Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben günü dört buçukta kapadım. Acil okula geçmem gerekti. Proje hocamız gelince. Orada da yemek yedik 🫣🫣 Güya bu akşamı salata ile gecirecektim. Ama sonrasinda 7000 adım attım.
Menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
3 yaprak marul
2 kaşık çökelek peynir
1 bardak yeşil cay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
İnce yufka ekmeğe sarili ama yarım istedim Adana kebep
1 bardak çay
Şimdi son ara öğünü yapıyorum
1bardak kayısı çayı
Adım sayım 16000
9000+7000 seklinde
Suyu ölçmedim ama üç olmamistir herhalde diye tahmin ediyorum.
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-11-18-26-19-431_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-11-18-26-19-431_com.android.chrome.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 9
Sorma yaa ofiste okurken kahkaha attım Munzur kız 🤣🙈🤣
Kim kim🤪
Kacmayi mi düşünüyorsun 😱
Ölmek var dönmek yok cınım bir koç burcuyla konuştuğunu çabuk unutuyorsun 🤣
Canım dr sevmiyorum demişsin ama devam ederse bu mevzu endoskopiye gider bence şimdiden bir gitmelisin 🙏
Ay Allah korusun can kaptanım yarın da devam ederse bi gideyim üşüttüm ondan muhtemelen 🤗

Bu videolardan siyah abinin iki mile olanı varr cokk yaptım zamanında ezberledim hatta

Baktım canım saolasinn

Dinliycem çok saol canım yorumda yapicam dinledikten sonra🥰

Sorma yaa ofiste okurken kahkaha attım Munzur kız 🤣🙈🤣
💞💞💞💞
Afiyet olsun canım ❤️ umarım çorbada kıvam için un yoktur çünkü patates var 🥰 yeşil yapraklı salata eksik görüyorum sadece

Canım dr sevmiyorum demişsin ama devam ederse bu mevzu endoskopiye gider bence şimdiden bir gitmelisin 🙏

Afiyet olsun❤️ özellikle tek öğün mü yiyorsun öyle mi denk geldi ?

Benim diyetisyenim tatlı tatlı gibi yenir der ve gayet de çiko,gofret arada verir 🥰
Yok kaptanım sadece mercimek baharat ve zeytin yagi yeşillik salatası vardı ama inanılmaz tok hissettiğim için yemek istemedim 💞

Çiçeem hoşgeldin 🥰

Sen hep yoğunsun nasıl bir işyerin var yaf eskiden iş çıkışı serviste ağzımı açmazdık pertimiz çıkardı herkes susmak isterdi ve dinlenmek
Hoşbuldum bitanemm 🥰

Yaaa canım çünkü 3 kişilik tek kişiye yaptırmaya çalışıyorlar, bir de bizim işyerinde çalışmayan daha çok çalışmayıp, çalışana da yüklendikçe yükleniyorlar 🙈

Oohh sarmalar poğaçalar 😋 kız ben demedim mi bugün cıss yok diyee 🙈
Afiyet olsun ❤️ sen yine de meyvenin yanına 3-5 fındık veya badem eklemeye çalış ki sonra öeyve şekeri gece gece karnını acıktırmasın 😘
Ayyy sormaa, kızlara kahvaltıya yaptım poğaça, sabah direndim ama öğlen artık dayanamadım 🙈

Afiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.

Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.

Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.

Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.

Afiyet olsun canım, menünü beğendim.

Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.

Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.

Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.
Evet canm diyetisyen menüsü ama yormuyor zaten aralar meyve kuruyemiş felan sabah ve akşam da kolay oluyor

Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım 🥰 pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara ❤️"

Yooo sadece gözüme toz kaçtı 🥹🥹
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah canım benim ne mutlu senin gibi bir annesi var mutlu yaşlar🎂🎂
İnanır mısın abla kendiliğinden düzeldi nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrimiz yok dr un da bir fikri yok 🤭
Ohhh çok sevindim inanki acaba psikolojik miydi ki
Allah bir daha yaşatmasın insallahhh
nergisimm çokk geçmiş olsun özledik senii :KK200:
Bende çok özledim sizleri canım benim
Çok geçmiş olsun canım, iyi haberler alırsınız inşaAllah
Aminnnn gezom sagolasin
y Allah korusun zaten üç gündür mide ağrısı çekiyorum Allah herkesi korusun
Aminnnn canım bende bu günlerde mide sorunu çıktı allah herkese sağlık sıhhat versin inşallah

Iyi aksamlarr kızlar bugünün menüsü
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
7 zeytin
1 tk bal

Ogle
1.5 kase mercimek çorbası ve biraz turşu

Akşam
4 tane köfteli patlıcan kebabı
Bol salata

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş yaptım adım lar 10000 olacak
Adım fotosu atıyor muyuz takımda olunca sanırım zorunludur şimdi atmadım o yüzden

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım 🥰 pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara ❤️"

Yooo sadece gözüme toz kaçtı 🥹🥹
Ahhh canımmm benimm güzel yaşları olsun güzel kızının 🌸🥰

Yüreğim bi parça sızladı ama bi parça 🥹 Rabbim böyle güzel ayrılıklar versin, tez zamanda da kavuştursun 🙏🏻🫶🏻

Nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah canım benim ne mutlu senin gibi bir annesi var mutlu yaşlar🎂🎂

Ohhh çok sevindim inanki acaba psikolojik miydi ki
Allah bir daha yaşatmasın insallahhh

Bende çok özledim sizleri canım benim

Aminnnn gezom sagolasin

Aminnnn canım bende bu günlerde mide sorunu çıktı allah herkese sağlık sıhhat versin inşallah
Amin canım sana da geçmiş olsun

11.11.2024
Kahvaltı öncesi kahve

11,30
Biberli domatesli kavurma 1 kase kadar
5 Zeytin
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates yeşillik
1 t.k tahin pekmez
1 hurma 1 gün kurusu

Ara filtre kahve
Yarım avuç siyah üzüm

Akşam 19.00
1 tabak haşlama et 2 parça patates 2 parça havuç

Salata 1 bardak ayran

3lt su 1 bardak form cayi
Spor yok ( kız hasta çıkamıyorum yürüyüşe)
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Boncuk2307 Boncuk2307 sen salı tartısından bahsetmişsin canım fitt anne de anlamadım demiş LenaG LenaG kaptanım anket açtı salı günü tartılalımmı tartılmayalımmı diye ondan bahsetmiş canım :KK48:
Sonradan gördüm bence tartilmaliyiz gerçi regl oldum yarınki tartı korkutmuyor değil🥴

X