Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah a şükür kv konusunda şanslıyım.
İyi bir insan, şimdiye kadar kirmadik birbirimizi.
El miyim kiaazzz ben bacımsu aşk ola
Sanmıyorum canım bu kadar uzun etki edeceğini.
Valla yemedim yemicem ama acaip koydu bana. Kazanan gün sonunda ben olacam dimi ama

Afiyet olsun
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Tünaydıınn
Günaydın canlar
Tünaydın canım
Günaydın kızlar.

Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20

Fark -1.40
Vayyy harika bir eksi tebrik ederim canım
Selamlar cumartesi kilom 63,8
Bugün 64,1
Sabirla bekliyorum eksilmesini
LenaG Cicekbocekkaktus
300 gr dan bişi olmaz canım azıcık dengeli ve sağlıklı beslenmeye gider oo
Ben de tartıldım
62.65 cumartesi
62.85 bugün 200 gr almıl gözüküyorum ama 2 gündür kısura bakmayın kızlar ama ishal ve aşırı gazla mücadele ediyorum bu bitince inecektir diye düşünüyorum
Canım ishal olunca vücut su tutmaya başlıyor önemli bir artı değil
Günaydın canlarkızım uyurken hemen yürüyüşe çıktım cikmadan tartildim daha fazla eksim oldugunu düşünüyorum ama reg vurdu
Cumartesi 79
Bugün 78.6
-0.400 regle rağmen eksi gelmen süper tebrik ederim canım
Cumartesi 70.1
Bugün 70.00
Eksi 100 grm
Yeter ki eksi gelsin hepsini severiz
Eki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Emekliler kahvesinde çay molası
Deniz havası, bol oksijen bedava ha bu arada çay da bedava
Tam da güzel zamanları Konyaaltı nın afiyet olsun ühüüü mis gibi de tuz kokuyordur orasııı
Afiyet olsun kız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur
harika manzarada da hergün hergün yürünür be ablacım bizde işte istanbulda trafik gürültü egzos dumanları içinde işe güce koştur vakit bulursak in sahile adalarda yaşamak var işte ama hayallerde
Valla biz kararımızı verdik eşimle gideceğiz İst den inşallah
bende paylaşayım sonucumu
cumartesi: 48,25
bu salı: 47,95
-300
LenaG @Boncuk2307
Tebrik ederim canım erimeye devam diyorsun
Günaydınnn

Kaptanim dün tartildigim için bugün tekrar kontrol tartısı atmıyorum bilgine LenaG
Tamam canım
Tünaydııınnn
Geçen cumartesi 56.50
Bugün 54.4
Fark -2.100
LenaG @Boncuk2307 Sitare55 ve kankacm @dolar milyoneri
Maşallah çok süper bir eksi canım tebrik ederim
71.3 üzdü
+200 gram

Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG

Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Amaaann 200 için dert etme c.tesi gidecekk üstüne eksi gelecek
Tartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Dr a ne zaman gidiyorsun canım ? Senin metabolizma artık farklı çalışıyor o yüzden büyük büyük eksilerle değil az ama istikrarlı gidecek gibi o yüzden bu küçük rakama takılma
Harika bir yöntemmm
Ahaha kahkaha attım yazık olan çocuğa oldu annesi güzelim uykusundan uyandırdın yazık kıyamam uyku sersemi tatil de diyememiş .
Bugün özel ilgi göster annesi
Bu arada hala tartıda +900 üm . Pestil etmek yok Sitare55 LenaG
Tabii ki yok ben aynanın karşısına geçip benim bedenimsin benim istediğimi yapacaksın diye fırça çekiyorum bu aralar inatlaşıyor da benimle
Aaa ben
Canım çok tebrik ediyorum güzel eksi gelmiş
Gunaydin
Ilk tarti fotomla bismillah diyorum
Dun tartildigimda 80.5 dim
1 gun dikkat etmemle 1kg gitmis
LenaG
Eki Görüntüle 3502256
Süpersin
Kızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
Ühüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorum
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın o uüzden müden kazınmış ama sodalı ekmek yerine yarım çay bardağı leblebi de güzel olurdu
Canım kızçem inat ediyor şu sıralar bozma morali ne versen mideye su tutuyor şu an ama yeme düzenini değiştirmen lazım gibi geliyor bana
Hiç üzülme nasıl geldiyse üstümüze yapıştıysa o kiloları söküp atacak olan bizleriz
Daha 59 larda parti yapacağııızz unuttun muuu
Salı Kilo Kontrol Tartı Bildirimi
Cumartesi 73.5
Salı 72.90
Fark 600 gr
LenaG Sitare55
Tebrik ederim kaptaniçemmm (yemin ediyorum başka türlü hitap edemiyorum napim )

hahahahaa tamamen bir devrik cümle yazmışım gibi olmuş orda kastettiğim ellerde derken sen dışındaki herkes bizler yani bak ellerde ne kaynanalar var sen çok şanslısın anlamında demek istemiştim hahahahah

Senin yüzünden yollara düştüm
hahahaha ne güzel kapışıyorsunuz sitare ile hahahaha
Afiyet olsun kız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur

Valla biz kararımızı verdik eşimle gideceğiz İst den inşallah
en güzel kararı vermişsiniz kaptanım umarım yeni rotanız daha da mutluluk katar size menü içinde kaptanım ciğer çokk severdim soğudum ya bu diyet sürecinde ne ettim bilmiyorum ama kendimi soğuttum yani yoksa ablamız haftada 1 mutlaka yapar

Canım kaptanim beni emekliye ayırdın nasil minnettarım sana anlatamam hitap konusunda içinden geldiği gibi artık yapacak bir şey yok

Ben de tartıldım
62.65 cumartesi
62.85 bugün 200 gr almıl gözüküyorum ama 2 gündür kısura bakmayın kızlar ama ishal ve aşırı gazla mücadele ediyorum bu bitince inecektir diye düşünüyorum
Önemli olan Cunartesi, bol su icip hep mikrobu hem ödemi atmaya calis
71.3 üzdü
+200 gram

Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG

Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Gözlerimin icine bak ve tekrarla " Nassssla beni Sitare55 in gecmesine izin vermeyecegim! " ok Rocky ! Önemli olan Cumartrsi, cumartesiye bu gelen fazlasıyla gidecek sana güveniyorum
Evet kaptanım çık modum düştü
Çok hızlı verdim ya belki duraksadı birşeyler yapmam gerek
Evet masallahin vardi. Vucut 80in altina alışmaya çalışıyor. Ben de brnzer bir durumdayim , 2 haftafir cok ac kaliyorum gibi ögun yemiyorum gibi zorlandım yani , karatay diyeti gibi doymak ve oyle kilo vermek istiyorumonemli olan az cok demeden kilonun gitmesi. Cumartesi eksi olacaktir o plato dönemlerinde -100 -200 verelim nolcak almayalim da. Sonra hizlanir elbet
Gec yemektendir. Cuma aksam yemek gec olmazsa bu ve daha fazlasi gider ben boyle gidersen 1 kiloya yakin verecegini düşünüyorum

Canım ilk hayalim İzmir ha olmazsa Antalya o da olmazsa Ankara ama Çankaya(Ata’ma yakın) hiç biri olmazsa Eskişehir inşallah tekli yıla da giriyoruz umudum baya yüksek (çift haneli yıllarda ben geriliyorum da )

İştee buuu unuturmuyum unutmadım kaptaniçem tamam moralimi bozmuyorum vee partiye doğru ilerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…