- 28 Aralık 2023
- 5.313
- 15.459
Kanat 1 porsiyon benceCok az olmamis mi ekmek yok zaten , barbunya 4 kaşık kanat 2-3 olabilirdi. Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanat 1 porsiyon benceCok az olmamis mi ekmek yok zaten , barbunya 4 kaşık kanat 2-3 olabilirdi. Afiyet olsun
Yarim yufka =3-4 dilim ekmek13.11.24
11.00
1 yumurtalı ekmek,1 dilim peynir, çökelek, domates salatalık,3 zeytin, 1 çk bal
13.00
Sade kahve, 1 muz
16.00
Az patates salatası ve az çekirdek( ev oturmasi vardı bu şekilde idare ettim)
19.00
4 YK yumurtalı ıspanak, yoğurt, yarım yufka ekmeği
Şu:1.5 lt. Cicekbocekkaktus LenaG
hahahahah kız bana diyene bak sanki kaç kiloysa sende 56lardasın işte benim bikaç ay önceki halim çok uzak diilsin sende bana hahahahaşansını çok zorlama bence aşko
1 porsiyona 1 adet mi diyorsun o nasil porsiyonKanat 1 porsiyon bence
Afiyet olsunEveeet,
İşte geldim burdayım
Herkes erkenden yatmış
Bugün biraz yoğun geçti
13 Kasım
17:00
Nohutlu, kaşarlı köz patlıcan
Salata
Küflü
5 badem
1 lt su
1 lt zencefil, limon
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3503279
6.354 adım
@Boncuk2307
57.6hahahahah kız bana diyene bak sanki kaç kiloysa sende 56lardasın işte benim bikaç ay önceki halim çok uzak diilsin sende bana hahahaha
Bir adet yazmamış ki 1p yazmış1 porsiyona 1 adet mi diyorsun o nasil porsiyon
kız üzüldüğün şeye bak bi kilo eksik demişim sanki 77 kilosun canım aslında gayette iyi kilon hedef kilon kaç bilmiyorum ama eğer 52 filan istiyorsan ne kalmış 5 6 kilo bir iki aya verirsin bile
On gündür aynı kiloda takılı kaldım ona canım sıkkın cano bi de regl olamadım 4. Gün bugünkız üzüldüğün şeye bak bi kilo eksik demişim sanki 77 kilosun canım aslında gayette iyi kilon hedef kilon kaç bilmiyorum ama eğer 52 filan istiyorsan ne kalmış 5 6 kilo bir iki aya verirsin bile
boyununda maşallahı varmış ben 155 boyundayım mesela bak sen boyuna göre 54 çokk ideal 3 kiloyu havada karada verirsin regl de olunca şişklinlikte gider az bi spora bakıyor 2 3 kilonun gitmesiOn gündür aynı kiloda takılı kaldım ona canım sıkkın cano bi de regl olamadım 4. Gün bugün
Hedefim 53-54 canım 164 boyundayım tam iyi
Oluyor
Teşekkür ederim papatyam
Birinin sana artık kilo vermemen, kilo verdiğinde sevinmemen gerektiğini söylemesi lazım o kişi ben olurum
Kaptancigim faydalı yağları miktar olarak fazla tüketmekten çok korkmuyorum açıkçası keto beslenme candır diye düşünüyorum ki ben tam yapamıyorumBen bu menüyü okudum ama yorumlamadım sanki içimden yorumladım ama yazmamışım.
Canım aslında menün çok sade ama içeriğine baktığımızda yağ oranı yüksek şeyler birarada. Avakado ceviz kaşar tahin akşam tekrar kaşar... Masum görünen ama yağlı besinler birarada olmuş brokoli tost tarif lütfen afiywt şifa olsın
aşkımm menülerimde görüyorsundur ekstra az yemiyorum las yapmaya uğraşıyorum burada olmam sadece ipin ucu kaçmasın sağlıklı öğünler yapabileyim diye yoksa bana kalsa hemen aburcubura kaç bide akşam saatleri çok çok fazla yerim ama burada olduğumu bilmek bile beni akşam gece geç saatte yememek için tutuyor ama eksilmemin sebebini çözemedim inanki baanBirinin sana artık kilo vermemen, kilo verdiğinde sevinmemen gerektiğini söylemesi lazım o kişi ben olurum
Ben direkt bir parça diye okudumBir adet yazmamış ki 1p yazmış
Ne kadan güzel afiyet şifa olsun peşine de ip atla ohhh yağ yakımı ya da atlama sen mavi takımdasın ve benden yüz gram eksiksin Cicekbocekkaktuskahvaltımı etmedimm daha
filtre kahvemi içiyorumm şimdilik
Eki Görüntüle 3503311
Efenin_Annesi Cicekbocekkaktus LenaG Sitare55
Pasta yedim diye kwndini niye paralıyon o zaman sağlıklı öğün istiyprsan da kahvaltı yapmalıısn günlük protein ihtiyacımIın büyük bir kısmı kahvaltıdan sağlanıyor. Bana yine yumurta faşan filan deme çözüm bulaşkımm menülerimde görüyorsundur ekstra az yemiyorum las yapmaya uğraşıyorum burada olmam sadece ipin ucu kaçmasın sağlıklı öğünler yapabileyim diye yoksa bana kalsa hemen aburcubura kaç bide akşam saatleri çok çok fazla yerim ama burada olduğumu bilmek bile beni akşam gece geç saatte yememek için tutuyor ama eksilmemin sebebini çözemedim inanki baan
Öyle bir anlattın ki canım çektiKaptancigim faydalı yağları miktar olarak fazla tüketmekten çok korkmuyorum açıkçası keto beslenme candır diye düşünüyorum ki ben tam yapamıyorum
Brokoli tostu efsane oluyor
Robottu bir elim kadar brokoliyi çektirdim içine 2 kaşık karabuğday unu 1 yumurta biraz karbonat ve tuz pul biberi koydum
Hafif zeytinyağı ile yagladigim yapışmaz tavaya iyce yayıp kapağını kapatıp pişirdim sonra ikinci tarafini.İki tarafta pişince yarısına kadar kaşar koyup katladım hafif spatula ile bastırıp kasar erdikten sonra çayla afiyetle keyifden dört köşe olarak yedim