Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Mutlu günler diliyorum herkese:KK25:

Afiyet olsun omlet sebzeli diye sanırım yenmedi ama yeşillik eklense menüye çok güzel olacakmış ❤️ sporlar süper 💪
Tesekkürler kaptanım.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın tum sayfaları okuyamıyorum. umuyorum herkes çok çok iyidir.
İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız. :KK36:

Diyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar 😋
Göz hakkınızı helal edin 🤗
yulaflı tostumsu omlet 😋
20241114_121934.jpg
20241114_122436.jpg
Jou Jou Efenin_Annesi Efenin_Annesi Boncuk2307 Boncuk2307 FitVenus FitVenus Elhan Elhan Tutku44 Tutku44 yosunlupapatya yosunlupapatya gezegenfeza gezegenfeza

anlıyorumm kız bende takılıyorumm sanaaa
dun hic oturmamışım bugünde oğlumun kontrolü var 5te
hiç pişmiş tavuk almadım genelde acaba alsammı bilemedim ya akşama
Eğer yoğun bir gün oluyorsa pratik oluypr canım 🥰
Sitareeemmmme söz verdiğim yürüyüşümü hemen yapayım da sonra regl falan olursam dövmesin beni🤣🤣🤣🤣🤣
Yürüyüş mü heyoooo 🥳🥳🥳
Reglşne söyle pazartesi gelsin 🙄
Mesajlarından bekâr olduğunu öğrendim. :cool:
Evet Sitare kaptanımın kaleminin güçlü olduğu da ortaya çıktı başka ne tespitler var bakalım :KK73:
İkinci üniversitem Türk dili edebiyatı 🫣
Ay hadi bakalım 😇 menülerinizden kendime bi haftaya bişiler çıkaruyım en büyük derdim canım hiç yrmek yapmak istemiyor😅 yapacak şey bulamıyorum
Omlete etiketledim canım 🤗

domates yulaf unu chia tohumu süt dereotu tazesogan ve sivri biber esliğinde hepsi kavrulmuş chia tohumu az sütte şismesini bekledim namm nammm😃😃
Sana bir soru tıkandım o yüzden
Yumurtalı ıspanak akşam öğünüm yanına yoğurt ayran yemek istemiyorum malum demir meselesi. Yanına ne olabilir 🤔

anneme diyorumki diyetteyim diyorki emziriyosun ne diyeti kadın sanıyorkii hicbirsey yemiyorum aksine yiyerek zayıflıyoruz dengeli beslenerekk
Ben dşyette değilken bu sağlıklı şeyleri hiç yemiyordum dayan ekmeğe hamur işine hep o şekildeydimbu kadar salata falan asla yemezdim üşenirdim

Ben dşyette değilken bu sağlıklı şeyleri hiç yemiyordum dayan ekmeğe hamur işine hep o şekildeydimbu kadar salata falan asla yemezdim üşenirdim
iştee diyet demek aslında sağlıklı besslenmek biz kocamla salatasız sofra olmaz sebze mutlaka olur hamurişler herşey nezaman canımız isterse oluyor

bolca karışık kıvırcık der geçerim en temizii hatta içine kereviz sapını at metabolizmayı çalıştırıyor
birazcık konuya dahil olayım belki hosuna gider 2 wasa veya 2 dilim tam buğday ekmeği yanına çay ile mmm miss
onla doyurmaz ama kuzum hiç gerek yokk
Kerevizim yok itiraf ediyorum hiç de yemedim 🫣
Peki peki bir kepçe çorba içinde nohut tavuk biraz da eriştemsi hamurlar olan bir çorba 🤔
Ve marullu limonlu salata

X