Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sitare55 Sitare55 güzel olmussun🥰 duruşundan daha fazla gözukmus olabilirsin, yandan belinin inceligi belli😍 başkaları ne derse desin biz onem verdigimiz icin onemliler :KK43:
tomrs tomrs senin de bir hedefin var. Saglikli kilo verirsen goz altlarin çökmez. Drmek ki diyette oldugunu soylemeyeceksin.
Neye gıcık olurum biliyor musunuz? Az yiyen ,tabaginda pasta börek arttiranlara:KK70:sanki o kişi hep öyleymiş, iştahsızmis da o yuzden zayifmis gibi düşünürum. Ve kafamda "millet diyet yapmadan az yiyor" düşüncesi olur😅 nereden biliyorum, belki de diyet yapiyor ve söylemiyor :KK53:
Ye dersin ay kahvsltiyi geç yaptik midem agriyor vs derler🙄 ısrara ve eleştiriye karşı belki de bu en güzel tutum🤗

Gectigimiz gunlerde haset ile ilgili bir video izledim. Buraya ekliyorum. Malesef hepimizde olan bir duygu bu. Bana farkli bir bakis acisi getirdi . Hem kendimdeki hasete hem de baskalarindaki hasete bakarken daha farkli anlamlar buluyorum.

Teşekkür ederim canm 😘 video iyi geldi farklı bakış açısı getirmiş

Bu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadım 😂

Kaydederim çiçeğim 🌸

Bu menü gayet güzel afiyet olsun 👌

Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.

Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun ❤️

2günün menüsü de gayet güzel ablam ❤️

Kaydedeceğim ❤️

Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruz ❤️

Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım 🥰

Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsun 👌

Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olur 🫶

Kaseden kastın küççüktür inşallah kıız 😂afiyet olsun ❤️

Merhaba hoşgeldiniz ❤️

Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedim

Afiyet olsun ❤️

Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağım 😱😭😭 ama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan 😘bisküviler toplam 260 kalori

Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana 🧿

Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacım 🥰

Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmenn 😂😂
Teşekkür ederim tatlim:KK60:harikasin ya tamm çok ucmiyak:KK68:

İşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile🤗🤗🤗
Hoşgeldin kuş gibisin zaten daha nerene zayıflayacan be ablacım 🥰
Sanırım etiketlemeyi unuttum 🫣
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Önemli değil ablacım takip etmesi kolay oluyor ama unutsan da sorun yok 👌 Hoşgeldin tekrar 🥰 kaydediyorum seni menü ve spor bildirimlerini bekliyoruz 🌸
Ama kilom nerdeyse sabit geliyor. Acayip canım sıkılıyor.
Sen tiroitleri aldırdın ya ablacım yine bile iyi kilo veriyorsun bence. Tiroitlerin olumlu yönde etkisi oluyor zayıflama da düzgün çalışırsa tabi. Zamanla alışır vücudun daha çok verirsin inşallah 🌸
Yawww kafamda deli sorular
Şimdi yemek yesem de mi
Yürüyüş yapsam gekse
Yürüyüş yapsam da mı gelip yemek yesem
(yemek işi geç kalsın da istemiyorum çok da aç gibi değilim ama yerim de 🤣)
Beynimi çorba ettin teşekkür ederim kuşum :confused:

2 gündür foruma giremedim
9.11.2024 Cumartesi menüsü
Kahvaltı : 2sahanda yumurta , peynir, domates 5 tane zeytin
Öğlen :Turp otu salatası
Akşam:Marul,1kase yoğurt, 2 haşlanmış yumurta
Spor yok maalesef
LenaG LenaG
Afiyet olsun ❤️ 1-2 dilim ekmek eklenebilirmiş genel olarak menüye
10.11.2024 Pazar menüsü
Kahvaltı: 1 yumurta, peynir,5 tane zeytin, 1dilim ekmek
Öğlen:yarım muz 1fincan sade Türk kahvesi
Yemeğe misafirim vardı
Akşam:2dilim palamut , salata,1kase mercimek çorbası (yağsız)
5000 adım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun güzel menü olmuş ❤️
🌿🌷🍂🍄🍃 Cumartesi Menusu🌷🌿🍂🍄🍃

🍁10.00 2 haslanmiş yumurta salatası 1siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 1 cay kasıgı tahin pekmez
🍂12.00 1 muz
🍄14.00 1 kupa kahve
🌾19.00 1 kase semizotlu peynirli salata, 4 yk tavuklu patates, 4 yk bulgur pilv, 2 yk humus

💦Su 1.5t
💪spor 30 dk yuruyus

🍂🍁🍄🍃🌾Pazar Menusu🍁🍂🍄🍃🌾
💐10.00 lavaşlı sucuklu tost 2 dlim peynir
🍄15.00 1 tane siyah erik , yarım avuc kayısı cekirdegi
🍂18.00 5 yk et sote 3 yk pirinç pilavi
💦Su 2lt ye tamamlayacagim
Spor daha tamamlamadım 5 dk eliptik yaptım bebegim durmayinca yarida kesmek zorunda kaldım
sporu ayri yazicam insa

LenaG LenaG ❤️
Sitare55 Sitare55 ❤️
Boncuk2307 Boncuk2307 ❤️
Afiyet olsun canım ❤️
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben halı koltuk yıkama makinesi almak istiyorum, koltuklarım beyaz ve çooookk kirleniyor her seferinde dünya para verip eve birilerini çağırmak istemiyorum. aranızda kullananlar var mı, önerebileceğiniz marka modeller varsa yazar mısınız? Süpürge özelliği olanlara da bakıyorum, iki iş birden görsün o da bana yarar.
Canım Karcher marka bu konuda baya başarılı ❤️
Ben bugün değişik beslendim
Kahvaltı
2 küçük bardak çay
2 dilim peynir
9 adet zeytin.bir çay kaşığı yağ ile bal
Bolca yeşillik
1 yumurta yağda
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
Ara öğün
1 küçük kase sütlaç.
1 bardak çay
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Adım sayım 8100
Afiyet olsun sütlacı daha erkene alsak güzel olurmuş ❤️
9 Kasım Menü
11.00: 1 simit
1 dilim peynir
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
18.00: 1 tabak etli kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Spor: 8177 adım
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok karbonhidrat olmuş ❤️
10 Kasım Menü
10.00: 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 yumurtadan omlet
1 tk incir reçeli

15.00: 1 cennet hurması
1 madalina

17.00: 1 büyük kase salata
1 kase yoğurt
1 yk mantı
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Spor: 4352 adım
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun meyvelerle beraber biraz kuruyemiş yersek kan şekeri dengelenir canım ❤️
Selamlar kizlar ben de katilabilir miyim ? 🫣🫣🫣🫡
Merhabaaa tekrar hoşgeldin ❤️ tabii ki katılırsın
Yarın sabah bir tartı fotosuyla tekrar başlayalım ❤️
Günaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedim 😍❤️🥰 güzel bol eksili bir hafta olsun hepimize :confused: :KK49:
Tünaydın ❤️
Çok geçmiş olsun 🙏
Günaydın kızlar.

10 KASIM
1 buçuk saat ev işi
9.675 adım

KAHVALTI
Zeytin
Peynir
Lorlu yumurta
Biber
Sucuklu yumurta
Çay

ARA
Sade poğaça

AKŞAM
Fırın köfte patates
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim beyaz ekmek

ARALAR
Kefir
Çay
4 parça çikolata
2 avuç fındık

SU
1 buçuk (az oldu)

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Elhan

Sitare55 Sitare55 de var mı, sampiyon oldu gibi hatirladim. Bazi arkadaslar etiketliyor. Dün etiketlememistim🙃
Eki Görüntüle 3501775
Afiyet olsun ❤️ ara dan itibaren karbonhidrat ağırlıklı olmuş mesela akşam yemeğinde mercimek çorbası varsa ekmeğe gerek yok 🥰

Yaaa iki gündür var bişey, dün terlerim diye çok kalın giymedim hava bi anda buz kesti yağmur yağdı üşüdüm. Bugün de dün gibi olmasınn dedim bu sefer de fazla sıcakladım bu ne yiaaa

Boncuk2307 Boncuk2307 al sana bi beyin yanması daha, bugün dün giydiklerini, dün de bugün giydiklerini giymem lazımmış 🤣

Hep çiçek böceklerin ahı tutuyo ben biliyom🤣🤣

Yaaa iki gündür var bişey, dün terlerim diye çok kalın giymedim hava bi anda buz kesti yağmur yağdı üşüdüm. Bugün de dün gibi olmasınn dedim bu sefer de fazla sıcakladım bu ne yiaaa

Boncuk2307 Boncuk2307 al sana bi beyin yanması daha, bugün dün giydiklerini, dün de bugün giydiklerini giymem lazımmış 🤣

Hep çiçek böceklerin ahı tutuyo ben biliyom🤣🤣
:-):-):-):-)bu günlerde sana bir haller oldu:63:pambık seker gibi insandin ne oldu sana :KK51:acik soyle bu hafta ne var ???

vereceğuummmmm hahahaha 😅😅😅
pislik benden az olsun diyo hele😅
Ne diyeceltim ya benden daha çok ver 60 lara önden sen gir mi diyecwktim pışşşııııkkkkk 😂
Merhaba
Bende katilabilirmiyim
Tabiki ilk sayfadaki tanıma formunu doldurup LenaG LenaG kaptanımızı etikeylemeniz lazım. Yarın sabah da nickli ve tarihli fotonuzla yine kaptanımızı etiketlemeniz lazım 🌸 şimdiden hoç geldiiinnmn 🥳

Ben bugün yine yemeğe davetliyim eşimin yeğenine. (aynı yaştalar 🤣ve ortağımız) Ne yemek yapacak ay çok sıkılıyorum diyette yemeğe davet edilince. Buraya yazacak olmasam yerim de işte utanıyorum 🤣🤣
Sakın boncuğum bak senin karnın ağrıyor :sus: gittiğin yerdeki bahaneni peşin peşin söyledim bak 🤪

X