Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanicem biraz spor yaptım birwzcikta maydanoz suyu içeyim dedim umarım atarim
Canım 1.sayfadaki tabloda adım olarak da puan var dk olarak da var hangisini belirtmek istersen ❤️

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun güzel bir başlangıç olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤️ sporlar da 🧿

Afiyet olsun kaptaniçem ❤️ 3 saat yürüdün müüü 🧿🧿🧿

Afiyet olsun ❤️ serbest günün hakkı verilmiş

Afiyet olsun ❤️ ödem tutmalık yiyecekler yenmiş canım o da ya nefesle(aktif spor) ya suyla gidiyor

Afiyet olsun menü güzel olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤️ ah biraz da protein olsa

Afiyet olsun canım ❤ sen dün tatlı yemiştin ammaa

Kolay gelsin ❤️🙏

Ah senin şu tarhana aşkına ne demelii :KK53: :KK53: Afiyet olsun tomrs ablam

Çok hoşuma gitti menün farklı geldi nedense afiyet olsun ablacım:KK200:

Ayy ne görsem canım çekiyor regl öncesi ya şimdi de mercimek köftesi çektiii. Afiyet olsun çiçeğim çok güzel olmuş:kk77:

Çok güzel olmuş ablacım bol süt olsun:KK200:

Kahvaltın çok hoş olmuş balım ama sonra salata bari yiyeydin acıkmadın mı:KK68:

Haahahaha puan istediğini fark ettim 400 ip atlama yazmışsın (gündüz söylediğim şey aklıma geldi 100 ip atlamaya eş değer diye) napayım kalemle hile mi yapalım kazanmak için kimse anlamaz hemi çi çeğim🤣🤣🫣

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş. Takımlarda değilsen sadece lena kaptanımı ve beni. Takımlara dahil olunca takım kaptanını ve bizi.🌸

Bir tık karbonhidrat ağırlıklı olmuş lotus çiçeğim. Afiyet olsun🌸
Teşekkür ederim canm ne yapsam bende şaşırdım yemicem diyom bakmışım yemişim yicem diyom yemiyom bu hafta kendimi gozlemliyecegim bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğim ben de mearak ediyorum :KK69:

Alıntı yapınca menü fotoların çıkmadı canım, o yüzden sadece sporuna yorum yapacağım, muhteşem spor yapmışsın tebrik ederim, günü de erken kapatmışsın zaten.

Afiyet olsun canım, bisküviler haricinde sorun yok o da nazar boncuğu olsun.

Afiyet olsun elhancım menü de spor da çok güzel.

Bugün bayağı serbest olmuş belli ki ama diğer mesajlarında açıklamalarını gördüm. Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun, sanki karbonhidrat bir tık fazla mı olmuş emin olamadım.

Afiyet olsun, adımlar güzel olmuş.

Afiyet olsun canım, güzel menü güzel adımlar.
Evet oldu canm benim farkettim akşamına az yemiş oldum 🙈

Tahin helvasi olmasaymis bir de yogurt olsaymis ne guzel ne guzel olarmış :KK48: afiyet olsun💙
O an şekerim düştü karşımda tahin helvası vardı ve tüm olasılıkları bertaraf edip ona doğru ilerledim istemsizce 🤣
Afiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.

Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.

Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.

Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.

Afiyet olsun canım, menünü beğendim.

Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.

Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.

Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.
teşekkür ederim 😍

Canlar yola çıkacağız diye hazırlıklarla meşguldüm. Pek fırsat bulamadım buraya gelmeye...
Şimdi de Kayseri'ye doğru yoldayız. İnşallah kızımın değerleri daha da iyiye gidiyordur. Güzel haberler alırız inşallah 🤲🏻
Amin canım, hayırlı yolculuklar, bizleri habersiz bırakma 🥰🥰

Günaydın kızlar.

10 KASIM
1 buçuk saat ev işi
9.675 adım

KAHVALTI
Zeytin
Peynir
Lorlu yumurta
Biber
Sucuklu yumurta
Çay

ARA
Sade poğaça

AKŞAM
Fırın köfte patates
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim beyaz ekmek

ARALAR
Kefir
Çay
4 parça çikolata
2 avuç fındık

SU
1 buçuk (az oldu)

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Elhan Elhan

Sitare55 Sitare55 de var mı, sampiyon oldu gibi hatirladim. Bazi arkadaslar etiketliyor. Dün etiketlememistim🙃
Screenshot_2024-11-10-21-08-56-60_e3c9b3b2f1312fb6287cff465e1c4bd0.jpg

X