- 25 Mayıs 2023
- 4.161
- 6.574
Tebrikler bitanem
Allah a şükür kv konusunda şanslıyım.ahahahaha gel bacım gell buralar çohh iyi diyormuşum kör istedi 1 göz allah verdi 2 göz ben 48i bi merak ediyorum dediydim şu geldiğim noktalara bah yaff hahahah şaka biyana kaynana yönünden de pek bi şanslısın maşallah sana diyimmellerde ne kaynanalar var bee
Sanmıyorum canım bu kadar uzun etki edeceğini.size bir şey sorucam
ben c.tesi diyet çayı içtim o zamandan beri aşırı bir bağırsak hareketi şişkinlik gaz ve sancı var
sizce bu çayın etkisi bu kadar sürer mi yaa?
çay dediğim de garip bi karışım değil liptonun detox çayı yani.
Valla yemedim yemicem ama acaip koydu bana. Kazanan gün sonunda ben olacam dimi amayeme yaaa
benim görümcem böyle iştahlıdır ama çok iradeli zayıf da zaten, kilo alınca sadece göbekten alıyor diye(klasik sorunumuz) kilo almıyor. bir lokma yemez beyaz ekmek, pişidir, ultra her şey dahile gideriz mayonezli meze bile yemez, sadece yoğurtlu takılır ve salata.
Yeme bacım ben de aklıma hep onu getiriyorum bazen nefsimi köreltmek için.
Insallah canim3 haftadır duraksadı canım inşallah düzelir yada 7li rakamları görünce belkide ben saldım toparlanmam lazım
İç huzuru her yeri guzelleştirir canım.Ayy harikaaa süpersin keşke bende öyle bir yerde yaşasam bizde bozkır da yürürüz
Senin yüzünden yollara düştüm12 bin adım hem de tempolu atletim su olmuş
Afiyet olsun
TünaydıınnGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Tünaydın canımGünaydın canlar
Vayyy harika bir eksi tebrik ederim canımGünaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40
300 gr dan bişi olmaz canım azıcık dengeli ve sağlıklı beslenmeye gider oo
Canım ishal olunca vücut su tutmaya başlıyor önemli bir artı değilBen de tartıldım
62.65 cumartesi
62.85 bugün 200 gr almıl gözüküyorum ama 2 gündür kısura bakmayın kızlar ama ishal ve aşırı gazla mücadele ediyorum bu bitince inecektir diye düşünüyorum
-0.400 regle rağmen eksi gelmen süper tebrik ederim canımGünaydın canlarkızım uyurken hemen yürüyüşe çıktım cikmadan tartildim daha fazla eksim oldugunu düşünüyorum ama reg vurdu
Cumartesi 79
Bugün 78.6
Yeter ki eksi gelsin hepsini severizCumartesi 70.1
Bugün 70.00
Eksi 100 grm
Tam da güzel zamanları Konyaaltı nın afiyet olsunEki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Emekliler kahvesinde çay molası
Deniz havası, bol oksijen bedava ha bu arada çay da bedava
Afiyet olsungünaydın kızlarr dün aşırı aşırı yoğun bir gündü hemen dünün menüsünü yazayım.
sabah 10,30// 50gr 160 kalorilik halk ekmekte satılan üzümlü ekmek yedim.
öğlen 12,30// iki yk. pirinç pilavı 2 servi kaşığı ciğer patates kızartma vardı ciğerleri yemedim.
akşam 18,30// bir tabak kuru fasulye 1,5 kepçe 1 adet 25 gr tam buğday ekmeği(tuzsuz halk ekmektem almıştım)
yine ikramlık bir adet bayram çikolatası yemekten sonra ısrarla verdiler yedim.
aksam 21,30// 1 bardak şekersiz çay bir avuç beyaz leblebi
spor: 10000 adım yaptım
2lt su bitti
LenaG @Boncuk2307
Valla biz kararımızı verdik eşimle gideceğiz İst den inşallahharika manzarada da hergün hergün yürünür be ablacım bizde işte istanbulda trafik gürültü egzos dumanları içinde işe güce koştur vakit bulursak in sahile adalarda yaşamak var işte ama hayallerde
Tebrik ederim canım
Tamam canım
TünaydııınnnGünaydın
Maşallah çok süper bir eksi canım tebrik ederim
Amaaann 200 için dert etme c.tesi gidecekk üstüne eksi gelecek71.3 üzdü
+200 gram
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Dr a ne zaman gidiyorsun canım ? Senin metabolizma artık farklı çalışıyor o yüzden büyük büyük eksilerle değil az ama istikrarlı gidecek gibi o yüzden bu küçük rakama takılmaTartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Harika bir yöntemmmAh boncuğum Rabbim feraha çıkarsın . Rabbim eşinle muhabbetini artırsın bozmak isteyenlere fırsat vermesin.
20yillik evlilik tecrubemden bildiriyorum istediğin dille konus anlamiyo bu adamlar gerçekten çok farklı fitratlarimiz
Benim tavsiyem balım kendine iyi gelen alanlar oluştur çok sev kendini kimsenin senden değerli olmadığını bil.evladin bile kendinden sonra gelir bence .Kimseye çok anlam yuklemeyine hayal kırıklığı daha az oluyor
Benim yontemim bu vallacanım kendimle çok güzel planlarım var çok güzel vakit geçiriyoruz kendim için yapacaklarim okadar cokken başkası ile meşgul olamıyorum
Ahaha kahkaha attımKızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi .
Tabii ki yok
Aaa ben
Canım çok tebrik ediyorum güzel eksi gelmiş
SüpersinGunaydin
Ilk tarti fotomla bismillah diyorum
Dun tartildigimda 80.5 dim
1 gun dikkat etmemle 1kg gitmis
LenaG
Eki Görüntüle 3502256
Ühüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorumKızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın o uüzden müden kazınmış ama sodalı ekmek yerine yarım çay bardağı leblebi de güzel olurduDünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah 11.00
İki yumurta çeyrek ekmek üç dört zeytin
Akşam 16.00
Bulgur pilavı ve et dünden kalan bı tabak
20.00
Çok acıktım bı parça sodali ekmek yedim
Şu 3.5
Tartı günü olduğunu unuttum şu içip tartıldım
Cumartesi 73
Salı 73.5
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Canım kızçem inat ediyor şu sıralar bozma morali ne versen mideye su tutuyor şu an ama yeme düzenini değiştirmen lazım gibi geliyor banaGünaydın kızçeler moralim çok bozuk
3 haftadır neden böyle bugün çok artı çıktım ama karnım çok şiş kalkar kalkmaz mecbur tartıldım beklemem için bugün hapımı içmemem gerekir wc yede gidemedim cumartesi ye inşallah bunların hepsini halletmiş olurum tuzlu balık ta beni sanırım şişirdi bilmiyorum noluyorçok üzgünüm kaptanlarım
Cumartesi 79.8
Bugün 81.4
Fark +1.600 (bir ilk)
LenaG Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Tebrik ederim kaptaniçemmm (yemin ediyorum başka türlü hitap edemiyorum napim )
hahahahaa tamamen bir devrik cümle yazmışım gibi olmuş orda kastettiğim ellerde derken sen dışındaki herkes bizler yani bak ellerde ne kaynanalar var sen çok şanslısın anlamında demek istemiştim hahahahahAllah a şükür kv konusunda şanslıyım.
İyi bir insan, şimdiye kadar kirmadik birbirimizi.
El miyim kiaazzz ben bacımsu aşk ola
Sanmıyorum canım bu kadar uzun etki edeceğini.
Valla yemedim yemicem ama acaip koydu bana. Kazanan gün sonunda ben olacam dimi ama
Ben söylemeden ev işi yaptığında duyabiliyor sadeceSen kocaya da böyle konusuyusan adam yere basmadan yürüyordur
hahahaha ne güzel kapışıyorsunuz sitare ile hahahahaSenin yüzünden yollara düştüm
en güzel kararı vermişsiniz kaptanım umarım yeni rotanız daha da mutluluk katar sizeAfiyet olsunkız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur
Valla biz kararımızı verdik eşimle gideceğiz İst den inşallah
Canım kaptanimAfiyet olsun
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Vayyy harika bir eksi tebrik ederim canım
Canım ishal olunca vücut su tutmaya başlıyor önemli bir artı değil
-0.400 regle rağmen eksi gelmen süper tebrik ederim canım
Yeter ki eksi gelsin hepsini severiz
Tam da güzel zamanları Konyaaltı nın afiyet olsunühüüü mis gibi de tuz kokuyordur orasııı
Afiyet olsunkız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur
Tebrik ederim canımerimeye devam diyorsun
Tamam canım
Tünaydııınnn
Amaaann 200 için dert etme c.tesi gidecekk üstüne eksi gelecek
Dr a ne zaman gidiyorsun canım ? Senin metabolizma artık farklı çalışıyor o yüzden büyük büyük eksilerle değil az ama istikrarlı gidecek gibi o yüzden bu küçük rakama takılma
Harika bir yöntemmm
Ahaha kahkaha attımyazık olan çocuğa oldu annesi güzelim uykusundan uyandırdın yazık kıyamam uyku sersemi tatil de diyememiş .
Bugün özel ilgi göster annesi
Tabii ki yokben aynanın karşısına geçip benim bedenimsin benim istediğimi yapacaksın diye fırça çekiyorum bu aralar inatlaşıyor da benimle
Aaa ben
Süpersin
Ühüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorum
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın o uüzden müden kazınmış ama sodalı ekmek yerine yarım çay bardağı leblebi de güzel olurdu
Canım kızçem inat ediyor şu sıralar bozma morali ne versen mideye su tutuyor şu an ama yeme düzenini değiştirmen lazım gibi geliyor bana
Hiç üzülme nasıl geldiyse üstümüze yapıştıysa o kiloları söküp atacak olan bizleriz
Daha 59 larda parti yapacağııızz unuttun muuu
Ahahah niye o kadar dertlendin yahuuCanım kaptanimbeni emekliye ayırdın nasil minnettarım sana anlatamam hitap konusunda içinden geldiği gibi artık yapacak bir şey yok
Öyle gözü yaşlı bakma ama gül ki güller açılsın gönlündeElbette ki vereceksin . Allah gayretlerini boşa çıkarmaz beden sağlığıni korumak da ibadettir.
Senin yarismacin olmak beni daha çok mutlu ediyor. İçinden nasıl geliyorsa o şekilde hitap et bitanemAhahah niye o kadar dertlendin yahuutamam hitabı düzeltiyoruz
Bu cümle bana bir hafta yeter mutlu olmam içinYeni baslangiçlara senin gibi zarif, tatlı bir kaptanla başlamanin mutluluğunu yaşıyorum teşekkürler kaptanım.
Keşke açık etmeyeydimSenin yüzünden yollara düştüm
Önemli olan Cunartesi, bol su icip hep mikrobu hem ödemi atmaya calisBen de tartıldım
62.65 cumartesi
62.85 bugün 200 gr almıl gözüküyorum ama 2 gündür kısura bakmayın kızlar ama ishal ve aşırı gazla mücadele ediyorum bu bitince inecektir diye düşünüyorum
Gözlerimin icine bak ve tekrarla " Nassssla beni71.3 üzdü
+200 gram
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Evet masallahin vardi. Vucut 80in altina alışmaya çalışıyor. Ben de brnzer bir durumdayim , 2 haftafir cok ac kaliyorum gibi ögun yemiyorum gibiEvet kaptanım çık modum düştü
Çok hızlı verdim ya belki duraksadı birşeyler yapmam gerek
Gec yemektendir. Cuma aksam yemek gec olmazsa bu ve daha fazlasi giderKızlar dün su içmeyi sporu pek yapamadım haliyle düne göre ödemliyim misafir geç gelince yemeği de geç yedim tabidün 81.7 dim
Bugün maalesef 82.3(((
LenaG Cicekbocekkaktus
Bugün daha dikkatli olacağım inşallah
Canım ilk hayalim İzmir ha olmazsa Antalya o da olmazsa Ankara ama Çankaya(Ata’ma yakın) hiç biri olmazsa Eskişehir inşallah tekli yıla da giriyoruz umudum baya yüksek (çift haneli yıllarda ben geriliyorum dahahahaha ne güzel kapışıyorsunuz sitare ile hahahaha
en güzel kararı vermişsiniz kaptanım umarım yeni rotanız daha da mutluluk katar sizemenü içinde kaptanım ciğer çokk severdim soğudum ya bu diyet sürecinde ne ettim bilmiyorum ama kendimi soğuttum yani yoksa ablamız haftada 1 mutlaka yapar
Bir şekilde düzenini oturtursun inşallah
İştee buuu unuturmuyum unutmadım kaptaniçem tamam moralimi bozmuyorum vee partiye doğru ileriiAfiyet olsun
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Vayyy harika bir eksi tebrik ederim canım
Canım ishal olunca vücut su tutmaya başlıyor önemli bir artı değil
-0.400 regle rağmen eksi gelmen süper tebrik ederim canım
Yeter ki eksi gelsin hepsini severiz
Tam da güzel zamanları Konyaaltı nın afiyet olsunühüüü mis gibi de tuz kokuyordur orasııı
Afiyet olsunkız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur
Tebrik ederim canımerimeye devam diyorsun
Tamam canım
Tünaydııınnn
Amaaann 200 için dert etme c.tesi gidecekk üstüne eksi gelecek
Dr a ne zaman gidiyorsun canım ? Senin metabolizma artık farklı çalışıyor o yüzden büyük büyük eksilerle değil az ama istikrarlı gidecek gibi o yüzden bu küçük rakama takılma
Harika bir yöntemmm
Ahaha kahkaha attımyazık olan çocuğa oldu annesi güzelim uykusundan uyandırdın yazık kıyamam uyku sersemi tatil de diyememiş .
Bugün özel ilgi göster annesi
Tabii ki yokben aynanın karşısına geçip benim bedenimsin benim istediğimi yapacaksın diye fırça çekiyorum bu aralar inatlaşıyor da benimle
Aaa ben
Süpersin
Ühüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorum
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın o uüzden müden kazınmış ama sodalı ekmek yerine yarım çay bardağı leblebi de güzel olurdu
Canım kızçem inat ediyor şu sıralar bozma morali ne versen mideye su tutuyor şu an ama yeme düzenini değiştirmen lazım gibi geliyor bana
Hiç üzülme nasıl geldiyse üstümüze yapıştıysa o kiloları söküp atacak olan bizleriz
Daha 59 larda parti yapacağııızz unuttun muuu