- 14 Temmuz 2024
- 2.088
- 11.938
- 38
Vay vay vaaayyy harika bu hafta kaptan bulmak çok zor olacak
Etmiş de olabilirim etmemiş de olabilitim ettiysem de bi sor hele niye ettim71.3 üzdü
+200 gram
@Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG
Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Canım bir iki gün ip atladın az su tutmuş olabilirisn notmal yani
Minnacık artı canım üzülmene değmezTartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Cumartesiye esamesi kalmaz
Hahahha çok iyi ya yılın annesi hahaha eşine koz vermişsinKızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti 10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi.
Cumartesiye önlemlerimizi alıp yollugpruz canım artıyı ama çovuğu okula gönderdiğimiz gibi olmasın
Hiç fena değil canım bulgur biraz şişirebilşr onun dışımda güzel afiyet eksi olsunDünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah 11.00
İki yumurta çeyrek ekmek üç dört zeytin
Akşam 16.00
Bulgur pilavı ve et dünden kalan bı tabak
20.00
Çok acıktım bı parça sodali ekmek yedim
Şu 3.5
Tartı günü olduğunu unuttum şu içip tartıldım
Cumartesi 73
Salı 73.5
LenaG Sitare55 @Boncuk2307