Hoş geldiniz LalegülADINIZ: ( isteğe bağlı ) lale
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:şekerli gıdalar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:guatr
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
güzel bir vucuda sahip olmak ve sağlıklı yaşam
evet canım doğru ama sayfanın kurucusudoğrumu paylaştım
Doğrudur hayırlı olsundoğrumu paylaştım
Malesef ya yolda oluyorum ya şirkette oluyorumafiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin
Afiyet olsun mini menüüdev adımlar
Afiyet olsun canımbiraz protein ekleyelim bugün menüye
Afiyet olsunakşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm
Afiyet olsun canım20 deki ara öğün fazla olmuş
Afiyet olsunsabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz
Afiyet olsunöğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi
Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun
Afiyet olsun güzel menüler
Ayaklarına sağlıkO şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var
Afiyet olsunonca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın
Afiyet olsungüzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun
Afiyet olsun güzel bir menü
Günaydın canım
Günaydıııınnn
Günaydın canım
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper
şimdi ne yapıcamgayet güzel olmuş
11 Kasım menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
08.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie
13.30 1 elma
17.00 yarım muz
19.00 8 kaşık lahana kavurması,2 kaşık kıyma, 2 bardak ayran, söğüş salata, 1 dilim ekmek
21.00 2 kaşık tahin pekmez,1 dilim ekmek
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş, emzirmeye devam
@CicekbocekkaktusLenaG
Bu gün kahvaltı sonrası disardaydik en az 4-5 saat topuklularla ayaktaydim minik kuzucuk da sağolsun kucaktan inmedi yine..şuan üst bacaklarımi hissetmiyorum.
şimdi ne yapıcam
Vallahi kuzum bir eğitimci olarak bende karşıyım eşimede kizdim bırak muhattap olma zaten elimde profun yazdığı kağıt var ağrın olduğunda su karışım serum edilsin diye ama işte oda gerilmiş lanet bir hastalık morfin vs bile kesmiyor ağrıyor öyle birsey Rabbim işinin ehli ve vicdanlı insanlarla karsilastirsinB11 kullanmıyo musun boncuğum takviye almayı ihmal etme , annem olsa sana derdi ki ;kahvaltı yapmıyorsun ondan eksik b12
(Biber kelle ve bamya yemem dünyanın bütün vitaminleri bu içinde hasta olsam bamya yemiyor ondan, üşüsem biber yemiyon ondancanım anam )
Kaç mil yaptın kıaaazzz ayacıklarına sağlık
Ben kahvaltı kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem, kahvaltı bi kültürdür
Oyyy çok geçmiş olsun bitanemmm
Offff çok iyi espri nasıl benim aklıma gelmedi
Seni yiyerimmmmm
Çiçeğe değil aşko orkilere, onları çalıp geri gelcem hoplaya zıplaya
Ahaha detoks değil üç gün su orucu yapmam lazım o simit kokusuna
Akşam yemekte çok yediğimi belirtmiştim ama
Yaaa çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin abla
Afiyet şifa olsun canım
Şiddete karşıyım da bazıları şiddetle dayak istiyo helüzumsuz
Al işte…. Allah rahmet eylesin bu tür doktorları da Allah’a havale ediyorum
Korona zamanında benim aile hekimi de bana rapor yazmamıştı iki gün okula gittim baktım olacak gibi değil 3. Hastaneye gittim koronaymışım meğer Allah bilir kaç kişiye bulaştırdım
Hay maşallah
Böyle bir adım görülmemiş dünyaaaadaaaaa
Afiyet şifa olsun
Rabbim kalbine ruhuna inşirah ferahlığı versin canım
Allah razı olsun inşallahcanım geçmişler olsun yaa kıyamam, inşallah bir an öyle iyileşir kuzu yaa. bizlere de haber et
yosunlupapatya @Faunaa çok geçmiş olsun sizlere de kızlar. Ben de senelerdir çoğu kişide görüyorum ve çok illet bir hastalık gerçekten. Kilo verince azaldığını bilmiyordum hiç.
Oooo spor sever birisi daha hosgeldin canım aramızaselam kızlar, kendimi kısa özet geçiyim ben üniversiteye başladığım seneye kadar hep 61-62-63 kilo bandındaydım, zayıftım üniversiteye başlamamla birlikte kilo almaya başladım mezuniyetimde 86 kiloya kadar çıkmıştım. sonra o yaz 73 74 kilolara düştüm, işe başladım tekrar kilo aldım, o arada evlendim sonra tekrar diyete başladım tekrar verdim kiloyu, 69 kiloyu gördüm ve hamile olduğumu öğrendim, hamilelikte doğum stresi vs ile doğuma gittiğimde 95 kiloydumsonra emzirme dönemiydi vs derken veremedim tabii bir süre ama emzirme işini halledinde tekrar diyete başladım, 73 kilolara geri düştüm. çocuk 2 yaşını geçince artık biraz daha kendime vakit ayırabilir hale geldim ve spora başladım, 7 ay düzenli olarak fitness yaptım, yağ oranımı çok güzel düşürdüm hafiften kaslanmaya bile başlamıştım. (ağustos ayının sonuna kadar) sonra 2 ay kadar ara verdim. bu 2 ayda geri 4 kilo falan aldım asfjsadkfds neyse bu hafta itibariyle öncelikle 3 gün detox ve sonrasında eski spor ve beslenme düzenime dönmeyi planlıyorum. dün tekrar spora başladım. detoxumun da 3. günü bugün, yarından itibaren eski beslenme düzenime döneceğim. burda olmaktan mutluyum hedef kiloma kadar yarışa dahil olmaktan mutluluk duyarım
selam kızlar, kendimi kısa özet geçiyim ben üniversiteye başladığım seneye kadar hep 61-62-63 kilo bandındaydım, zayıftım üniversiteye başlamamla birlikte kilo almaya başladım mezuniyetimde 86 kiloya kadar çıkmıştım. sonra o yaz 73 74 kilolara düştüm, işe başladım tekrar kilo aldım, o arada evlendim sonra tekrar diyete başladım tekrar verdim kiloyu, 69 kiloyu gördüm ve hamile olduğumu öğrendim, hamilelikte doğum stresi vs ile doğuma gittiğimde 95 kiloydumsonra emzirme dönemiydi vs derken veremedim tabii bir süre ama emzirme işini halledinde tekrar diyete başladım, 73 kilolara geri düştüm. çocuk 2 yaşını geçince artık biraz daha kendime vakit ayırabilir hale geldim ve spora başladım, 7 ay düzenli olarak fitness yaptım, yağ oranımı çok güzel düşürdüm hafiften kaslanmaya bile başlamıştım. (ağustos ayının sonuna kadar) sonra 2 ay kadar ara verdim. bu 2 ayda geri 4 kilo falan aldım asfjsadkfds neyse bu hafta itibariyle öncelikle 3 gün detox ve sonrasında eski spor ve beslenme düzenime dönmeyi planlıyorum. dün tekrar spora başladım. detoxumun da 3. günü bugün, yarından itibaren eski beslenme düzenime döneceğim. burda olmaktan mutluyum hedef kiloma kadar yarışa dahil olmaktan mutluluk duyarım
hoşbuldukkkk teşekkür ediyorummOooo spor sever birisi daha hosgeldin canım aramıza
sdgfsdjfdsk ay bu çok sık yaşadığım bir şey o yüzden hak verdim dikkat edeyimcanım sen 95 kiloyu görmüşsün de boyunun da maşallahı varmış yaa
şimdi grubun geneli kısa sen 63 kiloyla zayıfım deyince yanlış anlaşılmalar olabilir bunu arada muhakkak hatırlat bize.
Maşallah annesi büyümüş bile2gün sonra oğluşum tam 5aylık olcak ablamm
çok şükür arada huysuzluğu oluyo ama sağlık olsun yeterki diş etleri şiştii hala patlamadı sanırım gününü bekliyorr 1ay sonra anca patlar gibi doktor kontrolüne gidicez perşembe
İnşallah canım. Nette yazılanları da okudukça iyice geriliyorumçokk geçmiş olsun canım akşam menğ yazmaya bile giremiyorum çocuk canımıza okuyor akşamları yaaa bi saniye boş bıraktırmıyor bizi yni gördüm bende inşallah tüm değerlerin düzene girer bi ilaç filan verirde
İnşallah geçsin bitsin bir an onceolsun ama işte önemli olan baktırman, geçen haftalarda ne zorluk çektin hatırlıyorum. inşallah geçecek hepsi
ya bende de bişey var geçen hafta anneme olan bana da oldu sanırım (annem biraz rahatsızlandı hastaneye vs gittik) o gaz ağrı şükür azaldı ama hala bir şeylerle savaşıyor vücut ben anlıyorum. menülerim güzel de bu ağrı şişkinlik yüzünden çok yürüyemedim açıkçası. İnşallah bugün yarın daha iyi olacağım.
valla burada açıkçası çok büyük bir emek var. bir kere menüleri tek tek okuyup yorum yapan arkadaşlar var bence bu çok büyük bir özveri. Hele hafta sonunda yapılan o tablolar mesela gerçekten aşırı uğraştırıcı. Ben 2 sene önce de gelmiştim 63 ten 56ya düşmüştüm burada. Sonra baya bi gitti bu şekilde... Bu yaz bi baktım 66 olmuşum aman tanrım didim yaaa. Bi geldim bi an aktif değil sandım gruplar ödüm koptu. Ben ne yapıcam dedim yaaa, şükür devam ediyor. Gerçekten insan kendi kendine bu kadar sadık kalamıyor.