Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sagol canım benim

Sağloasın canım benim kalp de ritim bozukluğu var pil takılacak sanırım bugün kalp eko holter takıldı 24 saat kalacak bakalim haftaya sonuç belli olacak

Sagol canım benim Allah razı olsun

İnanki bende seninle yürüyüş yarislarini özledim ama ben yine hazırım @Elhan kankisimle beraber olabilir ama.sen zaten yoğun ve hareket halindesin folklorler nişanlar maşallah

Sağol kaptanım sen nasılsın sen de dw sorun vardı iyimisn canım benim
İnanır mısın abla kendiliğinden düzeldi nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrimiz yok dr un da bir fikri yok 🤭

Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım 🥰 pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara ❤️"

Yooo sadece gözüme toz kaçtı 🥹🥹
Yaa çok duygulandım bn acaba bnde çocuklarımı o kadar buyutebilecek miyim bu arada yarın da bnm oğlumun doğum günü hazırlık yapacaktım vazgeçtim yerim diye hemde zaten maşallah kızım pek yaramaz bişey yapamam pastada yesem mi yoksa pastaya bakıp dereotu marul var onları mı yesem ki

Bu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadım 😂

Kaydederim çiçeğim 🌸

Bu menü gayet güzel afiyet olsun 👌

Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.

Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun ❤️

2günün menüsü de gayet güzel ablam ❤️

Kaydedeceğim ❤️

Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruz ❤️

Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım 🥰

Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsun 👌

Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olur 🫶

Kaseden kastın küççüktür inşallah kıız 😂afiyet olsun ❤️

Merhaba hoşgeldiniz ❤️

Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedim

Afiyet olsun ❤️

Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağım 😱😭😭 ama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan 😘bisküviler toplam 260 kalori

Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana 🧿

Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacım 🥰

Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmenn 😂😂
Şimdi kaşık farkida var bana göre kepçe de kaşık büyük servis kaşığı da kaşık 😂😂

Yaa çok duygulandım bn acaba bnde çocuklarımı o kadar buyutebilecek miyim bu arada yarın da bnm oğlumun doğum günü hazırlık yapacaktım vazgeçtim yerim diye hemde zaten maşallah kızım pek yaramaz bişey yapamam pastada yesem mi yoksa pastaya bakıp dereotu marul var onları mı yesem ki
Tabii ki büyüyecekler sağlıkla keyifle görmek nasip olsun inşallah 🙏

Sagol canım benim

Sağloasın canım benim kalp de ritim bozukluğu var pil takılacak sanırım bugün kalp eko holter takıldı 24 saat kalacak bakalim haftaya sonuç belli olacak

Sagol canım benim Allah razı olsun

İnanki bende seninle yürüyüş yarislarini özledim ama ben yine hazırım @Elhan kankisimle beraber olabilir ama.sen zaten yoğun ve hareket halindesin folklorler nişanlar maşallah

Sağol kaptanım sen nasılsın sen de dw sorun vardı iyimisn canım benim
nergisimm çokk geçmiş olsun özledik senii :KK200:
Afiyet olsun ❤️ sabah baya kuvvetli olmuş ,meyvenin yanına kuruyemiş ihmal etmeyelim canım, h.sonu olduğu için şaraba bişi demiyorum ❤️

Hayırlı olsun canım başlangıcın ❤️

Sorma hem de çoookk sıkıcı 🫤 fincanın çok güzel canım keyif kahveleri içesin her zaman❤️

Afiyet olsun biliyorsun siyez ❤️ ben (siyez dimii 🤭)

Kızına nice mutlu yıllar diliyorum.❤️ yeni yaşı ona şans getirsin 🙏
Her yeni yaşında birlikte yeni yerler keşfedin inşallah 🙏

Maşallah sana hayır kilo vermeye çalışsan ne olacak acabaa 🤭

Yıldız gibi parlamışsın canımın içi çok güzelsin elem terefiiişşş kem gözlere şiş 🧿

Afiyet olsun ❤️ akşam 9 daki şamfıstıklarını görünce gözlerim açıldı 🙈
Pazar güzel ama akşam yemeği yeterliymiş sonraki leblebi ve kuru üzüm neden 🤔

Canım benim senin o yüzden mi günlerdir menülerin cıss lı yemeklerle doluydu. İnan bana neler duydu benim kulaklar nasıl zorbalandım anlatamam hep sonunda kendimi yerken buldum e ne oldu bana zararı oldu. Sonra hep gelip buraya yazdım şöyle dediler böyle dediler diye burdaki arkadaşlarım bana çok destek verdiler. İnsanız sonuçta bir destek bile o kadar etkiliyor ki. İnsanlar çok acımasız özellikle hemcinslerimiz 😔 ama farklı bir hemcins de elini uzatınca sana inan bir güç geliyor bacaklarından yukarı doğru
Yani demem o ki bizi unutma hep buradayız ve hep senin iyiliğini istiyoruz ❤️

Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️ bu arada el yazını çok beğendim ❤️

36 36 36 💪💪💪

Afiyet olsun ❤️

Tabii ki çok seviniriz ❤️ ilk sayfada bir form var onu doldurabilirsen seni tanımış oluruz ardından yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan başlangıç kilon olur ve menülerini,sporu,içtiğin suyu yazarsın her gün kritik ederiz 😉
İlk hafta hazırlıkta olursun bizi tanırsın sonra istersen takımlara girer yarışırsın haftada 2 kere tartımız var salı ve cumartesi ❤️
sormayın kaptanım yaa güya haftasonu serbest takılıyorum sıksam 39 olcam herhal artıkın hahah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İnanır mısın abla kendiliğinden düzeldi nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrimiz yok dr un da bir fikri yok 🤭
yaaa çokk sevindim kaptanım gitsin bidaha gelmesin hastalıklar kaptaniçemmm:dua::dua::dua:

08.00

300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım

Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee
Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

bu videolar kas arttırmada iyi mi canım birde dolar milyoneri dolar milyoneri arkadaşım yazmış sen daha iyi bilirsin kas arttırmak için bildiğin videolar var ise atarmısın :KK36:
Var canım ben ağırlıklarla olan antrenmanlar yapıyorum uygun olunca atayım sizlere linklerini ben bunlarla 6 ayda kas oranimi bayaga yukselttim şuan üst seviyede ciddi anlamda hem kas yapıp hem güzel şekilde inceltiyorlar

Var canım ben ağırlıklarla olan antrenmanlar yapıyorum uygun olunca atayım sizlere linklerini ben bunlarla 6 ayda kas oranimi bayaga yukselttim şuan üst seviyede ciddi anlamda hem kas yapıp hem güzel şekilde inceltiyorlar
tamam söz aldım ozaman sendennn kaslarımı yükseltmek istiyorum bendee:dua::KK60:

Günaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedim 😍❤️🥰 güzel bol eksili bir hafta olsun hepimize :confused: :KK49:
Çok geçmiş olsun canım, iyi haberler alırsınız inşaAllah🤲🏼

Bize yanlış tarıif vermiş :KK70::KK70::KK70:
Dış minnakların oyununa geldik kaptanıuumm🤣🤣🤣
Tam hastalık havası
Ay Allah korusun zaten üç gündür mide ağrısı çekiyorum Allah herkesi korusun
Sorma hem de çoookk sıkıcı 🫤 fincanın çok güzel canım keyif kahveleri içesin her zaman❤️
Ayy teşekkür ederim daha güzelleri hepimizin olsun kaptanım, amin ecmainnnn hepimizin keyfi daim olsun inşallah ❤️🥰
08.00

300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım

Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee
Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Süpersin bitanem afiyet şifa olsun

Afiyet olsun ❤️ 1-2 dilim ekmek eklenebilirmiş genel olarak menüye

Afiyet olsun güzel menü olmuş ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Canım Karcher marka bu konuda baya başarılı ❤️

Afiyet olsun sütlacı daha erkene alsak güzel olurmuş ❤️

Afiyet olsun canım çok karbonhidrat olmuş ❤️

Afiyet olsun meyvelerle beraber biraz kuruyemiş yersek kan şekeri dengelenir canım ❤️

Merhabaaa tekrar hoşgeldin ❤️ tabii ki katılırsın
Yarın sabah bir tartı fotosuyla tekrar başlayalım ❤️

Tünaydın ❤️
Çok geçmiş olsun 🙏

Afiyet olsun ❤️ ara dan itibaren karbonhidrat ağırlıklı olmuş mesela akşam yemeğinde mercimek çorbası varsa ekmeğe gerek yok 🥰
Baslayalim bakalim dur demem gerek. 😢

Midem ağrıyor mutsuzum 🥺
Sabah tahin yedim iyi geldi ama sabah akşam da onu yemek istemiyorum bi saat sonra süt ısıtayım bari🥺
Keskin sirke küpune zarar beaaaa:confused:üşuttun diye mi ağrıyor ki:KK64:bir doktora mi gitsen niye agriyor ki :anne:

Acıkmadım boncuuummm🥰

Ahahah kıaaz tek bana değil herkesin sayılsın Didimdiiii neyseeeh sporda birinci olmasam da olur kırmızı takım kazansın da 🫣🤣🥰❤️

Yiaaa yirim seni 🥰 yarışmacı arkadaşlara başarılar 🤗🤣

Delirttim feza ablayı🤣🤣🤣

Yani acıkmadım o yüzden yemedim, tek öğün yapacam diye düşünmedim aslında akışına göre gidiyorum🌸 ayy teşekkür ederim kaptanıma yakışır bi takım arkadaşı olmaya çalışıyorum 🤣

Ahahha yaaa sen bal mısın 🥰 tamam az şiidecem artıkın🤣🤣

Ahahahah milyonersin diye her şeye hakkın olduğunu sanıyorlar ama yok işte 🤣

Tanışalım🤪

Aynen öyle valla abla, rahmetli erbakan hoca demiş ya batı sizi hasta eder ilaç satar, savaş çıkarır silah satar diye. Gerçekten çok doğru

Hoşgeldiniz

Hayırlı yolculuklar güzel haberlerle dönün inşallah 🤲🏻

Günaydın, hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🌸

Ahahah sen onur konuğusun dedim ya canımın🥰🌸🤣

İkimize birden yükleniyorlar🤣🤣🤣 aratmadım kaptanııııımmm ama az daha feza abla terliği alacaktı eline 🤣🤣🤣
Beni elti delirtememiş, artık kimse bilet yapamaz ( az kalmıştı delirtmesine, Rabbim yetişti 🤲🏼)

Çok doğru canım, bizimkilere sahip çıkmamız gerekiyor 👍🏼

Terlikler de artık plastik, acıtmaz ki 😂😂
Şaka şaka kıyarmıyım ben sizlere 😘😘

X