Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sahibine bağışlasın yani bana vermem seni kimseye vermemmmmama su an durumum hic ic acici degil sitare gız beni ezikleyecek hep
Şu saat bi gelse de ak koyun kara koyun belli olsaAllah sahibine bağışlasın yani bana vermem seni kimseye vermemmmmama su an durumum hic ic acici degil sitare gız beni ezikleyecek hep
Tebrik ederim canım maşallahGunaydin
Ilk tarti fotomla bismillah diyorum
Dun tartildigimda 80.5 dim
1 gun dikkat etmemle 1kg gitmis
LenaG
Eki Görüntüle 3502256
Kiiiiaz kayinvalidene cok güldüm sen diyet yapma diye bunlar 1-2 de degil 1 tepsi pişi dondurucuya kaldir cts yeKızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
Başlayalım o zaman yulaflı kahvaltımı hazırladım onu yicem birazdan tabi midem bulamazsa yicemBu hafta başımda iki tane bela var sagli sollu vuruyolar ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadar
Sorma bacım sormaKiiiiaz kayinvalidene cok güldüm sen diyet yapma diye bunlar 1-2 de degil 1 tepsi pişi dondurucuya kaldir cts ye
Çok teşekkürler canım benimOğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, hayırlı, huzurlu, uzun ömürler dilerim
Eki Görüntüle 3502237
Bir Allahın kulu yok bankta otutan adamlar var her geçmemde onlerinden geciyprum
Ben de öyle diyecektim tam.Sabahın köründe evden mi kovulmuslar
Kız 200 ne ki odemdir oTartıldım
Cumartesi 72.35
Bugün 72.55
Fark +200 gram. Kendimi nerelere vuran bilemedim. Aç gezip de verememek beni çok üzüyor ya
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Ayyyy kıyamam çocuğa yaaa yalnız esin öyle söylediğinde yüz ifadeni merak ettim açıkçasıKızlar konudan bağımsız benim kafa tamamen uçmuş . Dün gece 3 gibi yattım dolap yerleştirdim. Pestil gibi uyumuşum sabah alarm çaldı bir hışımla kalktım oğlumu kalirdim. söylene söylene üstünü giydirdim (akşam yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin ) okula gitsin diye.Çantasını aldı yarı uykulu sürüne sürüne okula gitti 10dakika sonra eşim uyandı X nerde diye . Tabi ben o gazla onuda fırçaladım. Tabi sen fosur fosur uyu hiç bir günde ben kalkıp bir işin ucundan tutayım, çocuğu okula bırakırım deme , çocuk okula gitti artık kalkıp çayını içebilirsin paşa paşa dedim. . Eşimde tebrik ederim yılın annesi sensin ,tatilde bile okula çocuğu göndermişsin diye dalga geçti benle . Neyse oğlum 15 dakika sonra söylene söylene geldi.
iradene kuvvet canimKızlar inanılmaz bı nefis mücadelesi veriyorum.
Kv bı tepsi pişi yollamış ev buram buram kokuyo ve ben çok severim
Zalım hayat, yemicem ama çok zor cok
Tebrikler bu kadar az kilo ile kilo vermekGünaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40
Canım ödem topladın heralde senGünaydın kızçeler moralim çok bozuk
3 haftadır neden böyle bugün çok artı çıktım ama karnım çok şiş kalkar kalkmaz mecbur tartıldım beklemem için bugün hapımı içmemem gerekir wc yede gidemedim cumartesi ye inşallah bunların hepsini halletmiş olurum tuzlu balık ta beni sanırım şişirdi bilmiyorum noluyor çok üzgünüm kaptanlarım
Cumartesi 79.8
Bugün 81.4
Fark +1.600 (bir ilk)
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Bildigim kadariyla tuzda odem yapiyo canimGünaydın kızçeler moralim çok bozuk
3 haftadır neden böyle bugün çok artı çıktım ama karnım çok şiş kalkar kalkmaz mecbur tartıldım beklemem için bugün hapımı içmemem gerekir wc yede gidemedim cumartesi ye inşallah bunların hepsini halletmiş olurum tuzlu balık ta beni sanırım şişirdi bilmiyorum noluyor çok üzgünüm kaptanlarım
Cumartesi 79.8
Bugün 81.4
Fark +1.600 (bir ilk)
İyiki varsınız ya burası gerçekten sadece zayıflama Grubu değil bı motivasyon bı terapi gibi bı yer ve bu msj çok iyi geldi banaAmin kaptaniçem canımsın
Öyle de güzel büyiteceksşn ki hem de çocukların ve kendine öncelik ver ama canım başkaları beyninin kapısının arkasında kalsınlar onlar kim ki senin zihnini meşgul etsinler. Sen deperlisin unutma. Bu mesajın böyle olma nedeni bugün canını sıkan şeyler canım burada yazayım dedim. Senin yaşlarında verdipim her taviz için öyle pişmanım ki aslımda pişöan da değilim onlar da bugünkü ben olmamı sağladı
Harikasın ya tebrik ederim bol eksi olsun
Teşwkkğrler fezam
Canım fezam
Asla dinlemedi beni
Tekrar hoş geldin canım
Ben dinledim bile
Afiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin
Afiyet olsun canım harika
Eksşlerin bol olsun camım afiyet olsun
Afiyet eksi olsun canım kızına da acil şifalar dilerim
Hahahha güldürdün beni kız
Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper
En iyi menülerinden biri canım afiyet eksi olsın
İp atlama da var menü de süper afiyet olsun joucum
Ellerime sağlık kaptanım
Bu gğzel menülerle seni kaybetmekten korkuyorum
Afiyet eksi olsun Elhan ablacım
Yemepi güzel idare etmişsim canım afiyet olsun
Mıhyeçem afiyet eksi olsun canım
Teşekkğr ederşm canım
Üstteki menğnde ödemyapacak şeyler var canım ama kalanı harika
Evet tuzlu baligi bilmiyorum ondandir belki. Bak mesela kirmizi pancar tursusu cok şifalı , gel gelelim yiyince de ödem oluyorGünaydın kızçeler moralim çok bozuk
Cumartesi 79.8
Bugün 81.4
Fark +1.600 (bir ilk)
Ayy harikasın maşallah12 bin adım hem de tempolu atletim su olmuş