Günaydın kankişim. Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersiniz.Günaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedimgüzel bol eksili bir hafta olsun hepimize
Bozişim afiyet olsun.Günaydın kızlar.
10 KASIM
1 buçuk saat ev işi
9.675 adım
KAHVALTI
Zeytin
Peynir
Lorlu yumurta
Biber
Sucuklu yumurta
Çay
ARA
Sade poğaça
AKŞAM
Fırın köfte patates
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim beyaz ekmek
ARALAR
Kefir
Çay
4 parça çikolata
2 avuç fındık
SU
1 buçuk (az oldu)
LenaG @Boncuk2307 Elhan
Sitare55 de var mı, sampiyon oldu gibi hatirladim. Bazi arkadaslar etiketliyor. Dün etiketlememistim
Eki Görüntüle 3501775
Her halin cok tatlıOyyy
Gönlünüzde güzel yer etmişim
Işık hızıyla özüme dönüyorum
Çok güzel bir menü.2 gündür foruma giremedim
9.11.2024 Cumartesi menüsü
Kahvaltı : 2sahanda yumurta , peynir, domates 5 tane zeytin
Öğlen :Turp otu salatası
Akşam:Marul,1kase yoğurt, 2 haşlanmış yumurta
Spor yok maalesef
LenaG
Benim için saşırmalik .Onu hiç tanımıyorum zaten, o da mı feza gibi şaşırmalık :)))
Yeni kaptan yeni kural olabilir didimHahaha kaptanım bunu en iyi sen bilirsin
Sütlaç da çok küçük kase idi . Ufaklık için yapmış arkadaş bana nasip olduAfiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.
Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.
Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.
Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.
Afiyet olsun canım, menünü beğendim.
Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.
Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.
Misler gibi börekler pisiler önümden geçti ama el uzatmadimKutlarım senikahvaltiya gidip karbonhidratsiz bir öğünle gelmene çok sevindim.
Afiyet olsun.
Tesekkurler canim ya, gecen bana alintiyla cevap verince sen sandim. Yanlis okumusum demek kiBozişim afiyet olsun.Elhan baciyi özel bir nedeni yoksa etiketlemene gerek yok. Sadece yarışmacıyım Lena' yı, kendi kaptanini bir de spor kaptanı boncuku etiketliyorsun. Kapistigin biri varsa onu da etiketleyenilirsin.
Ay niye çöp olsun saat da sayılıyor ki bir de diyeli hadı sayılmadı vücüdüna versipi fayda yağlara verdipi zarar hepsi karKaptanım 9.30 da tempolu yürüyüşe çıktım , molali 12.30' a kadar sürdü ama gel gör ki kolumdaki saatin şarji bitmiş nasıl nasıl üzgünüm anlatamamadimlarim çöp
Kıaaazzz sen baaaa ne dedin şimdi el bele gitti bakBu hafta boyle oldu
Harika menü afiyet olsın fitlik kaçınılmaz olacak canım10.11.2024
Kahvaltı 11.00
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 parça kaşar peyniri
5 Zeytin
Yeşillik biber çeri domates
2 ceviz 3 gün kurusu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez
1avuc çiğ kuruyemis
Ihlamur
Akşam 18.30
Kabak tost ayran
Sabah kızımın yemedigi haşlanmış yumurta
Çeri domates
2,5lt su bitki çayı
Spor yok maalesef
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Bu disiplinle önce ikili rakamlar gelecek süpersinHerkese merhabalar çok hareketli bir grup masallah sizebugün yediklerimi yazayım aslinda günü 5 gibi kapattım benim bebislerden anca fırsat bulup yazabiliyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Kapya biber ve normal biber
1 tk bal
Ogle
3 4 kaşık tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt
Ara
Yarim elma yarim portakal
Akşam
Yesil salata
Su 3 lt
Spor bugünlük yok artık yürüyüşe çıkmak istiyorum bakalım fırsat bulabilirsem eşime bırakınca bebekleri inşallah evde olduğu günlerde en azından
LenaG @Boncuk2307 Sitare55
Ya sen var ya yokluğumu hiç aratmamışsın hahahaDuramam aayyy Koç burcuyum benhem de senin çiçeeeeeni istemem bizim yıldızımız bar ki hııııjhhh Sitare55 ️
Anam fezoma baaakkSus kızım diyorum artık susamayacağım, yettim kaptanımCicekbocekkaktus , siz kaptanımı yalnız mı buldunuz , sizin yıldızınız benim yörüngemde taam mı
Bi üflememe bakar, senin de dolarlarını da yırtarım
Sonra grup gelip benim göktaşlarımı parçalıyormuş, niye yırttın paraları, biz onlarla yağ aldıracaktık, gerdirme yapacaktık, gıdı toplatacaktık
Süpersin canım harikasın bu arada iyileştin miGünüm bu şekilde 17.00 da kapandı
2.5 litre su
40 dk kardiyo 4000 ip atlama ve 11.906 adım şeklinde spor yapıldı
Sitare55 dolar milyoneri LenaG @Boncuk2307
Spor kalorimde 864
Gel seninle anlaşalım ufakta olsa cıs cos yersen ekstra spor yapavaksın kabul müYa iki saat girmiyorum ne kadar şey birikiyorne yapıyorsunuz bacılar iyi misiniz yemekler yendi mi ben bugün öncekilere göre erken yedim uzun zaman sonra.(yarım saat )
Kahvaltı 12.00
1 fincan karanhindibalı kahve + 3 hurma
Ara Öğün 14.00
Bir avuç fındık
Öğle yemeği 15.30
1 tabak ıspanak yemeği + 2 yk yoğurt
Ara Öğün 17.00
3 tutku bisküvi + 3 de kakaolu bisküvi
Akşam yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası + brokoli zeytinyağlı ekşili
2 lt su birazdan bir bardak daha kahve ve az hurma yerim 3-4 tane sade içemiyorum çünkü. Ama fayda etti bağırsaklara bilginiz olsun almak isteyen denemek isteyen denesinspor şimdilik yok ama belki birazdan eliptik yaparım
LenaG Sitare55
Menünün önünde saygı dutuşunda durası geliyor insanın tebrikler ablacım10 Kasım 2024 Menüm
Sabah : 10.00 Üç hurma, dört çiğ badem, dört sunta , bir ceviz , çay
17.00 Kereviz(çiğ) salatası (haş.tavuk göğsü+ yoğurt+ ceviz) ,
bir yemek kaşık pirinç pilavı,
bir yemek kaşığı kıymalı patates( bu tadimlikti)
19.00 Bir mandalina
İki litre su tamamlanmadi yatana kadar içmeye devam
180 dakika yürüyüş @Boncuk2307
Sitare55
AySitare55 giderken yerine nöbetçi birakmis hrrhal ismi lazim degil niki dolar milyoneri ugrasip duruyorlar benle napiiim
Afiyet olsun canım fincan harikaGünnnaaayyyydıııaaann evde olmak kalp ben
Mis gibi ama tadında her gün evde olmak sıkıcı olurdu
Yeni fincan aldım kendime dün geldi İstanbul aşkınasabah kahvem kolajenli
Çikolatayı tabisiiii yimedim Eki Görüntüle 3501792
Acıkmadım boncuuummmKahvaltın çok hoş olmuş balım ama sonra salata bari yiyeydin acıkmadın mı
Ahahah kıaaz tek bana değil herkesin sayılsın Didimdiiii neyseeeh sporda birinci olmasam da olur kırmızı takım kazansın daHaahahaha puan istediğini fark ettim 400 ip atlama yazmışsın (gündüz söylediğim şey aklıma geldi 100 ip atlamaya eş değer diye) napayım kalemle hile mi yapalım kazanmak için kimse anlamaz hemi çiçeğim
Yiaaa yirim seniYengec kadınları ile çok iyi anlasirimbu arada ben balık memnum oldum
Delirttim feza ablayıBen de çok şaşırdım, hatta isme tekrar baktım feza mı yazmış diye ama çok tatlı olmuş
Yani acıkmadım o yüzden yemedim, tek öğün yapacam diye düşünmedim aslında akışına göre gidiyorumAfiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.
Ahahha yaaa sen bal mısınNe yapacam canım takım arkadaşımseni olası kötü durumlardan şey edeyim diye bos yere yorulup enerjini tüketme diye yazdiydim.
Ahahahah milyonersin diye her şeye hakkın olduğunu sanıyorlar ama yok işteFezanin yazdığına inanamadigim gibi muhatap olarak milyoner bacının oluşunu da sonradan öğrendim.
TanışalımOnu hiç tanımıyorum zaten, o da mı feza gibi şaşırmalık :)))
Aynen öyle valla abla, rahmetli erbakan hoca demiş ya batı sizi hasta eder ilaç satar, savaş çıkarır silah satar diye. Gerçekten çok doğruNe varsa bizim İbni Sina mızda, Aidin Salihimizde , Canan karatayımızda, Ahmet Apamızda var, gerisi boş konuşuyor
HoşgeldinizSelamlar kizlar ben de katilabilir miyim ?
Hayırlı yolculuklar güzel haberlerle dönün inşallahCanlar yola çıkacağız diye hazırlıklarla meşguldüm. Pek fırsat bulamadım buraya gelmeye...
Şimdi de Kayseri'ye doğru yoldayız. İnşallah kızımın değerleri daha da iyiye gidiyordur. Güzel haberler alırız inşallah
Günaydın, hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallahGünaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedimgüzel bol eksili bir hafta olsun hepimize
Ahahah sen onur konuğusun dedim ya canımınBenim için saşırmalik .az kalsın baltayı taşa vuruyordum size liposakşın miposakşın yok derse ne yaparım.
İkimize birden yükleniyorlarYa sen var ya yokluğumu hiç aratmamışsın hahaha
Teşekkür ederim canım, daha güzelleri hepimizin olsunAfiyet olsun canım fincan harika