- 18 Mart 2018
- 29.925
- 117.782
- 34
Şifa olsunDedim kimsenin hatri kalmasın 2 kaşık da olsa atayım ağzıma söylemesi ayıptır sutlacim meşhurdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsunDedim kimsenin hatri kalmasın 2 kaşık da olsa atayım ağzıma söylemesi ayıptır sutlacim meşhurdur
Hadi bismillah dedik toplandıkGünaydın canım geçmiş olsun annene
Artık erkenciler toplandık canım
İnsallaha artı olmamıştırÇok beğendim öğlen yenmiş mantı afiyet eksi olsun canım
Delü kız
O spora kekin esamesi kalmamıştır fıstık ezmesi azıcık fazka geldi gerisi harika afiyet olsun canım birdahakine menü saatlerini de yazar mısın
Beni beni beni yıldızını
Harika menü erkenden bitmiş bir gün afiyet eksi olsun ablacım
100 değil mi kız o hemen dibindeyim ona göre
Kahvaltıda idare etmek çok kolay peynir zeytin yumurta devammm
Kolay gelsin canım benim105 bildirim
Kaldı 9 sayfa elticanlar uyurken devaö edeyim
Amin hocam töreni bitirdik. Geçtik bakalım.Erkenciler tam tekmil artık hayatında tatlım
Toreniniz güzel geçsin. Kahvaltiniz da en az hasarla
Çok sevindim her gününüz sağlıkla geçsin.
Çok iyi düşünmüşsün kankim. Güneşi bekledim açmadı hava bulutlu şimdi iniyorum sahile. Köpeklere yem olmadan ufak ufak kaçayım. Atlet giyme sezonunu açtım eşofmanla idare edeceğim Antalya henüz kışa hazır değil.
Günaydın
Afiyet olsun casminim çok güzel bir menü Adimlar da harika
Yok kız ondan değil bence. Taş gibi hatunlariz o yüzdenBende de sarkma yok anam seni doğuracağıma taş doguraydim mi dedi acaba
Wuhhhu lafı söyleyince deliksiz uyumuşsun.Eltim bohçalatı yaparken görümcekere koyduklarını gösterdi hahhaha yazarken bile keyif alıyorum
İşte aman az oldu bir şey olmaz dedi bende yenge dedim bize bu kadar bile koymamıştın tek amca sonuöta dedim hahaha ne atlet vardı bizde ne gömlek dedim ay o zaman düşünemedik falan filanndedi. Kız kardeşlerime ne kouduysam size de onu koydum dedi (geçen yaz iki oğlunı evlemdirdi ikisinde de bize uyduruk kaydırık bohça yaptı ne gömlek ne atlet yazmalar havlular ki kendisi iğne oyası yapıyor sandığın dibimde kalanları falan koymuştı)
Bende 10 tane kız kardeşinle bir amcayı bir tutmasaydın keşke dedim hahhaha
Bir temiz uyumuşum o biçim
sibel_84 bunu okumalısın
Hoşgeldin toprağımMerhabalar gunaydin bende araniza katılabilir miyim
HosbuldummmHoşgeldin toprağım
Hoşgeldin canımMerhabalar gunaydin bende araniza katılabilir miyim
45 kilo veren yeniden verir bu sefer koruma da olsun inşallahADINIZ: ( isteğe bağlı
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:110
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için
Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistim LenaG
Girdim canım Kırmızı takimdayim2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun
Benim de yaa üst 38 alt 40
Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle
Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş
Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım
Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi
Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim
İkisi de aynı puan fark etmez kuşum
Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var afiyet olsun
Biz çirkin miyiz kız kaktüsss Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh
Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun
Cumartesi menüsüüü afiyet olsun ablacım
Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah
Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun
Hoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce afiyet olsun
Rica ederim şekerparem görevimiz Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa sevmedim
4 tane var bende mübarek ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu
Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım bu da ne tuhaf oluyor
Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun yarın dengelersin
Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım
Bebişlerin, sağlıklı ve huzurlu büyüsünler, sana da kolaylıklar dilerimADINIZ: ( isteğe bağlı
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için
Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistim LenaG
Ayyy inşallahhhHoşgeldin canım
45 kilo veren yeniden verir bu sefer koruma da olsun inşallah
Olur tabi kaptanım yaparim kek diyet kek yulaf ve tahinle yaptım ama normal bir dilim gibi değil açıkçası 2.5 Çatal kendisi :)Çok beğendim öğlen yenmiş mantı afiyet eksi olsun canım
Delü kız
O spora kekin esamesi kalmamıştır fıstık ezmesi azıcık fazka geldi gerisi harika afiyet olsun canım birdahakine menü saatlerini de yazar mısın
Beni beni beni yıldızını
Harika menü erkenden bitmiş bir gün afiyet eksi olsun ablacım
100 değil mi kız o hemen dibindeyim ona göre
Kahvaltıda idare etmek çok kolay peynir zeytin yumurta devammm
Cok teşekkür ederimBebişlerin, sağlıklı ve huzurlu büyüsünler, sana da kolaylıklar dilerim
Sağlıkla hepsini veririz beraber tekrar hoş geldinADINIZ: ( isteğe bağlı
HosbuldummSağlıkla hepsini veririz beraber tekrar hoş geldin
Rakıbim de olsan kıyamam ki
Azıcık ayağım kaymış olabilir
O vakit birazda benim için yürüRakıbim de olsan kıyamam ki
Ben sadece boyuna takıldımADINIZ: ( isteğe bağlı