Popüler Konu LenaG ile MasterFit

harika manzarada da hergün hergün yürünür be ablacım bizde işte istanbulda trafik gürültü egzos dumanları içinde işe güce koştur vakit bulursak in sahile adalarda yaşamak var işte ama hayallerde
Hayaline asla sınır koyma kuzucum. Sen yaşlarda kim bilir nerelerdeydimOlur inşallah. Her gün yürümeye çalışıyorum. Kasım gibi havalar serinliyor burada diğer sicak aylarda dışarı çıkmak mümkün olmuyor.

Gönlünce güzel anları paylaşabileceğin dostların çok olsun kaptanım. Mesajlarla duygu birlikteliği, paylaşımı yaşıyoruz bu da çok güzel iyi ki varsınız.

biliyorum ablacım oraları yaa bikere balayında gitmek nasip oldu fethiye ölüdenize 5 kasımda gidip bir hafta tatil yapmıştık insanlar denize giriyordu bu ayda biz de işte şimdi istanbullarda soğuk diye kazak filan ama seviyorum soğuk havayı sıcak hiçç çekilmiyor yani biz tam zamanında gitmişiz egeye haziranda oraları düşünemiyorum nem bombardımanı nefes alınmaz Allah o aylarda yardımcınız olsun yani

Balayinin tadında tekrar geziler yapman nasip olsun. Senin gibi ben de sıcak sevmiyorum. Herkes güneşli havalarda mutlu olur ben bulutlu.

Balayinin tadında tekrar geziler yapman nasip olsun. Senin gibi ben de sıcak sevmiyorum. Herkes güneşli havalarda mutlu olur ben bulutlu.
aynıymışızz LenaG kaptanımda severim soğuk havayı demişti dimi ama tam kapalı bir havada hafif çiseleyen yağmurda da kar da da giy renk renk kazaklarını terapi gibi çık yürüyüşüne ohh ya da evinde otur keyif yap o havalarda ben diyorum hep tam meb,vsimlerim geldi benim

Canim biz kendimize bakmak , kendimizi anlamakla mükellefiz. Baskalarini degistiremeyiz ama bize nasil davranacaklarina biz musade ederiz veya etmeyiz. Gerci musadesizler de olacaktir ki iste o kısım zorbalik insan iliskileri cok zor geliyor bana hele boyle akrabalar ic ice ooohooo cok sacma. Siyasi mi olmak lazim bilemiyorum. Ben daha cok kendi ayaklarim üstünde ve uzak durmayı tercih ettim. Gercekten en iyi insanlarla kendi anne babamla bile cok yakin olsam neler gelisecek bazen kestiremiyorum. Hele gelin olunca kendi annem ve kardeşlerim arasında bile" aa bana bunu soylemedi , bana böyle soylemedi" gibi veya arkamdan ne dendi gibi konusmalar oluyor. Aslinda ortada hic birsey yokken , geçerli sebepler varken bile ister istemez kardes kıskançlığı devrrye girebiliyor. Sonra neyin ne oldugu anlaşılıyor. Gelinin kan bagi da yok. Sen daha cok saygi bagi ile bagli kalirsin. Sen karismasan bile ortalik karışır cunku cok kalabaliklar her lafa girme, mevzu sen degilsen her lafi duyma , kimseyi savunma taraf tutma. Kendi isine cocuguna bak , saygili daranmaya calis .inan susman bile saygi olarak görülür. Bak kendin ile ilgili mevzularda sus demiyorum. Geriye kalanlarda susarsan büyük belalardan da uzak durursun( birak birbirlerini yesinler ).

Erkolar kapatılsın

Dikkat et kıaazz valla üşütme bak mide ağrısı çok pis bişeymiş
Kapatılsın canım.
Mide ağrısını bilirim canım.
Eksi gelmez ise bilmiyorum artık naparim.
Bilseydim beklerdim seni yürüdüm geldim
Bende geldim eve canım 9000 tamamlayip
Eki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Emekliler kahvesinde çay molası
Deniz havası, bol oksijen bedava ha bu arada çay da bedava
Şimdi nereye odaklansam bilemedim.
Havanın yükselmesini bekledim biraz artık çıkabilirşm 9 derece fena değil
Kız 0 derecede çıkan ben 9 dereceden bahsediyor.

Eve geldim uzun uzun yazayım da kalkıp kahvaltımı yapayım. Yapmadan da taartilayim.
Canım önceliğin her zaman için kendin ol. Eşini al karşına konuş. Büyük bir ihtimal ilk konusmada anlamayacak. Sen bunun ikincisini üçüncüsünü hatta dördüncüsünu bile yapabilirsin. Ama sonunda anlayacak ayrı bir yuva ayrı bir ev olduğunuzu.
Aile içinde gerektiği yerde gerektiği cevabı ver. Esin seni savunmuyorsa sen savunacaksin. Gereken cevabı ver canım kenara cekil. Sessiz kaldıkça üzerine gelirler. Bende senin yaptığın şekilde yaptım ağladim sizladim. Sonra baktım olmuyor görümce konuştukça bende cevabını verdim. Şimdi benimle konuşurken nerede konuşup nerede susacagini biliyor. Mesela benim telefonumda engelli. Engeli yapan da eşim hiç de kaldirmadim . Kafam rahat ne saçma mesajlarını alıyorum ne de iletişime geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…