Afiyet olsun
sabah baya kuvvetli olmuş ,meyvenin yanına kuruyemiş ihmal etmeyelim canım, h.sonu olduğu için şaraba bişi demiyorum
Hayırlı olsun canım başlangıcın
Sorma hem de çoookk sıkıcı
fincanın çok güzel canım keyif kahveleri içesin her zaman
Afiyet olsun biliyorsun siyez
ben (siyez dimii
)
Kızına nice mutlu yıllar diliyorum.
yeni yaşı ona şans getirsin
Her yeni yaşında birlikte yeni yerler keşfedin inşallah
Maşallah sana hayır kilo vermeye çalışsan ne olacak acabaa
Yıldız gibi parlamışsın canımın içi çok güzelsin elem terefiiişşş kem gözlere şiş
Afiyet olsun
akşam 9 daki şamfıstıklarını görünce gözlerim açıldı
Pazar güzel ama akşam yemeği yeterliymiş sonraki leblebi ve kuru üzüm neden
Canım benim senin o yüzden mi günlerdir menülerin cıss lı yemeklerle doluydu. İnan bana neler duydu benim kulaklar nasıl zorbalandım anlatamam hep sonunda kendimi yerken buldum e ne oldu bana zararı oldu. Sonra hep gelip buraya yazdım şöyle dediler böyle dediler diye burdaki arkadaşlarım bana çok destek verdiler. İnsanız sonuçta bir destek bile o kadar etkiliyor ki. İnsanlar çok acımasız özellikle hemcinslerimiz
ama farklı bir hemcins de elini uzatınca sana inan bir güç geliyor bacaklarından yukarı doğru
Yani demem o ki bizi unutma hep buradayız ve hep senin iyiliğini istiyoruz
Başlangıcın hayırlı olsun canım
bu arada el yazını çok beğendim
36 36 36
Afiyet olsun
Tabii ki çok seviniriz
ilk sayfada bir form var onu doldurabilirsen seni tanımış oluruz ardından yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan başlangıç kilon olur ve menülerini,sporu,içtiğin suyu yazarsın her gün kritik ederiz
İlk hafta hazırlıkta olursun bizi tanırsın sonra istersen takımlara girer yarışırsın haftada 2 kere tartımız var salı ve cumartesi