Popüler Konu LenaG ile MasterFit

kızlarr hayırlı sabahlar hemen dünkü menümü vereyimm
12.11.2024/salı

sabah 10,30/ bir dilim tam buğday ekmeği yedim(ilaç aldım)

öğlen 12,00// bir yemek tabağı sulu köfte 1 bardak ayran

akşam 18,30// 2 hamburger köftesi bir kase salata doymadım peşine 2 dilim tam buğday tost ekmeklerine çikolatalı krem peynir sürüp yedim. (yeni çıktı belki görmüşsünüzdür bimden aldım peymar sürülerbilir çikolatalı krem ppeynir diye geçiyor)

su:2,5 lt içtim
aralarda yeşilçay şekersiz çay içtim
spor:6000 adım yapmışım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

LenaG LenaG selamlar sabah erken ciktim, tartilmayi unuttum.
Ama yazayim yediklerimi

Sabah 7.10
3 lokma börek

Ögle 14.00
Mercimekli tavuk salatasi 4 kasik
Yogurlu havuc salatasi 4 kasik
1 pogaca
15.30
Biraz tavuk
10 kadar patates kizartmasi

16.30
3 dilim elma .
Sütlü filtre kahve

Su 1 litre anca

Spor 5.600 adim
Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates :KK39:yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun:KK200:
Bugünkü Menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
7 tane beyaz leblebi

Öğle 12:00
2 tavuk but ızgara
1 kase çoban salata

Ara 15:30
1 muz
14 tane beyaz leblebi

Akşam 17:30
3 kepçe ayran çorbası (yeşil mercimek nohut ve yeşillik vardı içerisinde. Pirinç vb şeyler yoktu)

Ara 20:30
Birazcık yağsız çeçil peynir
1 küçük ısırık pişi(peçeteyle yağını aldım vicdanım asla bırakmıyor beni)

Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
11600 adım

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307
Kiz o kadardan pişi olmaz:rolleyes:adimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de😋
İyi geceler

11:00 1kabak, 2yk.yulaf, 2yumurta dan omlet,
7zeytin, 50gr.karışık peynir, birkaç parça şarküteri ürünü

Ara, az yağlı sütle şekersiz filtre kahve

18:30 Akşam yemeği
1kase semizotu çorbası, 1kase bezelye yemeği, 2yk.yy.yoğurt, birkaç diş sarımsak

Su 3 litre
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Az önce 500ml.maynadoz sapı çayı

Yarın 15 bin adım yapıcam
Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi:KK28:
Kızlarım merhabalar bugün sporum maalesef yok dünkü kalabalık misafirden sonra evimi temizledim her yer parmak izi el izi :KK43:
Sabah 11.00 2 tam buğday ekmeği+ 1 dilim peynir 2 kaşık tahin helvası
Öğle.12.00: 1 fincan Hindistan cevizli türk kahvesi, +
Ara öğün : kahve + 1 fındık + 1 kepçe arabaşı çorbası
Akşam 18.00: 1 tüm muz+ 2 kaşık köz salata+ 1 kaşık tarator + 1 fincan kefir
Eşim akşam geç geldi yemeği dışarda yedi ben de hazırlamadım birşey, ayak üstü atıştırdım🤣🤣🤣
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii :skandal: genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur 💙 spor var mi ?
12 Kasım menü
08.00 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie
13.30 1 elma 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.30 1 kare Dubai çikolatasi(denedim ama hiç benlik değil çok fazla şekerli geldi 🥴)
18.00 yarım kase çorba, 7-8 nohutlu sarma, 2 tane çiğköfte bolca salata
3 litre su 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun💙spor da var👍
Menümü vereyim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus @sibel_84

Sabah 08. 30 : 1 tatlı kaşığı zeyrinyağı
türk kahvesi
2 k kaysıı

Kahvaltı 12.00 : 2 yumurta 30 gr sucuktan omlet 20 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik
2 dlm çavdar ekm

Ara: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem sade kahve

Akşam 18.40 : 120 gr tavuklu salata
3 kasık yoğurt

Ara Dibek kahvesi bir minik çikolata
(kahve yanına gelen kare olan)

Spor 12 bin adım yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
2500 ip atlama
Yarım saat zumba
Menun guzel olmus:KK200: spor zaten 🧿
12 kasım

18:00

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon patlıcan oturtma ( fırında, az yağda kızarmış)
Yerelması, domates
Küflü peynir, beş badem

1 lt zencefil, limon, yeşil çay, soda karışımı
2 kupa kahve
1 lt su

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir:rolleyes: beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye😅 o yuzden şişmanım :olamaz: iyi gidiyorsun maşallah:KK19:
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?

💋

🙏 saol ablacım

🤌💕

Çok zarif olmuşsunuz sitare hanimmmm🔥🔥🔥👌🤭

😋 tarifffffff

Ah ne desen haklısın cnm yoğunluğum bitti çok şükür buradayım şimdi
Ben de buradayim menulerini bekliyorum :halay:
12.11.24
10.30
3 YK menemen, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, lor peyniri az, 1 çk bal, slaatalik

15.00
Sade kahve, 1 parça bitter, 2 mandalina
16.00
Detox kefir
19.00
1 kepçe çorba, 7 mercimekli sarma, yarım lavaş
2 hurma

Şu:1.5 lt LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu:KK19:. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim💙
12 Kasım menüm
Sabah sade kahve

9 da
Bir ceviz 6 badem
12 de
Bir tabak yoğurtlu kabak yeşil mercimekli,
roka, yeşilbiber, haşlanmış 1 yumurta,

Öğle sonrası
10 yerfıstığı,10 Antep fıstığı,
6 da yuzmem vardı boş mideyle gittim mecburen
Sonrasinda yemedim bı şey
Bir saat yüzme eğitimi
Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor :21:tabi arada ac kalmak da iyi

İnşallah canım. Nette yazılanları da okudukça iyice geriliyorum

İnşallah geçsin bitsin bir an once
internete inanma canım burnumuz aksa ne fazia senaryolar çıkarıyor net doktorundan daha güvenli bilgileri alır ve hemen tedaviye başlarsın sağsağlim inşallah:dua:
Kızlaaaarrr 1.5 kilom gidince 70 ler ligindeyim 🤣🤣🤣
harikasın canımm daha 60lar ligine de geleceksin emin adımlarla :KK36:

ve ben dün menümü yazmamışım.
geçen gün kim demişti çok sosyetik menülerin var diyen arkadaşa tabldot şoku yaşatıyorum şimdi :KK70:

12 Kasım Salı Menü
09:00 2 küçük kepekli ekmekle 1 haşlanmış yumurta / beyaz peynir bir kare / biberli kahvaltılık sos 3 tatlı kaşığı kadar
10:00 sütlü kahve
14:00 aşağıdaki salatalı pilavlı yemek
17:00 1 züberli bar
18:30 1 activia mix and go eve geçince 20:30 bir avuç sarı leblebi ve bi iki lokma peynir attım ağzıma
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus LenaG LenaG
Suyu çok içtim 2-2,5 lt oldu bu sefer.
Bu yemekhaneler bizi karbonhidrata boğuyor. Pilav patatesin yarisi olsa iyi olurdu. Tamami olduysa spor lazim buna .bakiyim spor var mı:cool: Aaa spor yoğgggggmuş:KK12:

Süpersin canım tebrik ediyorum maşallah 🧿
Regli olsan dert olmasan ayrı dert ben de geciktim sinirler gergin🤣

Ahahah burdalini görmedim canım🤣🤣

Çok gecmiş olsun canım Rabbim iz bırakmayan kalıcı şifa versin oğluşuna😍🤲🏻

Bebiş ben iyi bir doktora gittim bana antidepresan verdi ama bi süreden sonra bıraktım hayat boyu onu kullanamam ki o dönem manuel terapi fizik tedavi akupunktur yaptık bi süre rahatladı ama stres olunca hemen etkileniyorum. Bi de şekeri ve gluteni çıkarmam lazım hayatımdan ben tatlısız yapamıyorum arkadaş…
Bi süre su orucu yapmıştım ara ara o beni çok rahatlatmıştı 3 -5 gün su orucundan sonra 2-3 hafta sıfır ağrı oluyordu ama şu orucunu da sağlam bir irade ve destekleyici bi çevre lazım yine yapmak istiyorum nasipse bakalım

Rabbim nerde varsa bütün hastalara acil hasarsız kalıcı şifalar versin 🤲🏻

Eyvallah reis🤣🤭😍🥰

Amerika kıtasını yeniden mı keşfettin kıaaazzz maşallah o nasıl adım 🧿🧿🧿🧿🧿

Afiyet şifa olsun ama nescafe içme ya selülit yapıyor filtre içme şansın yok mu sütlü falan
Evde filtre içebiliyorum canım ama kantinde ancak nescafeler bulunuyor. Her gün içtiğim bir şey değil neyse ki, çok kahveci biri değilim ama dün uyanık kalmam lazımdı. Teşekkür ederim :KK50:

Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
Allah göz aydınlığı versin, umarim iyi cikar sonuçların :KK19:

Bu yemekhaneler bizi karbonhidrata boğuyor. Pilav patatesin yarisi olsa iyi olurdu. Tamami olduysa spor lazim buna .bakiyim spor var mı:cool: Aaa spor yoğgggggmuş:KK12:

AY VALLA yedim hepsini şimdi yemedim desem yalan ama pilav aslında burada gözüktüğü gibi böyle dolu dolu değildi.
bugün yemekte ne var?? dolma ve mantı makarna ahahahaha
ya böyle bir mantık olabilir mi? pirinç ve makarna yani menü bu
mecbur salataya talim :KK70:

Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates :KK39:yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun:KK200:

Kiz o kadardan pişi olmaz:rolleyes:adimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de😋

Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi:KK28:

Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii :skandal: genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur 💙 spor var mi ?

Afiyet olsun💙spor da var👍

Menun guzel olmus:KK200: spor zaten 🧿

Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir:rolleyes: beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye😅 o yuzden şişmanım :olamaz: iyi gidiyorsun maşallah:KK19:
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?

Ben de buradayim menulerini bekliyorum :halay:

Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu:KK19:. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim💙

Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor :21:tabi arada ac kalmak da iyi
Teşekkür ederim denerim sütlü kahveyide severim inciride Cook severim, ama aç kalamak bana artı getirdi çok iyi hissettim

kızlarr hayırlı sabahlar hemen dünkü menümü vereyimm
12.11.2024/salı

sabah 10,30/ bir dilim tam buğday ekmeği yedim(ilaç aldım)

öğlen 12,00// bir yemek tabağı sulu köfte 1 bardak ayran

akşam 18,30// 2 hamburger köftesi bir kase salata doymadım peşine 2 dilim tam buğday tost ekmeklerine çikolatalı krem peynir sürüp yedim. (yeni çıktı belki görmüşsünüzdür bimden aldım peymar sürülerbilir çikolatalı krem ppeynir diye geçiyor)

su:2,5 lt içtim
aralarda yeşilçay şekersiz çay içtim
spor:6000 adım yapmışım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

hayır kendi 48 kilo olmuş bize çikolatalı sürülebilir peynir diyor
bir de diyor ki "görmüşsünüzdür belki" :KK70:
görmeyelim yahu onu da görmeyelim artık hepimiz olmuşuz dobişko bi sürülebilir peynirli çikolatamız eksik kalsın artık.

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) lale

YAŞINIZ:39

BOYUNUZ:1.57

KİLONUZ:83

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:1

KİLO ALMA NEDENİNİZ:şekerli gıdalar

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:guatr

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

güzel bir vucuda sahip olmak ve sağlıklı yaşam
Hoşgeldin canım

AY VALLA yedim hepsini şimdi yemedim desem yalan ama pilav aslında burada gözüktüğü gibi böyle dolu dolu değildi.
bugün yemekte ne var?? dolma ve mantı makarna ahahahaha
ya böyle bir mantık olabilir mi? pirinç ve makarna yani menü bu
mecbur salataya talim :KK70:
Mecbur sosyetik beslenicen:KK70:biz de saniyoruz ki bu kiz keyfinden sezar salata yiyo, wayt cakilat moka olmadan uyanamiyor vs:rolleyes:

Kızım kaba kulak olup evden cikamiyinca onu evde mutlu ediyim oyaliyim diye oynadığımız oyun yapmadigimiz etkinlik kalmadı 🤦tabi benim kafa şuan bı milyon😵‍💫 şükür uyudu bende iki Instagrama bakıp yatiyim iyi geceler kızlar eksilmis olarak uyanalim inşaallah 😘
Allah şifa versin canım, çok geçmiş olsun.

Mecbur sosyetik beslenicen:KK70:biz de saniyoruz ki bu kiz keyfinden sezar salata yiyo, wayt cakilat moka olmadan uyanamiyor vs:rolleyes:

ya bi de pahalı da epey yaa
aman vayt çaklıt deme onların kalorisi şu yediğim tabldotun iki katı
onu yiyeceğime mantı makarna ve bol pirinçli dolma biber yerim en azından 1 haftalık karbonhidrat ihtiyacımı karşılarım ahaahahahahah

X