Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun

Hosbuldum canım

Çok şükür iyi, hala toparlanma sürecinde ama ameliyat rahatlattı onu. Sen nasıl oldun. Ağrıların falan nasıl.
Annen için sevindim, daha iyi olsun
Benim için bugün zor geçti, umudum yarın daha iyi olması yönünde, hamdolsun diyeyim

İyi akşamlar
LenaG Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Kahvaltı 10.30
2 dilim peynirli pide
Simit
1 porsiyon börek

Akşam 17.30
Tavuk çorbası
Muzlu magnolia
Ayvalık tostu

1lt su
0 hareket
Kusura bakmayın kızlar bugün kendimde hiçbir iyi davranışa istek bulamadım.
Şuandada midem bulanıyor.

Son düzenleme:
Aman tanrım didim takımlar kurulduktan sonra misafirim var diye giremedim tam 84 bildirim gelmiş ne konuştunuz diye üşenmeden tek tek okudum. Menü ve spor bildirimlerinizi kaydettim şimdi hepsini yorumlayacağım elimden geldiğince canlarr

Ellerine sağlık canım
66.5 im ben

İyi geceler

11:30 2 dikdörtgen milföyden karışık peynirli gözleme, 7zeytin, biraz şarküteri ürünü, peyniri tartmadım 2kk.gibi, biraz roka, 1dolu yk.reçel, çay ve 2tk.toz şekeri

18:30 Akşam yemeği

5büyük tavuk ve kırmızı etten karışık fırında yağlı kağıtta köfte ve bol patates, 1sb.az şekerli komposto, yarım kase yy.yoğurt,
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Su 2 litre spor ev süpürme ve günlük işler

Kaptanlarım bugün metabolizma şaşırtma günü yaptım kaptaniçeminde izni ve eşimin doğum günüsü ile birde misafirim vardı yeni gittiler bende şimdi 00.20 itibariyle kapanışımı yaptım
1büyük dilim pasta ve 2yk.kazandibi yedim

2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun
Benimde
Etek, pantolon ne alsam belini daraltırım, üst beden alttan küçük oluyor
Benim de yaa üst 38 alt 40
Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle
Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş
Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım
Boncuk2307 görevleri tamamladık gel kız keyif kahvesi içelim
Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi
Tarçınlı kakaolu mu kaptaniçemmmm
Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim
Boncuk2307
30 dk bunu yapmıştım kardiyoya ek ama bunu da kardiyo mu sayarız leslie mi karar veremedim linki atayım da siz ona göre bakın

İkisi de aynı puan fark etmez kuşum
Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var afiyet olsun
Biz çirkin miyiz kız kaktüsss Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh
Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun
Cumartesi menüsüüü afiyet olsun ablacım
Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah
Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun
Kuşum kilomu bilmiyorum sabah tartilayim, hem foto atarım hem de hedef söylerim canım. Listeler beni beklesin, bu sefer çok azimliyim inşallah çok güzel sonuçlar alırız hep beraber
Hoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce afiyet olsun
Boncuk2307 kuzum kaptanligin ve liste takiplerin için ayrıca teşekkür ederim bu hafta maalesef + geldim ama ilerleyen günlerde senin kaptanliginda sana söz bolca ---- getirecem sana
Rica ederim şekerparem görevimiz Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa sevmedim
Hep zarar bu eltiler zaten
4 tane var bende mübarek ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu
Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn
Ben kaptanım diye Boncuk2307 etiketli yorum ya benim kaptanim Sitare55 di
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım bu da ne tuhaf oluyor
Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun yarın dengelersin
Kızlar, gece 00:00 dan itibaren ki sporlarimiz, başlayan güne mi yazılıyorona göre yapıcam.Mutfağa girişmeliyim de
Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım

Tam cumartesi menüsü afiyet olsun çiçeğim yarın kaldığın yerden devam

Ben de yazayım da unutmadan Bir tepsi tatlı yaptım bir çatal bile yemedim bugün, yarın yemeyi düşünüyorum
Kahvaltı YOK
ÖĞLE YEMEĞİ YOK
Akşam yemeği 19.00

1 çiğköfte dürüm(bol yeşillikli) 1bardak ayran
3000 adım + 1 saat temizlik
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı(dün gece içmeyi unuttum bugüne kaldı)
Saat 21-22.00 civarı
1 bardak karanhindibalı kahve + 3 hurma + 1 avuç dut kurusu (hurmayla yiyince aşırı acı gelmedi)
LenaG Sitare55

4 eltimien son kimin için bukadar çok üzüldüm hatırlamıyorum Bende bir tane var onlada Allah'ıma çok şükür bikac ay önce ilişkiyi kestim . Resmen gençleştim bukadar mi fark olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…