Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menü saatleri su miktarını da belirt canım afiyet ekai olsun 🥳❤️

Çoktan kurulmuştum bile 😒

Harikasın dön özüne şöyle 🥳

Beyaz ekmek az olmuş daha çok ye çikolata miktarı da az şöyle 200 gr falan ye 😂😂 su miktarı fazla geldi bi bardak içsen yeterrr 😂 fındık bir avuc daha arttır kuruyemiş ne de olsa sağlıklı 😂
Çünkü sen rakip takımdasın ama beni böyle etiketle sen sana böyle akıllar verecem :rolleyes: :confused:

Bnde kahve içiyorum şu an fincan süper 🥰
Peki yemediğin o çikokata neden orda 😒

Gribi sormuştum canım ama diğer rahatsızlığın için de Allah yardımcın olsun acil şifaların olsun 🙏🌸

Tabağın güzelliği afiyet eksi olsun canım 🌸🥰

Gübaydın canım demiştim bu hafta sayfalar çışacak göz hakkınızı helal edin diye :rolleyes::rapci:

Kiaaaaz sen benimsin 😆😅💙
Ödül günü cumarteside kaldı. Cok atıştırmali olmus niye oyle oldu:KK64:lutfen cts kadar sekerli beyaz unlu seylerden uzsklas, cikolata 1 minik kare yeter. Ve fındıklari avuçla degil sayıyla yiyoruz :sinirli: genrlde miktar yazmamissin . Ddaha hafif menu bekliyorum:KK19:sporun cok iyi👌

Bu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadım 😂

Kaydederim çiçeğim 🌸

Bu menü gayet güzel afiyet olsun 👌

Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.

Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun ❤️

2günün menüsü de gayet güzel ablam ❤️

Kaydedeceğim ❤️

Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruz ❤️

Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım 🥰

Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsun 👌

Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olur 🫶

Kaseden kastın küççüktür inşallah kıız 😂afiyet olsun ❤️

Merhaba hoşgeldiniz ❤️

Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedim

Afiyet olsun ❤️

Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağım 😱😭😭 ama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan 😘bisküviler toplam 260 kalori

Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana 🧿

Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacım 🥰

Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmenn 😂😂
Kızlarr bugun daha çok dikkat edeceğim😃😃😘😘😘

İşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile🤗🤗🤗

Eklentiler

• Screenshot_20241111_125440_Drive.jpg
    Screenshot_20241111_125440_Drive.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 14
  • 20241111_125316.jpg
    20241111_125316.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 14
Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı :KK57:
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar 😂
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan.. 😒
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim :cool:
Piyanist bana bırak 🤪🤪🤪
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim🥰
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor 🙄
LenaG LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 sibel_84 sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan Boncuk2307 Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi 🥳🥰
Teşekkürler motive içiň. 😍😍

EVETT yaşasın yeni takımımız :KK54::KK36:
eskiden bu mavi kırmızı olayları çok çekişmeliydi
şimdi herkes işşten güçten iki adım yürüse kar sayıyor haliyle napalım :KK70:

oyyyy aman tanrım didim
ya ben tatlı yemiyorum hiç (muhteşem bedenimin sırrı bu ahahahah) çünkü yiyince devamı geliyor yaaa.
çok korkuyorum

ya bence çok yedim akşam ama artık oldu olan
yarın tartılıcam bakalım bedeli neler olmuş görücez.
bugün salataya talim....
Cumartesiydi yedim:cry: ve o gun dedim ki meğer kilo alirken ben hergun her öğün ödül günü yapiyormusum:olamaz: simdi haftada 1 iyi yaff:KK45:

Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı :KK57:
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar 😂
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan.. 😒
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim :cool:
Piyanist bana bırak 🤪🤪🤪
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim🥰
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor 🙄
LenaG LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 sibel_84 sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan Boncuk2307 Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi 🥳🥰
Wuhhhuuuu :ıslık: :ıslık: :ıslık:
Ben sana Felak nas oku gör demiş mıydım? 😁😁

ya bu hafta hiç kendimden emin değilim yaa
akşamları çok yedim ama yürüdüm de yani.
bir şiştim pazar yedikten sonra ama şu an bile hala karnım şiş bir tuhaflık var çözemedim.
Bak menüye yazmayı unutmuşum 1 detoks çayı içtim cumartesi ondan beridir bir tuhaf hareketlenmeler var valla çözemedim.
Bi dobarlan , bu hafta pisireceklerini nasil bir diyet yapacagini bir planla devami gelir. Madem bugun iyi hissetmiyorsun cumartesiye kilo verecrk sekilde ayarlarsın kendini.:KK19: Sen bu isi biliyorsun zaten :KK39: lcw daki aynalar göster günunü En Büyük KK

Cumartesiydi yedim:cry: ve o gun dedim ki meğer kilo alirken ben hergun her öğün ödül günü yapiyormusum:olamaz: simdi haftada 1 iyi yaff:KK45:

öyle yaaa
ben o nedenle salı tartısını da seviyorum -benden başka kimse sevmiyomuş gerçi asjkhajdhk- çünkü gerçekleri gülşenin şarkısındaki gibi dan dan dan dan dan dan diye vuruyor :KK70:
Bi dobarlan , bu hafta pisireceklerini nasil bir diyet yapacagini bir planla devami gelir. Madem bugun iyi hissetmiyorsun cumartesiye kilo verecrk sekilde ayarlarsın kendini.:KK19: Sen bu isi biliyorsun zaten :KK39: lcw daki aynalar göster günunü En Büyük KK

tüm sağlıklı atıştırmalıklarım yanımda

Oy iyki doğmuş anasının kuzusu🥹 nota bayıldım 😍Rabbim hayırlı huzurlu ömürler versin🧿
Yaaa hayırlı başarılı mutlu yılları olsun
Nota düştüm🥰🥰🥰
Yaaa iyiki doğmuş ball kızınnn :KK36: :KK36: :KK36:
maşallah canım harika görünüyorsun😍🧿
ay boş ver o kıskanç tipler hepimizde var.
abiye ile normal kıyafet arasında biraz fark olması normal bence.

bende tesettürlüyüm hep bol giyinirim, geçen komşum kahveye geldi evde dar tayt ve tişört giymiştim. ay bu kadar kilo verdiğin belli olmuyor bence bu şekilde aşağı in bir tur at gel dedi herkes görsün😂maşallah senden zeka fışkırıyor dedim gülme krizine girdi
Maşallah sana canım💞🌸
Sitare55 Sitare55 alıntı yapmadım harika olmuşsun tebrik ederim muhteşem gözüküyorsun maşallah sana :KK200: :nazar::nazar:
Doğum günü kutlu olsun kızının nice mutlu sağlıklı yaşlara :nazar: :KK200:
Sitare55 Sitare55 güzel olmussun🥰 duruşundan daha fazla gözukmus olabilirsin, yandan belinin inceligi belli😍 başkaları ne derse desin biz onem verdigimiz icin onemliler :KK43:
amaAnnn bAakkk taş gibisin taş kıskanmışlar seniii
canım çok güzel gözüküyorsun valla maşallah sana
Ayyy çook güzel duruyorsun maşallah sanaa 🩷
Öyle bakakalsınlar iştee 🤗
Ben de yakında böyle yapıyım eski halim yeni halim olarak 🥰
Maşallah canım Harika olmuşsun 🌸🧿
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana 🧿
Merhaba Canım harika gözüküyorsun.Maşallah sana hepimize bir motivasyon oluyor bu
Şekilde güzel sonuclari paylasman. Simdi diğerlerine gelince senin bunun için ne mücadeleler verdiğini kimse bilmiyor ama biz biliyoruz sonucunda takdir beklemiyorsun belki ama bizim insanimizdan güzel bir söz duymak deveye hendek atlatmak gibi birşey inan böylesi tipler sussalar konuşmak yerine daha iyi.
Ben son zamanlarda çok zorbalaniyorum, hayatımızın her alanında ailede işte çevrede sosyal ilişkilerde ne konuştuğunu bilmeyen zorbalık peşinde olan o kadar insan var ki...
Teşekkürler motive içiň. 😍😍
Kızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adına :KK36: hepimiz en güzel hallerimize sırayla ulaşalım mutluluğumuzu paylaşalım 🥰

öyle yaaa
ben o nedenle salı tartısını da seviyorum -benden başka kimse sevmiyomuş gerçi asjkhajdhk- çünkü gerçekleri gülşenin şarkısındaki gibi dan dan dan dan dan dan diye vuruyor :KK70:

tüm sağlıklı atıştırmalıklarım yanımda
Bana da salı günü tartısı tokat gibi geliyor silekelen kendine gel der gibi

Kızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adına :KK36: hepimiz en güzel hallerimize sırayla ulaşalım mutluluğumuzu paylaşalım 🥰
Prensesin doğum günüymüş. Ömrü de bahtı da güzel olsun canım. Hep birlikte daha nice yıllarınız olsun 🤲

Prensesin doğum günüymüş. Ömrü de bahtı da güzel olsun canım. Hep birlikte daha nice yıllarınız olsun 🤲
Amiinnn canım🙏 öğretmeni sağolsun hem video hem foto atmış duygulandım tabi anne notunu saklayacam diyerek aradı beni 🥹
Yarın doktor kontrolüm var. Kafamda deli sorular var. Şu kilo işini de unutmasam da sorsam.
Diyetisyen kontrolü mü canım yoksa diğer doktoruna mı

X