Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Gribi soruyorsan daha iyim kaptanım ama benim hiç iyileşmeyen vaskulitlerim sadık yarim ölene kadar benimle :) spor yapmayınca atak yapıyorlar yapınca uyku modu
Şifa olsun canım benim

Kaldı 4 sayfa

Vay hain eski kaptan seni bı daha börek yersem Sitare55 bni parçalara ayırır
Yaaa ben sana hiç kıyar mıyım

Öyle yaomazsın ama biliyorum canım canım
Nergisim menülerini ve seni beraber yaptığımız yürüyüşleri çok özlemişim
Ayy menü ne kadannn sade spor ne kadannn şaşaalııı ama menünü böyle yapma canım afiyet eksi olsun
Takim yarısı mi var süper
Evet canım cumattesi tartısı ile en çok kilo veren kırmızı takım kaptanı oluyor bu hafta o kişi bendim sonra mavi takım kaptanı belirleniypr ve kişilet seçiliyor sırayla öyle eğlenceli motivashonlj şeyler çıkıyor ortaya
Afiyet olsun canım nohut ve şalgam biraz şişirebilir sadece
Ekemk tam tahıllı mı canım menün harika afiyet ekai olsun
Çok güzel canım pilavlar da ölçülü zaten bol eksi getirsin
Değişik olan tek şey sütlaç canım pazar ödülü diypruz ve ödüllere noktayı koyuyoruz afiyet eksi olsun zümrem

Bugünkü menüm sabah
Yarım simit peynir iki zeytin domates salatalık
Öğlen
Bir kase ayran çorbası
Akşam
4 YK bulgur pilavı
5 YK et
Biraz yoğurt
Menü saatleri su miktarını da belirt canım afiyet ekai olsun
Şu 3 lt
Spor ev işi çocuk bakımı
LenaG Sitare55 Boncuk2307 etiket yapmayı unutmuşum
Çoktan kurulmuştum bile
Allahımm tekrar eliptige cıktım cok sükür
Harikasın dön özüne şöyle
Beyaz ekmek az olmuş daha çok ye çikolata miktarı da az şöyle 200 gr falan ye su miktarı fazla geldi bi bardak içsen yeterrr fındık bir avuc daha arttır kuruyemiş ne de olsa sağlıklı
Çünkü sen rakip takımdasın ama beni böyle etiketle sen sana böyle akıllar verecem
Bnde kahve içiyorum şu an fincan süper
Peki yemediğin o çikokata neden orda
Gribi soruyorsan daha iyim kaptanım ama benim hiç iyileşmeyen vaskulitlerim sadık yarim ölene kadar benimle :) spor yapmayınca atak yapıyorlar yapınca uyku modu

Şifa olsun canım benim
Gribi sormuştum canım ama diğer rahatsızlığın için de Allah yardımcın olsun acil şifaların olsun
buhafta bomba gibi kalorileri yakalım inşaallahhhh kahvaltım ektediirr

Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi LenaG Sitare55
Eki Görüntüle 3501794
Tabağın güzelliği afiyet eksi olsun canım
Amma çok yazismissiniz maşallah oku oku anca bitirebildim

Günaydın kızlar güzel bir gün bizim olsun inşallah
Gübaydın canım demiştim bu hafta sayfalar çışacak göz hakkınızı helal edin diye

Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara "

Yooo sadece gözüme toz kaçtı

Oy iyki doğmuş anasının kuzusu nota bayıldım Rabbim hayırlı huzurlu ömürler versin

Ayy menü ne kadannn sade spor ne kadannn şaşaalııı ama menünü böyle yapma canım afiyet eksi olsun
Teşekkür ederim kaptanım, bugün iki öğün yapcam
Bnde kahve içiyorum şu an fincan süper
Peki yemediğin o çikokata neden orda
Afiyet şifa olsun, daha güzelleri hepimizin olsun
Şekilli şüküllü işler işte
Yaaa hayırlı başarılı mutlu yılları olsun
Nota düştüm

Meyve tek cesit yaninda cig kuruyemis olsa daha iyi olurdu. Mandalina
da küçük bir şey . Genel olarak diyete uygun. Incir recelini ben affetsem LenaG affetmez

Yaaa iyiki doğmuş ball kızınnn

bugünnn malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahah veeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah Sitare55 LenaG Boncuk2307 nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte

Harikasın canım tebrik ediyorum daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…