Vay vay vaaayyy harika bu hafta kaptan bulmak çok zor olacak
Etmiş de olabilirim etmemiş de olabilitim ettiysem de bi sor hele niye ettim71.3 üzdü
+200 gram
@Cicekbocekkaktus @Efenin_AnnesiLenaG
Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Minnacık artı canım üzülmene değmezTartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Hahahha çok iyi ya yılın annesi hahaha eşine koz vermişsinKızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi .
Cumartesiye önlemlerimizi alıp yollugpruz canım artıyı ama çovuğu okula gönderdiğimiz gibi olmasın
Hiç fena değil canım bulgur biraz şişirebilşr onun dışımda güzel afiyet eksi olsunDünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah 11.00
İki yumurta çeyrek ekmek üç dört zeytin
Akşam 16.00
Bulgur pilavı ve et dünden kalan bı tabak
20.00
Çok acıktım bı parça sodali ekmek yedim
Şu 3.5
Tartı günü olduğunu unuttum şu içip tartıldım
Cumartesi 73
Salı 73.5
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
ahahahaha gel bacım gell buralar çohh iyi diyormuşum kör istedi 1 göz allah verdi 2 göz ben 48i bi merak ediyorum dediydim şu geldiğim noktalara bah yaff hahahah şaka biyana kaynana yönünden de pek bi şanslısın maşallah sana diyimmSorma bacım sorma
Bide soracak yedin mi diye, he yedim çok güzel olmuş dicem kokladım bolcana.
Ocak ayına kadar kaçamak yapmicam hafta sonları da dahil. Yosunluyu yakalamam lazım çok dolandım 50 lerde.
Benim güzrl Takımım neler yapıhor böyle
Çok güzel eksi tebrik ediyorum canim
ahahahahah yaaa varya ben buna aklıma geldikçe gülerim artık hahahahaa çocuk nasıl farketti acaba okula gidince mi okul yolunda biri ile mi karşılaştı acep kız Allah seni netmesinnnn iyi güldüm sabah sabah taşınma işi fena yormuş seni canım dikkat et kendine modunu yüksek tut. neden bi anda taşınma kararı aldınızki canım benimKızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi .
Sorma bacım sorma
Bide soracak yedin mi diye, he yedim çok güzel olmuş dicem kokladım bolcana.
Ocak ayına kadar kaçamak yapmicam hafta sonları da dahil. Yosunluyu yakalamam lazım çok dolandım 50 lerde.
Evet kaptanım çık modum düştüEvet tuzlu baligi bilmiyorum ondandir belki. Bak mesela kirmizi pancar tursusu cok şifalı , gel gelelim yiyince de ödem oluyor
Yeni baslangiçlara senin gibi zarif, tatlı bir kaptanla başlamanin mutluluğunu yaşıyorum teşekkürler kaptanım.Benim güzrl Takımım neler yapıhor böyle
Tebrikler canım ablam
3 haftadır duraksadı canım inşallah düzelir yada 7li rakamları görünce belkide ben saldım toparlanmam lazımBildigim kadariyla tuzda odem yapiyo canim
odem attirici caylar felan yapip icsen faydasi olur belki
Evet kaptanım çık modum düştü
Çok hızlı verdim ya belki duraksadı birşeyler yapmam gerek
İyi akşamlar
11:00 1kase az yağlı sütün içine 3yk.yulaf, 1tk.chia, 1tk.bal ve yarım muz
Ara, 1kupa biberiye çayı, 3dolu tk.pasta
19:00 1kaseye yakın semizotu yemeği, 1dolu tabak tavuklu bezelye yemeği, 2yk.yoğurt, 1yk.tuzlu balık, taze soğan
20:00 2kare çikolata, 1dolu avuç kuruyemiş, sabahtan kalan yarım muz
LenaG @Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Su 3 litre
Biberiye ve kiraz sapı kaynattım 500ml.birazdan onu içicem
Yaaaa bayilirim bu dediklerine biz de farklı bir deliyiz deseneaynıymışızzLenaG kaptanımda severim soğuk havayı demişti dimi ama tam kapalı bir havada hafif çiseleyen yağmurda da kar da da giy renk renk kazaklarını terapi gibi çık yürüyüşüne ohh ya da evinde otur keyif yap o havalarda ben diyorum hep tam meb,vsimlerim geldi benim
İnşallah öyledir canım hızlı verdiğim için 3 haftadır duraksadı ya veremezsem diye çok korkuyorum bu süreci hızlı geçirmem gerek sen'de hoşgeldin uzun zamandır yoktunCanım ödem topladın heralde sen
Düzelir bitanem yeter ki umudunu yitirme tecrübelerimden biliyorum her türlü önleme rağmen üç hafta üst üste sabit kaldigima şahidim. Salarsan olmaz ama doğru şeylerde diren sadece istediğin olacak .3 haftadır duraksadı canım inşallah düzelir yada 7li rakamları görünce belkide ben saldım toparlanmam lazım
Bazı gıdalara toleransın olabilir canimGünaydın kızçeler moralim çok bozuk
3 haftadır neden böyle bugün çok artı çıktım ama karnım çok şiş kalkar kalkmaz mecbur tartıldım beklemem için bugün hapımı içmemem gerekir wc yede gidemedim cumartesi ye inşallah bunların hepsini halletmiş olurum tuzlu balık ta beni sanırım şişirdi bilmiyorum noluyorçok üzgünüm kaptanlarım
Cumartesi 79.8
Bugün 81.4
Fark +1.600 (bir ilk)
LenaG @Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Moral oldu sağol kaptaniçem inşallahDüzelir bitanem yeter ki umudunu yitirme tecrübelerimden biliyorum her türlü önleme rağmen üç hafta üst üste sabit kaldigima şahidim. Salarsan olmaz ama doğru şeylerde diren sadece istediğin olacak .
Allah'ım Allah'ım sen böyle dersen biz ne edelimGünaydınlar herkese
Ben bu tartıyı moleküllerine ayıracam ya da kendimi
57.6
Öyle gözü yaşlı bakma ama gül ki güller açılsın gönlündeMoral oldu sağol kaptaniçem inşallah❤
Bu menüdeki mezeleri misafirlere yaptım kendim de istifade ettimafiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin
Afiyet olsun mini menüüdev adımlar
Afiyet olsun canımbiraz protein ekleyelim bugün menüye
Afiyet olsunakşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm
Afiyet olsun canım20 deki ara öğün fazla olmuş
Afiyet olsunsabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz
Afiyet olsunöğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi
Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun
Afiyet olsun güzel menüler
Ayaklarına sağlıkO şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var
Afiyet olsunonca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın
Afiyet olsungüzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun
Afiyet olsun güzel bir menü
Günaydın canım
Günaydıııınnn
Günaydın canım
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper
Bu gözler neler görüyor