maşallah canım harika görünüyorsunBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 A Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
ay boş ver o kıskanç tipler hepimizde var.
abiye ile normal kıyafet arasında biraz fark olması normal bence.
bende tesettürlüyüm hep bol giyinirim, geçen komşum kahveye geldi evde dar tayt ve tişört giymiştim. ay bu kadar kilo verdiğin belli olmuyor bence bu şekilde aşağı in bir tur at gel dedi herkes görsünmaşallah senden zeka fışkırıyor dedim gülme krizine girdi