Kalksın çalışsınlar o zamanHaahha ypk ya burada tadilat var sahanın tabanını falan kaldırmışlar sanırım çalışanlar
ôdemmm giitttiiiiiiiGeçen cumartesi 56.50
Bugün 54.4
Fark -2.100
Bende şimdi hastaneye yine yürüyerek gideceğim. Arabayı sanayiye götürdü eşim. Lastiklari de değiştirecek mis. Hava da ılımış olur 2 saate yavaş yavaş giderimEvde Yatılı misafirim olunca sabah namazdan sonra çıktım canım 2 saat yürüdüm
Ah boncuğum Rabbim feraha çıkarsın . Rabbim eşinle muhabbetini artırsın bozmak isteyenlere fırsat vermesin.Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Odemdir şekerim 200 Gr icin vurma kendini ordan orayaTartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Çok şükür canım kortizonu atıyor vücut kaç gündür çok yorgun kalkıyordum bugün bayağa dinç uyandımôdemmm giitttiiiiiii
Hadi bol eksiler canımBende şimdi hastaneye yine yürüyerek gideceğim. Arabayı sanayiye götürdü eşim. Lastiklari de değiştirecek mis. Hava da ılımış olur 2 saate yavaş yavaş giderim
harika kuzumm ödem zaten başa belaÇok şükür canım kortizonu atıyor vücut kaç gündür çok yorgun kalkıyordum bugün bayağa dinç uyandım
Hadi bol eksiler canım
afiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin
Afiyet olsun mini menüüdev adımlar
Afiyet olsun canımbiraz protein ekleyelim bugün menüye
Afiyet olsunakşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm
Afiyet olsun canım20 deki ara öğün fazla olmuş
Afiyet olsunsabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz
Afiyet olsunöğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi
Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun
Afiyet olsun güzel menüler
Ayaklarına sağlıkO şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var
Afiyet olsunonca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın
Afiyet olsungüzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun
Afiyet olsun güzel bir menü
Günaydın canım
Günaydıııınnn
Günaydın canım
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper
Günaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40
Unutmuşum kaptanım ya sory çokKuzum o bugüne hazılrık menüsüydü
Malum haftasonundan kalmayım da
Çok çekme belki artı yaparçeyrek simşt kadarını çek içine
Eki Görüntüle 3502229
Yaaa ne güzel olurdu orada çay sohbet
Anamm gidem 20 bin adım atayım seni kaybetmemek için
Kız niye etiketlemiypnuz şans eseri gördüm tebrik ederim fıstığım
Ahahahhahaha ayyy yıkıldım yaaa yazık kıyamam baba oğul bi elinden geçmişler sabah sabahKızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi .
Kızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi .
Süpersin maşallahGünaydın canlarkızım uyurken hemen yürüyüşe çıktım cikmadan tartildim daha fazla eksim oldugunu düşünüyorum ama reg vurdu
Cumartesi 79
Bugün 78.6
Abııılaaa manzaraya renk katmışsınEki Görüntüle 3502225
Yıldızım nirdeee
Emekliler kahvesinde çay molası
Deniz havası, bol oksijen bedava ha bu arada çay da bedava
Ahaha yine şükret deniziniz var, gitmeseniz de görmeseniz deeharika manzarada da hergün hergün yürünür be ablacım bizde işte istanbulda trafik gürültü egzos dumanları içinde işe güce koştur vakit bulursak in sahile adalarda yaşamak var işte ama hayallerde
Hayikaaaaaa maşallah
Sorma sormaAyy harikaaa süpersin keşke bende öyle bir yerde yaşasam bizde bozkır da yürürüz
Ahahha artık ben simit kokusundan ibarettimÇok çekme belki artı yaparçeyrek simşt kadarını çek içine
Yiiaaa ne kadan güzel motivasyonel cğmleleeeerrHayaline asla sınır koyma kuzucum. Sen yaşlarda kim bilir nerelerdeydimOlur inşallah. Her gün yürümeye çalışıyorum. Kasım gibi havalar serinliyor burada diğer sicak aylarda dışarı çıkmak mümkün olmuyor.
Ay hepimize olsun , ve gerçekten iyi ki varsınızGönlünce güzel anları paylaşabileceğin dostların çok olsun kaptanım. Mesajlarla duygu birlikteliği, paylaşımı yaşıyoruz bu da çok güzel iyi ki varsınız.
Nasıl güzel söylemişsinCanim biz kendimize bakmak , kendimizi anlamakla mükellefiz. Baskalarini degistiremeyiz ama bize nasil davranacaklarina biz musade ederiz veya etmeyiz. Gerci musadesizler de olacaktir ki iste o kısım zorbalikinsan iliskileri cok zor geliyor bana hele boyle akrabalar ic ice ooohooo cok sacma. Siyasi mi olmak lazim bilemiyorum. Ben daha cok kendi ayaklarim üstünde ve uzak durmayı tercih ettim. Gercekten en iyi insanlarla kendi anne babamla bile cok yakin olsam neler gelisecek bazen kestiremiyorum. Hele gelin olunca kendi annem ve kardeşlerim arasında bile" aa bana bunu soylemedi , bana böyle soylemedi" gibi veya arkamdan ne dendi gibi konusmalar oluyor. Aslinda ortada hic birsey yokken , geçerli sebepler varken bile ister istemez kardes kıskançlığı devrrye girebiliyor. Sonra neyin ne oldugu anlaşılıyor. Gelinin kan bagi da yok. Sen daha cok saygi bagi ile bagli kalirsin. Sen karismasan bile ortalik karışır cunku cok kalabaliklar her lafa girme, mevzu sen degilsen her lafi duyma , kimseyi savunma taraf tutma. Kendi isine cocuguna bak , saygili daranmaya calis .inan susman bile saygi olarak görülür. Bak kendin ile ilgili mevzularda sus demiyorum. Geriye kalanlarda susarsan büyük belalardan da uzak durursun( birak birbirlerini yesinler ).
Allah kimseye vermesin kıııızKapatılsın canım.
Mide ağrısını bilirim canım.
Ahahha insan sevmiyorum gibi görümcek sevmiyorum olmuş eşin de iyi engellemiş he aferin onaEve geldim uzun uzun yazayım da kalkıp kahvaltımı yapayım. Yapmadan da taartilayim.
Canım önceliğin her zaman için kendin ol. Eşini al karşına konuş. Büyük bir ihtimal ilk konusmada anlamayacak. Sen bunun ikincisini üçüncüsünü hatta dördüncüsünu bile yapabilirsin. Ama sonunda anlayacak ayrı bir yuva ayrı bir ev olduğunuzu.
Aile içinde gerektiği yerde gerektiği cevabı ver. Esin seni savunmuyorsa sen savunacaksin. Gereken cevabı ver canım kenara cekil. Sessiz kaldıkça üzerine gelirler. Bende senin yaptığın şekilde yaptım ağladim sizladim. Sonra baktım olmuyor görümce konuştukça bende cevabını verdim. Şimdi benimle konuşurken nerede konuşup nerede susacagini biliyor. Mesela benim telefonumda engelli. Engeli yapan da eşim hiç de kaldirmadim . Kafam rahat ne saçma mesajlarını alıyorum ne de iletişime geçiyorum.
Evde Yatılı misafirim olunca sabah namazdan sonra çıktım canım 2 saat yürüdüm
Vay vay vaayyy mükkkkk kkeemmmm meeellll Allah daim etsin kankammmmmm harikasın
Süper canım maşallah
Arada cırlamanin faydaları diyelimAhahha insan sevmiyorum gibi görümcek sevmiyorum olmuş eşin de iyi engellemiş he aferin ona