Tahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Çok geçmiş olsun içini ferah tut. İnşallah bir şeycikler çıkmazCaktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim
B11 kullanmıyo musun boncuğum takviye almayı ihmal etme , annem olsa sana derdi ki ;kahvaltı yapmıyorsun ondan eksik b12Topladım onunla ilgili değil kız benim genel halim, bir şey yapacakken başka işe geçiveriyorum B12 eksikliğinden oluyor hep bunlarbu ara canım hiç Kahvaltı istemiyor oğlana hazırlıyorum ama ben yiyemiyorum leslie de 2 mile düşünüyorum belki 3 olur bilemedim şimdi
Ben kahvaltı kadınıyım siz yaparsınız yapmazsınız bilemem, kahvaltı bi kültürdürKahvaltı benim kırmızı çizgimkahvaltımi yapmadan dışarı çıkmayı sevmem kahvaltı olmayan diyetleri 10 kiloda verdirse yapamam
Oyyy çok geçmiş olsun bitanemmmKızım kaba kulak olup evden cikamiyinca onu evde mutlu ediyim oyaliyim diye oynadığımız oyun yapmadigimiz etkinlik kalmadıtabi benim kafa şuan bı milyon şükür uyudu bende iki Instagrama bakıp yatiyim iyi geceler kızlar eksilmis olarak uyanalim inşaallah
Offff çok iyi espri nasıl benim aklıma gelmediPişisel gelişimleri tamamlanmış duruyor afiyet olsun
Seni yiyerimmmmmYaaa ben hissederim öyle
Çiçeğe değil aşko orkilere, onları çalıp geri gelcem hoplaya zıplayaVay be hem de seke seke vay beee
Ahaha detoks değil üç gün su orucu yapmam lazım o simit kokusunaBana bu menüde fazla gelen booolca simit kokusudetoks falam yap yarın
O değilde dostum akşamki tavuk miktarı gramaj olarak gözümde fazla canlanıyor çünkü tavuk kelebek dediğimiz şey küçük parçalar değil
Yaaa çok çok geçmiş olsun Allah kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin ablaAcaba ayaklarım ne kadar basabiliyor, bence unutmadım tatlım, eğer kendim sürersem terapiye filan kendim gitmem gerekir, şu durumda sigorta taksi ücretini karşılıyor, taxi kapıdan alıp kapıya bırakıyor. Mesela bugün ağrı az sürmeye cesaretim var ama dün çok şiddetliydi, asla sürmeye yeltenemem, bu sefer sigortaya haksızlık olur, onu da istemem. Gidip ne anlatacam, bazen çok ağrı var bazen az, o hakkımı elimden alırlarsa perişan olurum
Bir 6 ay daha bacakların durumuna bakacağım, iyi olur inşaAllah
Afiyet şifa olsun canım12 Kasım menü
08.00 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie
13.30 1 elma 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.30 1 kare Dubai çikolatasi(denedim ama hiç benlik değil çok fazla şekerli geldi)
18.00 yarım kase çorba, 7-8 nohutlu sarma, 2 tane çiğköfte bolca salata
3 litre su 40 dk yürüyüş
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Şiddete karşıyım da bazıları şiddetle dayak istiyo heFizik romatolijide öyle dedi canım ama o doktor naz yaptığımı ima etti 2 gece ona denk geldik biz acilde benim özellikle.o ara gece çok.agrim oluyordu neyse önceki gün gittik baktı etdi ilaç serrum filmler falan gönderdi ertesi aksam yine denk geldik bir suratı değişti o arada benim testler yapıldı işte henüz sonuçlarım çıkmamıştı eşime.al git birseyi yok canınız sıkıldıkça geliyorsunuz psikolojik hasta eşiniz demiş yani bunu hastalık için demiyor değişik
Al işte…. Allah rahmet eylesin bu tür doktorları da Allah’a havale ediyorumGerçekten bazı dengesiz doktorlar var, rahmetli görümcem için de dedi, psikoloğa götürün diye, 2 ay sonra görümcem şikayet ettiği hastalıktan vefat etti
Hay maşallahMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus sibel_84
Sabah 08. 30 : 1 tatlı kaşığı zeyrinyağı
türk kahvesi
2 k kaysıı
Kahvaltı 12.00 : 2 yumurta 30 gr sucuktan omlet 20 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik
2 dlm çavdar ekm
Ara: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem sade kahve
Akşam 18.40 : 120 gr tavuklu salata
3 kasık yoğurt
Ara Dibek kahvesi bir minik çikolata
(kahve yanına gelen kare olan)
Spor 12 bin adım yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
2500 ip atlama
Yarım saat zumba
Böyle bir adım görülmemiş dünyaaaadaaaaaArtık bacaklarım bağımsızlığını ilan etti öyle yoruldum sporları tek tek yazdım ama adımsayarım hepsini toplamış
Eki Görüntüle 3502654
Afiyet şifa olsun12 kasım
18:00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon patlıcan oturtma ( fırında, az yağda kızarmış)
Yerelması, domates
Küflü peynir, beş badem
1 lt zencefil, limon, yeşil çay, soda karışımı
2 kupa kahve
1 lt su
LenaG Cicekbocekkaktus
Rabbim kalbine ruhuna inşirah ferahlığı versin canımArkadaşlar hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin düzenli olamadım ama haklı sebeplerimden dolayı vücut yorgun ama kafamda çok yorgun uyurken bile kafamla konuşuyorum susmuyor rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah
İnşallah kaptanicemAfiyet olsun
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Vayyy harika bir eksi tebrik ederim canım
300 gr dan bişi olmaz canım azıcık dengeli ve sağlıklı beslenmeye gider oo
Canım ishal olunca vücut su tutmaya başlıyor önemli bir artı değil
-0.400 regle rağmen eksi gelmen süper tebrik ederim canım
Yeter ki eksi gelsin hepsini severiz
Tam da güzel zamanları Konyaaltı nın afiyet olsunühüüü mis gibi de tuz kokuyordur orasııı
Afiyet olsunkız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur
Valla biz kararımızı verdik eşimle gideceğiz İst den inşallah
Tebrik ederim canımerimeye devam diyorsun
Tamam canım
Tünaydııınnn
Maşallah çok süper bir eksi canım tebrik ederim
Amaaann 200 için dert etme c.tesi gidecekk üstüne eksi gelecek
Dr a ne zaman gidiyorsun canım ? Senin metabolizma artık farklı çalışıyor o yüzden büyük büyük eksilerle değil az ama istikrarlı gidecek gibi o yüzden bu küçük rakama takılma
Harika bir yöntemmm
Ahaha kahkaha attımyazık olan çocuğa oldu annesi güzelim uykusundan uyandırdın yazık kıyamam uyku sersemi tatil de diyememiş .
Bugün özel ilgi göster annesi
Tabii ki yokben aynanın karşısına geçip benim bedenimsin benim istediğimi yapacaksın diye fırça çekiyorum bu aralar inatlaşıyor da benimle
Aaa ben
Canım çok tebrik ediyorum güzel eksi gelmiş
Süpersin
Ühüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorum
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın o uüzden müden kazınmış ama sodalı ekmek yerine yarım çay bardağı leblebi de güzel olurdu
Canım kızçem inat ediyor şu sıralar bozma morali ne versen mideye su tutuyor şu an ama yeme düzenini değiştirmen lazım gibi geliyor bana
Hiç üzülme nasıl geldiyse üstümüze yapıştıysa o kiloları söküp atacak olan bizleriz
Daha 59 larda parti yapacağııızz unuttun muuu
Tebrik ederim kaptaniçemmm (yemin ediyorum başka türlü hitap edemiyorum napim )
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım
Telafi de canımı ye afiyet olsun artı olmasın inş
Menün çok gğzel canım afiyet eksi olsun.
Diğer konuda Rabbim sana kolay yoldan şifa versin ama şimdiden kafamda kurup kurup kendini üzme olumlu düşünelim he mi
Harika menü boncuğum
Sabahla akşamın arası çok olmuş ben olsam akşamı daha erken yapıp günü erken kapatırdım menün harikabol eksi getirsin
Menü harika canimMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus sibel_84
Sabah 08. 30 : 1 tatlı kaşığı zeyrinyağı
türk kahvesi
2 k kaysıı
Kahvaltı 12.00 : 2 yumurta 30 gr sucuktan omlet 20 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik
2 dlm çavdar ekm
Ara: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem sade kahve
Akşam 18.40 : 120 gr tavuklu salata
3 kasık yoğurt
Ara Dibek kahvesi bir minik çikolata
(kahve yanına gelen kare olan)
Spor 12 bin adım yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
2500 ip atlama
Yarım saat zumba
İnşallah canimİyi olur inşaAllah canım
Kız bu ne. Beni de geçtin.Artık bacaklarım bağımsızlığını ilan etti öyle yoruldum sporları tek tek yazdım ama adımsayarım hepsini toplamış
Eki Görüntüle 3502654
Teşekkür ettim hocam. İnşallah. Bugün ogledrn sonra ak kara cikacak ortayaAfiyet olsun Sibelim. Sonuçların istediğin gibi olur inşallahtez zamanda sağlık haberlerini alma ümidiyle.
İnşallah hocamUygun bir tedavi uygularlar sıkıntı etme .
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım ınsalhhh geçer sorundur
Hallolur canım sıkma canını
Masalahhh Masalahhh
Teşekkürler canım insalah.Çok geçmiş olsun içini ferah tut. İnşallah bir şeycikler çıkmazKolayca çözülür
Günaydın canım ne zaöan gideceksinHerkese günaydın sisli bir hava ile güne başladık. Sabah yuruyuse çıkmayacağım. Oglede yine hastaneye yürüyerek geçeceğim.
Teşekkürler canımmm
saol ablacım
Çok zarif olmuşsunuz sitare hanimmmm
tarifffffff
Ah ne desen haklısın cnm yoğunluğum bitti çok şükür buradayım şimdi
Amaânnn buu çilekeş bacının derdi bitmez sitaremm evim dün akşama kadar ful misafir ile doluydu gorumcemler tatile geldi Ankaradan oncesi hazırlık ile yoruldum bide benim oğlanın bazı sıkıntıları var misafire çay koyarken bile napabilirim diye düşünürken buluyorum kendimi uyuyamıyorum uykumda aklıma geliyor uyanıyorum beden yorgunluğu geçiyor beyin yorgunluğu biraz zorluyoTeşekkürler canımmm
Sen nerelerdesin
Kuzum oğlun kaç yaşında ne sıkıntısı var kafanda niye konuşuyprsun anlat illaki bir derman olur. Olmasa da paylaşır rahatlarsın.Amaânnn buu çilekeş bacının derdi bitmez sitaremm evim dün akşama kadar ful misafir ile doluydu gorumcemler tatile geldi Ankaradan oncesi hazırlık ile yoruldum bide benim oğlanın bazı sıkıntıları var misafire çay koyarken bile napabilirim diye düşünürken buluyorum kendimi uyuyamıyorum uykumda aklıma geliyor uyanıyorum beden yorgunluğu geçiyor beyin yorgunluğu biraz zorluyo
Günaydın ablacımGünaydın hanımlar
Caktirmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor. Normalde gelme telefonda konuşuruz girme hastaneye bir daha derdi. Yarın tahlilleri gel dedi. Birşey var ama ne bilmiyorum. Düşünmemek için erkenden yatacagim