Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor

Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
Çok geçmiş olsun içini ferah tut. İnşallah bir şeycikler çıkmaz Kolayca çözülür

B11 kullanmıyo musun boncuğum takviye almayı ihmal etme , annem olsa sana derdi ki ;kahvaltı yapmıyorsun ondan eksik b12
(Biber kelle ve bamya yemem dünyanın bütün vitaminleri bu içinde hasta olsam bamya yemiyor ondan, üşüsem biber yemiyon ondan canım anam)

Kaç mil yaptın kıaaazzz ayacıklarına sağlık
Kahvaltı benim kırmızı çizgim kahvaltımi yapmadan dışarı çıkmayı sevmem kahvaltı olmayan diyetleri 10 kiloda verdirse yapamam
Ben kahvaltı kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem, kahvaltı bi kültürdür
Oyyy çok geçmiş olsun bitanemmm
Pişisel gelişimleri tamamlanmış duruyor afiyet olsun
Offff çok iyi espri nasıl benim aklıma gelmedi
Yaaa ben hissederim öyle
Seni yiyerimmmmm
Vay be hem de seke seke vay beee
Çiçeğe değil aşko orkilere, onları çalıp geri gelcem hoplaya zıplaya
Ahaha detoks değil üç gün su orucu yapmam lazım o simit kokusuna
Akşam yemekte çok yediğimi belirtmiştim ama
Yaaa çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin abla
Afiyet şifa olsun canım
Şiddete karşıyım da bazıları şiddetle dayak istiyo he lüzumsuz
Gerçekten bazı dengesiz doktorlar var, rahmetli görümcem için de dedi, psikoloğa götürün diye, 2 ay sonra görümcem şikayet ettiği hastalıktan vefat etti
Al işte…. Allah rahmet eylesin bu tür doktorları da Allah’a havale ediyorum
Korona zamanında benim aile hekimi de bana rapor yazmamıştı iki gün okula gittim baktım olacak gibi değil 3. Hastaneye gittim koronaymışım meğer Allah bilir kaç kişiye bulaştırdım
Hay maşallah
Artık bacaklarım bağımsızlığını ilan etti öyle yoruldum sporları tek tek yazdım ama adımsayarım hepsini toplamış
Eki Görüntüle 3502654
Böyle bir adım görülmemiş dünyaaaadaaaaa
Afiyet şifa olsun
Rabbim kalbine ruhuna inşirah ferahlığı versin canım

İnşallah kaptanicem

12 Kasım menüm
Sabah sade kahve

9 da
Bir ceviz 6 badem
12 de
Bir tabak yoğurtlu kabak yeşil mercimekli,
roka, yeşilbiber, haşlanmış 1 yumurta,

Öğle sonrası
10 yerfıstığı,10 Antep fıstığı,
6 da yuzmem vardı boş mideyle gittim mecburen
Sonrasinda yemedim bı şey
Bir saat yüzme eğitimi
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

İnşallah canım
Menü harika canim
İyi olur inşaAllah canım
İnşallah canim
Artık bacaklarım bağımsızlığını ilan etti öyle yoruldum sporları tek tek yazdım ama adımsayarım hepsini toplamış
Eki Görüntüle 3502654
Kız bu ne. Beni de geçtin.
Afiyet olsun Sibelim. Sonuçların istediğin gibi olur inşallah tez zamanda sağlık haberlerini alma ümidiyle.
Teşekkür ettim hocam. İnşallah. Bugün ogledrn sonra ak kara cikacak ortaya
Uygun bir tedavi uygularlar sıkıntı etme .
İnşallah hocam
Çok geçmiş olsun canım ınsalhhh geçer sorundur

Hallolur canım sıkma canını

Masalahhh Masalahhh
İnşallah canım
Çok geçmiş olsun içini ferah tut. İnşallah bir şeycikler çıkmaz Kolayca çözülür
Teşekkürler canım insalah.

Teşekkürler canımmm
Sen nerelerdesin
Amaânnn buu çilekeş bacının derdi bitmez sitaremm evim dün akşama kadar ful misafir ile doluydu gorumcemler tatile geldi Ankaradan oncesi hazırlık ile yoruldum bide benim oğlanın bazı sıkıntıları var misafire çay koyarken bile napabilirim diye düşünürken buluyorum kendimi uyuyamıyorum uykumda aklıma geliyor uyanıyorum beden yorgunluğu geçiyor beyin yorgunluğu biraz zorluyo

Kuzum oğlun kaç yaşında ne sıkıntısı var kafanda niye konuşuyprsun anlat illaki bir derman olur. Olmasa da paylaşır rahatlarsın.
Gitti mi peki misafirlerin

Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim

AY BİZİ de haberdar et mutlaka
bi de vücudunun dengesi sürekli bozuluyordu inşallah kalıcı bir çözüm bulursunuz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…