Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok beğendim öğlen yenmiş mantı afiyet eksi olsun canım
Günlük zikirlerini bitireyim, çay koyup sitaremi stalklayacam spor puanı kasmak nasıl olurmuş öğrenelim
Delü kız
O spora kekin esamesi kalmamıştır fıstık ezmesi azıcık fazka geldi gerisi harika afiyet olsun canım birdahakine menü saatlerini de yazar mısın
@Boncuk2307 görevleri tamamladık gel kız keyif kahvesi içelim
Beni beni beni yıldızını
Harika menü erkenden bitmiş bir gün afiyet eksi olsun ablacım
Sitare55 aramızda 10 gram olmasımı
100 değil mi kız o hemen dibindeyim ona göre
Yarın törenden sonra kahvaltıya gidelim diyooolar
Kahvaltıda idare etmek çok kolay peynir zeytin yumurta devammm

Bende artık erkenciler yok diye hep geç yazıyordum
Erkenciler tam tekmil artık hayatında tatlım
10 dakikaya cikiyorum. Kahvaltıya gideceğiz bari okula yürüyerek gideyim dedim
Toreniniz güzel geçsin. Kahvaltiniz da en az hasarla
Teşekkür ederim elhancim, şükürler olsun daha iyi.
Çok sevindim her gününüz sağlıkla geçsin.
Bugün dinlenme günü yapacağım çünkü pazar var pazara git gel zaten yoruyor aman dikkat et kopeklere Bugün sokaklarda boş malum pazar hem sıkı giyim hava serin
Çok iyi düşünmüşsün kankim. Güneşi bekledim açmadı hava bulutlu şimdi iniyorum sahile. Köpeklere yem olmadan ufak ufak kaçayım. Atlet giyme sezonunu açtım eşofmanla idare edeceğim Antalya henüz kışa hazır değil.
Günaydın kızlar
Günaydın
Afiyet olsun casminim çok güzel bir menü Adimlar da harika

Canlar, tartı fotosu atarken bir kağıda nick ve bu günün tarihi yazılıyordu dimi, başka bir şey var mıydı? Bir de kimleri etiket yapıyorum. Yeni düzene alışmama bir yardımcı oluverirsiniz dimi
Hos geldiiiinnnnn(iz) resmi mi olsam sammimi mi ama her halukarda hoş geldin canım

Çikolatalar cumartesi ödülü olmuş aslında fazla canım. Gerisş harika afiyet olsun canım
Daha çok yeeee açsın sen aç aç aç
Kayseri ih ih ih
Himmet abi ben hangi takimliyim
Sitare55
Benimsin
Sitare55 gelmedi mi daha?
Dedikoduyu bekliyorum
Ayy gelemedim eltimde kalma hesabım yoktu kalınca planlar bpzuldu bohçaları açtık paraları saydık
Afiyet olsun canım çok beğendim bol eksi getirsin
Ben kaptanım diye @Boncuk2307 etiketli yorum ya benim kaptanim Sitare55 di
Unuttun beni zalim
Herkese iyi geceler. Sitare55 gelmeyecek herhalde
Ben yatayım yarın tören var
Bir dedikodu uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor
Kahvaltı öğle niye yok
Gerisi süper boncuğum birde bşraz spor eklesen ohhh
Ayy canım kaptanım benim bu hafta daha fazla dikkat edeceğim inşallah hiç eksilmemisim bn ama kararlıyım
Sana güveniyorum canım canımmm
Cumartesi ödülü diyorum kalan günler boncukluk menüler bekliyorum
Sitare55 gelemedin canım, çatlattığın eltiyi toparlamaya gittin zaar
Usulca olduğu yere bırak, arkanı dön ve çık
Sabah ben gelmeden yazmış ol, yoksa kızlarına çamur atarım
Hahaaha elyime laf soktum yaklaşık bir yıldır içimde kalmıştı
Ya salıya kadar çok kilo verme seni kaybetmek istemiyprum ablacım ya da ben çok kilo vereyim salıya kadar
Günaydın kizlar ana baba evindeyim sabah erkenden uyanasim tuttu dün giremedim ama anladığım kadarıyla Sitare55 takimindayim ,kirmisi takımda

Teşekkür ederim kızlar

Çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum, evimde değilim ama elimden geleni yapacağım ayrılmak istemiyorum çünkü kilo aliyorum
Anne baba evine ragmen harika eksiler görecwğiz canım hadi bakalım
Annene babana nşye salata yapmadın kız akşam gözüm salata arası gerisi harika afiyet olsun canım
Adımj menüsü ile harika gelsin eksiler

Eltim bohçalatı yaparken görümcekere koyduklarını gösterdi hahhaha yazarken bile keyif alıyorum
İşte aman az oldu bir şey olmaz dedi bende yenge dedim bize bu kadar bile koymamıştın tek amca sonuöta dedim hahaha ne atlet vardı bizde ne gömlek dedim ay o zaman düşünemedik falan filanndedi. Kız kardeşlerime ne kouduysam size de onu koydum dedi (geçen yaz iki oğlunı evlemdirdi ikisinde de bize uyduruk kaydırık bohça yaptı ne gömlek ne atlet yazmalar havlular ki kendisi iğne oyası yapıyor sandığın dibimde kalanları falan koymuştı)
Bende 10 tane kız kardeşinle bir amcayı bir tutmasaydın keşke dedim hahhaha
Bir temiz uyumuşum o biçim
sibel_84 bunu okumalısın

ADINIZ: ( isteğe bağlı

YAŞINIZ:35

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:110

HEDEF KİLONUZ:80

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanimi

ÇOCUK SAYISI:3

KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için

Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistim LenaG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…