- 18 Mart 2018
- 29.919
- 117.722
- 34
İyi olur inşaAllah canımTahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olur inşaAllah canımTahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Amin kuzum, tebrik ederim seniÇok geçmiş gitmiş oösun fezam
Sende kendine olumlu telkinler versen kendini iyice yeise kaptırma
Yaaa ben hissederim öyle
Vay be hem de seke seke vay beee
Teşekkür ederim ablacım sizşn motivasyonunuzla kendimi gaza getirdim şu an resmen bacaklarım tutmuyor
Gün etken kapanmış canım afiyet eksi olsun
Düzensiz geldi bana sadece canım ve evet her ara öğünde çiko olmamalı sadece brinde haftada bir iki defa afiywt bol eksi olsun canım
Afiyet olsun canım pişi sınavından geçmiş harika bir menü
Bana bu menüde fazla gelen booolca simit kokusu detoks falam yap yarın
O değilde dostum akşamki tavuk miktarı gramaj olarak gözümde fazla canlanıyor çünkü tavuk kelebek dediğimiz şey küçük parçalar değil
Mandalinanın yanına birkaç çiğ bafem olaydı ablacım geri kalanı süper ötesi süper
Allah kabul etsin canım
Vallahi maşallahın var vesselam. Afiyet olsunMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus @sibel_84
Sabah 08. 30 : 1 tatlı kaşığı zeyrinyağı
türk kahvesi
2 k kaysıı
Kahvaltı 12.00 : 2 yumurta 30 gr sucuktan omlet 20 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik
2 dlm çavdar ekm
Ara: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem sade kahve
Akşam 18.40 : 120 gr tavuklu salata
3 kasık yoğurt
Ara Dibek kahvesi bir minik çikolata
(kahve yanına gelen kare olan)
Spor 12 bin adım yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
2500 ip atlama
Yarım saat zumba
Hayırlı geceler canım. Geçmiş olsun noldu kuzucuga sen gelmeyince haberimiz olmadı. İnşallah sağlığına kavuşur. Kusuru olur mu bununHayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Çok güzel bir menü afiyet olsun fezocum.12 kasım
18:00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon patlıcan oturtma ( fırında, az yağda kızarmış)
Yerelması, domates
Küflü peynir, beş badem
1 lt zencefil, limon, yeşil çay, soda karışımı
2 kupa kahve
1 lt su
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun Sibelim. Sonuçların istediğin gibi olur inşallah tez zamanda sağlık haberlerini alma ümidiyle.Menümü yazıp yatayım . Yarın mobilyacılar gelecekmiş. Öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
2 dilim peynir+3 adet zeytin
Ara öğün
Farklı zamanlarda 2 türk kahvesi
Akşam
2 havuç rendeleyip limonlu yağlı yedim.
Ara öğün
2 kayısı çayı
Az önce 2 parça kaşar peynir attım agzima cemene bulayıp
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adimsayim 25682
Suyum tamamdir
Uygun bir tedavi uygularlar sıkıntı etme .Tahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Tatile giriyoruz . Ben kendimi bomba gibi hissediyorum. Bugün ki toreni de atlatirsak tamamdır.
saol ablacımÇocuklarin midesi bizim de gözlerimiz bayram etti. Özenin hassasiyetin çok farklı bu yönünü çok beğeniyorum ilgiyle takipteyim şekerim. Aktifligime gelince elimden geldiğince buradayım. Seçmelere katılmayı planlıyorum. Yarismada başarılar diliyorum.
aayyyy 500 gram almıştım haliyle oğlumun çok huysuzdu bendebkendimce iyi değildim abandım herşeye çarşamba perşembe cuma arası leslie ve ip atlamayla kurtardım nesekii
cumartesi; 71.2
bugün 71.1
fark; -100
Eki Görüntüle 3501063
Efenin_Annesi @Mthn83 LenaG Elhan
Çok zarif olmuşsunuz sitare hanimmmmBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 @sibel_84 @nurovic Efenin_Annesi @Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs gezegenfeza Elhan Boncuk2307 @dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
tarifffffffşimdideeee öğlennn yulaf unlu kabak çorbasıı termos bardağımla içicumm
Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3501852
@Lotus1234 nerdesiiiin ? Bak gece calan telefon, can sıkan akraba vs diyordun bak bugünün konusu bu gel hemi de geçmişi okuya okuya gel.
Efenin_Annesi hic sesin cikmadi bu hafta ? Herkişlee geldi
Hadi gari sen de gel
Hoşgeldin kuzumArkadaşlar hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin düzenli olamadım ama haklı sebeplerimden dolayı vücut yorgun ama kafamda çok yorgun uyurken bile kafamla konuşuyorum susmuyor rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah
Hoşbuldum ablaHoşgeldin kuzum
Çok geçmiş olsun canım ınsalhhh geçer sorundurHayırlı akşamlar
Gelemedim pek kusura bakmayın
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın
Hallolur canım sıkma canınıTahliller çıkmış. Hepsi tepetaklak. Bilmiyorum yarın ne diyecek doktor
Masalahhh MasalahhhArtık bacaklarım bağımsızlığını ilan etti öyle yoruldum sporları tek tek yazdım ama adımsayarım hepsini toplamış
Eki Görüntüle 3502654
Aminnnn canım Allah sağlık ferahlık versin ınsalhhhArkadaşlar hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin düzenli olamadım ama haklı sebeplerimden dolayı vücut yorgun ama kafamda çok yorgun uyurken bile kafamla konuşuyorum susmuyor rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşallah