Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
Kiiiiaz kayinvalidene cok güldüm sen diyet yapma diye bunlar 1-2 de degil 1 tepsi pişi dondurucuya kaldir cts ye

Bu hafta başımda iki tane bela var sagli sollu vuruyolar ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadar
Başlayalım o zaman yulaflı kahvaltımı hazırladım onu yicem birazdan tabi midem bulamazsa yicem

Kiiiiaz kayinvalidene cok güldüm sen diyet yapma diye bunlar 1-2 de degil 1 tepsi pişi dondurucuya kaldir cts ye
Sorma bacım sorma
Bide soracak yedin mi diye, he yedim çok güzel olmuş dicem kokladım bolcana.
Ocak ayına kadar kaçamak yapmicam hafta sonları da dahil. Yosunluyu yakalamam lazım çok dolandım 50 lerde.

Eki Görüntüle 3502237
Bir Allahın kulu yok bankta otutan adamlar var her geçmemde onlerinden geciyprum
Sabahın köründe evden mi kovulmuslar
Ben de öyle diyecektim tam.
Benim.adam.da fazla yuruyemiyor he sabah 8 de çıkıp parkta oturup tel.den haber okur diyorum ki seni görenler diyorlardir eşi evden mi kovuyor
Tartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Kız 200 ne ki odemdir o
Ayyyy kıyamam çocuğa yaaa yalnız esin öyle söylediğinde yüz ifadeni merak ettim açıkçası

Günaydın kızçeler moralim çok bozuk
3 haftadır neden böyle bugün çok artı çıktım ama karnım çok şiş kalkar kalkmaz mecbur tartıldım beklemem için bugün hapımı içmemem gerekir wc yede gidemedim cumartesi ye inşallah bunların hepsini halletmiş olurum tuzlu balık ta beni sanırım şişirdi bilmiyorum noluyor çok üzgünüm kaptanlarım
Cumartesi 79.8
Bugün 81.4
Fark +1.600 (bir ilk)
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Canım ödem topladın heralde sen

Bildigim kadariyla tuzda odem yapiyo canim
odem attirici caylar felan yapip icsen faydasi olur belki

İyiki varsınız ya burası gerçekten sadece zayıflama Grubu değil bı motivasyon bı terapi gibi bı yer ve bu msj çok iyi geldi bana

Evet tuzlu baligi bilmiyorum ondandir belki. Bak mesela kirmizi pancar tursusu cok şifalı , gel gelelim yiyince de ödem oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…