Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi akşamlar
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Kahvaltı yok

13.00 öğle
3-4 kasap köfte
3yk pilav
2 yesil biber
2yk irmik helvası

Akşam 19.30
1kase mercimek
1 dilim kek

2.5lt su
5300 adım
Izin hakkini bugun mu kullandın karnonhidtatli ama az yemeli bir gun olmus. Hafta ici 1 tabak sebze 1 kase yoğurtlu saglikli doyurucu menuler bekliyorum

Günüm bu şekilde 17.00 da kapandı
2.5 litre su
40 dk kardiyo 4000 ip atlama ve 11.906 adım şeklinde spor yapıldı
Sitare55 @dolar milyoneri LenaG Boncuk2307
Spor kalorimde 864
Alıntı yapınca menü fotoların çıkmadı canım, o yüzden sadece sporuna yorum yapacağım, muhteşem spor yapmışsın tebrik ederim, günü de erken kapatmışsın zaten.
Afiyet olsun canım, bisküviler haricinde sorun yok o da nazar boncuğu olsun.
Afiyet olsun elhancım menü de spor da çok güzel.
Bugün bayağı serbest olmuş belli ki ama diğer mesajlarında açıklamalarını gördüm. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun, sanki karbonhidrat bir tık fazla mı olmuş emin olamadım.
Afiyet olsun, adımlar güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü güzel adımlar.

Cumartesi Menusu

10.00 2 haslanmiş yumurta salatası 1siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 1 cay kasıgı tahin pekmez
12.00 1 muz
14.00 1 kupa kahve
19.00 1 kase semizotlu peynirli salata, 4 yk tavuklu patates, 4 yk bulgur pilv, 2 yk humus

Su 1.5t
spor 30 dk yuruyus

Pazar Menusu
10.00 lavaşlı sucuklu tost 2 dlim peynir
15.00 1 tane siyah erik , yarım avuc kayısı cekirdegi
18.00 5 yk et sote 3 yk pirinç pilavi
Su 2lt ye tamamlayacagim
Spor daha tamamlamadım 5 dk eliptik yaptım bebegim durmayinca yarida kesmek zorunda kaldım
sporu ayri yazicam insa

LenaG
Sitare55
Boncuk2307

adımlarım hatta şimdi 8300 oldu :))

Sitare55 Denp LenaG Fitt_anne Elhan Mthn83
Allah razı olsun kızlar bebegim daha iyi sükür
insa burun akıntısıda gecerse daha rahat edicez ememeyince sinirleniyor temizliyorum ama yinede zorlanıyor yava yavas gececek insa

Elhan abla kalca cikikligi tamamen gecti hicbir sorun yok 14 aylık simdi arkasından kosuyoruz

kusuruma bakmayin alintı yaptim ama yanlislikla silince gitti soran herkese tesekkur ederim

ablamm bu dort sunta nedir
yarum muz hikayesi mi

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben halı koltuk yıkama makinesi almak istiyorum, koltuklarım beyaz ve çooookk kirleniyor her seferinde dünya para verip eve birilerini çağırmak istemiyorum. aranızda kullananlar var mı, önerebileceğiniz marka modeller varsa yazar mısınız? Süpürge özelliği olanlara da bakıyorum, iki iş birden görsün o da bana yarar.

Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş. Takımlarda değilsen sadece lena kaptanımı ve beni. Takımlara dahil olunca takım kaptanını ve bizi.
Takımlarda değilim canım, seni de etiketlerim artık. Seni neden etiketliyoruz peki (öğrenmek için soruyorum)

Şekeri de isveç bilim adamlari tavsiye ediyor basendeki yağları eritiyormus bilgin olsun arkadaşım
Demeyin böyle şeyler yaa çok fena inanasım geliyor. Sonra ortalıkta boğaz köprüsü satan varsa alırım diye dolaşacağım, düşünün öyle bir saflık öyle bir inanma isteği

Ben bugün değişik beslendim
Kahvaltı
2 küçük bardak çay
2 dilim peynir
9 adet zeytin.bir çay kaşığı yağ ile bal
Bolca yeşillik
1 yumurta yağda
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
Ara öğün
1 küçük kase sütlaç.
1 bardak çay
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adım sayım 8100

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-10-23-43-58-781_com.android.chrome.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 4
Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede iyileşir. Kalçasının iyi olmasına çok sevindim Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah.

Evet kaptanım Yeter ki hava bulutlu olsun

Ayyy çok güzel haber. Maşallah ne kadar üzülmüştün geçmiş olsun. Sağlıkla kostursun kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…