- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.493
Yanlis anlama oyna diye atmadim sakın oynama
Allah Allaaaaahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyeceltim ya benden daha çok ver 60 lara önden sen gir mi diyecwktim pışşşııııkkkkk
Tabiki ilk sayfadaki tanıma formunu doldurup LenaG kaptanımızı etikeylemeniz lazım. Yarın sabah da nickli ve tarihli fotonuzla yine kaptanımızı etiketlemeniz lazım şimdiden hoç geldiiinnmn
Hoşgeldin elbette katılabilirsin
HosbuldumTabii ki çok seviniriz ilk sayfada bir form var onu doldurabilirsen seni tanımış oluruz ardından yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan başlangıç kilon olur ve menülerini,sporu,içtiğin suyu yazarsın her gün kritik ederiz
İlk hafta hazırlıkta olursun bizi tanırsın sonra istersen takımlara girer yarışırsın haftada 2 kere tartımız var salı ve cumartesi
HoşgeldinizHosbuldum
Hemen formu dolduruyorum
Yarinda tarti resmi atarim insallah
Hoşgeldin canımMerhaba
Bende katilabilirmiyim
haklısın canım ne yani diyetisyenler hiç vayt çaklıt mokka içmiyolla mı hiç paketli bir çikilat yemiyollamı dedim içimden ama dışımdan tabi hocam haklısınız hocam hahahahaY
Amaaannnnn arada bi yenir yaaaa haftada bir bilet olmaz biz kilo verme aşamasında bile yiyoruz korumada hayli hayli yenir
Bi de bayıl istersen diyetisyen
Diyetisyen haklı ama içimdeki asi ruh öyle demeyo
hahahaah evet irade ama neyin iradesi bu yaaaa bu kiloda da yeter demek geliyolla bazen bana ama geri 68 leri düşününce dur papatya bugün dengele diyor içimdeki yosun da hahahaBenimkide aynını dedi ve zaten haklı olduklarını biliyoruz. Mesele irade. Çok seviyorum. Yoksa ben kilo almam normal melulerle. Ocak ayina kadar kendime yasak getirdim seni yakalamak için hafta sonları da diyete devam ediciiiiimmm
canım diyetisyen bu kadar detaylı anlatmadı sadece sağlıklı beslen diyor başkada bişey demiyor dün 40dk hiit kardiyo yaptım dedşm ne güzel harika diyor ve vücut yağsız kütlen de harika dedi ama protein kendim de almaya çalışıyorum açıkçası et tavuk balık ne bileyim peynir yoğurt bi yumurta sevemiyorum işte bideee şeyyy tatlı zaafı işteyosunlupapatya
canim senin kilon azmış kas yapacaksan beslenmeyle desteklemen lazım doktorundan buna yönelik bir liste alman iyi olur yoksa kilo kaybı devam eder bu egzersizlerle
Çok erken kapatmışsın inşallah akşama atak yaşamazsın afiyet olsun08.00
300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım
Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee
@Sitare55 dolar milyoneri LenaG Boncuk2307
Çok güzel menü ile başlangıcın hayırlı olsun ablacım beni ve lenag kaptanım etiketlersen seviniriz afiyet olsun10:00 Bol limonlu yeşilçay
13:30 sade kahve
14:30 egzersiz yapıldı.
16_17:00 arası ilk ve tek öğünüm:
1 kase tarhana çorbası
100 gr ızgara köfte
1/2 tabak sebze sote (kabak, havuç, kapya ve beyaz lahana)
1 tabak salata ( marul, turp, kırmızı lahana)
Yemekten sonra:
Kolojen eklediğim sade kahve
Omega 3 kapsulüm
100gr ayva
20 gr dut kurusu
30 gr kuruyemiş(fındık, badem, Antep fıstığı, kaju)
Şimdiye kadar 1.5 lt ye yakın su içtim 2 ye tamamlarım.
Egzersiz az oldu. 6 dklık egzersizi 2 defa yaptım.
Akşama salondan hole yürürüm hızlı hızlı ve birazda jumping Jack yaparım. Adım sayımı eklerim.
Ahahah hiiiiiiiççç paketli gıda yemeyeceksem ne diye sana para veriyorum zaten zayıflarım deseydinhaklısın canım ne yani diyetisyenler hiç vayt çaklıt mokka içmiyorlar mı hiç paketli bir çikilat yemiyollamı dedim içimden ama hahahaha
Abbbbaaaooowww kıaaaz sadece formu atacaaağdııınnn neyse olsundu
I
Popüler Konu LenaG ile MasterFit
- Konu Sahibi LenaG
- Başlangıç Tarihi11 Eylül 2021
- Etiketleradım yarışı diyet kilo verme masterfit we can do it zayıflama
Okunmamış İlk Mesaja GitTakibi Bırak
•••
LenaG
LenaG
Büyük başarıların haberini, büyük hayaller verir.
Kayıtlı Üye
[IMG alt="Zipzip-"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/785/785041.jpg?1655367635[/IMG] Zipzip- KURUCU KAPTAN
- 11 Eylül 2021
- Konu Sahibi LenaG
- Favorilere Ekle
Boncuk2307 Boncuk2307 Spor Kaptanı
LenaG LenaG Kaptan
Masterfit (Kilo + menü yazmak zorunlu)
MasterFit (Kilo +menü yazmak zorunlu)
cumartesi gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur
kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer
kaptanlar sırayla yarismacilari secer(ilk secim hakki kirmizi takim kaptaninda)
Salı günü kaptanlardan en cok kilo veren yarismaci değiştirme hakkina sahip olur.
️Salı günü kaptanlarin bildirimleri özelden fotografli ve ayni tarti ile olacak ,fotografli bildirim yapmayan hukmen yenik sayilacak..
Duzenli menu paylasan takima %1 lik avantaj eklenir
Cumartesi günü kilo yuzdeleri hesaplanir ,avantajlarla birlikte en cok yuzdeyi yapan takim kazanir
Cumartesi seçmelerden sonra pazar günü 00.00 itibari ile listeden kim ne sebeple ayrılırsa ayrılsin listede kalacak.
Cumartesi ve salı gunleri kilo bildirimi yapmak zorunlu[/COLOR]
✔ Cumartesi bildirimleri fotografli tarih ve nick yazılı olarak yapilacak
✔mazeretsiz tartı bildirimini yapmayan öncelikle hazırlığa alınacak bildirim tekrar yapılmazsa hazırlıktan da çıkarılacaktır.
✔2 hafta ust uste kilo veremeyen uyeler uyarilacak ,durum devam ederse listeden cikarilacak
Gunluk menu paylaşımı yapılacak
✔menuler saat ve miktar olarak belirtilerek yazilmali
✔eksik menü yazanlar uyarilacak devam ederse listeden cikarilacak
✔Yazilan menuler diger uyeler tarafından yorumlanacak
Yeni uyeler icin 1 hafta deneme suresi uygulanacak
Mazereti olanlar hariç herkes günlük 20 dk.spor yapacaktır.
Günlük fotolu paylaşım olacaktır.Yapılmadığında 40 dk ya çıkacaktır. Paylaşımı yapmayan önce hazırlığa tekrar yapmadığında hazırlık listesinden de çıkarılacaktır.
Davranış Kurallarımız
1. Masterfit diyet sayfamız yarışmacıların ortak buluşma noktasıdır ve buradaki her üye sizin gibi iyi bir davranışı hak eden kişilerdir. Lütfen size nasıl davranılmasını istiyorsanız diğer yarışmacılara da aynı davranışı sergileyiniz.
2. Eleştiri almaya ve eleştiri yapmaya açık ve hazır olun. Eğer size yapılabilecek eleştirilere katlanamiyorsaniz yanlış yerdesiniz.
Menü paylaşımlarında yorumları dikkate alın ki sağlıklı beslenmede gelişin, hedefinize daha kolay ulaşın.
Yorum yapan sizseniz abartmadan , incitmeden, nazikçe yazın. Kötü bir menü, sizin kırıcı bir üslupla yazdığınız yorumdan çok daha sağlıklıdır.
3. Sizi rahatsız eden bir mesaj görürseniz tartışmaya girmeden özel mesaj sistemini kullanarak yöneticiye bildirin.
Sayfamızda herkesin farklı görüş ve deneyimlere sahip olduğunu unutmayın. Dünyadaki en güzel dil tatlı dildir. Saygılı ve hoşgörülü bir dil kullanalım.
4. Huzurlu bir yarışma ortamının korunabilmesi adına tartışma seviyesiz, rahatsız edici boyuta ulaşirsa tartışma sonlandirilmalidir. Bunun için yönetim gerekli önlemleri alacaktır.
Sayfamıza üye olan herkes bu kuralları kendiliğinden kabul etmiş sayılacaktır.[/COLOR] [/B]
KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )ilyusa
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:80.5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:arka arkaya 2 hamilelikten sonra kalan kilolar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:tiroid hastasiyim
hahahah ne diyem bilemedim şimdi kızdırmayayım bence doktor cıvanımı hahahahAhahah hiiiiiiiççç paketli gıda yemeyeceksem ne diye sana para veriyorum zaten zayıflarım deseydin
İçinden söylehahahah ne diyem bilemedim şimdi kızdırmayayım bence doktor cıvanımı hahahah
Hoşgeldiniz
HosbuldummHoşgeldin canım
Valla helal olsun yemediğin için08.00
300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım
Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee
@Sitare55 dolar milyoneri LenaG Boncuk2307
Günnnaaayyyydıııaaann evde olmak kalp ben
Mis gibi ama tadında her gün evde olmak sıkıcı olurdu
Yeni fincan aldım kendime dün geldi İstanbul aşkına sabah kahvem kolajenli
Çikolatayı tabisiiii yimedim Eki Görüntüle 3501792
Beceremedim bi turluAbbbbaaaooowww kıaaaz sadece formu atacaaağdııınnn neyse olsundu
Tekrardan hoşgeldinnn
Canım bende mesela günde yediğim proteine ek olarak 15 mg toz protein alıyorum sonra bir miktar kaliteli karbonhidrat ve bir tık fazlası yag senin şuan kilo vermeden kas yapman lazım.haklısın canım ne yani diyetisyenler hiç vayt çaklıt mokka içmiyolla mı hiç paketli bir çikilat yemiyollamı dedim içimden ama dışımdan tabi hocam haklısınız hocam hahahaha
hahahaah evet irade ama neyin iradesi bu yaaaa bu kiloda da yeter demek geliyolla bazen bana ama geri 68 leri düşününce dur papatya bugün dengele diyor içimdeki yosun da hahaha
canım diyetisyen bu kadar detaylı anlatmadı sadece sağlıklı beslen diyor başkada bişey demiyor dün 40dk hiit kardiyo yaptım dedşm ne güzel harika diyor ve vücut yağsız kütlen de harika dedi ama protein kendim de almaya çalışıyorum açıkçası et tavuk balık ne bileyim peynir yoğurt bi yumurta sevemiyorum işte bideee şeyyy tatlı zaafı işte
Alışkınım kaptanımÇok erken kapatmışsın inşallah akşama atak yaşamazsın afiyet olsun
Çok güzel menü ile başlangıcın hayırlı olsun ablacım beni ve lenag kaptanım etiketlersen seviniriz afiyet olsun
Güncelledim videoları bak canım yenidenayy bunu bende yapayım akşam attığın videolar çokkk ilham veriyor bilgin olsunn demedi demee