Popüler Konu LenaG ile MasterFit

kızlarr hayırlı sabahlar hemen dünkü menümü vereyimm
12.11.2024/salı

sabah 10,30/ bir dilim tam buğday ekmeği yedim(ilaç aldım)

öğlen 12,00// bir yemek tabağı sulu köfte 1 bardak ayran

akşam 18,30// 2 hamburger köftesi bir kase salata doymadım peşine 2 dilim tam buğday tost ekmeklerine çikolatalı krem peynir sürüp yedim. (yeni çıktı belki görmüşsünüzdür bimden aldım peymar sürülerbilir çikolatalı krem ppeynir diye geçiyor)

su:2,5 lt içtim
aralarda yeşilçay şekersiz çay içtim
spor:6000 adım yapmışım
LenaG Boncuk2307

Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun
Kiz o kadardan pişi olmazadimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur spor var mi ?
Afiyet olsunspor da var
Menun guzel olmus spor zaten
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye o yuzden şişmanım iyi gidiyorsun maşallah
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?

saol ablacım

Çok zarif olmuşsunuz sitare hanimmmm

tarifffffff

Ah ne desen haklısın cnm yoğunluğum bitti çok şükür buradayım şimdi
Ben de buradayim menulerini bekliyorum
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor tabi arada ac kalmak da iyi

İnşallah canım. Nette yazılanları da okudukça iyice geriliyorum

İnşallah geçsin bitsin bir an once
internete inanma canım burnumuz aksa ne fazia senaryolar çıkarıyor net doktorundan daha güvenli bilgileri alır ve hemen tedaviye başlarsın sağsağlim inşallah
Kızlaaaarrr 1.5 kilom gidince 70 ler ligindeyim
harikasın canımm daha 60lar ligine de geleceksin emin adımlarla

Bu yemekhaneler bizi karbonhidrata boğuyor. Pilav patatesin yarisi olsa iyi olurdu. Tamami olduysa spor lazim buna .bakiyim spor var mı Aaa spor yoğgggggmuş

Evde filtre içebiliyorum canım ama kantinde ancak nescafeler bulunuyor. Her gün içtiğim bir şey değil neyse ki, çok kahveci biri değilim ama dün uyanık kalmam lazımdı. Teşekkür ederim

Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
Allah göz aydınlığı versin, umarim iyi cikar sonuçların

Bu yemekhaneler bizi karbonhidrata boğuyor. Pilav patatesin yarisi olsa iyi olurdu. Tamami olduysa spor lazim buna .bakiyim spor var mı Aaa spor yoğgggggmuş

AY VALLA yedim hepsini şimdi yemedim desem yalan ama pilav aslında burada gözüktüğü gibi böyle dolu dolu değildi.
bugün yemekte ne var?? dolma ve mantı makarna ahahahaha
ya böyle bir mantık olabilir mi? pirinç ve makarna yani menü bu
mecbur salataya talim

Teşekkür ederim denerim sütlü kahveyide severim inciride Cook severim, ama aç kalamak bana artı getirdi çok iyi hissettim

hayır kendi 48 kilo olmuş bize çikolatalı sürülebilir peynir diyor
bir de diyor ki "görmüşsünüzdür belki"
görmeyelim yahu onu da görmeyelim artık hepimiz olmuşuz dobişko bi sürülebilir peynirli çikolatamız eksik kalsın artık.

Hoşgeldin canım

Mecbur sosyetik beslenicenbiz de saniyoruz ki bu kiz keyfinden sezar salata yiyo, wayt cakilat moka olmadan uyanamiyor vs

Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.

Mecbur sosyetik beslenicenbiz de saniyoruz ki bu kiz keyfinden sezar salata yiyo, wayt cakilat moka olmadan uyanamiyor vs

ya bi de pahalı da epey yaa
aman vayt çaklıt deme onların kalorisi şu yediğim tabldotun iki katı
onu yiyeceğime mantı makarna ve bol pirinçli dolma biber yerim en azından 1 haftalık karbonhidrat ihtiyacımı karşılarım ahaahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…