Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen cumartesi 56.50
Bugün 54.4
Fark -2.100
LenaG LenaG @Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 ve kankacm @dolar milyoneri
Vay vay vaaayyy harika bu hafta kaptan bulmak çok zor olacak 🥳
71.3 üzdü 😢😢
+200 gram

@Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG LenaG

Sitare55 Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Etmiş de olabilirim etmemiş de olabilitim ettiysem de bi sor hele niye ettim :confused:
Canım bir iki gün ip atladın az su tutmuş olabilirisn notmal yani 😘
Tartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya 😭😭
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Boncuk2307
Minnacık artı canım üzülmene değmez 😘
Cumartesiye esamesi kalmaz ❤️
Kızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti :KK55: 10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım.:sopa: Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. :işsiz: :KK70:. Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi:KK22::KK6:.
Hahahha çok iyi ya yılın annesi hahaha eşine koz vermişsin :KK70::KK70::KK70:
Bu arada hala tartıda +900 üm . Pestil etmek yok Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG
Cumartesiye önlemlerimizi alıp yollugpruz canım artıyı ama çovuğu okula gönderdiğimiz gibi olmasın 😂😂😂
Dünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah 11.00
İki yumurta çeyrek ekmek üç dört zeytin
Akşam 16.00
Bulgur pilavı ve et dünden kalan bı tabak
20.00
Çok acıktım bı parça sodali ekmek yedim
Şu 3.5
Tartı günü olduğunu unuttum şu içip tartıldım
Cumartesi 73
Salı 73.5
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Boncuk2307
Hiç fena değil canım bulgur biraz şişirebilşr onun dışımda güzel afiyet eksi olsun ❤️

Sorma bacım sorma
Bide soracak yedin mi diye, he yedim çok güzel olmuş dicem kokladım bolcana.
Ocak ayına kadar kaçamak yapmicam hafta sonları da dahil. Yosunluyu yakalamam lazım çok dolandım 50 lerde.
ahahahaha gel bacım gell buralar çohh iyi diyormuşum kör istedi 1 göz allah verdi 2 göz ben 48i bi merak ediyorum dediydim şu geldiğim noktalara bah yaff hahahah şaka biyana kaynana yönünden de pek bi şanslısın maşallah sana diyimm:KK36::KK36: ellerde ne kaynanalar var bee :işsiz:

size bir şey sorucam
ben c.tesi diyet çayı içtim o zamandan beri aşırı bir bağırsak hareketi şişkinlik gaz ve sancı var
sizce bu çayın etkisi bu kadar sürer mi yaa?
çay dediğim de garip bi karışım değil liptonun detox çayı yani.

Kızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti :KK55: 10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım.:sopa: Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. :işsiz: :KK70:. Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi:KK22::KK6:.
ahahahahah yaaa varya ben buna aklıma geldikçe gülerim artık hahahahaa çocuk nasıl farketti acaba okula gidince mi okul yolunda biri ile mi karşılaştı acep kız Allah seni netmesinnnn iyi güldüm sabah sabah taşınma işi fena yormuş seni canım dikkat et kendine modunu yüksek tut. neden bi anda taşınma kararı aldınızki canım benim

Sorma bacım sorma
Bide soracak yedin mi diye, he yedim çok güzel olmuş dicem kokladım bolcana.
Ocak ayına kadar kaçamak yapmicam hafta sonları da dahil. Yosunluyu yakalamam lazım çok dolandım 50 lerde.

yeme yaaa
benim görümcem böyle iştahlıdır ama çok iradeli zayıf da zaten, kilo alınca sadece göbekten alıyor diye(klasik sorunumuz) kilo almıyor. bir lokma yemez beyaz ekmek, pişidir, ultra her şey dahile gideriz mayonezli meze bile yemez, sadece yoğurtlu takılır ve salata.

Yeme bacım ben de aklıma hep onu getiriyorum bazen nefsimi köreltmek için.

Evet kaptanım çık modum düştü
Çok hızlı verdim ya belki duraksadı birşeyler yapmam gerek 🥺

İyi akşamlar

11:00 1kase az yağlı sütün içine 3yk.yulaf, 1tk.chia, 1tk.bal ve yarım muz

Ara, 1kupa biberiye çayı, 3dolu tk.pasta

19:00 1kaseye yakın semizotu yemeği, 1dolu tabak tavuklu bezelye yemeği, 2yk.yoğurt, 1yk.tuzlu balık, taze soğan

20:00 2kare çikolata, 1dolu avuç kuruyemiş, sabahtan kalan yarım muz
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus @Boncuk2307

Su 3 litre
Biberiye ve kiraz sapı kaynattım 500ml.birazdan onu içicem

ay çakiciğim çok güldüm sana menünü yanlış yere yazmışsın :))

bence 1den fazla kilo alamazsın yahu, ben de o kadar aç kalmama rağmen + geldim bugün oluyor napalım yani.
hem şişkinliğin vs hem de tuzlu yemişsin c.tesiden önce 3 günümüz var bence tuzsuz yeyip, akşam da kuruyemiş yemezsek c.tesine güzel vermiş olacağız inanıyorum ben.

aynıymışızz LenaG LenaG kaptanımda severim soğuk havayı demişti dimi ama tam kapalı bir havada hafif çiseleyen yağmurda da kar da da giy renk renk kazaklarını terapi gibi çık yürüyüşüne ohh ya da evinde otur keyif yap o havalarda ben diyorum hep tam meb,vsimlerim geldi benim :KK68: :KK68: :KK68:
Yaaaa bayilirim bu dediklerine biz de farklı bir deliyiz desene :KK5:

3 haftadır duraksadı canım inşallah düzelir yada 7li rakamları görünce belkide ben saldım toparlanmam lazım
Düzelir bitanem yeter ki umudunu yitirme tecrübelerimden biliyorum her türlü önleme rağmen üç hafta üst üste sabit kaldigima şahidim. Salarsan olmaz ama doğru şeylerde diren sadece istediğin olacak . :rapci:

🤩🤩🤩🤩🤩
Günaydın kızçeler moralim çok bozuk
3 haftadır neden böyle bugün çok artı çıktım ama karnım çok şiş kalkar kalkmaz mecbur tartıldım beklemem için bugün hapımı içmemem gerekir wc yede gidemedim cumartesi ye inşallah bunların hepsini halletmiş olurum tuzlu balık ta beni sanırım şişirdi bilmiyorum noluyor 🥺🥺🥺 çok üzgünüm kaptanlarım
Cumartesi 79.8
Bugün 81.4
Fark +1.600 (bir ilk)
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Bazı gıdalara toleransın olabilir canim
Bende yeni yeni tecrübe ediyorum eskiden gayet güzel yediğim bazı besinler şimdi ödem yapıyorlar

🤭 afiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş ❤️ Allah kabul etsin 🙏

Afiyet olsun mini menüü ❤️ dev adımlar 💪💪💪

Afiyet olsun canım ❤️ biraz protein ekleyelim bugün menüye 😘

Afiyet olsun ❤️ akşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm 🙈 :sinirli:

Afiyet olsun canım ❤️ 20 deki ara öğün fazla olmuş

Afiyet olsun ❤️ sabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz 🤭

Afiyet olsun ❤️öğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi

Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun 🙏
Afiyet olsun güzel menüler ❤️

Ayaklarına sağlık ❤️ O şapşipi yerim ben 😻😻😻 ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var 😻😻😼

Afiyet olsun ❤️onca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın 🧿

Afiyet olsun ❤️ güzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun

Afiyet olsun güzel bir menü ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydıııınnn 🥰🥰🥰

Günaydın canım ❤️

Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper ❤️
Bu menüdeki mezeleri misafirlere yaptım kendim de istifade ettim 🤣

X