Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen cumartesi 56.50
Bugün 54.4
Fark -2.100
LenaG @Boncuk2307 Sitare55 ve kankacm @dolar milyoneri
Vay vay vaaayyy harika bu hafta kaptan bulmak çok zor olacak
71.3 üzdü
+200 gram

@Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG

Sitare55 nazar degdirdinn namıısssıızzzzzz
Etmiş de olabilirim etmemiş de olabilitim ettiysem de bi sor hele niye ettim
Canım bir iki gün ip atladın az su tutmuş olabilirisn notmal yani
Tartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Minnacık artı canım üzülmene değmez
Cumartesiye esamesi kalmaz
Hahahha çok iyi ya yılın annesi hahaha eşine koz vermişsin
Bu arada hala tartıda +900 üm . Pestil etmek yok Sitare55 LenaG
Cumartesiye önlemlerimizi alıp yollugpruz canım artıyı ama çovuğu okula gönderdiğimiz gibi olmasın
Hiç fena değil canım bulgur biraz şişirebilşr onun dışımda güzel afiyet eksi olsun

Sorma bacım sorma
Bide soracak yedin mi diye, he yedim çok güzel olmuş dicem kokladım bolcana.
Ocak ayına kadar kaçamak yapmicam hafta sonları da dahil. Yosunluyu yakalamam lazım çok dolandım 50 lerde.
ahahahaha gel bacım gell buralar çohh iyi diyormuşum kör istedi 1 göz allah verdi 2 göz ben 48i bi merak ediyorum dediydim şu geldiğim noktalara bah yaff hahahah şaka biyana kaynana yönünden de pek bi şanslısın maşallah sana diyimm ellerde ne kaynanalar var bee

size bir şey sorucam
ben c.tesi diyet çayı içtim o zamandan beri aşırı bir bağırsak hareketi şişkinlik gaz ve sancı var
sizce bu çayın etkisi bu kadar sürer mi yaa?
çay dediğim de garip bi karışım değil liptonun detox çayı yani.

ahahahahah yaaa varya ben buna aklıma geldikçe gülerim artık hahahahaa çocuk nasıl farketti acaba okula gidince mi okul yolunda biri ile mi karşılaştı acep kız Allah seni netmesinnnn iyi güldüm sabah sabah taşınma işi fena yormuş seni canım dikkat et kendine modunu yüksek tut. neden bi anda taşınma kararı aldınızki canım benim

Sorma bacım sorma
Bide soracak yedin mi diye, he yedim çok güzel olmuş dicem kokladım bolcana.
Ocak ayına kadar kaçamak yapmicam hafta sonları da dahil. Yosunluyu yakalamam lazım çok dolandım 50 lerde.

yeme yaaa
benim görümcem böyle iştahlıdır ama çok iradeli zayıf da zaten, kilo alınca sadece göbekten alıyor diye(klasik sorunumuz) kilo almıyor. bir lokma yemez beyaz ekmek, pişidir, ultra her şey dahile gideriz mayonezli meze bile yemez, sadece yoğurtlu takılır ve salata.

Yeme bacım ben de aklıma hep onu getiriyorum bazen nefsimi köreltmek için.

Evet kaptanım çık modum düştü
Çok hızlı verdim ya belki duraksadı birşeyler yapmam gerek

ay çakiciğim çok güldüm sana menünü yanlış yere yazmışsın :))

bence 1den fazla kilo alamazsın yahu, ben de o kadar aç kalmama rağmen + geldim bugün oluyor napalım yani.
hem şişkinliğin vs hem de tuzlu yemişsin c.tesiden önce 3 günümüz var bence tuzsuz yeyip, akşam da kuruyemiş yemezsek c.tesine güzel vermiş olacağız inanıyorum ben.

Yaaaa bayilirim bu dediklerine biz de farklı bir deliyiz desene

3 haftadır duraksadı canım inşallah düzelir yada 7li rakamları görünce belkide ben saldım toparlanmam lazım
Düzelir bitanem yeter ki umudunu yitirme tecrübelerimden biliyorum her türlü önleme rağmen üç hafta üst üste sabit kaldigima şahidim. Salarsan olmaz ama doğru şeylerde diren sadece istediğin olacak .

Bazı gıdalara toleransın olabilir canim
Bende yeni yeni tecrübe ediyorum eskiden gayet güzel yediğim bazı besinler şimdi ödem yapıyorlar

Bu menüdeki mezeleri misafirlere yaptım kendim de istifade ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…