Hayaline asla sınır koyma kuzucum. Sen yaşlarda kim bilir nerelerdeydimharika manzarada da hergün hergün yürünür be ablacım bizde işte istanbulda trafik gürültü egzos dumanları içinde işe güce koştur vakit bulursak in sahile adalarda yaşamak var işte ama hayallerde
Gönlünce güzel anları paylaşabileceğin dostların çok olsun kaptanım. Mesajlarla duygu birlikteliği, paylaşımı yaşıyoruz bu da çok güzel iyi ki varsınız.Kuzum o bugüne hazılrık menüsüydü
Malum haftasonundan kalmayım da
Çok çekme belki artı yaparçeyrek simşt kadarını çek içine
Eki Görüntüle 3502229
Yaaa ne güzel olurdu orada çay sohbet
Anamm gidem 20 bin adım atayım seni kaybetmemek için
Kız niye etiketlemiypnuz şans eseri gördüm tebrik ederim fıstığım
biliyorum ablacım oraları yaa bikere balayında gitmek nasip oldu fethiye ölüdenize 5 kasımda gidip bir hafta tatil yapmıştık insanlar denize giriyordu bu ayda biz de işte şimdi istanbullarda soğuk diye kazak filan ama seviyorum soğuk havayı sıcak hiçç çekilmiyor yani biz tam zamanında gitmişiz egeye haziranda oraları düşünemiyorum nem bombardımanı nefes alınmaz Allah o aylarda yardımcınız olsun yaniHayaline asla sınır koyma kuzucum. Sen yaşlarda kim bilir nerelerdeydimOlur inşallah. Her gün yürümeye çalışıyorum. Kasım gibi havalar serinliyor burada diğer sicak aylarda dışarı çıkmak mümkün olmuyor.
Yeni keşfettigim güzel kalbinin minnak bir köşesindeyimSen neredeydin ablacım keşle beraber yürüyebilseydik
Balayinin tadında tekrar geziler yapman nasip olsun. Senin gibi ben de sıcak sevmiyorum. Herkes güneşli havalarda mutlu olur ben bulutlu.biliyorum ablacım oraları yaa bikere balayında gitmek nasip oldu fethiye ölüdenize 5 kasımda gidip bir hafta tatil yapmıştık insanlar denize giriyordu bu ayda biz de işte şimdi istanbullarda soğuk diye kazak filan ama seviyorum soğuk havayı sıcak hiçç çekilmiyor yani biz tam zamanında gitmişiz egeye haziranda oraları düşünemiyorum nem bombardımanı nefes alınmaz Allah o aylarda yardımcınız olsun yani
Tebrikler papatyacik
aynıymışızzBalayinin tadında tekrar geziler yapman nasip olsun. Senin gibi ben de sıcak sevmiyorum. Herkes güneşli havalarda mutlu olur ben bulutlu.
Canim biz kendimize bakmak , kendimizi anlamakla mükellefiz. Baskalarini degistiremeyiz ama bize nasil davranacaklarina biz musade ederiz veya etmeyiz. Gerci musadesizler de olacaktir ki iste o kısım zorbalikCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Kapatılsın canım.Erkolar kapatılsın
Dikkat et kıaazz valla üşütme bak mide ağrısı çok pis bişeymiş
Eksi gelmez ise bilmiyorum artık naparim.kankacım sen tek öğün yapmışsın bu kadar kısmasan mı sonra vücut kitlemesin kendini öğle yok aksam yok bir sabah kalvaltısı cidden sıkıntı yapmasın sana dikkat et canımm
eltinin kızıda anasının yanında seni yüceltmiş anasınıda morartmış resmen hahahahah bak bak anacım senin gelinlerine bak birde yengeme bak dercesine hahahah
kokusuyla doyur karnını kızçe hhahah
ohhh misss gelsin eksiler sibelimm
kız ben senin metabolizmayı anlamadım gitti 2 alıyon 4 veriyon 3 alıyon 2 veriyon benim beynim karıştı
koruma düzeyinde napıyoruzz fikir veriyoruz menülerimizle dimi kankacımm bizlerede örnek olursun hem
Bende geldim eve canım 9000 tamamlayipBilseydim beklerdim seni yürüdüm geldim
Şimdi nereye odaklansam bilemedim.Eki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Emekliler kahvesinde çay molası
Deniz havası, bol oksijen bedava ha bu arada çay da bedava
Kız 0 derecede çıkan ben 9 dereceden bahsediyor.Havanın yükselmesini bekledim biraz artık çıkabilirşm9 derece fena değil
Eve geldim uzun uzun yazayım da kalkıp kahvaltımı yapayım. Yapmadan da taartilayim.Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Sabahın köründe evden mi kovulmuslarEki Görüntüle 3502237
Bir Allahın kulu yok bankta otutan adamlar var her geçmemde onlerinden geciyprum
Haahha ypk ya burada tadilat var sahanın tabanını falan kaldırmışlar sanırım çalışanlarSabahın köründe evden mi kovulmuslar
Sen kocaya da böyle konusuyusan adam yere basmadan yürüyordurYeni keşfettigim güzel kalbinin minnak bir köşesindeyim
Evde Yatılı misafirim olunca sabah namazdan sonra çıktım canım 2 saat yürüdümDe kalkın yürüyüşe çıkacak olanlar ben çıktım
İnşallah teşekkür ederimTamam gider bu. Baklagiller bagirsak calistirir sonra bay bay