- 20 Mart 2008
- 140.555
- 210.561
- 60
Her daim mutlu huzurlu ve sağlıklı olalım inşallahKızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adına hepimiz en güzel hallerimize sırayla ulaşalım mutluluğumuzu paylaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her daim mutlu huzurlu ve sağlıklı olalım inşallahKızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adına hepimiz en güzel hallerimize sırayla ulaşalım mutluluğumuzu paylaşalım
Afiyetler olsun yarasınşimdideeee öğlennn yulaf unlu kabak çorbasıı termos bardağımla içicumm
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3501852
Sitare55 güzel olmussun duruşundan daha fazla gözukmus olabilirsin, yandan belinin inceligi belli başkaları ne derse desin biz onem verdigimiz icin onemliler
tomrs senin de bir hedefin var. Saglikli kilo verirsen goz altlarin çökmez. Drmek ki diyette oldugunu soylemeyeceksin.
Neye gıcık olurum biliyor musunuz? Az yiyen ,tabaginda pasta börek arttiranlarasanki o kişi hep öyleymiş, iştahsızmis da o yuzden zayifmis gibi düşünürum. Ve kafamda "millet diyet yapmadan az yiyor" düşüncesi olur nereden biliyorum, belki de diyet yapiyor ve söylemiyor
Ye dersin ay kahvsltiyi geç yaptik midem agriyor vs derler ısrara ve eleştiriye karşı belki de bu en güzel tutum
Gectigimiz gunlerde haset ile ilgili bir video izledim. Buraya ekliyorum. Malesef hepimizde olan bir duygu bu. Bana farkli bir bakis acisi getirdi . Hem kendimdeki hasete hem de baskalarindaki hasete bakarken daha farkli anlamlar buluyorum.
Teşekkür ederim tatlimharikasin ya tamm çok ucmiyakBu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadım
Kaydederim çiçeğim
Bu menü gayet güzel afiyet olsun
Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.
Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun
2günün menüsü de gayet güzel ablam
Kaydedeceğim
Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruz
Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım
Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsun
Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olur
Kaseden kastın küççüktür inşallah kıız afiyet olsun
Merhaba hoşgeldiniz
Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedim
Afiyet olsun
Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağım ama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan bisküviler toplam 260 kalori
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana
Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacım
Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmenn
Karşı takımdasın bu kadar güzel menüler vermek zorunda mısınnnnşimdideeee öğlennn yulaf unlu kabak çorbasıı termos bardağımla içicumm
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3501852
Amin ablacımmmHer daim mutlu huzurlu ve sağlıklı olalım inşallah
Daha nice mutlu yaşantılarımıza.Karşı takımdasın bu kadar güzel menüler vermek zorunda mısınnnn
Şaka bir tarafa süper eksi getirevek bir çorba bol eksi olsun ama bendne az olsun
Amin ablacımmm
Hoşgeldin kuş gibisin zaten daha nerene zayıflayacan be ablacımİşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
Önemli değil ablacım takip etmesi kolay oluyor ama unutsan da sorun yok Hoşgeldin tekrar kaydediyorum seni menü ve spor bildirimlerini bekliyoruz
Sen tiroitleri aldırdın ya ablacım yine bile iyi kilo veriyorsun bence. Tiroitlerin olumlu yönde etkisi oluyor zayıflama da düzgün çalışırsa tabi. Zamanla alışır vücudun daha çok verirsin inşallahAma kilom nerdeyse sabit geliyor. Acayip canım sıkılıyor.
Beynimi çorba ettin teşekkür ederim kuşumYawww kafamda deli sorular
Şimdi yemek yesem de mi
Yürüyüş yapsam gekse
Yürüyüş yapsam da mı gelip yemek yesem
(yemek işi geç kalsın da istemiyorum çok da aç gibi değilim ama yerim de )
Afiyet olsun 1-2 dilim ekmek eklenebilirmiş genel olarak menüye2 gündür foruma giremedim
9.11.2024 Cumartesi menüsü
Kahvaltı : 2sahanda yumurta , peynir, domates 5 tane zeytin
Öğlen :Turp otu salatası
Akşam:Marul,1kase yoğurt, 2 haşlanmış yumurta
Spor yok maalesef
LenaG
Afiyet olsun güzel menü olmuş10.11.2024 Pazar menüsü
Kahvaltı: 1 yumurta, peynir,5 tane zeytin, 1dilim ekmek
Öğlen:yarım muz 1fincan sade Türk kahvesi
Yemeğe misafirim vardı
Akşam:2dilim palamut , salata,1kase mercimek çorbası (yağsız)
5000 adım
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Afiyet olsun canımCumartesi Menusu
10.00 2 haslanmiş yumurta salatası 1siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 1 cay kasıgı tahin pekmez
12.00 1 muz
14.00 1 kupa kahve
19.00 1 kase semizotlu peynirli salata, 4 yk tavuklu patates, 4 yk bulgur pilv, 2 yk humus
Su 1.5t
spor 30 dk yuruyus
Pazar Menusu
10.00 lavaşlı sucuklu tost 2 dlim peynir
15.00 1 tane siyah erik , yarım avuc kayısı cekirdegi
18.00 5 yk et sote 3 yk pirinç pilavi
Su 2lt ye tamamlayacagim
Spor daha tamamlamadım 5 dk eliptik yaptım bebegim durmayinca yarida kesmek zorunda kaldım
sporu ayri yazicam insa
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Canım Karcher marka bu konuda baya başarılıKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben halı koltuk yıkama makinesi almak istiyorum, koltuklarım beyaz ve çooookk kirleniyor her seferinde dünya para verip eve birilerini çağırmak istemiyorum. aranızda kullananlar var mı, önerebileceğiniz marka modeller varsa yazar mısınız? Süpürge özelliği olanlara da bakıyorum, iki iş birden görsün o da bana yarar.
Afiyet olsun sütlacı daha erkene alsak güzel olurmuşBen bugün değişik beslendim
Kahvaltı
2 küçük bardak çay
2 dilim peynir
9 adet zeytin.bir çay kaşığı yağ ile bal
Bolca yeşillik
1 yumurta yağda
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
Ara öğün
1 küçük kase sütlaç.
1 bardak çay
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adım sayım 8100
Afiyet olsun canım çok karbonhidrat olmuş9 Kasım Menü
11.00: 1 simit
1 dilim peynir
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
18.00: 1 tabak etli kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
LenaG Cicekbocekkaktus
Spor: 8177 adım
Boncuk2307
Afiyet olsun meyvelerle beraber biraz kuruyemiş yersek kan şekeri dengelenir canım10 Kasım Menü
10.00: 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 yumurtadan omlet
1 tk incir reçeli
15.00: 1 cennet hurması
1 madalina
17.00: 1 büyük kase salata
1 kase yoğurt
1 yk mantı
LenaG Cicekbocekkaktus
Spor: 4352 adım
Boncuk2307
Merhabaaa tekrar hoşgeldin tabii ki katılırsınSelamlar kizlar ben de katilabilir miyim ?
TünaydınGünaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedim güzel bol eksili bir hafta olsun hepimize
Afiyet olsun ara dan itibaren karbonhidrat ağırlıklı olmuş mesela akşam yemeğinde mercimek çorbası varsa ekmeğe gerek yokGünaydın kızlar.
10 KASIM
1 buçuk saat ev işi
9.675 adım
KAHVALTI
Zeytin
Peynir
Lorlu yumurta
Biber
Sucuklu yumurta
Çay
ARA
Sade poğaça
AKŞAM
Fırın köfte patates
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim beyaz ekmek
ARALAR
Kefir
Çay
4 parça çikolata
2 avuç fındık
SU
1 buçuk (az oldu)
LenaG Boncuk2307 @Elhan
Sitare55 de var mı, sampiyon oldu gibi hatirladim. Bazi arkadaslar etiketliyor. Dün etiketlememistim
Eki Görüntüle 3501775
Ahahha akşam yemeğe beyin çorbası içtim dersin işteBeynimi çorba ettin teşekkür ederim kuşum
vereceğuummmmm hahahahaKarşı takımdasın bu kadar güzel menüler vermek zorunda mısınnnn
Şaka bir tarafa süper eksi getirevek bir çorba bol eksi olsun ama bendne az olsun
Amin ablacımmm
teşekkürler ablammmAfiyetler olsun yarasın
Rica ederim fıstğımteşekkürler ablammm
bu günlerde sana bir haller oldupambık seker gibi insandin ne oldu sana acik soyle bu hafta ne var ???Yaaa iki gündür var bişey, dün terlerim diye çok kalın giymedim hava bi anda buz kesti yağmur yağdı üşüdüm. Bugün de dün gibi olmasınn dedim bu sefer de fazla sıcakladım bu ne yiaaa
Boncuk2307 al sana bi beyin yanması daha, bugün dün giydiklerini, dün de bugün giydiklerini giymem lazımmış
Hep çiçek böceklerin ahı tutuyo ben biliyom
Ne diyeceltim ya benden daha çok ver 60 lara önden sen gir mi diyecwktim pışşşııııkkkkkvereceğuummmmm hahahaha
pislik benden az olsun diyo hele
Tabiki ilk sayfadaki tanıma formunu doldurup LenaG kaptanımızı etikeylemeniz lazım. Yarın sabah da nickli ve tarihli fotonuzla yine kaptanımızı etiketlemeniz lazım şimdiden hoç geldiiinnmnMerhaba
Bende katilabilirmiyim
Regli yakınbu günlerde sana bir haller oldupambık seker gibi insandin ne oldu sana acik soyle bu hafta ne var ???
Sakın boncuğum bak senin karnın ağrıyor gittiğin yerdeki bahaneni peşin peşin söyledim bakBen bugün yine yemeğe davetliyim eşimin yeğenine. (aynı yaştalar ve ortağımız) Ne yemek yapacak ay çok sıkılıyorum diyette yemeğe davet edilince. Buraya yazacak olmasam yerim de işte utanıyorum