- 3 Ocak 2020
- 5.679
- 31.431
maşallahhh minnacık artinla hosgeldin canımİşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallahhh minnacık artinla hosgeldin canımİşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
Kızlar anket bu başlık altında oylarımızı kullanalımSevgili Masterfit ailesi istek üzerine salı tartısının kaldırılması ile ilgili sonuncu kez anket açılmıştır. Tam katılım rica ediyorum.
Hoş geldin canım azcık bi vereceğin varmış sağlıkla verirsin inşallahİşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
Ben de iyi yedim heppp proteinBir kahvaltı yaptım o biçim daha yemesem de olur
Aşko güçten düşme ekmaağnann ye börek tatlı ye enerjin düşmesin cicekkiiiimmmBen de iyi yedim heppp protein
Diğer doktor canım. Ben anlamadım. İlaçlardan dolayı mi veremiyorum. Yoksa yaşlandım da metabolizmam mi yavaşladı. Herkes diyor ne yedin ki diye ama gram gram gitmesi de canımı sıkıyorAmiinnn canım öğretmeni sağolsun hem video hem foto atmış duygulandım tabi anne notunu saklayacam diyerek aradı beni
Diyetisyen kontrolü mü canım yoksa diğer doktoruna mı
Uzakta olunca duygusallikta zirve yaptı tabi.Amiinnn canım öğretmeni sağolsun hem video hem foto atmış duygulandım tabi anne notunu saklayacam diyerek aradı beni
Diyetisyen kontrolü mü canım yoksa diğer doktoruna mı
Kesinlikle öyle yapmalısın cano38 beden pantolon aldım . Dar olursa zayıflarım içine girmek için daha azimli olurum dedim. Pantolonlar geldi. İçine rahat görebiliyorum. Şimdi iade edip 36 mi alsam.
Benim de ne zannettin börek çörek yiyecek halim yoktu zaarrrBen de iyi yedim heppp protein
Hahhaha bu kız benim ekürim gibi yaaaAşko güçten düşme ekmaağnann ye börek tatlı ye enerjin düşmesin cicekkiiiimmm
İlaçlar etkiler cabım ama şöyle de düşün beslenmene dikkat etmesen belki kilo alımına neden olacak. Ama sen dikkat ederek hem almıyorsun heö de az da olsa veriyorsunDiğer doktor canım. Ben anlamadım. İlaçlardan dolayı mi veremiyorum. Yoksa yaşlandım da metabolizmam mi yavaşladı. Herkes diyor ne yedin ki diye ama gram gram gitmesi de canımı sıkıyor
Sorma yaUzakta olunca duygusallikta zirve yaptı tabi.
Bu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak gibi yazmışımYawww kafamda deli sorular
Şimdi yemek yesem de mi
Yürüyüş yapsam gekse
Yürüyüş yapsam da mı gelip yemek yesem
(yemek işi geç kalsın da istemiyorum çok da aç gibi değilim ama yerim de )
En son ne zaman yemiştin cevap verecem ona göreYawww kafamda deli sorular
Şimdi yemek yesem de mi
Yürüyüş yapsam gekse
Yürüyüş yapsam da mı gelip yemek yesem
(yemek işi geç kalsın da istemiyorum çok da aç gibi değilim ama yerim de )
10.30 kahvaltı, 12.00 13.00 birer meyveEn son ne zaman yemiştin cevap verecem ona göre
Ahaha sitaremin askeriyimHahhaha bu kız benim ekürim gibi yaaa
Yemek yemeden git het zaman aç karna yakın spor yapmak daha iyi diyorlar yaz boyu aç karna yürüyüş yaptım ve çok faydaısnı gördüm10.30 kahvaltı, 12.00 13.00 birer meyve
Yemek yer gidersem, 20-4 if yapmış olcam
Diyorsuunnnnnn tamam kaptanım sen ne dersenYemek yemeden git het zaman aç karna yakın spor yapmak daha iyi diyorlar yaz boyu aç karna yürüyüş yaptım ve çok faydaısnı gördüm
afiyet olsunşimdideeee öğlennn yulaf unlu kabak çorbasıı termos bardağımla içicumm
Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3501852