Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın

Olacak inşallah canım. Yarın netleşir diye bekliyoruz

canım geçmişler olsun yaa kıyamam, inşallah bir an öyle iyileşir kuzu yaa. bizlere de haber et

yosunlupapatya Faunaa çok geçmiş olsun sizlere de kızlar. Ben de senelerdir çoğu kişide görüyorum ve çok illet bir hastalık gerçekten. Kilo verince azaldığını bilmiyordum hiç.

saolasın Ankee canımm benim kilo verince evet ağrılarım hafifledi şükür ama glutensiz beslenme büyük rol oynuyormuş sen nasılsın kzuum nasıl gidiyor koşturmacalı yaşamın senden güzel eksiler göreceğiz inşallah bu cumartesi çokk ümitliyim menülerinden

Haftaiçime kolaylık olsun diye tavuğumu peynirimi porsiyonladım çalışan arkadaşlara fikir olsun her peynir 30 gr her tavuk poşeti 60 gr

Eki Görüntüle 3495366
Merhaba, konuyu okuyordum, mesajinizi gördüm. Yazan oldu mu bilmiyorum, pişmiş tavuk 2.güne bakteri üretir ısıtılmaz diye biliyorum. 2.gün soğuk yenecek, diğer günler maalesef yenmez diye biliyorum. Size bir zararı dokunmasın

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) lale

YAŞINIZ:39

BOYUNUZ:1.57

KİLONUZ:83

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:1

KİLO ALMA NEDENİNİZ:şekerli gıdalar

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:guatr

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

güzel bir vucuda sahip olmak ve sağlıklı yaşam

İnşallah canım . Denge falan kalmamış hiç.
olsun ama işte önemli olan baktırman, geçen haftalarda ne zorluk çektin hatırlıyorum. inşallah geçecek hepsi

çokk geçmiş olsun canım akşam menğ yazmaya bile giremiyorum çocuk canımıza okuyor akşamları yaaa bi saniye boş bıraktırmıyor bizi

ya bende de bişey var geçen hafta anneme olan bana da oldu sanırım (annem biraz rahatsızlandı hastaneye vs gittik) o gaz ağrı şükür azaldı ama hala bir şeylerle savaşıyor vücut ben anlıyorum. menülerim güzel de bu ağrı şişkinlik yüzünden çok yürüyemedim açıkçası. İnşallah bugün yarın daha iyi olacağım.

valla burada açıkçası çok büyük bir emek var. bir kere menüleri tek tek okuyup yorum yapan arkadaşlar var bence bu çok büyük bir özveri. Hele hafta sonunda yapılan o tablolar mesela gerçekten aşırı uğraştırıcı. Ben 2 sene önce de gelmiştim 63 ten 56ya düşmüştüm burada. Sonra baya bi gitti bu şekilde... Bu yaz bi baktım 66 olmuşum aman tanrım didim yaaa. Bi geldim bi an aktif değil sandım gruplar ödüm koptu . Ben ne yapıcam dedim yaaa, şükür devam ediyor. Gerçekten insan kendi kendine bu kadar sadık kalamıyor.

ve ben dün menümü yazmamışım.
geçen gün kim demişti çok sosyetik menülerin var diyen arkadaşa tabldot şoku yaşatıyorum şimdi

12 Kasım Salı Menü
09:00 2 küçük kepekli ekmekle 1 haşlanmış yumurta / beyaz peynir bir kare / biberli kahvaltılık sos 3 tatlı kaşığı kadar
10:00 sütlü kahve
14:00 aşağıdaki salatalı pilavlı yemek
17:00 1 züberli bar
18:30 1 activia mix and go eve geçince 20:30 bir avuç sarı leblebi ve bi iki lokma peynir attım ağzıma
Cicekbocekkaktus LenaG
Suyu çok içtim 2-2,5 lt oldu bu sefer.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-11-13 at 09.22.38.jpeg
    167,2 KB · Görüntüleme: 10
inşallah daha iyi olursun bu iki günde canım bazen sindirim sistemimiz bağırsaklar dengemizi bozabiliyor geçip gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…