- 16 Mart 2008
- 45.416
- 220.634
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhuuuuu süpermiş yapay zeka bile gerçeği biliyorEki Görüntüle 3502724
Eki Görüntüle 3502725
Yapay zekaya sayfamızı sordum
Bir de kendimi sordum
Benimki biraz şimariklik oldu ama eee insan yapay zekanin kendisi hakkında düşüncesini merak ediyor bakin ne yazdı
Eki Görüntüle 3502726
Eki Görüntüle 3502727
Hayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Olacak inşallah canım. Yarın netleşir diye bekliyoruz
Teşekkür ederim canım benim
Ah ah cidden yaşamayan bilmiyor doktorların çoğuda bu hastalıktan bir haber ben de sürünüyordum bildiğin sabah yataktan çıkıpta yürümek işkence gibiydi insanın tüm uvuzlari ağrır mı öyle ağrıyordu hatta dengesiz kendini bilmez bir doktor eşime sizin eşiniz psikolojik hasta bir seyi yok yani gibi saçma sapan birsey demiş eşimde doktora dalmışti ne diyorsun sen nasıl ağrısı var ağlıyor diye oy oy bende spora başlayıp zayıflayinca beslenmeyi düzene sokunca geçti elhamdülillah Rabbım düşmanıma vermesin gerçekten zor senide Rabbım korusun gülüm inşallah gitsin bir daha gelmesin
Tatlım paylaşıma son bir cümle ekledim.Vuhuuuuu süpermiş yapay zeka bile gerçeği biliyor
Eki Görüntüle 3502724
Eki Görüntüle 3502725
Yapay zekaya sayfamızı sordum
Bir de kendimi sordum
Benimki biraz şimariklik oldu ama eee insan yapay zekanin kendisi hakkında düşüncesini merak ediyor bakin ne yazdı
Eki Görüntüle 3502726
Eki Görüntüle 3502727
Ah yapay zeka bu buzdağının görünen kısmı onun kötü huylarini bilmiyorsun
Canım yapay mapay ama burada bulunuşumuzun haklı gerekçesini önümüze sermesi doğru yerde doğru insanlarla beraber olmamız bizim için çok büyük bir avantaj. Canım arkadaşlarim iyi ki birbirimizi bulmuşuz.ay çok güzel yaaa
Öğleden sonra canım bugün doktorun ameliyat günü. Öğleden sonra gel dediGünaydın canım ne zaöan gideceksin
Lena kaptanım gelsin de sayfamız hakkındaki ulaşılan tespitleri ilk sayfamıza eklemesini rica edelim benim de çok hoşuma gitti. Zayıflamak isteyen tüm hanımlara umut olsun.Vuhuuuuu süpermiş yapay zeka bile gerçeği biliyor
İnşallah canım . Denge falan kalmamış hiç.AY BİZİ de haberdar et mutlaka
bi de vücudunun dengesi sürekli bozuluyordu inşallah kalıcı bir çözüm bulursunuz bugün
Anammm meşhur mızrak çkmış ortayaTatlım paylaşıma son bir cümle ekledim.
Meşhur mizragima sen denk gelmiş miydinAnammm meşhur mızrak çkmış ortaya
saolasın Ankee canımm benim kilo verince evet ağrılarım hafifledi şükür ama glutensiz beslenme büyük rol oynuyormuş sen nasılsın kzuum nasıl gidiyor koşturmacalı yaşamın senden güzel eksiler göreceğiz inşallah bu cumartesi çokk ümitliyim menülerindencanım geçmişler olsun yaa kıyamam, inşallah bir an öyle iyileşir kuzu yaa. bizlere de haber et
yosunlupapatya Faunaa çok geçmiş olsun sizlere de kızlar. Ben de senelerdir çoğu kişide görüyorum ve çok illet bir hastalık gerçekten. Kilo verince azaldığını bilmiyordum hiç.
Merhaba, konuyu okuyordum, mesajinizi gördüm. Yazan oldu mu bilmiyorum, pişmiş tavuk 2.güne bakteri üretir ısıtılmaz diye biliyorum. 2.gün soğuk yenecek, diğer günler maalesef yenmez diye biliyorum. Size bir zararı dokunmasınHaftaiçime kolaylık olsun diye tavuğumu peynirimi porsiyonladım çalışan arkadaşlara fikir olsun her peynir 30 gr her tavuk poşeti 60 gr
Eki Görüntüle 3495366
çokk geçmiş olsun canım akşam menğ yazmaya bile giremiyorum çocuk canımıza okuyor akşamları yaaa bi saniye boş bıraktırmıyor bizi yni gördüm bende inşallah tüm değerlerin düzene girer bi ilaç filan verirdeİnşallah canım . Denge falan kalmamış hiç.
olsun ama işte önemli olan baktırman, geçen haftalarda ne zorluk çektin hatırlıyorum. inşallah geçecek hepsiİnşallah canım . Denge falan kalmamış hiç.
saolasın Ankee canımm benim kilo verince evet ağrılarım hafifledi şükür ama glutensiz beslenme büyük rol oynuyormuş sen nasılsın kzuum nasıl gidiyor koşturmacalı yaşamın senden güzel eksiler göreceğiz inşallah bu cumartesi çokk ümitliyim menülerinden
çokk geçmiş olsun canım akşam menğ yazmaya bile giremiyorum çocuk canımıza okuyor akşamları yaaa bi saniye boş bıraktırmıyor bizi
Canım yapay mapay ama burada bulunuşumuzun haklı gerekçesini önümüze sermesi doğru yerde doğru insanlarla beraber olmamız bizim için çok büyük bir avantaj. Canım arkadaşlarim iyi ki birbirimizi bulmuşuz.
inşallah daha iyi olursun bu iki günde canım bazen sindirim sistemimiz bağırsaklar dengemizi bozabiliyor geçip gider inşallaholsun ama işte önemli olan baktırman, geçen haftalarda ne zorluk çektin hatırlıyorum. inşallah geçecek hepsi
ya bende de bişey var geçen hafta anneme olan bana da oldu sanırım (annem biraz rahatsızlandı hastaneye vs gittik) o gaz ağrı şükür azaldı ama hala bir şeylerle savaşıyor vücut ben anlıyorum. menülerim güzel de bu ağrı şişkinlik yüzünden çok yürüyemedim açıkçası. İnşallah bugün yarın daha iyi olacağım.
gayet güzel olmuşdoğrumu paylaştım