Tesekkürler kaptanım.Afiyet olsun omlet sebzeli diye sanırım yenmedi ama yeşillik eklense menüye çok güzel olacakmışsporlar süper
Eğer yoğun bir gün oluyorsa pratik oluypr canımanlıyorumm kız bende takılıyorumm sanaaa
dun hic oturmamışım bugünde oğlumun kontrolü var 5te
hiç pişmiş tavuk almadım genelde acaba alsammı bilemedim ya akşama
Yürüyüş mü heyooooSitareeemmmme söz verdiğim yürüyüşümü hemen yapayım da sonra regl falan olursam dövmesin beni
İkinci üniversitem Türk dili edebiyatıMesajlarından bekâr olduğunu öğrendim.
Evet Sitare kaptanımın kaleminin güçlü olduğu da ortaya çıktı başka ne tespitler var bakalım
Omlete etiketledim canımAy hadi bakalımmenülerinizden kendime bi haftaya bişiler çıkaruyım en büyük derdim canım hiç yrmek yapmak istemiyor yapacak şey bulamıyorum
aynen aynennEğer yoğun bir gün oluyorsa pratik oluypr canım
Yürüyüş mü heyoooo
Reglşne söyle pazartesi gelsin
İkinci üniversitem Türk dili edebiyatı
Omlete etiketledim canım
bende kendime özel tarifiyle yaptımm omlettDiyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar
Göz hakkınızı helal edin
yulaflı tostumsu omlet
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
Jou Efenin_Annesi Boncuk2307 FitVenus Elhan Tutku44 yosunlupapatya gezegenfeza
Namm nammm domatesli hem debende kendime özel tarifiyle yaptımm omlett
Cicekbocekkaktus LenaG Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3503372
diyetteyim deyince sabah aksam sadece kahve iciyoruz sanıyolarDiyettesin diye mutlu olmazsın sanıyorlar
Göz hakkınızı helal edin
yulaflı tostumsu omlet
Eki Görüntüle 3503367
Eki Görüntüle 3503368
Jou Efenin_Annesi Boncuk2307 FitVenus Elhan Tutku44 yosunlupapatya gezegenfeza
domates yulaf unu chia tohumu süt dereotu tazesogan ve sivri biber esliğinde hepsi kavrulmuş chia tohumu az sütte şismesini bekledim namm nammmNamm nammm domatesli hem de
Kahveyi de abartmıyor değilizdiyetteyim deyince sabah aksam sadece kahve iciyoruz sanıyolar
anneme diyorumki diyetteyim diyorki emziriyosun ne diyeti kadın sanıyorkii hicbirsey yemiyorum aksine yiyerek zayıflıyoruz dengeli beslenerekkKahveyi de abartmıyor değiliz
Sana bir soru tıkandım o yüzdendomates yulaf unu chia tohumu süt dereotu tazesogan ve sivri biber esliğinde hepsi kavrulmuş chia tohumu az sütte şismesini bekledim namm nammm
Ben dşyette değilken bu sağlıklı şeyleri hiç yemiyordum dayan ekmeğe hamur işine hep o şekildeydimbu kadar salata falan asla yemezdim üşenirdimanneme diyorumki diyetteyim diyorki emziriyosun ne diyeti kadın sanıyorkii hicbirsey yemiyorum aksine yiyerek zayıflıyoruz dengeli beslenerekk
bolca karışık kıvırcık der geçerim en temizii hatta içine kereviz sapını at metabolizmayı çalıştırıyorSana bir soru tıkandım o yüzden
Yumurtalı ıspanak akşam öğünüm yanına yoğurt ayran yemek istemiyorum malum demir meselesi. Yanına ne olabilir
birazcık konuya dahil olayım belki hosuna gider 2 wasa veya 2 dilim tam buğday ekmeği yanına çay ile mmm missSana bir soru tıkandım o yüzden
Yumurtalı ıspanak akşam öğünüm yanına yoğurt ayran yemek istemiyorum malum demir meselesi. Yanına ne olabilir
iştee diyet demek aslında sağlıklı besslenmek biz kocamla salatasız sofra olmaz sebze mutlaka olur hamurişler herşey nezaman canımız isterse oluyorBen dşyette değilken bu sağlıklı şeyleri hiç yemiyordum dayan ekmeğe hamur işine hep o şekildeydimbu kadar salata falan asla yemezdim üşenirdim
onla doyurmaz ama kuzum hiç gerek yokkbirazcık konuya dahil olayım belki hosuna gider 2 wasa veya 2 dilim tam buğday ekmeği yanına çay ile mmm miss
yumurtalı ıspanağı biz bazen canımız isterse kahvaltıda bile yapıyoruz ondan dedim çayla güzel olur diyeonla doyurmaz ama kuzum hiç gerek yokk
bolca karışık kıvırcık der geçerim en temizii hatta içine kereviz sapını at metabolizmayı çalıştırıyor
birazcık konuya dahil olayım belki hosuna gider 2 wasa veya 2 dilim tam buğday ekmeği yanına çay ile mmm miss
Kerevizim yok itiraf ediyorum hiç de yemedimonla doyurmaz ama kuzum hiç gerek yokk
heee doğruuu kahvaltıya olurryumurtalı ıspanağı biz bazen canımız isterse kahvaltıda bile yapıyoruz ondan dedim çayla güzel olur diye
Biz de yaparız adına da ıspanak mıhlaması deriz.yumurtalı ıspanağı biz bazen canımız isterse kahvaltıda bile yapıyoruz ondan dedim çayla güzel olur diye