Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.
Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.
Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.
Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.
Afiyet olsun canım, menünü beğendim.
İyi akşamlar
LenaG @Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Kahvaltı yok

13.00 öğle
3-4 kasap köfte
3yk pilav
2 yesil biber
2yk irmik helvası

Akşam 19.30
1kase mercimek
1 dilim kek

2.5lt su
5300 adım
Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.
Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.

Demeyin böyle şeyler yaa çok fena inanasım geliyor. Sonra ortalıkta boğaz köprüsü satan varsa alırım diye dolaşacağım, düşünün öyle bir saflık öyle bir inanma isteği
Ah benim masum kelebeğim Sizin soyunuz tükendi diye biliyodum bu zalim zamanda

Kutlarım seni kahvaltiya gidip karbonhidratsiz bir öğünle gelmene çok sevindim.
Afiyet olsun.

Ay çok sevindim canım benim
Seni bıraktığım da yoktu bu uşak iyi yol almissin maşallah
Benim kiz da kalça cikikligi teşhisi koymuşlardı 2,3 ay apartla gezdik zor gunlerdi şükür geçti gitti

Ay çok sevindim canım benim
Seni bıraktığım da yoktu bu uşak iyi yol almissin maşallah
Benim kiz da kalça cikikligi teşhisi koymuşlardı 2,3 ay apartla gezdik zor gunlerdi şükür geçti gitti
Size de çok geçmiş olsun canım, Allah dert tasa vermesin bir daha.

Hamdolsun canım, zaman ve sabırla hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…