- 18 Mart 2018
- 29.876
- 117.469
- 34
Hayırlı geceler tatlımGüzellikler ben yatıyorum hepinize iyi geceler. Yarın görüşmek üzere.
Canım 1.sayfadaki tabloda adım olarak da puan var dk olarak da var hangisini belirtmek istersen
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel bir başlangıç olmuş
Afiyet olsunsporlar da
Afiyet olsun kaptaniçem3 saat yürüdün müüü
Afiyet olsunserbest günün hakkı verilmiş
Afiyet olsunödem tutmalık yiyecekler yenmiş canım o da ya nefesle(aktif spor) ya suyla gidiyor
Afiyet olsun menü güzel olmuş
Afiyet olsunah biraz da protein olsa
Afiyet olsun canım ❤ sen dün tatlı yemiştin ammaa
Kolay gelsin
Teşekkür ederim canm ne yapsam bende şaşırdım yemicem diyom bakmışım yemişim yicem diyom yemiyom bu hafta kendimi gozlemliyecegim bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğim ben de mearak ediyorumAh senin şu tarhana aşkına ne demeliiAfiyet olsun tomrs ablam
Çok hoşuma gitti menün farklı geldi nedense afiyet olsun ablacım
Ayy ne görsem canım çekiyor regl öncesi ya şimdi de mercimek köftesi çektiii. Afiyet olsun çiçeğim çok güzel olmuş
Çok güzel olmuş ablacım bol süt olsun
Kahvaltın çok hoş olmuş balım ama sonra salata bari yiyeydin acıkmadın mı
Haahahaha puan istediğini fark ettim 400 ip atlama yazmışsın (gündüz söylediğim şey aklıma geldi 100 ip atlamaya eş değer diye) napayım kalemle hile mi yapalım kazanmak için kimse anlamaz hemi çi çeğim
Afiyet olsun ablacım güzel olmuş. Takımlarda değilsen sadece lena kaptanımı ve beni. Takımlara dahil olunca takım kaptanını ve bizi.
Bir tık karbonhidrat ağırlıklı olmuş lotus çiçeğim. Afiyet olsun
Evet oldu canm benim farkettim akşamına az yemiş oldumAlıntı yapınca menü fotoların çıkmadı canım, o yüzden sadece sporuna yorum yapacağım, muhteşem spor yapmışsın tebrik ederim, günü de erken kapatmışsın zaten.
Afiyet olsun canım, bisküviler haricinde sorun yok o da nazar boncuğu olsun.
Afiyet olsun elhancım menü de spor da çok güzel.
Bugün bayağı serbest olmuş belli ki ama diğer mesajlarında açıklamalarını gördüm. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun, sanki karbonhidrat bir tık fazla mı olmuş emin olamadım.
Afiyet olsun, adımlar güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü güzel adımlar.
O an şekerim düştü karşımda tahin helvası vardı ve tüm olasılıkları bertaraf edip ona doğru ilerledim istemsizceTahin helvasi olmasaymis bir de yogurt olsaymis ne guzel ne guzel olarmışafiyet olsun
teşekkür ederimAfiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.
Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.
Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.
Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.
Afiyet olsun canım, menünü beğendim.
Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.
Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.
Selamlar kizlar ben de katilabilir miyim ?
Masterfit 141.Etap Yarışmacı Listesi 09.11.2024 Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.20 @Mthn83 75.50 Cicekbocekkaktus 77.80 @Cakinin Gelini 79.80 @sibel_84 72.35 @Jasminium84 62.30 @Sem2024 94.60 Tutku44 83.70 @Jou 71.10 @Efenin_Annesi 97.10 Mina45 95.90 Boncuk2307 66.75 @60kiloyum 86.40 @Ankee 62.65 @Beklenen2 73 @bluegreeneyes 70 D Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 gezegenfeza 74 @Goklerce 72.20 @Lotus1234 93.30 malahit 54 tomrs 63.80 @dolar milyoneri 57.70 Elhan 73.50 @Faunaaa 76.20 @Fitt_anne 79 @Denp 56.50 @nurovic 52.60 @bnnu 66.80 HAZIRLIK P Pembepilates (başlangıç 27.10) 82.10 @yosunlupapatya 48.25 @Beth18 - Nergis 35 70.10 @Asya89 76.10 @Ellssa @Ceeeeeeeeeeee 62.95 @Makaron23 66.50 @Azmet5255 @urfaktefek @s i d e l y a
Hoşgeldin canım, ne kadar aldınSelamlar kizlar ben de katilabilir miyim ?
Amin canım, hayırlı yolculuklar, bizleri habersiz bırakmaCanlar yola çıkacağız diye hazırlıklarla meşguldüm. Pek fırsat bulamadım buraya gelmeye...
Şimdi de Kayseri'ye doğru yoldayız. İnşallah kızımın değerleri daha da iyiye gidiyordur. Güzel haberler alırız inşallah
4 5 aldimHoşgeldin canım, ne kadar aldın
Geçmiş olsunGünaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedimgüzel bol eksili bir hafta olsun hepimize