıyorum arkadaş…
Bi süre su orucu yapmıştım ara ara o beni çok rahatlatmıştı 3 -5 gün su orucundan sonra 2-3 hafta sıfır ağrı oluyordu ama şu orucunu da sağlam bir irade ve destekleyici bi çevre lazım yine yapmak istiyorum nasipse bakalım
Rabbim nerde varsa bütün hastalara acil hasarsız kalıcı şifalar versin
Eyvallah reis
Amerika kıtasını yeniden mı keşfettin kıaaazzz maşallah o nasıl adım
Afiyet şifa olsun ama nescafe içme ya selülit yapıyor filtre içme şansın yok mu sütlü falan
Allah göz aydınlığı versin, umarim iyi cikar sonuçlarınCaktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
Bu yemekhaneler bizi karbonhidrata boğuyor. Pilav patatesin yarisi olsa iyi olurdu. Tamami olduysa spor lazim buna .bakiyim spor var mıAaa spor yoğgggggmuş
Teşekkür ederim denerim sütlü kahveyide severim inciride Cook severim, ama aç kalamak bana artı getirdi çok iyi hissettimHoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patatesyine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun
Kiz o kadardan pişi olmazadimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiiigenrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur spor var mi ?
Afiyet olsunspor da var
Menun guzel olmusspor zaten
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilirbeni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye o yuzden şişmanım iyi gidiyorsun maşallah
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?
Ben de buradayim menulerini bekliyorum
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyortabi arada ac kalmak da iyi
kızlarr hayırlı sabahlar hemen dünkü menümü vereyimm
12.11.2024/salı
sabah 10,30/ bir dilim tam buğday ekmeği yedim(ilaç aldım)
öğlen 12,00// bir yemek tabağı sulu köfte 1 bardak ayran
akşam 18,30// 2 hamburger köftesi bir kase salata doymadım peşine 2 dilim tam buğday tost ekmeklerine çikolatalı krem peynir sürüp yedim. (yeni çıktı belki görmüşsünüzdür bimden aldım peymar sürülerbilir çikolatalı krem ppeynir diye geçiyor)
su:2,5 lt içtim
aralarda yeşilçay şekersiz çay içtim
spor:6000 adım yapmışım
LenaG Boncuk2307
Bacım yaaEki Görüntüle 3502724
Eki Görüntüle 3502725
Yapay zekaya sayfamızı sordum
Bir de kendimi sordum
Benimki biraz şimariklik oldu ama eee insan yapay zekanin kendisi hakkında düşüncesini merak ediyorbakin ne yazdı
Eki Görüntüle 3502726
Eki Görüntüle 3502727
Ah yapay zeka bu buzdağının görünen kısmı onun kötü huylarini bilmiyorsun
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı ) lale
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:şekerli gıdalar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:guatr
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
güzel bir vucuda sahip olmak ve sağlıklı yaşam
Mecbur sosyetik beslenicenAY VALLA yedim hepsini şimdi yemedim desem yalan ama pilav aslında burada gözüktüğü gibi böyle dolu dolu değildi.
bugün yemekte ne var?? dolma ve mantı makarna ahahahaha
ya böyle bir mantık olabilir mi? pirinç ve makarna yani menü bu
mecbur salataya talim
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.Kızım kaba kulak olup evden cikamiyinca onu evde mutlu ediyim oyaliyim diye oynadığımız oyun yapmadigimiz etkinlik kalmadıtabi benim kafa şuan bı milyon şükür uyudu bende iki Instagrama bakıp yatiyim iyi geceler kızlar eksilmis olarak uyanalim inşaallah
Mecbur sosyetik beslenicenbiz de saniyoruz ki bu kiz keyfinden sezar salata yiyo, wayt cakilat moka olmadan uyanamiyor vs
evettt ablamm hayırlısıMaşallah annesi büyümüş bilezordur o dşlerin çıkmasıda az kalmış demek ki çıkmasına