Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoş geldiniz Lalegül Güzel bir vücuda ve sağlıklı yaşama ulaşmanız dileğiyle

Malesef ya yolda oluyorum ya şirkette oluyorum
Daha geçe kalmamak için de dışarıda yedim
Eve geçtiğim
Spor yapabilsem hepsini toparlarım
Sabah da kapkaranlık her yer ben ona ortam kurmaya çalışayım onda da 6.20 de uyanıyorum zar zor :)

diyetisyeni değiştirdin mi naaptın canım?

20009 sayfa olan bir topice yeni katılımcı olmanın heyecanıyla geliyorum:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:
30

BOYUNUZ:
179

KİLONUZ:
70

HEDEF KİLONUZ:
63

MEDENİ DURUMUNUZ:
evli

MESLEGINIZ:
tercüman

ÇOCUK SAYISI:
1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: -

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. ikinci gebeliği düşünüyorum, bu yolculukta da o kadar kilo almamak istiyorum. vücudumu ona hazırlamaya çalışıyorum.

şimdi ne yapıcam

şimdi her gün menü paylaşımı yapacaksın işte görmüşsündür bizlerin yukardaki gibi.
Sporlarını ve suyu da alta belirtirsen aynı mesajda güzel olur.
Takımımızın ana lideri LenaG
Takımımızın spordan sorumlu bakanı Boncuk2307
boncuk hanım takip ediyor sporlara göre puan veriyor.
Bu iki kişiyi de etiketlersen menüyü paylaştığın postun altına görüp not etmeleri daha kolay oluyor.
2 takıma ayrılıyoruz hafta başında c.tesi
Her Cumartesi de tartılıyoruz kimden ne kadar gitmiş, kim takımına ne kadar destek olmuş onu görücez.

selam kızlar, kendimi kısa özet geçiyim ben üniversiteye başladığım seneye kadar hep 61-62-63 kilo bandındaydım, zayıftım üniversiteye başlamamla birlikte kilo almaya başladım mezuniyetimde 86 kiloya kadar çıkmıştım. sonra o yaz 73 74 kilolara düştüm, işe başladım tekrar kilo aldım, o arada evlendim sonra tekrar diyete başladım tekrar verdim kiloyu, 69 kiloyu gördüm ve hamile olduğumu öğrendim, hamilelikte doğum stresi vs ile doğuma gittiğimde 95 kiloydum sonra emzirme dönemiydi vs derken veremedim tabii bir süre ama emzirme işini halledinde tekrar diyete başladım, 73 kilolara geri düştüm. çocuk 2 yaşını geçince artık biraz daha kendime vakit ayırabilir hale geldim ve spora başladım, 7 ay düzenli olarak fitness yaptım, yağ oranımı çok güzel düşürdüm hafiften kaslanmaya bile başlamıştım. (ağustos ayının sonuna kadar) sonra 2 ay kadar ara verdim. bu 2 ayda geri 4 kilo falan aldım asfjsadkfds neyse bu hafta itibariyle öncelikle 3 gün detox ve sonrasında eski spor ve beslenme düzenime dönmeyi planlıyorum. dün tekrar spora başladım. detoxumun da 3. günü bugün, yarından itibaren eski beslenme düzenime döneceğim. burda olmaktan mutluyum hedef kiloma kadar yarışa dahil olmaktan mutluluk duyarım

Vallahi kuzum bir eğitimci olarak bende karşıyım eşimede kizdim bırak muhattap olma zaten elimde profun yazdığı kağıt var ağrın olduğunda su karışım serum edilsin diye ama işte oda gerilmiş lanet bir hastalık morfin vs bile kesmiyor ağrıyor öyle birsey Rabbim işinin ehli ve vicdanlı insanlarla karsilastirsin
Allah razı olsun inşallah

Oooo spor sever birisi daha hosgeldin canım aramıza

canım sen 95 kiloyu görmüşsün de boyunun da maşallahı varmış yaa
şimdi grubun geneli kısa sen 63 kiloyla zayıfım deyince yanlış anlaşılmalar olabilir bunu arada muhakkak hatırlat bize.

Oooo spor sever birisi daha hosgeldin canım aramıza
hoşbuldukkkk teşekkür ediyorumm
canım sen 95 kiloyu görmüşsün de boyunun da maşallahı varmış yaa
şimdi grubun geneli kısa sen 63 kiloyla zayıfım deyince yanlış anlaşılmalar olabilir bunu arada muhakkak hatırlat bize.
sdgfsdjfdsk ay bu çok sık yaşadığım bir şey o yüzden hak verdim dikkat edeyim

Maşallah annesi büyümüş bile zordur o dşlerin çıkmasıda az kalmış demek ki çıkmasına

İnşallah canım. Nette yazılanları da okudukça iyice geriliyorum
İnşallah geçsin bitsin bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…