Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedim 😍❤️🥰 güzel bol eksili bir hafta olsun hepimize :confused: :KK49:
Günaydın kankişim. Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersiniz. :dua::KK200:

Günaydın kızlar.

10 KASIM
1 buçuk saat ev işi
9.675 adım

KAHVALTI
Zeytin
Peynir
Lorlu yumurta
Biber
Sucuklu yumurta
Çay

ARA
Sade poğaça

AKŞAM
Fırın köfte patates
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim beyaz ekmek

ARALAR
Kefir
Çay
4 parça çikolata
2 avuç fındık

SU
1 buçuk (az oldu)

LenaG LenaG @Boncuk2307 Elhan Elhan

Sitare55 Sitare55 de var mı, sampiyon oldu gibi hatirladim. Bazi arkadaslar etiketliyor. Dün etiketlememistim🙃
Eki Görüntüle 3501775
Bozişim afiyet olsun. :KK60:Elhan baciyi özel bir nedeni yoksa etiketlemene gerek yok. Sadece yarışmacıyım :oops: Lena' yı, kendi kaptanini bir de spor kaptanı boncuku etiketliyorsun. Kapistigin biri varsa onu da etiketleyenilirsin.

Selamlar dünkü menüm (10.11.2024)
Sabah
3 yumurtadan omlet
Zeytin salatalık domates
1 kaşarlı tost
1 t.kaşık ilave şekersiz erik marmelatı

Ara:15.00
1 ejder meyvesi

Akşam:19.00
1p kuşbaşı et haşlama
Yarım p esmer basmati pilavı

21.00 2 kadeh kırmızı şarap

Su:3 lt
Spor:30 dk eliptik (sabah 9da) 10.98 km
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
IMG_3305.jpeg

Afiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.

Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.

Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.

Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.

Afiyet olsun canım, menünü beğendim.

Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.

Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.

Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.
Sütlaç da çok küçük kase idi . Ufaklık için yapmış arkadaş bana nasip oldu

Bozişim afiyet olsun. :KK60:Elhan baciyi özel bir nedeni yoksa etiketlemene gerek yok. Sadece yarışmacıyım :oops: Lena' yı, kendi kaptanini bir de spor kaptanı boncuku etiketliyorsun. Kapistigin biri varsa onu da etiketleyenilirsin.
Tesekkurler canim ya, gecen bana alintiyla cevap verince sen sandim. Yanlis okumusum demek ki🥰

Kaldı 9 sayfa :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Kaptanım 9.30 da tempolu yürüyüşe çıktım , molali 12.30' a kadar sürdü ama gel gör ki kolumdaki saatin şarji bitmiş nasıl nasıl üzgünüm anlatamam :KK14::KK14::KK14:adimlarim çöp :KK61:
Ay niye çöp olsun saat da sayılıyor ki bir de diyeli hadı sayılmadı vücüdüna versipi fayda yağlara verdipi zarar hepsi kar :rapci:
Bu hafta boyle oldu 😅

Kıaaazzz sen baaaa ne dedin şimdi el bele gitti bak :KK57: nryse ki 45 yaşında değilim 😂
10.11.2024
Kahvaltı 11.00
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 parça kaşar peyniri
5 Zeytin
Yeşillik biber çeri domates
2 ceviz 3 gün kurusu
1 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez

1avuc çiğ kuruyemis
Ihlamur

Akşam 18.30
Kabak tost ayran
Sabah kızımın yemedigi haşlanmış yumurta
Çeri domates

2,5lt su bitki çayı
Spor yok maalesef

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Boncuk2307
Harika menü afiyet olsın fitlik kaçınılmaz olacak canım 🥰
Herkese merhabalar çok hareketli bir grup masallah size 🧿 bugün yediklerimi yazayım aslinda günü 5 gibi kapattım benim bebislerden anca fırsat bulup yazabiliyorum 🤭

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Kapya biber ve normal biber
1 tk bal

Ogle
3 4 kaşık tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt

Ara
Yarim elma yarim portakal

Akşam
Yesil salata

Su 3 lt
Spor bugünlük yok artık yürüyüşe çıkmak istiyorum bakalım fırsat bulabilirsem eşime bırakınca bebekleri inşallah evde olduğu günlerde en azından

LenaG LenaG @Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Bu disiplinle önce ikili rakamlar gelecek süpersin ❤️🌸
Duramam aayyy Koç burcuyum ben🤣🤣 hem de senin çiçeeeeeni istemem bizim yıldızımız bar ki hııııjhhh Sitare55 Sitare55 ✨💫⭐🌟🌠
Ya sen var ya yokluğumu hiç aratmamışsın hahaha :KK60::KK36:
Sus kızım diyorum artık susamayacağım, yettim kaptanım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus , siz kaptanımı yalnız mı buldunuz 🤣🤣, sizin yıldızınız benim yörüngemde taam mı 🤣🤣
Bi üflememe bakar, senin de dolarlarını da yırtarım 🤣🤣
Sonra grup gelip benim göktaşlarımı parçalıyormuş, niye yırttın paraları, biz onlarla yağ aldıracaktık, gerdirme yapacaktık, gıdı toplatacaktık 🤣🤣
Anam fezoma baaakk :silah:
Günüm bu şekilde 17.00 da kapandı
2.5 litre su
40 dk kardiyo 4000 ip atlama ve 11.906 adım şeklinde spor yapıldı
Sitare55 Sitare55 dolar milyoneri dolar milyoneri LenaG LenaG @Boncuk2307
Spor kalorimde 864
Süpersin canım harikasın bu arada iyileştin mi ❤️
Ya iki saat girmiyorum ne kadar şey birikiyor 😱 ne yapıyorsunuz bacılar iyi misiniz yemekler yendi mi ben bugün öncekilere göre erken yedim uzun zaman sonra.(yarım saat🤣)
Kahvaltı 12.00
1 fincan karanhindibalı kahve + 3 hurma
Ara Öğün 14.00
Bir avuç fındık
Öğle yemeği 15.30
1 tabak ıspanak yemeği + 2 yk yoğurt
Ara Öğün 17.00
3 tutku bisküvi + 3 de kakaolu bisküvi 🫣
Akşam yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası + brokoli zeytinyağlı ekşili
2 lt su birazdan bir bardak daha kahve ve az hurma yerim 3-4 tane sade içemiyorum çünkü. Ama fayda etti bağırsaklara bilginiz olsun almak isteyen denemek isteyen denesin 🫶😘 spor şimdilik yok ama belki birazdan eliptik yaparım
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Gel seninle anlaşalım ufakta olsa cıs cos yersen ekstra spor yapavaksın kabul mü 🤗
Geri kalan harika zaten afiyet olsun boncuğum ❤️
10 Kasım 2024 Menüm

Sabah : 10.00 Üç hurma, dört çiğ badem, dört sunta , bir ceviz , çay

17.00 Kereviz(çiğ) salatası (haş.tavuk göğsü+ yoğurt+ ceviz) ,
bir yemek kaşık pirinç pilavı,
bir yemek kaşığı kıymalı patates( bu tadimlikti)

19.00 Bir mandalina
İki litre su tamamlanmadi yatana kadar içmeye devam
180 dakika yürüyüş @Boncuk2307
Sitare55 Sitare55
Menünün önünde saygı dutuşunda durası geliyor insanın tebrikler ablacım 🥳❤️
Ay Sitare55 Sitare55 giderken yerine nöbetçi birakmis hrrhal ismi lazim degil niki dolar milyoneri dolar milyoneri ugrasip duruyorlar benle napiiim :63:

Hahaha :KK60::KK68: seni yerim çiöeğim ama yanlış anlama çiğ çiğ yerimmm :KK53::KK53::KK53:

Kahvaltın çok hoş olmuş balım ama sonra salata bari yiyeydin acıkmadın mı:KK68:
Acıkmadım boncuuummm🥰
Haahahaha puan istediğini fark ettim 400 ip atlama yazmışsın (gündüz söylediğim şey aklıma geldi 100 ip atlamaya eş değer diye) napayım kalemle hile mi yapalım kazanmak için kimse anlamaz hemi çiçeğim🤣🤣🫣
Ahahah kıaaz tek bana değil herkesin sayılsın Didimdiiii neyseeeh sporda birinci olmasam da olur kırmızı takım kazansın da 🫣🤣🥰❤️
Yengec kadınları ile çok iyi anlasirim😍bu arada ben balık memnum oldum😬😁
Yiaaa yirim seni 🥰 yarışmacı arkadaşlara başarılar 🤗🤣
Ben de çok şaşırdım, hatta isme tekrar baktım feza mı yazmış diye ama çok tatlı olmuş :KK48:
Delirttim feza ablayı🤣🤣🤣
Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.
Yani acıkmadım o yüzden yemedim, tek öğün yapacam diye düşünmedim aslında akışına göre gidiyorum🌸 ayy teşekkür ederim kaptanıma yakışır bi takım arkadaşı olmaya çalışıyorum 🤣
Ne yapacam canım takım arkadaşım :KK4:seni olası kötü durumlardan şey edeyim diye :ıslık:bos yere yorulup enerjini tüketme diye yazdiydim. :KK22:
Ahahha yaaa sen bal mısın 🥰 tamam az şiidecem artıkın🤣🤣
Fezanin yazdığına inanamadigim gibi muhatap olarak milyoner bacının oluşunu da sonradan öğrendim. :oops:
Ahahahah milyonersin diye her şeye hakkın olduğunu sanıyorlar ama yok işte 🤣
Onu hiç tanımıyorum zaten, o da mı feza gibi şaşırmalık :)))
Tanışalım🤪
Ne varsa bizim İbni Sina mızda, Aidin Salihimizde , Canan karatayımızda, Ahmet Apamızda var, gerisi boş konuşuyor 😁
Aynen öyle valla abla, rahmetli erbakan hoca demiş ya batı sizi hasta eder ilaç satar, savaş çıkarır silah satar diye. Gerçekten çok doğru
Selamlar kizlar ben de katilabilir miyim ? 🫣🫣🫣🫡
Hoşgeldiniz
Canlar yola çıkacağız diye hazırlıklarla meşguldüm. Pek fırsat bulamadım buraya gelmeye...
Şimdi de Kayseri'ye doğru yoldayız. İnşallah kızımın değerleri daha da iyiye gidiyordur. Güzel haberler alırız inşallah 🤲🏻
Hayırlı yolculuklar güzel haberlerle dönün inşallah 🤲🏻
Günaydınlar canlar bugün erkenden uyandım eşimle hastaneye gideceğiz kendisinde kalp sorunu var da gözümü açar açmaz dükkanı ben açıp bi Günaydın diyeyim dedim 😍❤️🥰 güzel bol eksili bir hafta olsun hepimize :confused: :KK49:
Günaydın, hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah 🌸
Benim için saşırmalik .:olamaz: az kalsın baltayı taşa vuruyordum size liposakşın miposakşın yok derse ne yaparım. :KK14:
Ahahah sen onur konuğusun dedim ya canımın🥰🌸🤣
Ya sen var ya yokluğumu hiç aratmamışsın hahaha :KK60::KK36:
İkimize birden yükleniyorlar🤣🤣🤣 aratmadım kaptanııııımmm ama az daha feza abla terliği alacaktı eline 🤣🤣🤣

X