Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir elin parmağını geçmez çevremizde mutluluğumuzu, başarımızi ,üzüntümüzu gerçek anlamda paylaşan.Mutsuz ,haset tatminsiz insanlar çoğunluk olduğu için
onlar çevrelerindeki insanların iyligini istemez mutsuzluklari ile beslenir .
Oyuzden bacım mümkün mertebe kimseye fırsat vermeyeceksin ketum olucaksin yeri gelecek patavatsız olacaksın ama kimsenin seni incetmesine izin vermiyceksin
"Sev beni seveyim seni sevmezsen beni ne edeyim seni"

Evet haklısın canm mesajini yeni farkettim bu arada canm,ama çok doğru öyle diyor lar bana 54 olacam dediğimde cirkeinlesiyon diyolar oy oy
Eskiden herkesle herşeyimi paylasirdim baktım yapıcı olmayan saçma sapan yorum yapmayı kendine hak sanan dostlarım sayesinden bu huyumu bıraktım .Diyet konusunda hele hiç bir surecimi paylasmiyorum konusalacak mevzu haline getirmiyorum gecistiriyorum

Güzel 1 öğün böyle giderse haftaya kirmizi kaptan olursun❤

Tost nasil ekmek buyukluk nedir? Bunlar önemli sorular. 2 d diyet ekmekse gun harika

Maşallah 41 kere maşallah benim kaptanına nazarı değecek olanın(kaynana elti kayin gb)takımın bütün fazla yağları onların totolarina yapissin inşaallah

11 Kasım pazartesi

8.00
Sirkeli su
Bi tk tahin midem için

8.30
Dünden ıslattığım 5-6 gün kurusu suyuyla birlikte

9.30
Kolajenli kahve

10.30
Haşlanmış yumurta
Biraz süzme biraz kaşar peynir
5 zeytin
Domates salatalık
2 tam ceviz
Çay

12.00
Cennet hurması

13.00
Mandalina

15.30
Kavurma
Yeşillik
Domates soğan
3 yk yoğurt
1 tam buğday lavaş

19.00 gasvin içtim

Su 2 olmuştur
Spor olmadı 6500 adım

LenaG Sitare55 Boncuk2307 Denp

Baya bı çatırtı sesleri geldi yani

Cicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307

11 Kasım Pazartesi

sabah 09.15
55 gr ekşimaya ekmek arası 40 gr beyaz peynirle tost, domates ve 1/2 köz kapya biber

öğlen 12.30
90 gr ızgara somon, 1/2 kase sirkeli havuçlu marul salatası

ara 15.50-16.50 arasında
2,5 küçük salatalık, 12 kuruyemiş

akşam 19.00
2,5 kepçe ezogelin çorbası, 30 gr ızgara somon, salata

ara 21.00
1 adet yaban mersinli activia yoğurt

2 lt su

12.000 adım

LenaG Sitare55 Boncuk2307
Dukan protein gunu yaptim

Pazartesi
Sabah 10.00

2 yumurta 2 yk yulaf kepeği
1 su bardagi y.yagli süt ile krep
2 dilim kasar 4 d. Hindi füme

Ara. Kahve, 1 minik kare bitter

17.00
2 tavuk but
1 bardak ayran
4 fındık

1 litre kiraz sapli dukan
3 litre su

Spor 13.000 adim
1 saat ev işi
10 dk zumba

Wuvhuuu cok beğendim

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş Adana nın maydanozu bol (ödem vaziyetleri) olup yanında bir de ayran olaymış güzel olurmuş.
Tesekkür ederim. Evet tek öğün yapıyorum
Verim alabiliyor musun peki ? Çok da aç bırakmamak lazım vücudu kapatıyor yoksa kendini
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşamki yoğurda chia eklesen bari daha tok tutardı
Afiyet olsun güzel olmuş (patlıcan kebap kızartılmadan fırında pişti diye varsayıyorum)
Afiyet olsun tost şöyle ekşi mayalı tam buğday ekmeğeyse çok güzel (beyaz ekmekse acıktır canım) akşamki bowl sade olmuş
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş ama onca adıma nasıl 1.5 litrede kalabildin için yanmadı mııı
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş kızına geçmiş olsun canım
Afiyet olsun Canım aklıma geldi biliyorsun sirke oldukça asidik birşey midene dokunmaya başlamış olmasın ? bir de gasvin nedir ?

Süper bir menü afiyet olsun,su,adımlar
Afiyet olsun bence güzel menü bir tek protein yoğun olduğunda wc sorunu oluyor ya yeşil yapraklı salatalar olmuyor mu ?

siyez siyezz

İiyiyim canımcım sağol sen nasılsın,bebek nasıl iyimi büyümüştür kç aylık oldu
2gün sonra oğluşum tam 5aylık olcak ablamm
çok şükür arada huysuzluğu oluyo ama sağlık olsun yeterki diş etleri şiştii hala patlamadı sanırım gününü bekliyorr 1ay sonra anca patlar gibi doktor kontrolüne gidicez perşembe

Aç karna ; sirkeli su
10.00
2dilim tereyagında siyez

14.00
yulaf unlu kabak çorbası bardakla
17.30
1 tabak dolusu bezelye yemeği
1dilim buğday ekmek
bolca karışık kıvırcık salata

21.00
ıhlamur çayı(tarçın kimyon taze zencefil kuşburnu) oğluşuma süt olsun busaatte bebelerim uyumuşken keyfine anca bunu yapabiliyorum
1avuç beyaz leblebi

2litre su
700 ip atlama

Efenin_Annesi Cicekbocekkaktus LenaG Sitare55

Ay canım salata vardı unutmuşum, annem yapmıştı biz yemeğe anca geldik akşama

Süper bir menü afiyet olsun,su,adımlar

Afiyet olsun bence güzel menü bir tek protein yoğun olduğunda wc sorunu oluyor ya yeşil yapraklı salatalar olmuyor mu ?
Ketoda var , dukan protein gününde yesil otlar tadimlik var oyle hatirliyirum. Kiraz sapli dukan ile sorun yasamam nsallah yarina 1 kilo azalmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…